Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

χεχε Ζάμια για τα κιλά μην αγχώνεσε! Κιλά είναι θα τα χάσουμε!!! Τί να κάνουμε??? Αφού πεινάνε τα μωράααααα χαχαχα

Τώρα που έχει χώρο βαράει τούμπες ο δικός σου εεεε???

Άρχισα και ανυπομονώ για την μεγάλη μέρα!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα ξεκινάω με την ανθουσα γιωτα: πόσο είναι το αγοράκι σου? και εμάς μας χτύπησε το κεφάλι έγινε πανικός αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. ( την προηγούμενη βδομάδα μάθαμε για παιδάκι 5 ετων που έπεσε καυτό νερό πάνω του από την κατσαρόλα) και εκεί που είπα μετά τα 3 θα ήσυχασω έπεσα σε κατάθλιψη. συνεχίζω τα δυσάρεστα μια έξυπνη κυρία ερχόταν στο σπίτι της μαμας μου με τα παιδιά της τα οποία είχαν όλα γαστρεντεριτιδα βαριας μορφής. για καλή μας τύχη το παιδί είχε εμβολιαστει από αυτόν τον συγκεκριμένο ιό και δεν έπαθε τίποτα. ούτε κ εγώ. ήρθα χθες πέθανα στις δουλειές τα πάντα απλά! βλέπω ξεκινήσαμε δυναμικά τα ψώνια ε ? άντέ καλορίζικα να είναι και με το καλό τα ζουζουνια μας .... να ρωτήσω κάτι ποτέ θα αρχίσετε να πλενετε ρούχα πρόικες κλπ ? εγώ τέλος του Οκτώβρη είναι αργά????? γενναω μέχρι 24 19 περίπου θα έχω ραντεβού 2 μισή μήνες πριν σχεδόν... όσο για την ανάπτυξη των παιδιών μην αγχώνεστε για τίποτα, ζαχαρο να μην υπάρχει να αναπτύσσεται σωστά να είναι γερό. τίποτα άλλο. μωρά που γεννήθηκαν 4 κιλά χρόνισαν 9 και παιδία που γεννήθηκαν 2.300 χρόνισαν 12.ολα σχετικά είναι... :)

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλησπέρα κοριτσια..η γιατρός με ειπε ν παω ν κανω λκαρδιοτοκογραφο..αγχωθηκα λιγακι ν σας πω γτ σμρ ειδικά δεν τον ενιωσα σχεδόν καθόλου.. μονο όταν ξάπλωσα ενοχληθηκε προφανως απο τη σταση κ κλωτσουσε.. μετα τπτ παλι.. εχω τρομοκρατηθει γιαα την ακρίβεια.. ελπιζω ολα να είναι καλα.. θα σας πω νεα όταν εχω.. φιλιαα σε ολες.

Καλησπέρα κοριτσια..η γιατρός με ειπε ν παω ν κανω λκαρδιοτοκογραφο..αγχωθηκα λιγακι ν σας πω γτ σμρ ειδικά δεν τον ενιωσα σχεδόν καθόλου.. μονο όταν ξάπλωσα ενοχληθηκε προφανως απο τη σταση κ κλωτσουσε.. μετα τπτ παλι.. εχω τρομοκρατηθει γιαα την ακρίβεια.. ελπιζω ολα να είναι καλα.. θα σας πω νεα όταν εχω.. φιλιαα σε ολες.

Μην ανησυχείς από τη στιγμή που ακούς το μωρό σου έστω και σπάνια. Μεγαλώνει το σωματάκι του και δεν κάνει τις ίδιες κινήσεις με πριν. Αλλάζει κιόλας ο τρόπος που κινείται. Το έπαθα κι εγώ προς το τέλος του Αυγούστου. Εκεί που είμαστε όλο κλωτσιές και μπουνιές και ταυτόχρονα και παντού, ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι θα νιώθω χτυπήματα πιο αραιά, όχι παντού και μερικές φορές και κυματιστά.

Ο γιατρός μου χει πει να ανησυχήσω μόνο αν δεν έχω ακούσει καθόλου το μωρό όλη μέρα και αφού έχω χαλαρώσει και αφού έχω φάει κάτι γλυκό. Αν είμαστε συνέχεια στο πόδι υπάρχει περίπτωση και το μωρό να μην κουνιέται τόσο.

Καλό είναι που θα πας στον καρδιοτοκογράφο για να ανακουφιστείς. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Μελιτουλα μην αγχωνεσαι!ολα καλα θα ειναι.:-)

Και εμενα έχουν υπάρξει μερες που τον νιωθω λιγο...ισα να αναδευεται..

Τρωω κανενα γλυκακι..χαλαρωνω και τσουπ!ξυπνάει ο μπουμπουκος:-)

Φιλια!!

Γυρισαμε δοξα τω Θεώ..με ρωτησε κ εκει η μαια γτ πηγα..εντωμεταξύ δεν πηγα μονη μου..η γιατρός με εστειλε παρολο που δεν ειχα πόνους.. τι να πω.. λογικαηθελε να ειναι ησυχη και εκεινη.. αλλα ετσι πως μας μιλησαν φανηκε σαν να τα βγαλα απο το μυαλο μου και τσαμπα τους ετρωγα το χρονο τους..αισθάνθηκα λιγο άσχημα τελικα.. γτ μ ειπαν πως η μητρα ειναι πολυ ηρεμη χωρίς συσπάσεις και μολις σηκώθηκα ν φυγω τσουυκ..ν το το πετρωμα.. αλλα οταν το είπα μ είπαν πτι δεν ειναι συμπτώμα ωστε ν με κανει ν ερθω. Εχθες εντωμεταξύ δεν σταματησαν οι συσπάσεις.. τελος παντων..εγω μια φορα ηρέμησα..ακουγα τη καρδια του..θ μιλησω κ με τη γιατρό αύριο ξανα και βλέπουμε.. Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα καθησυχαστικα λογια..

μέλιτουλα πόσων εβδομάδων είσαι? γιατί σου είπε κρδτοκογραφο ?

Ειμαι στην εικοστη ενατη τωρα.. προφανως για να εχει πληρη εικόνα για τις συσπάσεις?δεν ξερω..της ειχα γραψει ωρες και διάρκεια συσπασεων..ισως κατι της έκανε εντύπωση.. ειχχα διαβάσει και για συσπασεις με αιφνιδιους ενδομητριους θανατους στον ογδοο ενω ολα ηταν καλα και εγινα χαλια.. δεν τον ακουσα και για λιγο.. αυτο ηταν..ευτυχώς ολα καλα προς το παρον. Μια να γεννησουμε ολες..

Γυρισαμε δοξα τω Θεώ..με ρωτησε κ εκει η μαια γτ πηγα..εντωμεταξύ δεν πηγα μονη μου..η γιατρός με εστειλε παρολο που δεν ειχα πόνους.. τι να πω.. λογικαηθελε να ειναι ησυχη και εκεινη.. αλλα ετσι πως μας μιλησαν φανηκε σαν να τα βγαλα απο το μυαλο μου και τσαμπα τους ετρωγα το χρονο τους..αισθάνθηκα λιγο άσχημα τελικα.. γτ μ ειπαν πως η μητρα ειναι πολυ ηρεμη χωρίς συσπάσεις και μολις σηκώθηκα ν φυγω τσουυκ..ν το το πετρωμα.. αλλα οταν το είπα μ είπαν πτι δεν ειναι συμπτώμα ωστε ν με κανει ν ερθω. Εχθες εντωμεταξύ δεν σταματησαν οι συσπάσεις.. τελος παντων..εγω μια φορα ηρέμησα..ακουγα τη καρδια του..θ μιλησω κ με τη γιατρό αύριο ξανα και βλέπουμε.. Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα καθησυχαστικα λογια..

Καλα εκανες και πηγες Μελιτουλα,ηρεμησες!!!

Πολυ σημαντικο να εισαι ήσυχη..θα δεις τωρα θα τον ακους πιο πολυ..χαλαρωση θέλει..εμενα γυρισε μετα ποδαρακια κατω και επειδη εχω προσθια μητρα δε τον νιωθω τοσο εντονα οπως πριν που ηταν πανω και με κλωτσάγε στο στομαχι..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!:):)

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

Διαφημίσεις

Καλημερααάαα!!!

Μελιτουλα δεν το συζητώ Καλά έκανες κ πήγες, τουλάχιστον Ν ηρεμησεις. Κ μη νιώθεις άσχημα, σου είπε ο γιατρός σου Να πας.

Κ εγώ αν περάσουν πολλές ώρες κ δεν την έχω νιώσει καθόλου αγχώνομαι κ είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό.

:)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Ειμαι στην εικοστη ενατη τωρα.. προφανως για να εχει πληρη εικόνα για τις συσπάσεις?δεν ξερω..της ειχα γραψει ωρες και διάρκεια συσπασεων..ισως κατι της έκανε εντύπωση.. ειχχα διαβάσει και για συσπασεις με αιφνιδιους ενδομητριους θανατους στον ογδοο ενω ολα ηταν καλα και εγινα χαλια.. δεν τον ακουσα και για λιγο.. αυτο ηταν..ευτυχώς ολα καλα προς το παρον. Μια να γεννησουμε ολες..
εγώ πάντως δεν προλαβαίνω να αγχώθω για την εγκυμοσύνη ακούω τα μπαμ που κάνει ο γιος μου με το κεφάλι του οπότε δεν μου αφήνει το περιθώριο. στην πρώτη εγκυμοσυνη ήμουν τέρμα αγχωμενη να ξέρεις και ναι μεν ο γιατρός μου ήταν από τους κορυφαίους αλλά πολύ άγχος με το ζαχαρο ενώ είχα άψογη καμπυλη ζαχαρου με επρηζε να μην παίρνω βάρος να μην κάνω ζαχαρο .έγω να διαβάζω σε site για ζαχαρο και ενδομητριο θάνατο μιλάμε ότι ζούσά κάθε μέρα έναν εφιάλτη .. μέχρι που γεννησα πήγαν όλα καλά προσαρμοστηκα με το παιδί αλλά μέχρι να γίνουν όλα άστα ήμουν χάλια. στο λέω για να νιώσεις πως δεν είσαι η μόνη που άγχωνεται και καλά κάνεις να είσαι σίγουρη. αλλά αλήθεια μην διαβάζεις άρθρα στο ίντερνετ πονοκέφαλος να γράψεις θα σου βγάλει καρκίνο στον εγκέφαλο. ότι θες να ενημερώνεις τη γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά! χωρίς άγχος όμως! οι υπόλοιπες καλά ???? εμείς σήμερα είχαμε άλλο επεισόδιο χτύπησε το κεφάλι στο ψυγείο άντέ πάλι γιατρό στο σπίτι αγανακτησα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Μανουλες τι κάνετε?? Για πείτε καμια ιδέα γιατί έχω πελαγωσει. Που θα τα κοιμηζετε τα μπουμπουκακια σας?? Τον πρωτο καιρό δηλαδή μέχρι να κοιμούνται στην κούνια τους στο δωμάτιο τους.

Σαμανθα εγώ θα την έχω σε καλαθουνα στο δωμάτιο μας. Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις;

Εγώ σκφτομαι να βάλω το κρεββατακι της δίπλα στο δικο μας. Και την ημερα σε πορτ μπεμπε στο υπολοιπο σπίτι αν χρειαστεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...