Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

to quad ειναι πολυ ωραίο όντως κ αυτο έχει μεγάλο καλό πορτ μπεμπε.τι χρώματακι πήρες?

Πήρα το μπλε σκούρο με άσπρο σκελετό, αν και περιμένουμε κοριτσάκι γιατί τα υπόλοιπα χρώματα δεν μου άρεσαν (το quad έχει λίγες επιλογές). Δεν ήθελα πράσινο και μαύρο, το γκρι του είχε απόχρωση μωβ και το μπεζ θα λέρωνε εύκολα. Η δεύτερη επιλογή μου ήταν ένα κόκκινο-βυσσινί αλλά δεν ταίριαζε με τον άσπρο σκελετό που ήθελα.

Τελοσπάντων, θα της βάζω παιχνιδάκια και κουβερτάκια ροζ για να μην με ρωτάνε αν είναι αγόρι συνέχεια! :D:D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλοριζακια τα ψωνια σας κορίτσια!

Και εμενα με πονει η κοιλια( καμμια φορα ξυπναω απο το πονο) και η μεση με εχει πεθανει. Νωρις δεν ειναι ακομα για τετοια?? Τρομαζω...

Ευτυχως απο βδομαδα εχουμε γιατρο οποτε θα δω τι θα μου πει.

Καλοριζακια τα ψωνια σας κορίτσια!

Και εμενα με πονει η κοιλια( καμμια φορα ξυπναω απο το πονο) και η μεση με εχει πεθανει. Νωρις δεν ειναι ακομα για τετοια?? Τρομαζω...

Ευτυχως απο βδομαδα εχουμε γιατρο οποτε θα δω τι θα μου πει.

Ζαντενα εμενα με πονάει η μεση απο το πρωτο τριμηνο.μην ανησυχείς ειναι φυσιολογικο!ανοιγουμε:wink: ποσο εβδομαδων εισαι?

Zamia μην μου κανεις την κοριτσαρα μου μπουμπούκο! Χαχαχα!! Πήραμε το stokke xplory σε μπεζ -καραμελ. 3 ώρες βλέπαμε καροτσια. Τα δοκιμασαμε όλα. Κ στον ύπνο μου καροτσια έβλεπα. Εμένα η μέση τον προηγούμενο μήνα με πονουσε πιο πολύ. Τελευταια ποναω απο κάτω και στους προσαγωγούς. Σαν να έχω φαει κλωτσιά ενδιάμεσα απ τα πόδια. Επειδή ανοίγω είπε ο γιατρός. Κ εξ αιτίας αυτου περπαταω πιο αργά κ σαν την πάπια. Α, και το σεμινάριο για το θηλασμό που παρακολούθησα εχθες ηταν πολύ ωραίο!! Είχε πολύ ενδιαφέρον!

Ζαντενα εμενα με πονάει η μεση απο το πρωτο τριμηνο.μην ανησυχείς ειναι φυδιολογικο!ανοιγουμε:wink: ποσο εβδομαδων εισαι?

27 Εβδ. Ειμαι. Πιο πολυ τρομαζω οταν ποναει η κοιλια μου.

Αφηστε τα υγρα, αηδια, μηπως εχω μυκητες και δε το ξερω??!!

Μηπως δεν παω καλα??!!

Διαφημίσεις

Μηπως δεν παω καλα??!!

Κι εγώ έχω μυκητες και τα υγρα αν και άοσμα ειναι κιτρινα, ο γιατρος ομως ειπε να μην κανω τιποτα πλύσεις με χαμομήλι μονο ειναι πολυ συνηθισμένο οι μυκητες στην εγκυμοσυνη αν εχεις, κανονικα θα σου γραψει κολπικη καλλιέργεια ζητά του να στην γραψει να ησυχάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Και εμενα μου ειπε για μύκητες απο την αρχη της εγκυμοσύνης αλλα ειπε θα το δουμε αυτο μετα τη γεννα..τωρα δε χρειάζεται τπτ να παρω.. θ παρω τη γιατρό τηλ αυριο για τις συσπάσεις.. τις καταγραφω Προς το παρον.. κ παρατηρω πως τις παθαινω οταν κινουμαι..οση ωρα κάθομαι τπτ.. Μόλις περπατησω στο μισάωρο σίγουρα τις δυο θα τις εχω..κααι κρατάνε κ κανα λεπτο..ωραια τα ψωνακια σας!!με γεια!! Αντε να γεννησουμε να τα χρησιμοποιήσουμε!!Ανυπομονώ!

Zamia μην μου κανεις την κοριτσαρα μου μπουμπούκο! Χαχαχα!! Πήραμε το stokke xplory σε μπεζ -καραμελ. 3 ώρες βλέπαμε καροτσια. Τα δοκιμασαμε όλα. Κ στον ύπνο μου καροτσια έβλεπα. Εμένα η μέση τον προηγούμενο μήνα με πονουσε πιο πολύ. Τελευταια ποναω απο κάτω και στους προσαγωγούς. Σαν να έχω φαει κλωτσιά ενδιάμεσα απ τα πόδια. Επειδή ανοίγω είπε ο γιατρός. Κ εξ αιτίας αυτου περπαταω πιο αργά κ σαν την πάπια. Α, και το σεμινάριο για το θηλασμό που παρακολούθησα εχθες ηταν πολύ ωραίο!! Είχε πολύ ενδιαφέρον!

Ηηηηηηηηηηη!!!!συγνωμη!!το διορθωσα!!πρέπει να βαζουμε το πινακακι πιο συχνα μπροστα:wink:

Και εμενα ο γιατρος ακριβως το ιδιο μου ειπε για τον πονο στους προσαγωγούς.:wink:

Μηπως δεν παω καλα??!!

Εγω να δεις υγρα που εχω..αλλα περνω προγεστερονη..σε καποια φάση ειχα κνισμο και εκανα μια καλλιέργεια.ολα καλα ομως!

Πλενομουν με ενα σαπουνακι και ισιωσα:wink:

Να σου πω την αληθεια και εγω τρομαζω οταν ποναει η κοιλια μου..αλλα ειναι φυσιολογικο!ολοκληρος ανθρωπος μεγαλωνει μεσα μας:-)

Καλημέρα κοιλιτσες!!!

Πως είστε σήμερα;

Έπαθα μια κραμπα στη γαμπα το βραδυ άλλο πράγμα, μιλάμε δεν μπορούσα να κοιμηθώ για κάνα λεπτό.

Καλή φάση!!

Οι κινήσεις της μπέμπας πια είναι πιο έντονες, κουνιέται όλη η κοιλιά μου! :)

Η κοιλιά κ μένα με πονάει κάποιες φορές κυρίως όταν κουραστώ. Κ τρομάζω κ κάθομαι.

Μέχρι κ στον τράχηλο νιώθω τσιμπήματα κάποιες φορές κ πετάγομαι ολόκληρη αλλά ο γιατρός είπε όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημέρα Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε. Οφείλω να πω ότι το Παρασκ-Σαβ-κο μας δεν ήταν απ'τα καλύτερα. Από την παρασκευή πρωί αρχίσαν τα παρατράγουδα... έτρεξε το μικρό μου στον δρόμο και άκουγα το αυτοκίνητο από μακριά να έρχετε. Άστε, φρίκη! Ευτυχώς το σκατόπαιδο σταμάτησε λίγο πιο πριν! Μετά πονούσα πολύ από κάτω ίσως απ'τον φόβο μου. Μέχρι το μεσημέρι η κοιλιά μου/στομάχι με είχε πεθάνει απ΄τον πόνο. Ερχόταν και έφευγε. Πήγα στο Μακάριο άρον άρον. Λέω πλάκα έχει να γεννάω και να μην το ξέρω! Ευτυχώς δεν ήταν τπτ γυναικολογικό. Απ'τον φόβο μου και την στεναχόρια μου ίσως, είπε ο γιατρός ή καμιά ελαφριά ίωση. Την κυριακή άναψε ο άνδρας μου την ψησταριά και πήγε το μωρό και έβαλε το χέρι του πάνω! Άντε πάλι πανικός! Τον πήγαμε αμέσως σε διανυκτερεύον φαρκακείο και του το περιποιήθηκε. Ευτυχώς σήμερα που το ανοίξαμε το χεράκι του δεν έκανε ζημιά! Λίγες μικρές φουσκάλες!

Άντε δυναμικά αυτή η βδομάδα με πολλή θετική ενέργεια!!!!!!!!!!!

Η ζουζούνα πήγε 895γρ. Καλά είναι? Σαννα μου φαίνετε μικρή, σε σύγκριση με τον γιο μου! Αλλά η μαία μου είπε να μην ξεχνάω πως ο γιος ήταν και μωρό με διαβήτη κύησης άρα και πιο μεγάλο!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα πω πω κοριτσι μου φαντάζομαι τι λαχταρα πέρασες. Λογικό να πονέσει κ η κοιλίτσα . Ευτυχώς τέλος καλό όλα Καλά που λένε.

Κ μένα η μικρή μου στην 26 εβδομαδα ήταν 900γρ οπότε μια χαρά είναι τα Μικρά μας, κ νομίζω από δω κ πέρα θα παίρνουν πιο πολύ βάρος. Αν κ εγώ αγχώνομαι πολύ με αυτα.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Γιώτα πω πω κοριτσι μου φαντάζομαι τι λαχταρα πέρασες. Λογικό να πονέσει κ η κοιλίτσα . Ευτυχώς τέλος καλό όλα Καλά που λένε.

Κ μένα η μικρή μου στην 26 εβδομαδα ήταν 900γρ οπότε μια χαρά είναι τα Μικρά μας, κ νομίζω από δω κ πέρα θα παίρνουν πιο πολύ βάρος. Αν κ εγώ αγχώνομαι πολύ με αυτα.

Μην σε αγχώνει το βάρος. Εγώ χαίρομαι, αν και με περιτριγυρίζει το ψηλό σάκχαρο . Σκέψου ότι η μπέμπα μας ήταν 660 γρ. στις 23+6 και ανέβηκε στα 1.400 γρ. στις 27+6 . Τώρα που μιλάμε την έχω ικανή να πλησιάζει τα 2 κιλά και είμαι 2 μήνες πριν την ΠΗΤ και βάλε! Η κοιλιά δε μεγαλώνει και μεγαλώνει και δεν ξέρω πού θα φτάσει!

StW9p2.png etcKp3.png

XEXE Ναι πράγματι κορίτσια! Η κοιλιά γίνεται κοιλιάρα σιγά σιγά! Και ακόμα τώρα είναι που θα μεγαλώσουν τα μωράκια μας. Σκεφτείτε ότι αν τα μωράκια είναι περίπου 1κιλό / 30 πόντους, μέχρι να γεννήσουμε θα είναι μεταξύ 3-4κιλά 50πόντους!!! Τότε είναι που δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε σαν άνθρωποι!!! χαχαχα

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημερα κοιλιτσες ομορφες!!!!:-) :-) :-) :-)

Αρχικά να πω στο Γιωτακι περαστικα..τι τρομαρα περασες κοπελα μου??

Σίγουρα απο τον φοβο σου θα σε επιασε η κοιλίτσα..

Δοξα τω θεώ ολα καλα!

Αναστελλα!:-)το εχω νιωσει και εχω λιωσει απο τον πονο στον γοφο....απο εδω και περα θα ειναι πιο εντονες αυτες οι ενοχλησεις..

Ziliher και εγω αυτο που βλεπω μερα με τη μερα ειναι οτι η κοιλια γινεται τουμπανο!:-)

Εμεις απο κιλακια στις 28εβδ.Ειμαστε 1228.Καλα μας ειπε ο ντοκτορ.Βγαίνει λιγο μεγαλυτερος απο την ημερομηνια του.Γυρισε παλι με τα ποδια κατω ο μαγκας:tongue:αναμενουμε ξανα κωλοτουμπα με τα ποδια πανω..βεβαια εχουμε καιρο ακομη..

Χθες με ποναγαν λιγο τα πλευρα μου..ισως με χτυπηγε εκει..:rolleyes:

Απο κιλακια καλα κραταμε ακομη...πιστευω μεχρι τον 9 να παρω 5-6ακομη....το λεω αυτο γιατι τωρα τελευταια μου εχει ανοιξει η ορεξη:roll:

Φιλιαααααα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...