Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο νοσοκομείο βασικά το έχεις το παιδί μαζί σου μερα νυχτα.ισχυει αυτό που ανέφερε η ανθουσα γιωτα. το rooming in χρεώνεται μόνο στη βιοκλινικη Θεσσαλονίκης 100 με 140 ευρώ. ανάλογα το δωμάτιο. στο γενεσις κάνουν rooming in και στο τρικλινο δωρεάν αν και εγώ θα πάρω μονοκλινο(γιατί έζησα αυτό με το επισκεπτηριο στο ρεα που μου την έδωσέ) και με κούρασε και μου είπαν ότι δεν έχει σχέση το rooming in είναι δωρεάν σε όλα τα δωμάτια... ποια γεννάει γενεσις θα πάει στο βάπτισμα μητρότητας? εγώ θα πάω τον άλλο μήνα!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

στο νοσοκομείο βασικά το έχεις το παιδί μαζί σου μερα νυχτα.ισχυει αυτό που ανέφερε η ανθουσα γιωτα. το rooming in χρεώνεται μόνο στη βιοκλινικη Θεσσαλονίκης 100 με 140 ευρώ. ανάλογα το δωμάτιο. στο γενεσις κάνουν rooming in και στο τρικλινο δωρεάν αν και εγώ θα πάρω μονοκλινο(γιατί έζησα αυτό με το επισκεπτηριο στο ρεα που μου την έδωσέ) και με κούρασε και μου είπαν ότι δεν έχει σχέση το rooming in είναι δωρεάν σε όλα τα δωμάτια... ποια γεννάει γενεσις θα πάει στο βάπτισμα μητρότητας? εγώ θα πάω τον άλλο μήνα!

Πάντως ξερω πως οταν εισαι στον οροφο rooming in απαγορεύεται ν έρθουν επισκέπτες μεσα στο.δωμάτιο.. όποιος θέλει σε περιμένει.στον χωρο.που.πανε.οι επισκέπτες.. λογικο Φυσικά διότι δεν μπορεί ν.εχω εγω το μωρό διπλα μου και να μπει κ η κουτση.μαρια.μεσα να δει τη διπλανή.. Όπως είχαμε πάει ν.δουμε.τη κουμπάρα μ και ειχε ρουμινγκ ιν και κατέβηκε κατω να μας δει Γιατί στον όροφο απαγορεύοταν να παει επισκέπτης στο δωμάτιο λογω του οτι οι μαμαδες ειχαν τα μωρα διπλα.τους..

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!! Βλέπω οι περισσότερες έχετε ήδη αρχίσει τα ψώνια σας, είμαι η μόνη που δεν έχω κάνει ακόμα σχεδόν τπτ;;;

Τώρα λέμε να βάψουμε το δωμάτιο και να αγοράσουμε την κούνια μας. Τελικά αποφάσισα να πάρουμε μια απλή κούνια για τώρα και να της πάρουμε αργότερα ένα μονό κρεβατάκι. Καλαθούνα θα μας φτιάξει μια φίλη μας, καροτσάκι και κάθισμα αυτοκινήτου θα μας δώσει η κουμπάρα μου. Απλά είναι ωραία αυτα τα ψωνάκια μωρε και με πιάνει μανια!! Αλλά δεν μας παίρνει τώρα....

Όσο αφορα την προίκα, όπου έχω κοιτάξει είναι πανάκριβα ρε γαμωτο, έχετε εσείς υπόψην κάτι πιο οικονομικό;

Επίσης χθες έμαθα οτι είναι έγκυος η κουνιάδα μου, και πολύ χάρηκα!!! :)) μόλις 9 εβδομάδων!

Ζαμια εντάξει με τα μαθήματα θηλασμού; έκλεισες θέση;

Για όσες ενδιαφέρονται, μπείτε στο mitrikosthilasmos, γίνεται ένα σεμινάριο θηλασμού την άλλη βδομάδα.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημέρα μανούλες!! Βλέπω οι περισσότερες έχετε ήδη αρχίσει τα ψώνια σας, είμαι η μόνη που δεν έχω κάνει ακόμα σχεδόν τπτ;;;

Τώρα λέμε να βάψουμε το δωμάτιο και να αγοράσουμε την κούνια μας. Τελικά αποφάσισα να πάρουμε μια απλή κούνια για τώρα και να της πάρουμε αργότερα ένα μονό κρεβατάκι. Καλαθούνα θα μας φτιάξει μια φίλη μας, καροτσάκι και κάθισμα αυτοκινήτου θα μας δώσει η κουμπάρα μου. Απλά είναι ωραία αυτα τα ψωνάκια μωρε και με πιάνει μανια!! Αλλά δεν μας παίρνει τώρα....

Όσο αφορα την προίκα, όπου έχω κοιτάξει είναι πανάκριβα ρε γαμωτο, έχετε εσείς υπόψην κάτι πιο οικονομικό;

Επίσης χθες έμαθα οτι είναι έγκυος η κουνιάδα μου, και πολύ χάρηκα!!! :)) μόλις 9 εβδομάδων!

Για όσες ενδιαφέρονται, μπείτε στο mitrikosthilasmos, γίνεται ένα σεμινάριο θηλασμού την άλλη βδομάδα.

Κ εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Αύριο θα πάμε Θεσσαλονίκη με τον άντρα μου στο σεμινάριο για το μητρικό θηλασμό και μετα θα ξεχυθουμε στα πολυκαταστήματα να δουμε τι υπάρχει, να παρουμε ιδέες για να αποφασίσουμε τι χρειαζόμαστε και σιγά σιγά να ξεκινήσουμε. Σήμερα το βράδυ έχω και γιατρό. Να δω οτι είναι όλα καλά να ηρεμησω. Εχει δυο μέρες η μικρή πολύ νωχελικη και ήπιες κινήσεις. Ενω τις προηγούμενες μέρες η κοιλιά πήγαινε πέρα δώθε.

Τα ιδια και εδω τωρα θα βαψουμε το δωματιο.... Και η προικα οντως πανακριβη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Τα ιδια και εδω τωρα θα βαψουμε το δωματιο.... Και η προικα οντως πανακριβη!!!

Εγώ της πήρα από τη nef nef τελικά (έχει και ιστοσελίδα) μία πάντα, ένα πάπλωμα (του χρόνου θα το χρειαστούμε), σετ σεντόνια και μια κουβέρτα αγκαλιάς 90 ευρώ.

Κουνουπιέρα θα πάρω μια απλή.

Στο κατάστημα που πήγα να δω για κρεβάτι είχε στρωμένες προίκες από την εταιρεία johny's . Ήταν πολύ καλή ποιότητα. Αν θες ρίξε μια ματιά στο skroutz, νομίζω σε ορισμένα μαγαζιά είναι οικονομικά.

StW9p2.png etcKp3.png

Εγώ της πήρα από τη nef nef τελικά (έχει και ιστοσελίδα) μία πάντα, ένα πάπλωμα (του χρόνου θα το χρειαστούμε), σετ σεντόνια και μια κουβέρτα αγκαλιάς 90 ευρώ.

Στο κατάστημα που πήγα να δω για κρεβάτι είχε στρωμένες προίκες από την εταιρεία johny's . Ήταν πολύ καλή ποιότητα. Αν θες ρίξε μια ματιά στο skroutz, νομίζω σε ορισμένα μαγαζιά είναι οικονομικά.

Nef nef είναι τέλεια τα εχω δει πανέμορφα, με γεια και καλοριζικα για το μωρακι σας.

Εμεις μολις γυρίσαμε απο το χρωματοπωλείο ηταν να παρουμε το enchanted της Benjamin Moore αλλα τελικα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη και της πηραμε το Cool Lava απο την ιδια εταιρεια, μου αρεσε πολυ το χρωμα θα βαψουμε τον εναν τοιχο μονο πισω απο την κουνια οι υπόλοιποι τοίχοι ειναι ηδη βαμμένοι σε ενα απαλό λευκο -μπεζ

Βρε κοριτσια πως μπορω να βαλω φωτο εδω να δειτε το δωματιο οταν ειναι ετοιμο? εχω τρελαθεί απο την χαρα μου που ξεκινησαμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εισαι η μονη κ εγω τιποτα δεν εχω παρει.

Προικα σε nef nef μαλλον θα δω δε ξερω

Καλησπέρα σε ολες τις μανουλες μελλοντικες και μη...!!!

Το ΝΕΟ που μου εκανε εντυπωση και ειπα να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι αυτες τις μερες μια κυρια εκανε το 9ο παιδακι της στην περιοχη μου....ααααα!!!!(ειναι να μη παρεις το κολάι και σου αρεσει το αθλημα....χαχαχ)

Το ΘΕΜΑτακι που ειπα να ξεκινησω ειναι..ετοιμαασατε βαλιτσες δωματια κλπ;;Εμεις ειμαστε στο ψαξιμο για καροτσακι κρεβατακι που μαλλον θα τα παρουμε απο http://moroudokosmos.com/ δεν ξερω εαν εχτε να μου προτεινετε κατι αλλο...το δωματιο θα το βαψουμε αυτο τον μηνα κι ημουνα της αποψης να το ετοιμασουμε μετα τη γεννα αλλα το το αντρακι μου,μου αλλαξε τη γνωμη και μου ειπε εκεινες τις μερες θα ειμαστε πανω απο τη μικρη μονο βιδες κ εργασιες δε θα ειναι να εχουμε οποτε μεχρι αρχες Νοεμβρη λεω να ειναι ετοιμο!!Τη βαλιτσουλα του νοσοκομειο θα μου την ετοιμασει η "μανουλα τερεζα" τα εχει ολα ετοιμα απο την αδερφη μου οποτε ενα πλυσιματακι θελουν ρουχαλακια-σεντονακια και ειμαστε ετοιμες....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλησπέρα και από εμένα.... αυτά τα ψώνια θα σας μείνουν αξέχαστα στο πρώτο παιδί.... έγω τα έκανά με τη μητέρα μου γιατί ο σύζυγος συνεχώς δούλευε... δεν έχει σημασία αν είναι πολλά η λίγα και 2 φορμακια να είναι φτάνέί να σου αλλάξει όλη την ψυχολογία...για προικα έχει πολύ οικονομική στο Motherbaby στο Περιστέρι έχουν και site ...50 ευρώ πήρε μια φίλη μου που γεννησε πρόσφατα. το παπλωματάκί το έχω οι εγώ αλλά δεν μου χρησιμεύει είναι πολύ βαρύ για μετά τα 3 ίσως το χρησιμοποιήσω. Nef nef έχει τέλεια πράγματα για το μωρό

PdTZp3.png

gOBTp3.png

θα κοιτάξω και για τα nef nef που λετε, για το παπλωμα συμφωνω ότι για αρχη δεν μας χρησιμεύει.

Επίσης όσον αφορά τα σεντονάκια, πρεπει να παρουμε ξεχωριστα για την καλαθούνα που θα ειναι στην αρχη και ξεχωριστά για την κούνια; και πρεπει να τα παρουμε σετ ή μπορούμε να πάρουμε και κατωσέντονα μόνο; μα τι χαζές απορίες εχω!!

Αντωνία και εμείς τωρα θα βάψουμε το δωματιακι μας και θα αγορασουμε την κουνια. Εμείς βρήκαμε απο το babyme. εχω δει και στο dimas bebe.

κ κατι ακομα, εχετε θηλαστρο, θα παρετε ή νομιζετε πως δεν ειναι χρησιμο..;

κατα τα αλλα με εχει πιασει μια αυπνια τωρα τελευταια..

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημερα κοιλιτσες!!!!!!!καλο Σαβ/κο να εχουμε!!!

πως ειστε??

Για rooming in νομιζω πρεπει να εχεις συγκεκριμενο δωματιο (δικλινο ή μονοκλινο) οποτε ανεβαίνει το κοστος... Και εγω το σκεφτομαι αναλογα κ τα χρηματα βεβαια.

Γενναει καμια στο Λητω??ρωτησα για rooming in,εναι μεσα στη τιμη.Καθως επισης και τα παυσιπονα,σερβιετες,πετσετες,παντοφλες,πανες κ επισκληριδιος.

Για ολα τα δωματιο ισχυει αυτο στο συγκεκριμενο μαιευτηριο.

Στην πρώτη μου γέννα και εγώ ήμουν πολύ χαλαρή. Όλοι έρχονταν στο νοσοκομείο και άλλοι τόσοι στο σπίτι. 'Ομως δεν έδινα το μωρό και ούτε μου το πολυζητούσαν. Ήταν και οκτ που δεν κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Τώρα όμως Δεκέβρη μήνα... Από την μια σκέφτομαι να αναφέρω στον κόσμο ότι θα δεκτούμε επισκέψεις όταν εδραιωθεί ο θηλασμός (ισχύει και για το νοσοκομείο και για το σπιτι). Δλδ μετά τις 40. Από την άλλη ίσως να είναι καλύτερα να έρθουν όλοι στο νοσοκομείο (που δεν επιτρέπουν είσοδο στα μικρά παιδιά- που κουβαλούν διάφορα απ΄τα σχολεία). Αλήθεια δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Σκέφτομαι και ότι ο γιος μου θα πηγαίνει σχολείο τότε και ότι τέτοιες εποχές είναι συνέχεια κρυωμένος). Μήπως να μην είμαι υπερβολική με τα άλλα παιδάκια, λόγο αυτού?

Στο μακάριο που θα γεννήσω, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια να μην έχεις το μωρό μαζί σου. Ήτε καισαρική ήτε φυσική. Από την ώρα που σηκώνεσε όρθια σου φέρνουν το παιδάκι σου. Το παίρνουν μόνο το πρωί όταν είναι να τα κάνουμε μπάνιο και να τα δουν οι παιδίατροι. Μετά πάλι στην μαμά!

Γιωτακι!δεν εισαι καθολου αυστηρη και πολυ καλα θα κανεις!και εγω ετσι σκεφτομαι να πραξω και δε με απασχολει τι θα πει ο καθενας.αν αρρωστησει το βρεφος ειναι πολυ επικινδυνο.

Και στο ιδιωτικο αν ζητησεις rooming in το περνουν το παιδι μονο για εξετασεις κτλ η οταν θεληση η μαμα.

Τι ειναι το βαπτισμα μητροτητας?:rolleyes:

Πάντως ξερω πως οταν εισαι στον οροφο rooming in απαγορεύεται ν έρθουν επισκέπτες μεσα στο.δωμάτιο.. όποιος θέλει σε περιμένει.στον χωρο.που.πανε.οι επισκέπτες.. λογικο Φυσικά διότι δεν μπορεί ν.εχω εγω το μωρό διπλα μου και να μπει κ η κουτση.μαρια.μεσα να δει τη διπλανή.. Όπως είχαμε πάει ν.δουμε.τη κουμπάρα μ και ειχε ρουμινγκ ιν και κατέβηκε κατω να μας δει Γιατί στον όροφο απαγορεύοταν να παει επισκέπτης στο δωμάτιο λογω του οτι οι μαμαδες ειχαν τα μωρα διπλα.τους..

Μελιτουλα,το συζήτησα και αυτο στο νοσοκομείο που θα γεννησω.Πρεπει και οι μανουλες με συνεργασια με τις μαιες να απαγορευουν ρητα να μπουν οι επισκεπτες!

Πιστευω ομως πως οι μανες που θα επιλεξουν rooming in να σκεφτονται σαν εμας.την ωρα του επισκεπτηριου μπορεις να δωσεις για το μωρακι και να βγεις εξω.

Αναστελλα τι τελεια νεα???!!!με το καλο το ανηψακι σου!!!:-) :-) :-)

Και εγω τωρα αρχισα τα ψωνια μην αγχωνεσαι!!σιγα σιγα-!!:wink:

Εμεις αγοράσαμε την προικα απο μια ελληνικη βιοτεχνια.Την φτιαξαμε οπως θέλαμε εμεις(ειχε και ετοιμες)κουνουπιερα,παντα,παπλωμα,σεντονακια 100ευρω.

Απο το ιδιο μαγαζι του πηραμε σελτεδακια,πανες αγκαλιας σεντονακια για κουνια (πηρα μονο ενα γιατι σιγουρα θα μας φερουν)σεντονακια για καλαθουνα 2 σετ και 4 κατωσεντονα.(τα χρησιμοποιεις και μετα στο καροτσι αυτα αλλα και για πανες αγκαλιτσας ειναι απλα ασπρα)

Πετσέτες nef nef θα παρω και εγω μεσω ιντερνετ που ειναι πιο φθηνές.

Στο σεμιναριο δε θα καταφέρω να παω:-(

Κ εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Αύριο θα πάμε Θεσσαλονίκη με τον άντρα μου στο σεμινάριο για το μητρικό θηλασμό και μετα θα ξεχυθουμε στα πολυκαταστήματα να δουμε τι υπάρχει, να παρουμε ιδέες για να αποφασίσουμε τι χρειαζόμαστε και σιγά σιγά να ξεκινήσουμε. Σήμερα το βράδυ έχω και γιατρό. Να δω οτι είναι όλα καλά να ηρεμησω. Εχει δυο μέρες η μικρή πολύ νωχελικη και ήπιες κινήσεις. Ενω τις προηγούμενες μέρες η κοιλιά πήγαινε πέρα δώθε.

Σαμανθα πήγατε στο γιατρο?:-) τι κανει το μωρακι?

Καλη αρχη στα ψωνακια!!

Ζiliher ειδικα για πετσετες ψηφιζω και εγω nef-nef!!!!!

Εμεις χρωμα πηραμε απλο οικολογικο βιβεχρωμ.Ηδη ξεμυρισε το δωματιο:wink:

Καλησπέρα σε ολες τις μανουλες μελλοντικες και μη...!!!

Το ΝΕΟ που μου εκανε εντυπωση και ειπα να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι αυτες τις μερες μια κυρια εκανε το 9ο παιδακι της στην περιοχη μου....ααααα!!!!(ειναι να μη παρεις το κολάι και σου αρεσει το αθλημα....χαχαχ)

Το ΘΕΜΑτακι που ειπα να ξεκινησω ειναι..ετοιμαασατε βαλιτσες δωματια κλπ;;Εμεις ειμαστε στο ψαξιμο για καροτσακι κρεβατακι που μαλλον θα τα παρουμε απο http://moroudokosmos.com/ δεν ξερω εαν εχτε να μου προτεινετε κατι αλλο...το δωματιο θα το βαψουμε αυτο τον μηνα κι ημουνα της αποψης να το ετοιμασουμε μετα τη γεννα αλλα το το αντρακι μου,μου αλλαξε τη γνωμη και μου ειπε εκεινες τις μερες θα ειμαστε πανω απο τη μικρη μονο βιδες κ εργασιες δε θα ειναι να εχουμε οποτε μεχρι αρχες Νοεμβρη λεω να ειναι ετοιμο!!Τη βαλιτσουλα του νοσοκομειο θα μου την ετοιμασει η "μανουλα τερεζα" τα εχει ολα ετοιμα απο την αδερφη μου οποτε ενα πλυσιματακι θελουν ρουχαλακια-σεντονακια και ειμαστε ετοιμες....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αντωνία πολυ σημαντικη η βοηθεια της μανουλας!!!!!:-) :-) :-)

Και βεβαια πολυ τυχερη που ηδη εχεις πραγματα απο την αδερφη σου!!!!

Εμεις την κούνια την πηραμε απο το ανατελλω.Μου αρεσε πολυ η ποιοτητα της.Δεν ειχε μελαμινη αλλα καλο ξυλο.Αυτο θα σου ελεγα να προσεξεις.

Κοριτσια στρωμα κοκοφοινικα θα παρετε?εμεις καταληξαμε κοκοφοινικα μαζι με λατεξ.Οσο ειναι μωρακι θα χρησιμοποιησουμε το κοκοφοινικα και μετα που θα το κανουμε κρεβατακι το λατεξ.

θα κοιτάξω και για τα nef nef που λετε, για το παπλωμα συμφωνω ότι για αρχη δεν μας χρησιμεύει.

Επίσης όσον αφορά τα σεντονάκια, πρεπει να παρουμε ξεχωριστα για την καλαθούνα που θα ειναι στην αρχη και ξεχωριστά για την κούνια; και πρεπει να τα παρουμε σετ ή μπορούμε να πάρουμε και κατωσέντονα μόνο; μα τι χαζές απορίες εχω!!

Αντωνία και εμείς τωρα θα βάψουμε το δωματιακι μας και θα αγορασουμε την κουνια. Εμείς βρήκαμε απο το babyme. εχω δει και στο dimas bebe.

κ κατι ακομα, εχετε θηλαστρο, θα παρετε ή νομιζετε πως δεν ειναι χρησιμο..;

κατα τα αλλα με εχει πιασει μια αυπνια τωρα τελευταια..

Τι λες καλη μου????για αυτο ειμαστε να τα συζηταμε!

Εγω πηρα ξεχωριστα για το λικνο.Γιατι της κουνιας ειναι αρκετα μεγαλα για την καλαθουνα..σκεψου οτι πρεπει να ειναι καλα τεντωμένα τα σεντονακια.Για την καλαθουνα-λικνο δεν ειναι πολυ ακριβά..το σετ 10ευρω..τα απλα που πηρα εγω(χρηση κατωσεντονο) 2.5ευρω.Η γνωμη μου ειναι να παρεις 3-4 και βλεπεις στη πορεία τι θα χρειαστεις.

Εμενα θηλαστρο θα μου δωσουν της Chicco αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησω.Λενε πως αν χρειαστεις στην αρχη καλυτερα νοσοκομειακο...αλήθεια ξερει καποια πόσο είναι η ενοικιαση??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...