Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

σελτεδακια αδιάβροχα εγώ έχω αρκετά και τα χρησιμοποίησα πολύ καθώς αν δεν υπάρχει κάτω από το μέρος που αλλάζεις το παιδί γίνεται χάλια. πανακια για ρέψίμό επίσης μου είχαν φέρει από το jumbo και πήρα κι εγώ κάποια είναι πολύ μεγάλη ευκολία. *άδίάβρόχά σέτεδακια είναι αυτά που έχουν από κάτω πλαστικο

:) .... επίσης τις πετσετες που είχες ρωτήσει πιο πάνω ανθουσα γιωτα τις επλενα πάντα στο πλαίσιο αποστειρωσης (αποστειρωνουμε πλενουμε μετά από κάθε χρηση) όχι για κάποιο λόγο.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια χαρά σε όλα τα κορίτσιαα!! τι μου κανετε?? δεν σας προλαβαίνω.. σας διαβασα προχτες και ξανα κατεβαινα κατεβαινα και δεν τελειώνε!! με διαφωτίσατε πλήρως πάντως!! όλες!! σας ευχαριστώ! και δεν χρειάστηκε καν να ρωτήσω!:rolleyes::rolleyes: είστε τέλειες! εμεις ραντεβου ξανα με τον γιο εχουμε στις 29.. πφφ..πολυ μακρυα μου φαινεται... μονο μια απορία έχω βρε κορίτσια.. ο υπέρηχος ντοπλερ που λενε, τι ειναι.. τι διαφορετικο έχει.. και που γίνεται? ποσο κοστίζει? τον δικαιολογει ο εοππυ? εμεις κατα τ'άλλα καλα.. εχθες εκαν 2 εμετους, μετά από πολύυυυ καιρό και έχω την υπόνοια πως έφταιγε η πιτσα της πεθερας που εφαγα για πρωινο.. :rolleyes::tongue:

Κορίτσια σας διαβαζω τελη του μηνα θα παω και εγω για τα ψωνια του μωρου προικα κλπ,

Για τις επισκέψεις που ειπατε τι κανουμε? εννοω εκτος απο γονεις φυσικα και πεθερικα αν θελήσουν να ερθουν, αδερφια του αντρα μου - κολλητές μου κλπ τι να τους πω ντρεπομαι να πω να περιμενουν να σαραντισω....

Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση???

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Κορίτσια σας διαβαζω τελη του μηνα θα παω και εγω για τα ψωνια του μωρου προικα κλπ,

Για τις επισκέψεις που ειπατε τι κανουμε? εννοω εκτος απο γονεις φυσικα και πεθερικα αν θελήσουν να ερθουν, αδερφια του αντρα μου - κολλητές μου κλπ τι να τους πω ντρεπομαι να πω να περιμενουν να σαραντισω....

Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση???

Προφανώς θα τηλεφωνούν πριν έρθουν, έτσι δεν είναι;

Γνώμη μου είναι να τους χωρίζεις σε γκρουπάκια 2-3 ατόμων και περιορισμένες αγκαλιές. Απ΄ ό,τι θυμάμαι από τα ανήψια μου, πρέπει να κάνουν ησυχία την ώρα της επίσκεψης ακόμα κι αν το μωρό δεν κοιμάται γιατί τα βρεφάκια είναι ευαίσθητα στους θορύβους και τον τεχνητό φωτισμό (φώτα).

StW9p2.png etcKp3.png

κι εγώ τέλος του μήνα με αρχές του άλλου θα πάω στον γυναικολογο μου όντως μου φαίνεται μακριά και εμένα. καλά στο πρώτο παιδί δεν δουλευα κιόλας ειλικρινά δεν περνούσε ο χρόνος είχα παρέα τη μαμά και το σύζυγό στην Αθήνα και πάλι μέτρουσα τις μέρες για το επόμενο ραντεβού. τώρα ο υπερηχος doppler Γ επιπέδου γίνεται από εμβρυολογο όπως η αυχενικη και η β επιπέδου. απλά στο doppler ελέγχει ο εμβρυολογος πως τρέφεται από τις αρτηριες της μαμας το μωρό, πως μεγαλώνει αν μεγαλώνει σωστά, πως είναι ο πλακουντας γηρανση κλπ και αμνιακο υγρό αυτά νομίζω. έγω και στο πρώτο παιδί έκανα και στο δεύτερο πρώτο ο θεός θα κάνω. αλλά και ο γιατρός μου θα μου κάνει σε κάθε επίσκεψη . δεν δικαιολογηται από ασφαλιστικό ταμείο θα την κάνω ιδιωτικά αλλά μια φίλη την έκανε σε δημόσιο νοσοκομείο με 15ευρω και ήταν ικανοποίημενη..ιδιωτικά κάνει 110 με 130 . άσχετο τελικά πως καταληξατε σε inglesina;;; και τι χρώμα? σήμερα μ έλεγε η μαμά μου μπεζ χρώμα ότι λερωνει και άγχωθηκα. ααααα και για τους συγγενείς εγώ στο πρώτο παιδί ήμουν Αθήνα 4 άτομα από συγγενείς του συζύγου ήρθαν και αυτό μόνο στο νοσοκομείο όι δικοί μου ήρθαν όλοι όταν επέστρεψα Θεσσαλονίκη ήμουν πολύ τυχερή και το παιδί μου δεν άρρωστησε ποτέ. Θεσσαλονίκη τώρα θα έχω επισκέψεις αλλά ξεκαθαρίσα ότι θα σας δω όλους στην κλινική και όταν νιωσω έτοιμη θα σας ενημερώσω για επισκέψεις να βρούμε τις ισορροπίες μας τώρα οποίος παρεξηγηθηκε παρεξηγηθηκε δεν με νοιάζει. να είστε αυστηρές με τους συγγενείς σπίτι μόνο μπαμπάς μαμά και μια βοήθεια παιδί που αρρώσταινει κάτω των 4 μηνων είναι για νοσοκομείο μου είπε ο παιδιατρος μου και μπορεί να είναι αυστηρό αλλά το κράτησα.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

ρεα γεννησα το πρώτο όλα καλά αλλά το επισκεπτηριο απαράδεκτο η διπλανή είχε 15 άτομα μέσα στο δωμάτιο. να προσέχετε όσες γεννησετε ρεα είναι και χειμώνας

PdTZp3.png

gOBTp3.png

κι εγώ τέλος του μήνα με αρχές του άλλου θα πάω στον γυναικολογο μου όντως μου φαίνεται μακριά και εμένα. καλά στο πρώτο παιδί δεν δουλευα κιόλας ειλικρινά δεν περνούσε ο χρόνος είχα παρέα τη μαμά και το σύζυγό στην Αθήνα και πάλι μέτρουσα τις μέρες για το επόμενο ραντεβού. τώρα ο υπερηχος doppler Γ επιπέδου γίνεται από εμβρυολογο όπως η αυχενικη και η β επιπέδου. απλά στο doppler ελέγχει ο εμβρυολογος πως τρέφεται από τις αρτηριες της μαμας το μωρό, πως μεγαλώνει αν μεγαλώνει σωστά, πως είναι ο πλακουντας γηρανση κλπ και αμνιακο υγρό αυτά νομίζω. έγω και στο πρώτο παιδί έκανα και στο δεύτερο πρώτο ο θεός θα κάνω. αλλά και ο γιατρός μου θα μου κάνει σε κάθε επίσκεψη . δεν δικαιολογηται από ασφαλιστικό ταμείο θα την κάνω ιδιωτικά αλλά μια φίλη την έκανε σε δημόσιο νοσοκομείο με 15ευρω και ήταν ικανοποίημενη..ιδιωτικά κάνει 110 με 130 . άσχετο τελικά πως καταληξατε σε inglesina;;; και τι χρώμα? σήμερα μ έλεγε η μαμά μου μπεζ χρώμα ότι λερωνει και άγχωθηκα. ααααα και για τους συγγενεεινεγώ στο πρώτο παιδί ήμουν Αθήνα 4 άτομα από συγγενείς του συζύγου ήρθαν και αυτό μόνο στο νοσοκομείο όι δικοί μου ήρθαν όλοι όταν επέστρεψα Θεσσαλονίκη ήμουν πολύ τυχερή και το παιδί μου δεν άρρωστησε ποτέ. Θεσσαλονίκη τώρα θα έχω επισκέψεις αλλά ξεκαθαρίσα ότι θα σας δω όλους στην κλινική και όταν νιωσω έτοιμη θα σας ενημερώσω για επισκέψεις να βρούμε τις ισορροπίες μας τώρα οποίος παρεξηγηθηκε παρεξηγηθηκε δεν με νοιάζει. να είστε αυστηρές με τους συγγενείς σπίτι μόνο μπαμπάς μαμά και μια βοήθεια παιδί που αρρώσταινει κάτω των 4 μηνων είναι για νοσοκομείο μου είπε ο παιδιατρος μου και μπορεί να είναι αυστηρό αλλά το κράτησα.

Αλεξια για τις επισκεψεις συμφωνω!

Έχεις σκεφτει για rooming in??στο πρωτο παιδακι ειχες κανει?θηλασες?

Εμενα θα το κανει ο γιατρος το ντοπλερ,ήδη εχει ξεκινήσει και μου το κανει..

Ασε και εγω εχω ραντεβου 26του μηνα και δε περνάνε οι μερες...

Σημερα ειμαι λιγο αγχωμενη..νιωθω μια πιεση χαμηλα..ενα πρηξιμο...εχεις νιωσει κατι αντιστοιχο??

Εμεις το inglesina σε γραφιτη με γκρι ανοιχτο πηραμε.

ρεα γεννησα το πρώτο όλα καλά αλλά το επισκεπτηριο απαράδεκτο η διπλανή είχε 15 άτομα μέσα στο δωμάτιο. να προσέχετε όσες γεννησετε ρεα είναι και χειμώνας

Τωρα που θα γεννησεις?καλα απαραδεκτο τοοοοσα ατομα....

Να ρωτήσω...ειναι αληθεια οτι στη τιμή της γεννας δε περιλαμβανονται τα παυσιπονα,σερβιετες κτλ??

Σημερα ειμαι λιγο αγχωμενη..νιωθω μια πιεση χαμηλα..ενα πρηξιμο...εχεις νιωσει κατι αντιστοιχο??

Να ρωτήσω...ειναι αληθεια οτι στη τιμή της γεννας δε περιλαμβανονται τα παυσιπονα,σερβιετες κτλ??

τώρα είμαι Θεσσαλονίκη και θα γεννησω γενεσις το σκέφτομαι το rooming in ναι γιατί το πρώτο παιδί δεν έπιανε θήλη και έμπλεξα με το θηλαστρο τώρα θέλω να θήλάσω οπότε ναι θα το ζητήσω μάλλον. στο ρεα που γεννησα έγω όλα ήταν μέσα στην τιμή που πληρωσα . το μόνο παράπονο ήταν ο κόσμος στο επισκεπτηριο τίποτα άλλο.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Απο οσο ξερω απο τη νυφη μ που ειχε γεννησει γενεσις ναι..το ντεπον που ειχε ζητήσει της το χρέωσαν..εμεις ειπαμε ν εξοπλιστούμε με οτι πιθανότατα μπορει ν χρειαστεί ν το ζητήσω.. θ φανει.. οσο για το κόσμο και εμεις ειπαμε ν Είμαστε πολυ αυστηροι..κόσμος σε καμία περίπτωση σπιτι..κ γονεις σε αναγκη μεχρι το σαραντισμο..

Τωρα για την πιεση την νιωθω κ γω που κ που..και εχω την εντύπωση πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει γυρίσει διοτι.εχει καμια βδομάδα και να με.κλώτσησει στη κύστη..θα φανει..προς το παρον παιζω μαζι του τα βραδια πολυ.. τον πειράζω και κλωτσαει.. με τον πωπο του αν κατάλαβαινω σωστα..:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Απο οσο ξερω απο τη νυφη μ που ειχε γεννησει γενεσις ναι..το ντεπον που ειχε ζητήσει της το χρέωσαν..εμεις ειπαμε ν εξοπλιστούμε με οτι πιθανότατα μπορει ν χρειαστεί ν το ζητήσω.. θ φανει.. οσο για το κόσμο και εμεις ειπαμε ν Είμαστε πολυ αυστηροι..κόσμος σε καμία περίπτωση σπιτι..κ γονεις σε αναγκη μεχρι το σαραντισμο..

Τωρα για την πιεση την νιωθω κ γω που κ που..και εχω την εντύπωση πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει γυρίσει διοτι.εχει καμια βδομάδα και να με.κλώτσησει στη κύστη..θα φανει..προς το παρον παιζω μαζι του τα βραδια πολυ.. τον πειράζω και κλωτσαει.. με τον πωπο του αν κατάλαβαινω σωστα..:tongue::tongue:

Καλυτερα αυστηροι παρα να αρρωστησει το μικρακι μας..συμφωνω και εγω;)

Εμενα απο χθες ειναι υποτονικος και εχω ανησυχησει....:(απο το αγχος μου δεν εχω κοιμηθει καθολου....του μιλαω και με γραφει...ισα που τον νιωθω:(θα παρω τον γιατρο μου σε λιγο να ηρεμησω..

τώρα είμαι Θεσσαλονίκη και θα γεννησω γενεσις το σκέφτομαι το rooming in ναι γιατί το πρώτο παιδί δεν έπιανε θήλη και έμπλεξα με το θηλαστρο τώρα θέλω να θήλάσω οπότε ναι θα το ζητήσω μάλλον. στο ρεα που γεννησα έγω όλα ήταν μέσα στην τιμή που πληρωσα . το μόνο παράπονο ήταν ο κόσμος στο επισκεπτηριο τίποτα άλλο.

Θα ρωτησω το μαιευτηριο οταν μπω στο μηνα μου τι περιεχει η τιμη...

Η επισκληριδιος ποσο κοστιζει?

Αα όσο για το ρουμινγκ ιν εγω θα το παρω και βλέποντας και κάνοντας..αφου εχω τη δυνατότητα να τους το δωσω οταν δε θα μπορώ..

Και εγω ακριβως ετσι σκεφτηκα!

οποία κάνει rooming in και καισαρική να ξέρει ότι θα χρειαστεί βοήθεια. είναι δύσκολο να σηκώνεις το μωρό με την τομή τις 2 πρώτες μέρες πονάει. γενεσις ξέρω ότι και να πάρεις χρεώνεται έξτρα εγώ depon θα πάρω σίγουρα μαζί μου σερβιετες εσώρουχα μιας χρήσης κλπ . στο ρεα όλα ήταν μέσα στην τιμή. αναλωσιμα φαρμακα και η επισκληριδιος νομίζω πως στο ρεα είναι μέσα στην τιμή ενώ γενεσις 140 και 160 για κτ.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Στην πρώτη μου γέννα και εγώ ήμουν πολύ χαλαρή. Όλοι έρχονταν στο νοσοκομείο και άλλοι τόσοι στο σπίτι. 'Ομως δεν έδινα το μωρό και ούτε μου το πολυζητούσαν. Ήταν και οκτ που δεν κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Τώρα όμως Δεκέβρη μήνα... Από την μια σκέφτομαι να αναφέρω στον κόσμο ότι θα δεκτούμε επισκέψεις όταν εδραιωθεί ο θηλασμός (ισχύει και για το νοσοκομείο και για το σπιτι). Δλδ μετά τις 40. Από την άλλη ίσως να είναι καλύτερα να έρθουν όλοι στο νοσοκομείο (που δεν επιτρέπουν είσοδο στα μικρά παιδιά- που κουβαλούν διάφορα απ΄τα σχολεία). Αλήθεια δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Σκέφτομαι και ότι ο γιος μου θα πηγαίνει σχολείο τότε και ότι τέτοιες εποχές είναι συνέχεια κρυωμένος). Μήπως να μην είμαι υπερβολική με τα άλλα παιδάκια, λόγο αυτού?

Στο μακάριο που θα γεννήσω, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια να μην έχεις το μωρό μαζί σου. Ήτε καισαρική ήτε φυσική. Από την ώρα που σηκώνεσε όρθια σου φέρνουν το παιδάκι σου. Το παίρνουν μόνο το πρωί όταν είναι να τα κάνουμε μπάνιο και να τα δουν οι παιδίατροι. Μετά πάλι στην μαμά!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Για rooming in νομιζω πρεπει να εχεις συγκεκριμενο δωματιο (δικλινο ή μονοκλινο) οποτε ανεβαίνει το κοστος... Και εγω το σκεφτομαι αναλογα κ τα χρηματα βεβαια.

Για rooming in νομιζω πρεπει να εχεις συγκεκριμενο δωματιο (δικλινο ή μονοκλινο) οποτε ανεβαίνει το κοστος... Και εγω το σκεφτομαι αναλογα κ τα χρηματα βεβαια.

Για ένα περίεργο λόγο στο μαιευτήριο που θα γεννήσω είναι πιο ακριβό το δίκλινο χωρίς rooming in...

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...