Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ζάμια μου εγώ δεν ξανασιδέρωνα τις πετσέτες. Μόνο μετά από το πλύσιμο. Τώρα η κάθε κοπέλα θα πράττει όπως νιώθει πως είναι καλύτερα για το μικρό της. Ναι, όσο για τσίσα, ο γιος πάντα τα κάνει πιο πολύ. Με το που του άνοιγα την πάνα, τσουπ!!! Πόσες φορές τα έκανε με το που τον βγάζαμε απ'το μπάνιο. Εκεί να δεις!!!! Και άντε ξανά πλύσιμο!

Αλεξία μου και εγώ έχω πολλές καούρες. Ειδικά όταν ξεφεύγω λίγο με την διατροφή μου. Το κακάο/σοκολάτα, το γάλα, λεμόνια/ξύδια με σκοτώνουν. Όταν ακολουθώ πιο καθαρή διατροφή είναι πολύ λίγες οι φορές. Όταν έχω όμως παίρνω τα Malox.

Για τις πάνες θα δούμε τι βολεύει το μωρό ξεχωριστά. Μπορεί να αρχίσουμε με μια μάρκα και να καταλήξουμε σε άλλη. Και συνήθως τα αγόρια με τα κορίτσια διαφέρουν στην μάρκα.

Καλημερα!!!!

Τι κανουμε??:D:D:D

Πολυ μεγαλη βοηθεια που σου εδωσε η κουνιαδα ρουχαλακια!!;)

Να σε ρωτησω...τα φορμακια σε τι θερμοκρασια τα πλενουμε??ειδα οτι καποια αναγραφουν 30-40βαθμους..:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα. ευτυχώς αρνητική η καλλιέργια . εσείς τι κάνετε η καουρα ανυποφορη αλήθεια..... όλα τα βρεφικα απορρυπαντικα καλά είναι εκτός αν κάνει κάποια αλεργια το παιδί και πρέπει να αλλάξεις. έγω γι αυτό πήρα εξ αρχής το freezyderm.τα ρούχα του μωρού κ εγώ θα τα πλυνω τέλος του άλλου μήνα πιάνουν υγρασία και μέσα στα συρταρια ντουλαπες κλπ.εγω τα πλενω 60 με 90 ανάλογα.. πετσέτες σεντονια πανακια 90 φορμακια 60. πετσετα πλύσιμο μετά από κάθε πλύσιμο αυστηρα σε εκτακτη ανάγκη σιδερωνα 1 φορά που μου ετυχε.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

καλημέρα. ευτυχώς αρνητική η καλλιέργια . εσείς τι κάνετε η καουρα ανυποφορη αλήθεια..... όλα τα βρεφικα απορρυπαντικα καλά είναι εκτός αν κάνει κάποια αλεργια το παιδί και πρέπει να αλλάξεις. έγω γι αυτό πήρα εξ αρχής το freezyderm.τα ρούχα του μωρού κ εγώ θα τα πλυνω τέλος του άλλου μήνα πιάνουν υγρασία και μέσα στα συρταρια ντουλαπες κλπ.εγω τα πλενω 60 με 90 ανάλογα.. πετσέτες σεντονια πανακια 90 φορμακια 60. πετσετα πλύσιμο μετά από κάθε πλύσιμο αυστηρα σε εκτακτη ανάγκη σιδερωνα 1 φορά που μου ετυχε.

Mπράβο κοριτσι μου!!!!:)!!!!ολα τελεια!!!:-D:grin::-D:grin:

Δε ξεβαφουν τα χρωματιστα φορμακια στους 60-90?????:rolleyes:

Αλεξία για την καούρα εγώ παίρνω Malox. Και άλλες κοπέλες εδώ, αυτό παίρνουν (το διάβασα σε μια άλλη συζήτηση). Γιατί όμως έπλενες την πετσέτα μετά από κάθε μπάνιο του μωρού?

Συμφωνώ πως τα φορμάκια/πάνες με τα κακάκια θα θέλουν ψηλές θερμοκρασίες για να καθαρίσουν έτσι κι αλλιώς!!!! Άμα τα βάζεις ανάλογα με τα χρώματα, δεν θα ξεβάψουν. Υπάρχουν και οι χρωματωσυλλέκτες άμα σε φοβίζει το ψέβαμα.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Αλεξία για την καούρα εγώ παίρνω Malox. Και άλλες κοπέλες εδώ, αυτό παίρνουν (το διάβασα σε μια άλλη συζήτηση). Γιατί όμως έπλενες την πετσέτα μετά από κάθε μπάνιο του μωρού?

Συμφωνώ πως τα φορμάκια/πάνες με τα κακάκια θα θέλουν ψηλές θερμοκρασίες για να καθαρίσουν έτσι κι αλλιώς!!!! Άμα τα βάζεις ανάλογα με τα χρώματα, δεν θα ξεβάψουν. Υπάρχουν και οι χρωματωσυλλέκτες άμα σε φοβίζει το ψέβαμα.

Στο μωρακι κανει να βαζουμε χρωμοπαγιδες??:rolleyes::rolleyes:

Στα εσωρουχακια του,πετσετουλες,σεντονακια(ασπρα)βαζουμε λευκαντικο?:confused:

Διαφημίσεις

Στο μωρακι κανει να βαζουμε χρωμοπαγιδες??:rolleyes::rolleyes:

Στα εσωρουχακια του,πετσετουλες,σεντονακια(ασπρα)βαζουμε λευκαντικο?:confused:

Τι να σου πω βρε καλή μου? Εγώ βάζω γιατί δεν φαίνεται επικίνδυνο (μπορεί τότε να ρώτησα και τον παιδίατρο και να μου έδωσε το οκ - για να το βάζω..). Θα διαβάσω πάνω στην συσκευασία από τι είναι φτιαγμένο και επίσης θα διαβάσω και το planet (απορυπαντ). Αν δω καμιά περιγραφή που δεν ταιριάζει θα πράξω ανάλογα. Πάντως μπορούμε να φτιάψουμε και σπίτι χρωματοσυλλέκτη (χωρίς επικύνδινα για την υγεία του μωρού υλικά). Ψάξε το στο google. Για το λευκαντικό που λες, υπάρχει μια μάρκα χρωματοσυλλέκτη που κάνει 2 σε 1 δουλειά. K2r. Είναι αυτό που παίρνω εγώ για το σπίτι.

sHgrp3.png

grpvp3.png

:

Καλημέρα Ζάντενα!!!

Στον γιο μου έπλενα με Proderm αλλά πραγματικά είναι πολύ ακριβά. Τώρα πήρα το baby planet. Λέει ότι είναι αντιαλλεργικό και οικολογικό. Από μυρωδιά είναι εντάξει! Δεν άρχισα να πλένω ακόμα. Αγόρασα μερικά 0-3 και 3-6. Έβγαλα τα του γιού μου και τα χώρισα παλι με νούμερα. Μου έφερε και η κουνιάδα μου της κόρης της πολύ πράμα! Είπα να αρχίσω σιγά σιγά να πλένω...!!!!! Απλά δεν θέλω να τα πλύνω και μετά να τα έχω να κάθοντε στην ντουλάπα. Λέω να αρχίσω απ'τον άλλο μήνα. Όταν μαζέψω και τις πυτζάμες μου, σουτιέν, εσώρουχα. Θα τα πλύνω και αυτά μαζί με του μωρού. Γιατί θα το έχω συνεχώς επάνω μου, μην το πειράξουν τα δικά μου ρούχα!

:mrgreen:

Τι να σου πω βρε καλή μου? Εγώ βάζω γιατί δεν φαίνεται επικίνδυνο (μπορεί τότε να ρώτησα και τον παιδίατρο και να μου έδωσε το οκ - για να το βάζω..). Θα διαβάσω πάνω στην συσκευασία από τι είναι φτιαγμένο και επίσης θα διαβάσω και το planet (απορυπαντ). Αν δω καμιά περιγραφή που δεν ταιριάζει θα πράξω ανάλογα. Πάντως μπορούμε να φτιάψουμε και σπίτι χρωματοσυλλέκτη (χωρίς επικύνδινα για την υγεία του μωρού υλικά). Ψάξε το στο google. Για το λευκαντικό που λες, υπάρχει μια μάρκα χρωματοσυλλέκτη που κάνει 2 σε 1 δουλειά. K2r. Είναι αυτό που παίρνω εγώ για το σπίτι.

Σε ευχαριστω γλυκο μου Γιωτακι για την βοηθεια σου!!:-)

και λευκαντικο βάζω και χρωμοπαγιδες. αν στα συστατικά δεν υπάρχει βενζολιο παραμπεν παραφιν δεν υπάρχει πρόβλημα. δεν παθαίνουν τίποτα και στους 90 τα βάζω πρόγραμμα ότι είναι ευαισθητα κ όλα κομπλε. λοιπόν μια που λέγαμε για απορρυπαντικα μου έφεραν το septona baby τέλειο είναι 4 ευρώ. πραγματικά πολύ καλά.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

και λευκαντικο βάζω και χρωμοπαγιδες. αν στα συστατικά δεν υπάρχει βενζολιο παραμπεν παραφιν δεν υπάρχει πρόβλημα. δεν παθαίνουν τίποτα και στους 90 τα βάζω πρόγραμμα ότι είναι ευαισθητα κ όλα κομπλε. λοιπόν μια που λέγαμε για απορρυπαντικα μου έφεραν το septona baby τέλειο είναι 4 ευρώ. πραγματικά πολύ καλά.

Οκ θα τα προσεχω αυτα τα συστατικα;)THANK YOU!!!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Kαλημεραααααααααααα!!!πως ειμαστε σημερα????:D:D

Εγω ξυπνησα με κατι τραβηγματακια δεξια...:rolleyes:

Χθες παραγγειλαμε την προικα του!!!καλα μιλαμε εχω χαζεψει εντελως...με το ζορι με κραταει ο συζυγος:tongue::tongue:

Ερωτηση στις μανουλες..ποσα σελτεδακια θελουμε?πανες αγκαλιας?καθως και πανακια για το ρεψιμο?

καλημέρα ντίαρ!!!!!

Αντε με την υγειά η προίκα!!! Τί είναι τα σελτεδάκια? Πάνες αγκαλιάς? Εμείς εδώ έχουμε πάνες (σαν σεντονάκια μικρά) που τα βάζουμε πάνω απ'την αλλάκτρα, ή πάνω στο κάθισμα στο καρότσι κλπ.

sHgrp3.png

grpvp3.png

καλημέρα ντίαρ!!!!!

Αντε με την υγειά η προίκα!!! Τί είναι τα σελτεδάκια? Πάνες αγκαλιάς? Εμείς εδώ έχουμε πάνες (σαν σεντονάκια μικρά) που τα βάζουμε πάνω απ'την αλλάκτρα, ή πάνω στο κάθισμα στο καρότσι κλπ.

Γεια σου γλυκο μου:D

Σε ευχαριστουμε!!!!

Πανες αγκαλιας ειναι αυτα τα σεντονακια που λες σε βαμβακερο υφασμα,η γαζα ,η φανελα.Τυλιγουμε το μωρακι για να μην εχει επαφη με τα ρουχα μας η οταν ειδικα το περνει αγκαλιτσα καποιος ''αλλος''..(Τα ιδια λεμε...)

Σελτεδακια ειναι τα αδιαφροχα για να μη βρεχεται το στρωμα.απο πανω βαμβακερο και απο κατω πλαστικο θα ελεγα..

Γεια σου γλυκο μου:D

Σε ευχαριστουμε!!!!

Πανες αγκαλιας ειναι αυτα τα σεντονακια που λες σε βαμβακερο υφασμα,η γαζα ,η φανελα.Τυλιγουμε το μωρακι για να μην εχει επαφη με τα ρουχα μας η οταν ειδικα το περνει αγκαλιτσα καποιος ''αλλος''..(Τα ιδια λεμε...)

Σελτεδακια ειναι τα αδιαφροχα για να μη βρεχεται το στρωμα.απο πανω βαμβακερο και απο κατω πλαστικο θα ελεγα..

Εντάξει, πάνες πρέπει να έχουμε πολλές πολλές. Γιατί λερώνονται συχνά. Όμως στις αρχές που είναι πολύ μικρό το μωρό δεν βγαίνεις έξω απ το σπιτι και πολύ. Ποσο μαλλον που θα ειναι γεννημενα μεσα στον χειμώνα. Πολύ λίγη θα είναι η επαφή του με "άλλους". Μην σε αγχώνει. Εγώ όλη μέρα στο σπίτι με το μωρό φορούσα πυτζάμες. Και αυτές τις έπλενα με τα ρούχα του μωρού, έτσι να μην το ενοχλήσουν τα δικά μου ρούχα. Σελτεδάκια 2 πήρα απ΄τον γιο μου και τα έχω σχεδόν καινούργια. Δεν μου χρειάστηκαν και πολύ. Θα μας φανούν όταν έρθει η ώρα να κόψουμε το πανάκι! χιχιχι

sHgrp3.png

grpvp3.png

Εντάξει, πάνες πρέπει να έχουμε πολλές πολλές. Γιατί λερώνονται συχνά. Όμως στις αρχές που είναι πολύ μικρό το μωρό δεν βγαίνεις έξω απ το σπιτι και πολύ. Ποσο μαλλον που θα ειναι γεννημενα μεσα στον χειμώνα. Πολύ λίγη θα είναι η επαφή του με "άλλους". Μην σε αγχώνει. Εγώ όλη μέρα στο σπίτι με το μωρό φορούσα πυτζάμες. Και αυτές τις έπλενα με τα ρούχα του μωρού, έτσι να μην το ενοχλήσουν τα δικά μου ρούχα. Σελτεδάκια 2 πήρα απ΄τον γιο μου και τα έχω σχεδόν καινούργια. Δεν μου χρειάστηκαν και πολύ. Θα μας φανούν όταν έρθει η ώρα να κόψουμε το πανάκι! χιχιχι

Τωρα που το σκεφτομαι μεσα στο καταχειμωνο δε θα αφηνω να ερχονται..μονο τους γονεις..αρα λιγα θελουμε.μετα θα μεγαλωσουν τα μικρακια μας και δε θα χρειαζόμαστε πανες:wink:

Σε βρισκω πολυ σωστη στα σελτεδακια!!τα χρειαζομαστε και μετα:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...