Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ζάμια μου τί κάνεις βρε?? Όλο κλαις εσύ χεχε φυσικά είναι δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Που να κρατήσεις και το μωρό σου στα χέρια σου!!!! Δεν θα σταματάς μου φαίνεται!

Σχετικά με τα φορμάκια και τα κουμπάκια που ρωτάς. Εγώ τα βρήκα πολύ βολικά αυτά που είναι ολα τα κουμπάκια μπροστά. Αυτα που έχουν μερικά πισω στην πλάτη και μερικά από κάτω είναι τελείως λάθος για μένα. Καθόλου πρακτικά! Τώρα για την πετσέτα, σαφώς και θα έχεις 2-3 να αλλάζεις. Μια δυστυχώς δεν είναι αρκετή. Και μην πάρεις όλες αυτές τις μικρούλες γτ σε λίγους μήνες θα σου είναι άχρηστες!

Το θέμα άδεια μητρότητας εδώ στην Κύπρο είναι χάλια. 18 βδομάδες μόνο και συμπεριλαμβάνοντε και οι εδβομάδες προ τοκετού! Είναι πολύ λίγος καιρός μαζί με το νυνάκι!!!! :(

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζiliher δε θα χρησιμοποιησεις καθολυο κουβερτουλα στον υπνο?

Ζiliher & Alexia σας χαιρομαι που μπορειτε να καθησετε!!!!!εχω πιστευω κανα 5μηνο να καθησω μετα τη γεννα..

Ωρες ωρες θα ηθελα τρελα να δουλευω στο δημοσιο...και αυτο??μονο και μονο για το παιδι μου.....

Εδω στο ιδιωτικο τη πιστη σου βγαζουν...(Αναστελλα εσυ ξερεις καλα....)

Έχω πάρει μία κουβερτούλα λεπτή βελουτέ προς το παρόν για το κρεβάτι και άλλη μία βαμβακερή αγκαλιάς. Θα δούμε τι θα κάνω με τον υπνόσακο ανάλογα με τον καιρό. Εμάς εδώ ο καιρός κρυώνει μετά τα Χριστούγεννα (Κρήτη) και για μερικές μέρες μόνο. Δεν πρέπει ούτε να κρυώνει αλλά ούτε και να ζεσταίνεται πολύ το μπεμπάκι μας.

Όντως και η δουλειά στον ιδιωτικό τομέα έχει πολλές πολλές δυσκολίες και είναι καθημερινός ο αγώνας. Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας για κάποια χρόνια (10) και κάτι είχα καταλάβει. Ειδικά για τις μανούλες είναι δύσκολο.

StW9p2.png etcKp3.png

Ζάμια μου τί κάνεις βρε?? Όλο κλαις εσύ χεχε φυσικά είναι δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Που να κρατήσεις και το μωρό σου στα χέρια σου!!!! Δεν θα σταματάς μου φαίνεται!

Σχετικά με τα φορμάκια και τα κουμπάκια που ρωτάς. Εγώ τα βρήκα πολύ βολικά αυτά που είναι ολα τα κουμπάκια μπροστά. Αυτα που έχουν μερικά πισω στην πλάτη και μερικά από κάτω είναι τελείως λάθος για μένα. Καθόλου πρακτικά! Τώρα για την πετσέτα, σαφώς και θα έχεις 2-3 να αλλάζεις. Μια δυστυχώς δεν είναι αρκετή. Και μην πάρεις όλες αυτές τις μικρούλες γτ σε λίγους μήνες θα σου είναι άχρηστες!

Το θέμα άδεια μητρότητας εδώ στην Κύπρο είναι χάλια. 18 βδομάδες μόνο και συμπεριλαμβάνοντε και οι εδβομάδες προ τοκετού! Είναι πολύ λίγος καιρός μαζί με το νυνάκι!!!! :(

Γιωτακι μου δεν υπαρχω!!!

Εγω δεν ημουν ετσι βρε κορίτσι!τι έπαθα ξαφνικα??

Α οκ καταλαβα για τα φορμακια!

Για τις πετσέτες θα εχω σιγουρα 3!αλλα θα φτασουν??αφου καθε μερα θελει μπανακι το νινακι.ποτε θα στεγνωνουν???

Εδω ειναι 56 ημερες πριν και 63 μετα.αν θέλει μετα η μανουλα περνει το 6μηνο του οαεδ και πληρώνεται με τον κατώτατο μισθο που υπαρχει τωρα στη ΕΛΣ..

Έχω πάρει μία κουβερτούλα λεπτή βελουτέ προς το παρόν για το κρεβάτι και άλλη μία βαμβακερή αγκαλιάς. Θα δούμε τι θα κάνω με τον υπνόσακο ανάλογα με τον καιρό. Εμάς εδώ ο καιρός κρυώνει μετά τα Χριστούγεννα (Κρήτη) και για μερικές μέρες μόνο. Δεν πρέπει ούτε να κρυώνει αλλά ούτε και να ζεσταίνεται πολύ το μπεμπάκι μας.

Όντως και η δουλειά στον ιδιωτικό τομέα έχει πολλές πολλές δυσκολίες και είναι καθημερινός ο αγώνας. Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας για κάποια χρόνια (10) και κάτι είχα καταλάβει. Ειδικά για τις μανούλες είναι δύσκολο.

Α ναι εκει εχετε καλη "θερμοκρασια"...απο υγρασια τι παιζει?φαντάζομαι θα εχετε αρκετή...θα παρεις αφυγραντηρα?

Ειναι αρκετά δυσκολο...προσπαθείς οσο μπορεις να προσαρμοστείς.....

Για τις πετσέτες θα εχω σιγουρα 3!αλλα θα φτασουν??αφου καθε μερα θελει μπανακι το νινακι.ποτε θα στεγνωνουν???

Εδω ειναι 56 ημερες πριν και 63 μετα.αν θέλει μετα η μανουλα περνει το 6μηνο του οαεδ και πληρώνεται με τον κατώτατο μισθο που υπαρχει τωρα στη ΕΛΣ..

Αγάπη, δεν είναι ανάγκη να αλλάζεις την πετσέτα του μωρού σε κάθε μπάνιο. Κράτα την για 4-5 μέρες. Εκτός και αν σου χέσει, κατουρήσει, που είναι πολύ πολύ πιθανόν αφού το αγόρι σου δεν θα "την" ελέγχει καθόλου!!!! χαχαχα

sHgrp3.png

grpvp3.png

Α ναι εκει εχετε καλη "θερμοκρασια"...απο υγρασια τι παιζει?φαντάζομαι θα εχετε αρκετή...θα παρεις αφυγραντηρα?

Ειναι αρκετά δυσκολο...προσπαθείς οσο μπορεις να προσαρμοστείς.....

Θα προτιμούσα να μην είχε τόσους μήνες τόσο καλό καιρό... πχ καλό θα ήταν να έβρεχε και λίγο.

Υγρασία έχει, αλλά αφυγραντήρα δεν θα πάρω ακόμα. Θα δω πώς θα πάει πρώτα...

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

3 φορες πηγα να γραψω και με πεταξε και εγραφα απο την αρχη γκρρρρρρρρρρρρ..

τι κανετε? εγω εκανα καλλιεργεια ουρων γιατι στη γενικη ειχα κατι πυοσφερια και ο γιατρος μου ειπε να κανω.ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη.... εχω και καποιες ενοχλησεις οταν περπαταω στο ποδι αλλα δεν ειναι τιποτα μου ειπε ο γυναικολογος μου και ο ορθοπεδικος που με ειδε (το βαρος γαρ).μου συνεστησαν ασβεστιο.

τωρα σε οτι αφορα τον αφυγραντηρα ειναι μεγαλη δουλεια εγω φετος πρωτα ο θεος θα παρω γιατι αλλιως θα πεσει το σπιτι απο τη μουχλα να μας πλακωσει :P αφηστε που στεγνωνουν τα ρουχα πιο ευκολα (αυτο και αν ειναι θεμα)

τωρα για τον υπνοσακο οχι απο νεογενητο πρωτον μπορει να ιδρωσει το παιδι απο την υπερβολικη ζεστη και να μην το καταλαβεις ιδρωτας=αφυδατωση για ενα βρεφος και δευτερο ειναι τοσο μικρα οταν γεννιουνται τα μωρα που δεν..(προσωπικη γνωμη).

εγω στο γιο μου εβαλα υπνοσακο 10 μηνων περιπου και ηταν τελεια ουτε ανησυχουσα αν ξεσκεπαζεται τιποτα.

για πετσετες που ειπατε 3-4 μπουρνουζακια χρειαζονται γιατι το μωρο κανει μπανιο καθε μερα και θελουν πλυσιμο σιδερο..

τωρα για την αλλαγη πανας εγω πηραα απο την Μοtherbaby http://www.motherbaby.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CF%8E%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF--%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CE%B5%CE%BC.--p-1381.html οικονομικοτατα πετσετε και τα ειχα φυσικα μονο για να στεγνωνω την περιοχη εκεινη μετα απο καθε αλλαγη πανας και πλυσιμο με νερο..

για τα φορμακια κοριτσια θελει αρκετα.... εγω εχω παρα πολλα απο το πρωτο παιδι 1)γιατι με μια γουλια η εμετο (καλα εμεις ειχαμε και παλλινδρομηση) το αλλαζα 2) με τσισα η κακα αλλαγη απευθειας αρα μιλαμε για 3-5 φορμακια την ημερα αλλαξιες.

εγω εχω πολλ φορμακια και αλλα τοσα ζιπουνακια και ετσι αδυνατος οπως ειναι ο γιος μου ο μεγαλος βλεπω να φορανε ιδιο νουμερο το επομενο καλοκαιρι (χιχιχιχιιχι)

νουμερο 0-3 λιγαα κορτισια τα πιο πολλα 3-6 και 6-9

σακο εξοδου θα χρειαστειται σιγουρα

και το ασχετο απο απορυπαντικα ρουχων το καλυτερο ειναι freezyderm ειναι τελειο αοσμο αλλα ψιλο ακριβο... μια που ειπαμε για προικες και ρουχαλακια.. :P περιμενω νεα σας!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Εγω για το αρκάδι ηξερα τα καλυτερα, μεχρι που διαβασα(δε θυμαμαι που) τα χειροτερα. Ωραια τα frezyderm προιοντα αλλα απλησιαστα, ειδικα απορρυπαντικο με τοσα πλυντηρια που θα βαζουμε, φωτια κ λαυρα θα μας βγει.

Το baby planet τι λεει?

Αγάπη, δεν είναι ανάγκη να αλλάζεις την πετσέτα του μωρού σε κάθε μπάνιο. Κράτα την για 4-5 μέρες. Εκτός και αν σου χέσει, κατουρήσει, που είναι πολύ πολύ πιθανόν αφού το αγόρι σου δεν θα "την" ελέγχει καθόλου!!!! χαχαχα

Γιωτακι αυτες τις 4-5μερες που θα κραταμε τη πετσετα θελει ξανα σιδέρωμα πριν την χρήση?

Η μια φορα στο πλυσιμο και καλο σιδρωμα αρκει?

Πωπωπω το φανταζομαι να κατουραει οπου να'ναι και να τρελενομαι:tongue:

3 φορες πηγα να γραψω και με πεταξε και εγραφα απο την αρχη γκρρρρρρρρρρρρ..

τι κανετε? εγω εκανα καλλιεργεια ουρων γιατι στη γενικη ειχα κατι πυοσφερια και ο γιατρος μου ειπε να κανω.ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη.... εχω και καποιες ενοχλησεις οταν περπαταω στο ποδι αλλα δεν ειναι τιποτα μου ειπε ο γυναικολογος μου και ο ορθοπεδικος που με ειδε (το βαρος γαρ).μου συνεστησαν ασβεστιο.

τωρα σε οτι αφορα τον αφυγραντηρα ειναι μεγαλη δουλεια εγω φετος πρωτα ο θεος θα παρω γιατι αλλιως θα πεσει το σπιτι απο τη μουχλα να μας πλακωσει :P αφηστε που στεγνωνουν τα ρουχα πιο ευκολα (αυτο και αν ειναι θεμα)

τωρα για τον υπνοσακο οχι απο νεογενητο πρωτον μπορει να ιδρωσει το παιδι απο την υπερβολικη ζεστη και να μην το καταλαβεις ιδρωτας=αφυδατωση για ενα βρεφος και δευτερο ειναι τοσο μικρα οταν γεννιουνται τα μωρα που δεν..(προσωπικη γνωμη).

εγω στο γιο μου εβαλα υπνοσακο 10 μηνων περιπου και ηταν τελεια ουτε ανησυχουσα αν ξεσκεπαζεται τιποτα.

για πετσετες που ειπατε 3-4 μπουρνουζακια χρειαζονται γιατι το μωρο κανει μπανιο καθε μερα και θελουν πλυσιμο σιδερο..

τωρα για την αλλαγη πανας εγω πηραα απο την Μοtherbaby http://www.motherbaby.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CF%8E%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF--%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CE%B5%CE%BC.--p-1381.html οικονομικοτατα πετσετε και τα ειχα φυσικα μονο για να στεγνωνω την περιοχη εκεινη μετα απο καθε αλλαγη πανας και πλυσιμο με νερο..

για τα φορμακια κοριτσια θελει αρκετα.... εγω εχω παρα πολλα απο το πρωτο παιδι 1)γιατι με μια γουλια η εμετο (καλα εμεις ειχαμε και παλλινδρομηση) το αλλαζα 2) με τσισα η κακα αλλαγη απευθειας αρα μιλαμε για 3-5 φορμακια την ημερα αλλαξιες.

εγω εχω πολλ φορμακια και αλλα τοσα ζιπουνακια και ετσι αδυνατος οπως ειναι ο γιος μου ο μεγαλος βλεπω να φορανε ιδιο νουμερο το επομενο καλοκαιρι (χιχιχιχιιχι)

νουμερο 0-3 λιγαα κορτισια τα πιο πολλα 3-6 και 6-9

σακο εξοδου θα χρειαστειται σιγουρα

και το ασχετο απο απορυπαντικα ρουχων το καλυτερο ειναι freezyderm ειναι τελειο αοσμο αλλα ψιλο ακριβο... μια που ειπαμε για προικες και ρουχαλακια.. :P περιμενω νεα σας!

Αλεξια και εγω εχω ακούσει για τα καλλυντικα της frezyderm baby πως ειναι τελεια!!

Ερωτηση..τα ζιπουνακια-φορμακια 0-3 μεχρι ποσο τα βαζουμε??

Και κατι ακομη,τα ζιπουνακια ξερω πως πρεπει να ειναι 100%βαμβακερα.πρεπει και τα φορμακια??πχ τα βελουτέ εχουν και 20-30%πολυεστερ..

Με κουβερτουλα σκεπαζες στις αρχες τον γιο σου?η με παπλωμα?

Ποτε με το καλο βγαινουν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας?πινε πολυ νερακι αν μπορείς.

Απο πανα τι νουμερα ειχες παρει?με χαμομηλι ειναι καλες?

Εγω για το αρκάδι ηξερα τα καλυτερα, μεχρι που διαβασα(δε θυμαμαι που) τα χειροτερα. Ωραια τα frezyderm προιοντα αλλα απλησιαστα, ειδικα απορρυπαντικο με τοσα πλυντηρια που θα βαζουμε, φωτια κ λαυρα θα μας βγει.

Το baby planet τι λεει?

Ζαντενα εχω διαβασει να το προτεινουν πολλες μανουλες!!

Βέβαια θελω να δω απο περιέργεια πως μυριζει:-)

Ασχετο απο υγρα εκει "κατω " πως πατε? Εγω φουλ, καμια φορα τα νιωθω κ οταν φευγουν. Μπλιαχ

Εγω εχω παρα πολλα......(βαζω υποθετα προφεστερονης)και επισης τα νιωθω οταν τρεχουν..

Ειμαι επι μονιμη βαση με σερβιετακι...

ζαντενα εγω υγρα δεν εχω απο κατω γενικα ουτε στην πρωτη κυηση ειχα οποτε δεν μπορω να σου πω :)

zamia με κουβερτουλα τον σκεπαζα στην αρχη απο κατω σεντονακι και απο πανω κουβερτουλα λεπτη γιατι και το δωματιο ειχε 22 βαθμους οποτε ειχε αρκετη ζεστη.

ετσι κι αλλιως τον πρωτο καιρο το παιδι δεν κινειται ωστε να υπαρχει κινδυνος να πνιγει μεσα στην κουβερτα γιατι εγω ειχα και αυτο το φοβο και ειχα μια μικρη κουβερτουλα με σεντονακι.

τωρα για τα φορμακια τους πρωτους μηνες καλο ειναι να ειναι μονο βαμβακερα μετα θυμαμαι ειχα και βελουτε αλλα τα ζιπουνακια ολα 100% βαμβακι

τωρα τα φορμακια 0-3 που εγω ειχα 2 νομιζω τα εβαλα ελαχιστα καμια δυο βδομαδες το πολυ ειναι αναλογα το παιδι...αλλα παδια τα φορανε 1 μηνα αλλα 3.. οποτε παρτα μικτα και λιγο μεγαλο να ειναι δεν εγινε τιποτα.

πανες babylino Κυριως και pambers μονο!

καλλιεργεια αυριο το πρωι...εχω ενα αγχος......δεν κοιμαμαι καλα και τη νυχτα δραμα η κατασταση!και νερο πινω πολυ και εχω και κατι καουρες πραγματικα τρομερες

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

ζαντενα εγω υγρα δεν εχω απο κατω γενικα ουτε στην πρωτη κυηση ειχα οποτε δεν μπορω να σου πω :)

zamia με κουβερτουλα τον σκεπαζα στην αρχη απο κατω σεντονακι και απο πανω κουβερτουλα λεπτη γιατι και το δωματιο ειχε 22 βαθμους οποτε ειχε αρκετη ζεστη.

ετσι κι αλλιως τον πρωτο καιρο το παιδι δεν κινειται ωστε να υπαρχει κινδυνος να πνιγει μεσα στην κουβερτα γιατι εγω ειχα και αυτο το φοβο και ειχα μια μικρη κουβερτουλα με σεντονακι.

τωρα για τα φορμακια τους πρωτους μηνες καλο ειναι να ειναι μονο βαμβακερα μετα θυμαμαι ειχα και βελουτε αλλα τα ζιπουνακια ολα 100% βαμβακι

τωρα τα φορμακια 0-3 που εγω ειχα 2 νομιζω τα εβαλα ελαχιστα καμια δυο βδομαδες το πολυ ειναι αναλογα το παιδι...αλλα παδια τα φορανε 1 μηνα αλλα 3.. οποτε παρτα μικτα και λιγο μεγαλο να ειναι δεν εγινε τιποτα.

πανες babylino Κυριως και pambers μονο!

καλλιεργεια αυριο το πρωι...εχω ενα αγχος......δεν κοιμαμαι καλα και τη νυχτα δραμα η κατασταση!και νερο πινω πολυ και εχω και κατι καουρες πραγματικα τρομερες

Αλεξια 22 βαθμούς πρεπει να εχουμε?

Σεντονακι δε θελει πανω κατω??

Τα βαμβακερα φορμακια μου φαινονται πολυ ψιλα...:?

Babylino ειδα με χαμομηλι..ειχες δοκιμασει??

Ελα να μην αγχώνεσαι.ολα τελεια θα ειναι!ειχα κανει και εγω πριν κανα 2μηνο και τελικα δεν ειχα κατι.

Εχω και εγω μεγαλο θέμα με τον υπνο..δεξια πιανομαι..αριστερά πιανομαι και ανάσκελα που μπορω λιγο.λενε δεν κανει..

Εγω σημερα ειχα παλι μια ενόχληση στο στομαχι μου..καουρες δεν εχω ακομη..

Περνεις κανενα χαπακι?

Αλεξια 22 βαθμούς πρεπει να εχουμε?

Σεντονακι δε θελει πανω κατω??

Τα βαμβακερα φορμακια μου φαινονται πολυ ψιλα...:?

Babylino ειδα με χαμομηλι..ειχες δοκιμασει??

Ελα να μην αγχώνεσαι.ολα τελεια θα ειναι!ειχα κανει και εγω πριν κανα 2μηνο και τελικα δεν ειχα κατι.

Εχω και εγω μεγαλο θέμα με τον υπνο..δεξια πιανομαι..αριστερά πιανομαι και ανάσκελα που μπορω λιγο.λενε δεν κανει..

Εγω σημερα ειχα παλι μια ενόχληση στο στομαχι μου..καουρες δεν εχω ακομη..

Περνεις κανενα χαπακι?

babylino sensitive ναι είναι οι καλύτερες....18 με 22 λένε εγώ Είχα 20 με 22. πάνω κάτω σεντόνακι. έχει πάντως ποικιλία σε φαρμακια θα βρεις κ λεπτά και χοντρά . χάπια όχι είναι πολύ κατά ο γιατρός μου. υπομονή μόνο!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

babylino sensitive ναι είναι οι καλύτερες....18 με 22 λένε εγώ Είχα 20 με 22. πάνω κάτω σεντόνακι. έχει πάντως ποικιλία σε φαρμακια θα βρεις κ λεπτά και χοντρά . χάπια όχι είναι πολύ κατά ο γιατρός μου. υπομονή μόνο!

Σε γνωστα μαγαζια που πηγα τα βαμβακερα τους ηταν λεπτα...αυριο θα παω και σε 2 ακομη να δουμε τι παιζει..οι πωλητριες μου ελεγαν πως εξαρτάται απο τη μανούλα...

Και εμενα μια απο τα ίδια ο ντοκτορ..κανενα ροφημα μηπως σε βοηθησει...σε βιολογικα προιοντα εχεις δοκιμασει?

Το baby planet τι λεει?

Καλημέρα Ζάντενα!!!

Στον γιο μου έπλενα με Proderm αλλά πραγματικά είναι πολύ ακριβά. Τώρα πήρα το baby planet. Λέει ότι είναι αντιαλλεργικό και οικολογικό. Από μυρωδιά είναι εντάξει! Δεν άρχισα να πλένω ακόμα. Αγόρασα μερικά 0-3 και 3-6. Έβγαλα τα του γιού μου και τα χώρισα παλι με νούμερα. Μου έφερε και η κουνιάδα μου της κόρης της πολύ πράμα! Είπα να αρχίσω σιγά σιγά να πλένω...!!!!! Απλά δεν θέλω να τα πλύνω και μετά να τα έχω να κάθοντε στην ντουλάπα. Λέω να αρχίσω απ'τον άλλο μήνα. Όταν μαζέψω και τις πυτζάμες μου, σουτιέν, εσώρουχα. Θα τα πλύνω και αυτά μαζί με του μωρού. Γιατί θα το έχω συνεχώς επάνω μου, μην το πειράξουν τα δικά μου ρούχα!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Ζάμια μου εγώ δεν ξανασιδέρωνα τις πετσέτες. Μόνο μετά από το πλύσιμο. Τώρα η κάθε κοπέλα θα πράττει όπως νιώθει πως είναι καλύτερα για το μικρό της. Ναι, όσο για τσίσα, ο γιος πάντα τα κάνει πιο πολύ. Με το που του άνοιγα την πάνα, τσουπ!!! Πόσες φορές τα έκανε με το που τον βγάζαμε απ'το μπάνιο. Εκεί να δεις!!!! Και άντε ξανά πλύσιμο!

Αλεξία μου και εγώ έχω πολλές καούρες. Ειδικά όταν ξεφεύγω λίγο με την διατροφή μου. Το κακάο/σοκολάτα, το γάλα, λεμόνια/ξύδια με σκοτώνουν. Όταν ακολουθώ πιο καθαρή διατροφή είναι πολύ λίγες οι φορές. Όταν έχω όμως παίρνω τα Malox.

Για τις πάνες θα δούμε τι βολεύει το μωρό ξεχωριστά. Μπορεί να αρχίσουμε με μια μάρκα και να καταλήξουμε σε άλλη. Και συνήθως τα αγόρια με τα κορίτσια διαφέρουν στην μάρκα.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...