Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Σε πιστοποιημενο πηγα!!!

ναι θα ζητησω στο επομενο ραντεβου

Πιστεύω ότι οι γιατροί σε κάθε υπέρηχο τον βλέπουν και τον μετράνε (στη β επιπέδου μου τον είχε μετρήσει κολπικά) και αν δεν υπάρχει θέμα, δεν αναφέρουν τίποτα. Ειδικά, αν δεν ρωτήσεις, δεν μιλούν καθόλου μερικές φορές. Θυμάμαι εκείνος που μου έκανε την αυχενική πήγε να με σκάσει... όλο πάνω κάτω ήταν με την κεφαλή του υπερήχου και τσιμουδιά!

Zamia Μου άλλαξε την ΠΗΤ πάλι... από 29/11 με πήγε 5/12. Καλά έκανα και δεν άφησα την παρεούλα των μαμάδων Δεκεμβρίου! όσο για την άδεια, είμαι - ας πούμε- από τις τυχερές γιατί δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία με πολλή δουλειά και πολλή ευθύνη μεν, αλλά έχει το καλό ότι θα έχω την άδεια του δημοσίου (3 μήνες λοχείας και 9 μήνες ανατροφής). Χωρίς επιδόματα όμως.

Antwnia28 Καλώς ήρθες με την μπεμπούλα σου τη γαλανομάτα! ;) Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ήταν όλα καλά έως τώρα;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιστεύω ότι οι γιατροί σε κάθε υπέρηχο τον βλέπουν και τον μετράνε (στη β επιπέδου μου τον είχε μετρήσει κολπικά) και αν δεν υπάρχει θέμα, δεν αναφέρουν τίποτα. Ειδικά, αν δεν ρωτήσεις, δεν μιλούν καθόλου μερικές φορές. Θυμάμαι εκείνος που μου έκανε την αυχενική πήγε να με σκάσει... όλο πάνω κάτω ήταν με την κεφαλή του υπερήχου και τσιμουδιά!

Zamia Μου άλλαξε την ΠΗΤ πάλι... από 29/11 με πήγε 5/12. Καλά έκανα και δεν άφησα την παρεούλα των μαμάδων Δεκεμβρίου! όσο για την άδεια, είμαι - ας πούμε- από τις τυχερές γιατί δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία με πολλή δουλειά και πολλή ευθύνη μεν, αλλά έχει το καλό ότι θα έχω την άδεια του δημοσίου (3 μήνες λοχείας και 9 μήνες ανατροφής). Χωρίς επιδόματα όμως.

Antwnia28 Καλώς ήρθες με την μπεμπούλα σου τη γαλανομάτα! ;) Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ήταν όλα καλά έως τώρα;

Δηλαδή λες φαίνεται κ απο τον υπέρηχο κοιλιάς ή λεω βλακείες??:confused:

Γειά σας μανούλες!!

Σαμανθα τι ήταν κ αυτο;;; ευτυχώς που όλα είναι Καλά!!

Ζαντενα τον τράχηλο τον μετράνε κ απο τον κοιλιακό υπέρηχο. Απλώς Ο κολπικος είναι πιο ακριβής!

Κορίτσια χθες βράδυ πρέπει να σηκώθηκα για τουαλέτα κ 5 φορές... εχω μεγάλο θέμα με τον ύπνο, έτσι θα πάει μέχρι τέλος αραγε;

Να ρωτήσω κάτι άσχετο τις έμπειρες μανούλες ή όσες ξέρουν.

Τα ζιπουνακια πρέπει να τα πάρουμε μακρυμανικα ή κοντομανικα αραγε;

Κ τι νούμερο είναι καλύτερο 0-3;

Τα εχω λιγο χάσει με τα ψώνια δεν ξέρω τι χρειάζεται κ τι ποσότητα!!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

καλησπερα μανουλες. καλωσηρθες νεα μανουλα σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

ζαντενα εμενα μου μετρησε και στην αυχενικη και στη β επιπεδου και λογικα και στο doppler θα με ξαναμετρησει αν δουν κατι κατω απο 3.0 τοτε σε ενημερωνουν αν δεν σου ειπαν τιποτα δεν συμβαινει και τιποτα :)

samantha περαστικα βρε κοριτσι μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα βαλε και κανα σκορδο πανω σου....

ZiliHer Κ εγω εχω την αδεια απο δημοσια (μαχημη υπηρεσια δεν μπορω να πω παραπανω) και εκει πρεπει να δεις τι γινεται φυσικα και εφυγα απο 4η εβδομαδα και στα δυο παιδια για ευνοητους λογους.

αναστελλα κοιταξε γεναμε κρυο μηνα αν και ολα τα σπιτια εχουν τουλαχιστον 18 με 20 βαθμους εγω ειχα παρει μακρυ μανικακι και ολα 3 μηνων και πανω... και ευτυχως γιατι γεννηθηκε 56.7 η 57 δε θυμαμαι ακριβως εκατοστα το μωρο και του ηταν ισα ισα.. τα 0-3 ειναι για 40 μερες με δυο μηνες. απο την αλλη ενα πιο μικροσωμο μωρο θα κολυμπαει. οποτε καλυτερα να παρεις 0-3 λιγα και τα περισσοτερα 3-6 εγω αυτο θα εκανα. βεβαια το μακρυ μανικι τους πρωτους 6 μηνες που θελει και σιδερο μεσα εξω ειναι ενα θεμα αλλα και τι να κανεις υπομονη ! :) αλλες φιλες πηραν κατευθειαν κοντομανικο παρολο που γεννουσαν χειμωνα! οτι σε βολευει οπως το βλεπεις δλδ!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Γειά σας μανούλες!!

Ζαντενα τον τράχηλο τον μετράνε κ απο τον κοιλιακό υπέρηχο. Απλώς Ο κολπικος είναι πιο ακριβής!

Κορίτσια χθες βράδυ πρέπει να σηκώθηκα για τουαλέτα κ 5 φορές... εχω μεγάλο θέμα με τον ύπνο, έτσι θα πάει μέχρι τέλος αραγε;

Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά για τα φορμάκια μπορεις να παρεις ενα σετ 3τμχ κοντα εσωρουχακια και ενα σετ μακρυμάνικο και αναλογα τον καιρο να του τα βαζεις. Εννοειται πανω απο το εσώρουχο η ολόσωμη φορμίτςα που καλυπτει τα πατουσάκια

Οσο για το μεγεθος παρε μονο ενα δυο σετ 0-3 για τις πρώτες εβδομαδες αν δεις οτι εισαι οκ στειλε τον αντρα σου για αλλο ενα σετ γιατι δεν θα προλαβαίνεις να πλένεις τα κακακια τους ειναι σαν νερο και λερώνουν συνεχως. αλλα γενικα ισχυει ο κανόνας λιγο μεγαλυτερο για να τα φορέσει το 3-6 ειναι η πιο ασφαλής επιλογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Εγω ζιπουνακια θα παρω 1-3 γιατι το μωρο προβλεπεται μεγαλο.

Θα παρω κ κοντομανικα κ μακρυμανικα κ ολοσωμα με ποδαρικο.

καλησπερα μανουλες. καλωσηρθες νεα μανουλα σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

ζαντενα εμενα μου μετρησε και στην αυχενικη και στη β επιπεδου και λογικα και στο doppler θα με ξαναμετρησει αν δουν κατι κατω απο 3.0 τοτε σε ενημερωνουν αν δεν σου ειπαν τιποτα δεν συμβαινει και τιποτα :)

samantha περαστικα βρε κοριτσι μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα βαλε και κανα σκορδο πανω σου....

ZiliHer Κ εγω εχω την αδεια απο δημοσια (μαχημη υπηρεσια δεν μπορω να πω παραπανω) και εκει πρεπει να δεις τι γινεται φυσικα και εφυγα απο 4η εβδομαδα και στα δυο παιδια για ευνοητους λογους.

αναστελλα κοιταξε γεναμε κρυο μηνα αν και ολα τα σπιτια εχουν τουλαχιστον 18 με 20 βαθμους εγω ειχα παρει μακρυ μανικακι και ολα 3 μηνων και πανω... και ευτυχως γιατι γεννηθηκε 56.7 η 57 δε θυμαμαι ακριβως εκατοστα το μωρο και του ηταν ισα ισα.. τα 0-3 ειναι για 40 μερες με δυο μηνες. απο την αλλη ενα πιο μικροσωμο μωρο θα κολυμπαει. οποτε καλυτερα να παρεις 0-3 λιγα και τα περισσοτερα 3-6 εγω αυτο θα εκανα. βεβαια το μακρυ μανικι τους πρωτους 6 μηνες που θελει και σιδερο μεσα εξω ειναι ενα θεμα αλλα και τι να κανεις υπομονη ! :) αλλες φιλες πηραν κατευθειαν κοντομανικο παρολο που γεννουσαν χειμωνα! οτι σε βολευει οπως το βλεπεις δλδ!

Αλεξια ευχαριστω για την απαντηση, ειχα αγχωθει.

Εγω σιγα σιγα θα δω κ ειδη προικος.

Υπνοσακος δε κανει σε νεογεννητο ε??

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πως είμαστε σημερα;

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση για τα ρούχα, ειχαμε πάει χθες στην πεθερά μου για φαγητό κ μου έλεγε να πάρω μόνο μακρυμανικα κ 2 με 3 μόνο σε ποσότητα. Μα Καλά 2 με 3 μονο, θα πρέπει κάθε μέρα να βάζω πλυντήριο.Κ οκ πες θα μας φέρουν δώρα κτλ αλλά αυτό δεν μπορείς να το υπολογίσεις από πριν. Τέλος πάντων. Χαλιεμαι λίγο γτ μένουν κοντά μας κ όλο έρχεται κ λέει τα δικά της. Ενώ εμένα η μανούλα μου είναι μακριά κ δεν την βλέπω τόσο συχνά όσο θα ήθελα.

Μπορεί κ εγώ τώρα να είμαι υπερβολική δεν ξέρω.

Φανταστείτε την Τετάρτη που παντρευομασταν, ρε κορίτσια όλη την ώρα ούτε ένα χαμόγελο τπτ. Ήταν όλο μούτρα κ όλο με αγχωνε, Κάνε Το ένα κ φέρε Το άλλο.

Μέχρι κ το κρεβάτι μας ήθελε να στρώσει με τον δικό της τρόπο. Τώρα λέμε να βαψουμε το δωμάτιο, ροζ με γκρι ανοιχτό. Ουτε αυτο της αρέσει θέλει το δικο της.

Συγγνώμη που σας πρηζω κ εσάς τώρα αλλά θέλω να τα πω κάπου γτ θα σκάσω.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση για τα ρούχα, ειχαμε πάει χθες στην πεθερά μου για φαγητό κ μου έλεγε να πάρω μόνο μακρυμανικα κ 2 με 3 μόνο σε ποσότητα. Μα Καλά 2 με 3 μονο, θα πρέπει κάθε μέρα να βάζω πλυντήριο.Κ οκ πες θα μας φέρουν δώρα κτλ αλλά αυτό δεν μπορείς να το υπολογίσεις από πριν. Τέλος πάντων. Χαλιεμαι λίγο γτ μένουν κοντά μας κ όλο έρχεται κ λέει τα δικά της. Ενώ εμένα η μανούλα μου είναι μακριά κ δεν την βλέπω τόσο συχνά όσο θα ήθελα.

Φανταστείτε την Τετάρτη που παντρευομασταν, ρε κορίτσια όλη την ώρα ούτε ένα χαμόγελο τπτ. Ήταν όλο μούτρα κ όλο με αγχωνε, Κάνε Το ένα κ φέρε Το άλλο.

Μέχρι κ το κρεβάτι μας ήθελε να στρώσει με τον δικό της τρόπο. Τώρα λέμε να βαψουμε το δωμάτιο, ροζ με γκρι ανοιχτό. Ουτε αυτο της αρέσει θέλει το δικο της.

Καλή μου νομίζω και εγώ σαν δευτερο-μανούλα ότι που θα κάνουμε τα παιδάκια μας το Δεκέβριο ότι μόνο μακρυμάνικα θα μας χρειαστούν. Εσωτερικά εσώρουχα με το κούμπωμα από κάτω, σίγουρα μακρυμάνικα και ούτε τα 7 δεν θα σε φτάσουν. Παίζει να αλλάζουμε και 2-3 την μέρα. Με τα χαλαρά κακκάκια τους θα λερώνοντε συνέχεια. Επίσης τα εξωτερικά ολόσωμα, αυτά που έχουν κλείσιμο στα ποδαράκια, είναι τα πιο βολικά. Στον γιό μου όλο αυτά του έβαζα μέχρι και 7-8 μηνών. Σπάνια του φορούσα κανονικά ρουχαλάκια (μπλούζα-παντελόνι). Επίσης για το νούμερο, σίγουρα το newborn είναι αχρείαστο και πεταμένα λεφτά. Εξαρτάτε βέβαια από τον ρυθμό ανάπτυξης του κάθε μωρού. Ο γιός μου κάθε δυο μηνες άλλαζε νούμερο. 0-3, 3-6. Κοίτα κανονικά οι δικοί σου θα σε ρωτάνε τί χρειάζεσε. Εγώ συνήθως έκρινα από τί είχα και τους έλεγα πάντα να μου πάρουν κάτι απ'το επόμενο στάδιο. Δλδ αν ήταν το μωρό ενός μηνών, τους έλεγα να μου πάρουν 3-6 και έτσι πάντα είχα ρουχαλάκια χωρίς να ξοδευόμαστε. Απλά συμπλήρωνα ότι ήταν πρώτη ανάγκη. Τώρα για την πεθερά σου δεν ξέρω να σου πω για την γυναίκα, σίγουρα εσύ μπορείς να κρίνεις που την ζεις καθημερινά. Αλλά μην πέσεις στο λούκι ότι σου κάνει την ζωή δύσκολη γτ στο τέλος χαλιέσαι εσύ και τα συνέπειαν ο άνδρας σου και το μωράκι που έχεις στην κοιλιτσα σου. Ισως να μιλούν οι ορμόνες! Κράτα την λίγο με το καλό γτ όταν γεννήσεις, θα σου φέρνει ένα πιάτο φαί και θα σε βοηθά λίγο με τις δουλειές. Πίστεψε με θέλεις μια γυναίκα σύμμαχο για εκείνη την περίοδο. Με το νεογέννητο δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλε οπως θελετε εσεις θα βάψετε το δωματιο σιγα τι θα σου πει οχι καντο με το ζορι λαχανί ας πουμε?

2-3 δεν θα σε φτάσουν τα κακακια του μωρου ειναι υγρα φευγουν απο την πάνα και λερωνεται το εσωρουχακι θες 6 σιγουρα. Ειναι κ χειμώνας δεν θα στεγνώνουν και ευκολα. Ασε που ειναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ για νεογέννητο τα σετ των 6.... Πες βρηκατε προσφορα....

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Υπνόσακο πήρα έναν από μαλλί μερίνο που μπορεί να φορεθεί από πολύ νωρίς (άλλοι λένε από 3μ. και άλλοι λένε και νωρίτερα αν δεν χωράει το κεφαλάκι του μωρού από την τρύπα), είναι για όλες τις εποχές και θα της κάνει μέχρι 24 μηνών. Δεν έχει ποδαράκια, αλλά ανοίγει το φερμουάρ, οπότε μπορούν να απελευθερωθούν τα πόδια.

Είδη προικός θα πάρω κι εγώ αυτές τις μέρες, μόλις αποφασίσουμε τι κούνια θα πάρουμε 60Χ120 ή 70Χ140...

Για τα νούμερα που ρωτάς, αυτά που πήρα εγώ είναι 1 για νεογέννητο που θα της το φορέσω για να βγούμε από το μαιευτήριο, κάποια είναι για μέχρι 3μηνών που θα τα φορέσουμε στο σπίτι κυρίως μέχρι να σαραντίσουμε (4-5 κομμάτια), 1 κομμάτι 0-3 μηνών αν αποφασίσουμε να κάνουμε καμιά βόλτα και μερικά 3-6 μηνών ψιλοχειμωνιάτικα κι αυτά που θα της τα φορέσω από Ιανουάριο και μετά που θα έχει τα κρύα.

Δεν πήρα τόσα πολλά γιατί σίγουρα θα μας φέρουν στο μαιευτήριο και καμιά φορά φέρνουν και μικρά νούμερα.

Καλό θα είναι να καλύψουμε τις αρχικές βασικές μας ανάγκες και βλέποντας και κάνοντας, στέλνουμε και κάποιον να μας αγοράσει ό,τι λείπει.

Μέσα σε όλα πρέπει να προμηθευθούμε και πάμπερς... σκέφτομαι να πάρω ένα πακέτο νο1 και μετά τα υπόλοιπα νο2 - προβλέπεται να βγει νταρντάνα η δική μου. :D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Καταλαβαίνω πολύ καλά! Εγώ κάθισα στην υπηρεσία κανονικά μέχρι τον 4ο μήνα, αλλά με μεγάλη δυσκολία (ψυχολογικά κυρίως). Έκανα βέβαια και αρκετή δουλειά όλο το καλοκαιρι. Περιμένω πώς και πώς να πάρω την άδεια τοκετού τώρα.

StW9p2.png etcKp3.png

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!:):)

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

Καλημερα κοιλιτσες ομορφες!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!:D:D:D:D:D

Εμεις βαψαμε το δωματιο του μπεμπη μας(βεραμαν-κιτρινακι)!!!!!!

Ενα θα σας πω....με επιασε τρελη συγκινηση οταν τελιωσαμε..γελαγα και εκλαιγα με λυγμους!!καλο εε??:tongue::tongue:

Αυτη τη βδομαδα λεμε να παμε για την προικα του.:)

Ερωτηση στις μανουλες!καθε μερα θα αλλαζουμε την πετσετουλα του απο το μπανιο??η μπορουμε απλα να την στεγνωνουμε και να μην την πλενουμε μερα παρα μερα???(τωρα το χειμωνα θα εχουμε θεμα που δε στεγνωνουν ευκολα...ποσες πρεπει να παρουμε?)

Αλέξια τα 0-3 ειναι για βρεφακι 3κιλων??

Προτείνεις να έχει κουμπάκια απο πανω(κρουαζε)η μονο απο κάτω?αγχωνομαι μηπως του πιεσουμε το κεφαλακι με τα κουμπακια μονο απο κατω.

Απο κουβερτουλα μια βελουτε καλη ειναι?

Ζαντενα!την ιδια ερωτηση θελω να κανω....αν επιτρεπεται υπνοσακος..μηπως θα ζεστενεται πολυ??

Καλο μου κοριτσακι ποιος σε στεναχωρει???συνεννοησου με τον αντρουλη σου γλυκια μου και μην δινεις σημασια....

το πιστευω οτι ειναι θεμα να ''ερχεται''καθε μερα η πεθερα στο σπιτι.....

Μην της δινεις σημασια και μη στεναχωριεσαι για τιποτα.αστην να λεει..

εγω προσωπικα την εχω κοντα μου αλλα δεν μας ενοχλει σε τιποτα...εχουμε πολυ καλες σχεσεις με τα ορια τους.

Ετσι ημασταν απο την αρχη..οταν την χρειαστω ερχεται..(οταν καθησα στο κρεβατι ενα μηνα αυτη μας μαγειρευε...η μαμα μου και εμενα μενει μακρια,δεν ειναι ευκολονα ειναι συνεχεια διπλα μου..Βεβαια γενικη κτλ μονο η μαμα μου κανει..)

Τωρα με το καλο να ερθει το μωρακι δε ξερω αν θα μπορει να μας βοηθησει κανενας...γι'αυτο στηριζομαι μονο στον αντρα μου...

Να μη αγχωνεσαι για τιποτα!Να αγορασεις οτι πιστευεις εσυ και ο καλος σου και ασε τους υπολοιπους..αν σου πει και κατι η πεθερα???διπλωματια...πες της ενα Ναι και τελειωσε η υποθεση.στο τελος αυτο που θελετε εσεις και μονο να κανετε!(ειχα και εγω ενα θεμα με το καροτσι....θα δουμε της ειπα και πηραμε αυτο που θελαμε..;))

Δε μας κουραζεις καθολου!καλα κανει και μας τα λες να ηρεμεις...;)

Υπνόσακο πήρα έναν από μαλλί μερίνο που μπορεί να φορεθεί από πολύ νωρίς (άλλοι λένε από 3μ. και άλλοι λένε και νωρίτερα αν δεν χωράει το κεφαλάκι του μωρού από την τρύπα), είναι για όλες τις εποχές και θα της κάνει μέχρι 24 μηνών. Δεν έχει ποδαράκια, αλλά ανοίγει το φερμουάρ, οπότε μπορούν να απελευθερωθούν τα πόδια.

Είδη προικός θα πάρω κι εγώ αυτές τις μέρες, μόλις αποφασίσουμε τι κούνια θα πάρουμε 60Χ120 ή 70Χ140...

Για τα νούμερα που ρωτάς, αυτά που πήρα εγώ είναι 1 για νεογέννητο που θα της το φορέσω για να βγούμε από το μαιευτήριο, κάποια είναι για μέχρι 3μηνών που θα τα φορέσουμε στο σπίτι κυρίως μέχρι να σαραντίσουμε (4-5 κομμάτια), 1 κομμάτι 0-3 μηνών αν αποφασίσουμε να κάνουμε καμιά βόλτα και μερικά 3-6 μηνών ψιλοχειμωνιάτικα κι αυτά που θα της τα φορέσω από Ιανουάριο και μετά που θα έχει τα κρύα.

Δεν πήρα τόσα πολλά γιατί σίγουρα θα μας φέρουν στο μαιευτήριο και καμιά φορά φέρνουν και μικρά νούμερα.

Καλό θα είναι να καλύψουμε τις αρχικές βασικές μας ανάγκες και βλέποντας και κάνοντας, στέλνουμε και κάποιον να μας αγοράσει ό,τι λείπει.

Μέσα σε όλα πρέπει να προμηθευθούμε και πάμπερς... σκέφτομαι να πάρω ένα πακέτο νο1 και μετά τα υπόλοιπα νο2 - προβλέπεται να βγει νταρντάνα η δική μου. :D:D

Ζiliher δε θα χρησιμοποιησεις καθολυο κουβερτουλα στον υπνο?

Καταλαβαίνω πολύ καλά! Εγώ κάθισα στην υπηρεσία κανονικά μέχρι τον 4ο μήνα, αλλά με μεγάλη δυσκολία (ψυχολογικά κυρίως). Έκανα βέβαια και αρκετή δουλειά όλο το καλοκαιρι. Περιμένω πώς και πώς να πάρω την άδεια τοκετού τώρα.

Ζiliher & Alexia σας χαιρομαι που μπορειτε να καθησετε!!!!!εχω πιστευω κανα 5μηνο να καθησω μετα τη γεννα..

Ωρες ωρες θα ηθελα τρελα να δουλευω στο δημοσιο...και αυτο??μονο και μονο για το παιδι μου.....

Εδω στο ιδιωτικο τη πιστη σου βγαζουν...(Αναστελλα εσυ ξερεις καλα....)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...