Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

ο φυσιολογικος τοκετος για παραμονη 3 ημερων ειναι 850 συν 140 ο αναισθησιολογος και συν 185 ο παιδιατρος συν 40 τα αναλωσιμα νεογνου και - 100 ευρω αν φυγεις μια μερα νωριτερα.

για καισαρικη τομη που θα κανω εγω ειναι 1250 ευρω συν 185 ο παιδιατρος 160 ο αναισθησιολογος για 4 μερες σε τρικλινο αα και 40 ευρω τα αναλωσιμα νεογνου.- 100 ευρω αν ειναι ολα καλα και φυγεις στις 3 μερες.

σε αυτα σου κανουν δωρο 2 επισκεψεις σε παιδιατρο στον πρωτο μηνα ζωης μεσα στο γενεσις,δωρεαν rooming in (στη βιοκλινικη χρεωνετε 100-120 ευρω νομιζω ).

και αν εχεις κανει α επιπεδου παπ α και β επιπεδου εκει αναβαθμιση θεσης νοσηλειας απο τρικλινο δικλινο πχ η απο δικλινο μονοκλινο οτι επιλεξεις!

Ευχαριστώ alexia !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλες!!!:-) :-) :-) :-)

anastella δεν ειναι καθολου μικρη η μπεμπα σου. μην ακους τιποτα για τα γραμμαρια. εμενα το πρωτο παιδι μου ηταν παντα στην 97η θεση στο βαρος 20 εβδομαδων 600 γραμμαρια και γεννηθηκε 37 κ 2 3020 εκανα ομως διατροφη αυστηρη γιατι ειχα παραπανω κιλα και ο γιατρος με πιεζε να προσεχω και να μη παρω βαρος.παντως μην αγχωνεσαι αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος σου ολα καλα θα πανε!

Αλεξια να σε ρωτήσω...πως βρισκουμε σε τι θεση βρίσκεται το μωρο μας??δε μου εχει αναφερει κατι ο ντοκτορ.

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!

Anastella μου μην αγχωνεσαι κι εμενα ειναι στην 13 εκατοστιαία θεση στις 25 εβδομαδες ζύγιζε 740 γραμ. Θεωρειται μικρο μωρακι αλλα στα ορια του φυσιολογικού μην αγχωνεσαι και για το δικο σου ειναι στα ορια.ασε που θα παρει αργοτερα!

Την τριτη εχω ραντεβου για καμπύλη Ζαχαρου μπλιαχ....επισης απο χθες το πρωι που ξυπνησα η μπεμπα εδωσε ελαχιστα σημεία ζωης παλι εχω κουραστει με αυτο το αγχος! Δεν ειναι και του γλυκού οποτε τρωω σοκολάτες η κατι γλυκο τιποτα ενω οταν τρωω κατι πικάντικο δινει ρεσιταλ! Κανω υπομονη και οτι γινει μεχρι τον επομενο υπερηχο στις 27/9

Sweet καντην να ξεμπερδευεις και εσυ!

Και εμενα ειναι φορες που ειναι υποτονικος..χθες εφαγα πρώτη φορά ενα κομματι γαλακτομπουρεκο..και ενω νομιζα πως θα τρελαθεί απο τις κλωτσιες αυτος κύριος στο υψος του:tongue:ισα που τον ένιωθα..

Μαζι θα κάνουμε υπομονη για τον υπερηχο..εμεις έχουμε 26.09

Δεν ξέρω να σου πω αν είναι πιο εμπεριστατωμένη εξέταση. Ίσως να μην κοιτάνε μόνο την κυκλοφορία πλακούντα-ομφάλιου λώρου αλλά όλες τις αρτηρίες... Θα δούμε όταν έρθει η ώρα.

Ο γιατρός συνολικά θα μας πάρει 1800 ευρώ (πολλά!) αλλά είναι και η αμοιβή της μαίας σε αυτό το ποσό, η οποία είναι πάντα παρούσα από το πρώτο ραντεβού και καλύπτει και τις επισκέψεις με τη γέννα στο μαιευτήριο και το σπίτι. Θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ Κρήτης- στην ουσία δεν είχα επιλογή γιατί ο γιατρός μου μόνο με αυτό συνεργάζεται. Γενικά, εδώ στο Ηράκλειο οι γιατροί είναι σε ένα μόνο νοσοκομείο είτε αυτό είναι ιδιωτικό είτε δημόσιο. Σε δημόσιο δεν ήθελα γιατί έχουν γίνει διάφορα δυσάρεστα, οπότε ήταν μονόδρομος το ιδιωτικό και ο γιατρός του ιδιωτικού. Ευτυχώς έπεσα σε καλό γιατρό οπότε κάτι είναι και αυτό. Αν ήμουν στην Αθήνα, θα γεννούσα στο Αρεταίειο 100% με τον γιατρό μου εκεί. :)

Λοιπόν, κι εγώ την 28η εβδομάδα περίμενα και χθες μου πετάει ο γιατρός μου "Περιμένουμε την 32η εβδομάδα για να σιγουρευτούμε." Ουφφφφφ....:roll::roll::roll:

Από εφιάλτες κι εγώ πολλούς... μεγάλη φαντασία!

Άρχισε και η αϋπνία. Όλα τα χει σκεφτεί η φύση: μας προετοιμάζει γι αυτά που θα ακολουθήσουν με το μπεμπάκι! :D

Ziliher,ειναι πολλα τα λεφτα.αλλα με ολα αυτα που θα εχεις πιστευω ότι ειναι καλα!

Ααααα ετσι σου ειπε ο γιατρος?????αρα???παλι αγχος...

Παντος εγω ειχα την 28εβδ.γιατι αν τυχον γινει κατι(κουφια η ωρα)το παιδι ειναι βιώσιμο..

Όσο για τους εφιαλτες???ο αντρας μου,μου λεει να γραψω ενα βιβλιο:tongue:

σε ευχαριστουμε πολυ! κι εγω η αληθεια ειναι απορω πως συγκρατηθηκα! αν ημουνα μονη μου θα ειχα παρει περισσοτερα σιγουρα. :D:D κι ενω ελεγα οτι θα παρω ουδετερα χρωματα, το ματι μου ολο στα μπλε πηγαινει!!

Τελικα δεν ειμαι η μόνη!!!!!:mrgreen::mrgreen:

zamia ο γιατρος μου μου ειπε σε ποια θεση βρισκεται. την προηγουμενη φορα βρισκοταν στην 85η θεση. αλλα ουτε που μου κανει αισθηση γερο μονο ειτε 2400 ειτε 4400 το ιδιο ειναι! :)

PdTZp3.png

gOBTp3.png

zamia ο γιατρος μου μου ειπε σε ποια θεση βρισκεται. την προηγουμενη φορα βρισκοταν στην 85η θεση. αλλα ουτε που μου κανει αισθηση γερο μονο ειτε 2400 ειτε 4400 το ιδιο ειναι! :)

Και τι σημαίνουν οι θέσεις αυτές; Πρώτη φορά το ακούω. :)

Zamia Δεν είσαι η μόνη που θες να τα πάρεις όλα για το μπεμπάκι. Εγώ τελευταία έχω παραγγείλει κυρίως από το ίντερνετ, τόσα ρουχαλάκια που λέω επιτέλους να σταματήσω γιατί σίγουρα θα μας φέρουν και στο μαιευτήριο φίλοι και γνωστοί. Σκέψου ότι πλέον έπαψα να λέω και στον άντρα μου για τις αγορές γιατί θα φρίξει (όχι βέβαια ότι το χω μετανιώσει - όλα είναι κουκλίστικα!)

Κι εμείς στις 27/9 το επόμενο ραντεβού. Στις 5/10 θα ξεκινήσει και η άδεια τοκετού. :) Πωπω....

StW9p2.png etcKp3.png

Οι καμπυλες αναπτυξης δειχνουν το βαροςι το υψος και την περιμετρο κεφαλης των εβρυων και επειτα παιδιων.Αν πχ το εμβρυο η το παιδακι βρισκεται στην 50η θεση ειναι στο μεσο ορο των παιδιων της ηλικιας του ,αν βρισκεται στην 10η θεση σημαινει πως το 90% των υπολοιπων παιδιων ειναι πιο αναπτυγμενα απο αυτο και τελος αν βρισκεται στην 90η θεση για παραδειγμα σημανει οτι μονο το 10% των παιδιων ειναι μεγαλυτερα απο αυτο. καπως ετσι παει...αλλα ολα ειναι σχετικα!το θεμα ειναι το καθε παιδι να ακολουθει την καμπυλη του.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Οι καμπυλες αναπτυξης δειχνουν το βαροςι το υψος και την περιμετρο κεφαλης των εβρυων και επειτα παιδιων.Αν πχ το εμβρυο η το παιδακι βρισκεται στην 50η θεση ειναι στο μεσο ορο των παιδιων της ηλικιας του ,αν βρισκεται στην 10η θεση σημαινει πως το 90% των υπολοιπων παιδιων ειναι πιο αναπτυγμενα απο αυτο και τελος αν βρισκεται στην 90η θεση για παραδειγμα σημανει οτι μονο το 10% των παιδιων ειναι μεγαλυτερα απο αυτο. καπως ετσι παει...αλλα ολα ειναι σχετικα!το θεμα ειναι το καθε παιδι να ακολουθει την καμπυλη του.

Κατάλαβα τώρα τι λες... μου δείχνει ο γιατρός μου κάθε φορά κάτι γραφήματα και καμπύλες στην οθόνη του υπερήχου! οκ... εμένα πότε είναι στη μέση και πότε είναι προς τα πάνω, πάντα όμως εντός του πλαισίου οπότε όλα καλά. :) αριθμό δεν μου είχε αναφέρει.

Σ ευχαριστώ για την επεξήγηση!

StW9p2.png etcKp3.png

Καλησπέρα κι απο εμας...αν και μπαινουμε λιγο καθυστερημένα(γιατι ειδα οτι η συζητηση ξεκινησε απο 20-4).Να σας συστηθω λοιπον ειμαι η αντωνια 28 ετων περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι,μας ειπαν το ειναι κοριτσαρος,ετοιμαστειτε αγορομανες ερχετε μια μπουμπου ξανθια γαλανοματα...:) ΠΗΤ εχουμε 8.12 !!ευχομαι σε ολες σας καλη συνεχεια στις εγγυμοσινες σας!!

Καλώς ήρθες Αντωνια! Εύχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κανουν?? Ελπίζω όλα καλά. Εμείς εχθες ξεκινήσαμε με τον άντρα μου να πάμε βόλτα πρακτικερ, ικεα, λητω και τετοια. Να παρουμε ιδεες για να αρχισουμε να παραγγελνουμε πραγματα. Ειμασταν τοσο χαρουμενοι! Κ μολις ξεκινησαμε μεσα σε 10 λεπτα μπηκε μελισσα απο το παραθυρο του αυτοκινητου και με τσιμπησε στο λαιμο! Κ αντι για την ωραια βολτα καταληξαμε στο νοσοκομειο να κανω κορτιζονη προληπτικα να μην κανω αλλεργικη αντιδραση!! Ευτυχως ολα καλα ομως!!

Καλως ηρθες Αντωνία μα εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!

Samantha πωπω τι ειναι αυτο που έπαθες βρε κοριτσι μου ευτυχως ολα καλα εχω και εγω αλλεργία σε καταλαβαινω απολυτα. Θα πατε απο βδομαδα για τα πραγματα δεν πειραζει.

Πως τα πατε με τον υπνο? για πρω φορα στην ζωη μου εχω καούρες γενικα ποτε δεν ειχα τεοτια θεματα τωρα πια χαμος και ταση για εμετο το βραδυ οπως ξαπλώνω. Αφου εδω και μια βδομαδα επίτηδες δεν τρωω βραδυνο τρωω λιγα σταφυλια η κατι ελαφρυ.

Ειμαι +10 κιλα παρόλα αυτα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Samantha πωπω τι ειναι αυτο που έπαθες βρε κοριτσι μου ευτυχως ολα καλα εχω και εγω αλλεργία σε καταλαβαινω απολυτα. Θα πατε απο βδομαδα για τα πραγματα δεν πειραζει.

Πως τα πατε με τον υπνο? για πρω φορα στην ζωη μου εχω καούρες γενικα ποτε δεν ειχα τεοτια θεματα τωρα πια χαμος και ταση για εμετο το βραδυ οπως ξαπλώνω. Αφου εδω και μια βδομαδα επίτηδες δεν τρωω βραδυνο τρωω λιγα σταφυλια η κατι ελαφρυ.

Με τον υπνο και εγω δε βολεύομαι... και αν κοιμηθώ ξυπνάω χαραματα παντα

Ασχετό. Ολες σας εχει μετρήσει τον τράχηλο απο κάτω? Εμενα δε μου μέτρησε τπτ.

Στην β επιπεδου εαν πηγες σε πιστοποιημένο γιατρο λογικα πρεπει να σε εξετάσει και κολπικα για τον τραχηλο ειναι πολυ σημαντικο! Ζητησε απο τον γιατρο σου να σε εξετάσει να δει που βρισκεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Α μάλιστα,τωρα καταλαβα:wink: ευχαριστω!

Καλα λες,το σημαντικο ειναι να ειναι γερο το παιδακι μας!!

Και τι σημαίνουν οι θέσεις αυτές; Πρώτη φορά το ακούω. :)

Zamia Δεν είσαι η μόνη που θες να τα πάρεις όλα για το μπεμπάκι. Εγώ τελευταία έχω παραγγείλει κυρίως από το ίντερνετ, τόσα ρουχαλάκια που λέω επιτέλους να σταματήσω γιατί σίγουρα θα μας φέρουν και στο μαιευτήριο φίλοι και γνωστοί. Σκέψου ότι πλέον έπαψα να λέω και στον άντρα μου για τις αγορές γιατί θα φρίξει (όχι βέβαια ότι το χω μετανιώσει - όλα είναι κουκλίστικα!)

Κι εμείς στις 27/9 το επόμενο ραντεβού. Στις 5/10 θα ξεκινήσει και η άδεια τοκετού. :) Πωπω....

Εχουμε πολυ πλακα!!!!:mrgreen::mrgreen:

Τελεια που βγαινεις σε αδεια!!εγω γυρω στις 20 Οκτωβρη βγαινω:wink:

Μετα τι θα κανεις?θα παρεις το 6μηνο του ΟΑΕΔ??

Καλησπέρα κι απο εμας...αν και μπαινουμε λιγο καθυστερημένα(γιατι ειδα οτι η συζητηση ξεκινησε απο 20-4).Να σας συστηθω λοιπον ειμαι η αντωνια 28 ετων περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι,μας ειπαν το ειναι κοριτσαρος,ετοιμαστειτε αγορομανες ερχετε μια μπουμπου ξανθια γαλανοματα...:) ΠΗΤ εχουμε 8.12 !!ευχομαι σε ολες σας καλη συνεχεια στις εγγυμοσινες σας!!

Καλωσήρθατε μανουλα & κορη!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Με το καλο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!:-) :-)

Καλώς ήρθες Αντωνια! Εύχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κανουν?? Ελπίζω όλα καλά. Εμείς εχθες ξεκινήσαμε με τον άντρα μου να πάμε βόλτα πρακτικερ, ικεα, λητω και τετοια. Να παρουμε ιδεες για να αρχισουμε να παραγγελνουμε πραγματα. Ειμασταν τοσο χαρουμενοι! Κ μολις ξεκινησαμε μεσα σε 10 λεπτα μπηκε μελισσα απο το παραθυρο του αυτοκινητου και με τσιμπησε στο λαιμο! Κ αντι για την ωραια βολτα καταληξαμε στο νοσοκομειο να κανω κορτιζονη προληπτικα να μην κανω αλλεργικη αντιδραση!! Ευτυχως ολα καλα ομως!!

Βρε κοπελα μου τι επαθες ???δοηα τω θεω που ολα ειναι σουπερ!!!

Οσο για τα πραγματακια?μην αγχωνεσαι,την αλλη βδομαδα!!

Sweetberry δυσκολα πλεον με τον υπνο....ολα με ενοχλουν...δε βολευομαι πουθενα...

Και μαλιστα κάποια βραδια εχω ξινιλες:-( η ενοχλησγ στο στομαχι μου..

Προσεχε τα σταφυλια μηπως σε ενοχλουν αν τα τρως αργα.

Ασχετό. Ολες σας εχει μετρήσει τον τράχηλο απο κάτω? Εμενα δε μου μέτρησε τπτ.

Ζαντενα ως συνηθως μετρανε τον τραχηλο.

Πες στο γιατρο σου να κανει μια μετρηση να εισαι ησυχη.

Στην β επιπεδου εαν πηγες σε πιστοποιημένο γιατρο λογικα πρεπει να σε εξετάσει και κολπικα για τον τραχηλο ειναι πολυ σημαντικο! Ζητησε απο τον γιατρο σου να σε εξετάσει να δει που βρισκεται.

Σε πιστοποιημενο πηγα!!!

ναι θα ζητησω στο επομενο ραντεβου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...