Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες..χαθηκα ειμαι επαρχια. εκανα σημερα καμπυλη κι καποιες γενικες εξετασεις. ολα καλα.. η καμπυλη αριστη! δε το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης γιατι τελευταια και καλα δεν κοιμαμαι και καποια στεναχωρια περασα...τελος καλο ολα καλα λενε.

οσο για το καροτσι inglesina Με τα ματια κλειστα δεν υπαρχει το καροτσι..ειτε το trilogy ειτε το ottuto deluxe ειναι τελεια!

Τελεια με την καμπυλη σας!!!!:-) :-) μπραβοοο!!!!

Λοιπόν.... πήγαμε στον γιατρό μας.Η μπέμπα έφτασε αισίως τα 1.400γρ. βΊεγώ πήρα 2 κιλά το μήνα που πέρασε.Ευτυχώς είναι τα πρώτα γιατί είχα μαζέψει πριν την εγκυμοσύνη μερικά.

Κάναμε και test drive στο peg perego και στα inglesina και καταλήγουμε στο inglesina quad. Κλείνει σαν βιβλίο όπως το book plus 51 , αλλά ο σκελετός του είναι καλύτερος και πιάνει ελάχιστα λιγότερο χώρο. 3 σε 1 θα πάρουμε γιατί λίγο πολύ θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα.

Νομίζω πολυ καλα τα κιλακια σας!!!!αρα θεωρητικα και εμενα με περιμενει τετοια ωραια αυξηση στις 29 εβδ .με το καλο να παμε να τον δουμε!!!!ποσο χαιρομαι!!!!

Επομενο ραντεβου παλι σε ενα μηνα?

Ντοπλερ σε ποια εβδομαδα κανουμε?

Εγω σημερα τελείωσα καποια μαθηματα ανωδυνου τοκετος,θηλασμος,μπανιο νεογνου.πολυ μου αρεσαν!!!

Το πρωτότυπο για μενα ηραν οτι η μαια μας μιλαγε και εγω ημουν υπερβολικά συγκινημενη...μιλανε οι ορμόνες για τα καλα..:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελεια με την καμπυλη σας!!!!:-) :-) μπραβοοο!!!!

Νομίζω πολυ καλα τα κιλακια σας!!!!αρα θεωρητικα και εμενα με περιμενει τετοια ωραια αυξηση στις 29 εβδ .με το καλο να παμε να τον δουμε!!!!ποσο χαιρομαι!!!!

Επομενο ραντεβου παλι σε ενα μηνα?

Ντοπλερ σε ποια εβδομαδα κανουμε?

Εγω σημερα τελείωσα καποια μαθηματα ανωδυνου τοκετος,θηλασμος,μπανιο νεογνου.πολυ μου αρεσαν!!!

Το πρωτότυπο για μενα ηραν οτι η μαια μας μιλαγε και εγω ημουν υπερβολικά συγκινημενη...μιλανε οι ορμόνες για τα καλα..:tongue:

Επόμενο ραντεβού σε 20 μέρες. ☺ Ντόπλερ μου κάνει κάθε φορά ο γιατρός μου. Ίσως πιο μετά με στείλει έξω.

Ωραία που θσ ναι στα μαθήματα! Σε καταλαβαίνω! Εμείς στην αμοιβή του γιατρού έχουμε και μαία. Θα μου κάνει κάποια μαθήματα πριν τη γέννα κ μετά θα έρθει και στο σπίτι για τον θηλασμό/μπανάκι/μασαζάκι μωρού. Επίσης, το μαιευτήριο που θα γεννήσω κάνει δωρεάν μαθήματα -ίσως πάω κι εκεί. Θέλω να τα ακούσω πολλές φορές για να θυμάμαι όσα περισσότερα μπορώ.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία. ☺

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα μανουλιτσες!!!! :)

Είδαμε κ εμεις χθες τη μπέμπα μας, κ πολύ μας άρεσε!!!

Είναι όλα πολύ καλά, απλά είναι με τον ποπο κάτω κ το κεφαλάκι πάνω, γι'αυτό κ είπε ο γιατρός ότι αισθάνομαι τόση συχνοουρια κ χτυπήματα χαμηλά. Ελπίζω βέβαια να γυρίσει κ να μην μείνει έτσι. Επίσης είμαστε 900γρ... Μήπως είναι λιγο;;;; γτ βλέπω εδώ που γράφετε για περισσότερο ότι είναι τα δικά σας μωράκια.

Ο τράχηλος είναι 31mm στα κατώτερα φυσιολογικά όρια οπότε μου είπε να μην κάνω πολλά πολλά κ Να προσέχω πολύ.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

καλημερα κοριτσια!!

εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα λιγο ο γαμος ,η κουραση πλεον μαζευτήκαμε σπιτακι μας και ειμαστε πολυ καλα!

πηγαμε την Τριτη στο γιατρο και ο μπεμπης μας εχει φτασει τα 750 γρ. ημουνα στην 24ε 5η. ολα ειναι πολυ καλα μας ειπε απλα να ξεκουραζομαι λιγο περισσοτερο.

απο οτι βλεπω ξεκινησατε τις αγορες. τι ωραια ψωνια! εγω πηρα 2 φορμακια που μου αρεσαν πολυ. εχω ξεκινησει απο το ιντερνετ να κοιταω και σιγα σιγα λεμε να παμε να δουμε και απο κοντα.

Διαφημίσεις

Είναι όλα πολύ καλά, απλά είναι με τον ποπο κάτω κ το κεφαλάκι πάνω, γι'αυτό κ είπε ο γιατρός ότι αισθάνομαι τόση συχνοουρια κ χτυπήματα χαμηλά. Ελπίζω βέβαια να γυρίσει κ να μην μείνει έτσι. Επίσης είμαστε 900γρ... Μήπως είναι λιγο;;;; γτ βλέπω εδώ που γράφετε για περισσότερο ότι είναι τα δικά σας μωράκια.

Ο τράχηλος είναι 31mm στα κατώτερα φυσιολογικά όρια οπότε μου είπε να μην κάνω πολλά πολλά κ Να προσέχω πολύ.

Μην ανησυχείς για το βάρος! Εμένα στις 11/8 (που τελείωνα την 24η εβδομάδα νομίζω) ήταν 660 γρ. και χθες στην 28η ήταν 1.400γρ. ;)

Και εμένα με τον ποπό της κάθεται και έχει διπλωμένα τα πόδια μπροστά της γι αυτό και νιώθω κλωτσιές παντού (και κάτω και δεξιά και αριστερά... χαχαχα) .

StW9p2.png etcKp3.png

:tongue:Καλημερες!!!!!σα να μαζευτηκε το παρεακι μας εεεε!!!!!:)

Επόμενο ραντεβού σε 20 μέρες. βΊ Ντόπλερ μου κάνει κάθε φορά ο γιατρός μου. Ίσως πιο μετά με στείλει έξω.

Ωραία που θσ ναι στα μαθήματα! Σε καταλαβαίνω! Εμείς στην αμοιβή του γιατρού έχουμε και μαία. Θα μου κάνει κάποια μαθήματα πριν τη γέννα κ μετά θα έρθει και στο σπίτι για τον θηλασμό/μπανάκι/μασαζάκι μωρού. Επίσης, το μαιευτήριο που θα γεννήσω κάνει δωρεάν μαθήματα -ίσως πάω κι εκεί. Θέλω να τα ακούσω πολλές φορές για να θυμάμαι όσα περισσότερα μπορώ.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία. βΊ

Και εμενα την προηγουμενη φορα μου εκανε ντοπλερ.Η ερωτηση μου ειναι ,στο ντοπλερ μετραμε ξανα ποσα εκατοστα ειναι π.χ το χερι,ποδι του παιδιου??(εκτος το οτι μετραμε το ποσο καλα τροφοδοτει ο πλακουντας το εμβρυο...)

Τελεια αν θα σας δειξει η μαια!!και ακομη πιο ωραια που θα ερθει στο σπιτι!!

Εχεις ρωτησει ποσο θα παρει ο γιατρος?

Τη μαια μετα στο σπιτι τη πληρωνεις?

Σε ποιο μαιευτηριο γεννας?

Εγω θα ησυχασω "λιγο"απο το αγχος μου(λεμε τωρα)μολις κλεισω και την 28 εβδομαδα...για την ωρα ειμαι στην τσιτα....

ασε που ειμαι αυπνη απο κατι εφιαλτες....:roll:

Τελειαααααααααααααα!!!!!Πολυ καλα ειστε!!ακου τον γιατρο σου!αν ηταν κατι ανησυχητικο θα σου το ελεγε;)

Μην αγχωνεσαι που ειναι σε ισχιακη.θα γυρισει εχει ακομη καιρο.Εδω ο γιατρος μου ειχε πει πως ακομη και τα μωρακια που εχουν γυρισει με το κεφαλι κατω παιζει να αλλαξουν θεση.

καλημερα κοριτσια!!

εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα λιγο ο γαμος ,η κουραση πλεον μαζευτήκαμε σπιτακι μας και ειμαστε πολυ καλα!

πηγαμε την Τριτη στο γιατρο και ο μπεμπης μας εχει φτασει τα 750 γρ. ημουνα στην 24ε 5η. ολα ειναι πολυ καλα μας ειπε απλα να ξεκουραζομαι λιγο περισσοτερο.

απο οτι βλεπω ξεκινησατε τις αγορες. τι ωραια ψωνια! εγω πηρα 2 φορμακια που μου αρεσαν πολυ. εχω ξεκινησει απο το ιντερνετ να κοιταω και σιγα σιγα λεμε να παμε να δουμε και απο κοντα.

Να ζησετε Χαρα!!!!

Με γεια τα ρουχαλακια!!!χθες πηγα μια βολτα σε γνωστο μαγαζι με βρεφικα και τα ηθελα οοοοοοοοοοολα!!!!ειπα ομως να προσγειωθω και να κρατηθω:tongue:

Καλημέρα στη παρέα!

Οσες θα γεννήσετε Θεσσαλονικη σε κλινική κανατε ερευνα σε ποια ή ειναι νωρις ακόμα?????

εγω γενεσις. ειναι η πιο οικονομικη σε συγκριση με αυτα που προσφερει. μετα η βιοκλινικη επισης ειναι οικονομικη αλλα ακουσα πολλα οποτε κατεληξα γενεσις

PdTZp3.png

gOBTp3.png

anastella δεν ειναι καθολου μικρη η μπεμπα σου. μην ακους τιποτα για τα γραμμαρια. εμενα το πρωτο παιδι μου ηταν παντα στην 97η θεση στο βαρος 20 εβδομαδων 600 γραμμαρια και γεννηθηκε 37 κ 2 3020 εκανα ομως διατροφη αυστηρη γιατι ειχα παραπανω κιλα και ο γιατρος με πιεζε να προσεχω και να μη παρω βαρος.παντως μην αγχωνεσαι αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος σου ολα καλα θα πανε!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!

Anastella μου μην αγχωνεσαι κι εμενα ειναι στην 13 εκατοστιαία θεση στις 25 εβδομαδες ζύγιζε 740 γραμ. Θεωρειται μικρο μωρακι αλλα στα ορια του φυσιολογικού μην αγχωνεσαι και για το δικο σου ειναι στα ορια.ασε που θα παρει αργοτερα!

Την τριτη εχω ραντεβου για καμπύλη Ζαχαρου μπλιαχ....επισης απο χθες το πρωι που ξυπνησα η μπεμπα εδωσε ελαχιστα σημεία ζωης παλι εχω κουραστει με αυτο το αγχος! Δεν ειναι και του γλυκού οποτε τρωω σοκολάτες η κατι γλυκο τιποτα ενω οταν τρωω κατι πικάντικο δινει ρεσιταλ! Κανω υπομονη και οτι γινει μεχρι τον επομενο υπερηχο στις 27/9

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

:tongue:Καλημερες!!!!!σα να μαζευτηκε το παρεακι μας εεεε!!!!!:)

Και εμενα την προηγουμενη φορα μου εκανε ντοπλερ.Η ερωτηση μου ειναι ,στο ντοπλερ μετραμε ξανα ποσα εκατοστα ειναι π.χ το χερι,ποδι του παιδιου??(εκτος το οτι μετραμε το ποσο καλα τροφοδοτει ο πλακουντας το εμβρυο...)

Τελεια αν θα σας δειξει η μαια!!και ακομη πιο ωραια που θα ερθει στο σπιτι!!

Εχεις ρωτησει ποσο θα παρει ο γιατρος?

Τη μαια μετα στο σπιτι τη πληρωνεις?

Σε ποιο μαιευτηριο γεννας?

Εγω θα ησυχασω "λιγο"απο το αγχος μου(λεμε τωρα)μολις κλεισω και την 28 εβδομαδα...για την ωρα ειμαι στην τσιτα....

ασε που ειμαι αυπνη απο κατι εφιαλτες....:roll:

Δεν ξέρω να σου πω αν είναι πιο εμπεριστατωμένη εξέταση. Ίσως να μην κοιτάνε μόνο την κυκλοφορία πλακούντα-ομφάλιου λώρου αλλά όλες τις αρτηρίες... Θα δούμε όταν έρθει η ώρα.

Ο γιατρός συνολικά θα μας πάρει 1800 ευρώ (πολλά!) αλλά είναι και η αμοιβή της μαίας σε αυτό το ποσό, η οποία είναι πάντα παρούσα από το πρώτο ραντεβού και καλύπτει και τις επισκέψεις με τη γέννα στο μαιευτήριο και το σπίτι. Θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ Κρήτης- στην ουσία δεν είχα επιλογή γιατί ο γιατρός μου μόνο με αυτό συνεργάζεται. Γενικά, εδώ στο Ηράκλειο οι γιατροί είναι σε ένα μόνο νοσοκομείο είτε αυτό είναι ιδιωτικό είτε δημόσιο. Σε δημόσιο δεν ήθελα γιατί έχουν γίνει διάφορα δυσάρεστα, οπότε ήταν μονόδρομος το ιδιωτικό και ο γιατρός του ιδιωτικού. Ευτυχώς έπεσα σε καλό γιατρό οπότε κάτι είναι και αυτό. Αν ήμουν στην Αθήνα, θα γεννούσα στο Αρεταίειο 100% με τον γιατρό μου εκεί. :)

Λοιπόν, κι εγώ την 28η εβδομάδα περίμενα και χθες μου πετάει ο γιατρός μου "Περιμένουμε την 32η εβδομάδα για να σιγουρευτούμε." Ουφφφφφ....:roll::roll::roll:

Από εφιάλτες κι εγώ πολλούς... μεγάλη φαντασία!

Άρχισε και η αϋπνία. Όλα τα χει σκεφτεί η φύση: μας προετοιμάζει γι αυτά που θα ακολουθήσουν με το μπεμπάκι! :D

StW9p2.png etcKp3.png

εγω γενεσις. ειναι η πιο οικονομικη σε συγκριση με αυτα που προσφερει. μετα η βιοκλινικη επισης ειναι οικονομικη αλλα ακουσα πολλα οποτε κατεληξα γενεσις

Η Βιοκλινικη οντως ειναι φθηνοτερη απο ολες, μια γνωστη μου που γεννησε προσφατα μου ειπε συμπαθητικα λογια.

Εγωδε κατεληξα ακομη. Πηρες προσφορα απο το Γενεσις?

Η Βιοκλινικη οντως ειναι φθηνοτερη απο ολες, μια γνωστη μου που γεννησε προσφατα μου ειπε συμπαθητικα λογια.

Εγωδε κατεληξα ακομη. Πηρες προσφορα απο το Γενεσις?

ο φυσιολογικος τοκετος για παραμονη 3 ημερων ειναι 850 συν 140 ο αναισθησιολογος και συν 185 ο παιδιατρος συν 40 τα αναλωσιμα νεογνου και - 100 ευρω αν φυγεις μια μερα νωριτερα.

για καισαρικη τομη που θα κανω εγω ειναι 1250 ευρω συν 185 ο παιδιατρος 160 ο αναισθησιολογος για 4 μερες σε τρικλινο αα και 40 ευρω τα αναλωσιμα νεογνου.- 100 ευρω αν ειναι ολα καλα και φυγεις στις 3 μερες.

σε αυτα σου κανουν δωρο 2 επισκεψεις σε παιδιατρο στον πρωτο μηνα ζωης μεσα στο γενεσις,δωρεαν rooming in (στη βιοκλινικη χρεωνετε 100-120 ευρω νομιζω ).

και αν εχεις κανει α επιπεδου παπ α και β επιπεδου εκει αναβαθμιση θεσης νοσηλειας απο τρικλινο δικλινο πχ η απο δικλινο μονοκλινο οτι επιλεξεις!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

:tongue:

Να ζησετε Χαρα!!!!

Με γεια τα ρουχαλακια!!!χθες πηγα μια βολτα σε γνωστο μαγαζι με βρεφικα και τα ηθελα οοοοοοοοοοολα!!!!ειπα ομως να προσγειωθω και να κρατηθω:tongue:

σε ευχαριστουμε πολυ! κι εγω η αληθεια ειναι απορω πως συγκρατηθηκα! αν ημουνα μονη μου θα ειχα παρει περισσοτερα σιγουρα. :D:D κι ενω ελεγα οτι θα παρω ουδετερα χρωματα, το ματι μου ολο στα μπλε πηγαινει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...