Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ζάμια, το ένα σετ που πήρα είναι με κουμπάκια μπροστά και το άλλο απλά είναι τραπέ η μπλούζα - oversized έτσι θα βολέψει στον θηλασμό. Τώρα για τα βρακιά τί να πώ!? Λόγο καισαρικής δεν χρειάστηκα ιδιαίτερα μεγάλα εσώρουχα γτ και το αίμα που είχα ήταν σαν περιόδου άρα και σερβιέτες νορμάλ. Δλδ ανάλογα με την ροή που θα έχεις. Πάρε με πλατή κάβαλο να είσαι σίγουρη

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγα καλη μου!!!!οποια μπορει ας το φτιαχνει!!για ολες ειναι;)

ειδα οτι σε 2 μερες εχετε ραντεβου με τη μικρη σου!!!!τι τελεια!!!!!!!

Ξινιλες εχω και εγω οταν τρωω αργα....προσπαθω να το αποφευγω οσο μπορω...παντος εχω αρχισει και πειναω πιο πολυ...

Να ζησετε κοπελα μου!!!!!!να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!!

Μιλησαν οι ορμονες χθες.......εεεεε λογικο το βρικω!!

Αχ..αυτα τα πονακια....δε παιζονται....εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα!

Α!πηγα στο σεμιναριο που λεγαμε.....τι επαθα η γυναικα και με πηραν τα ζουμια ενω η μαια μιλαγε για το τοκετο??:tongue::tongue::tongue:πολυ συγκινηση βρε παιδι μου...

πιτζαμουλες με κουμπακια μπροστα πηρες?λεω και εγω αρχες Οκτωβρη θα δω για μενα...απο βρακια τι θα κανουμε???ποσο μεγαλα πρεπει να ειναι για να χωρανε οι σερβιετες???:shock:

Προσωπικά, θα φοράω πάνα-βρακάκι οπότε το εσωρουχάκι θα είναι κανονικά της γιαγιάς από πάνω για το ξεκάρφωμα (αν βολέψει, αλλιώς σκέτη πάνα-βρακάκι)! χαχαχα

Λοιπόν, έχω πάθει ζημιά και με το youtube τελευταία... βρήκα κάτι Αμερικανίδες, Αυστραλέζες κ.ο.κ. που ανεβάζουν βίντεο από τις γέννες τους. Εκεί να δεις κλάμα που ρίχνω! Υποτίθεται τα έβλεπα για να κατατοπιστώ πώς και τι, αλλά με πιάνει κι εμένα στο συναίσθημα... τσκ τσκ :D:D:D

Ζάντενα Εγώ έχω ψωνίσει ρουχαλάκια και πυτζαμάκια μόνο. Σήμερα τις πήρα και 2 ρουχαλάκια για τις εξόδους μας τον χειμώνα από τα ΝΕΧΤ (αγγλικό site που μας επιτρέπονται οι αγορές). Αύριο λέμε να παραγγείλουμε το κρεβατάκι και ίσως το καρότσι (εγώ θα το είχα παραγγείλει από το ίντερνετ αλλά θέλω να κάνει test drive και ο άντρας μου για να είμαστε σίγουροι).

Άντε ...αύριο θα δω και την μπέμπα και θα ζαλίσω τον γιατρό με ερωτήσεις γιατί ένα μήνα τώρα έχω παρατηρήσει αλλαγές στις κινήσεις της (για να μην αγχώνομαι τουλάχιστον). :roll:

StW9p2.png etcKp3.png

Μόνο εγω δε ψωνισα τιποτα ακόμα??

Ουτε καν καρότσι που τα εχω δει 100 φορες...

Να αγχωθω????:confused:

Μια απο τα ιδια τιποτα και εγω τωρα σκεψου θα βαψουμε το δωματιο, ευτυχως εχουμε κουμπάρους ξαδερφια με μικρα παιδια και θα δεχτούμε την ευγενικη τους χορηγία - δανεισμό σε καροτσάκια, κούνιες, κλπ.

Ρουχαλάκια και προίκα μωρου θα παω με την μητερα μου τελη οκτωβρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Προσωπικά, θα φοράω πάνα-βρακάκι οπότε το εσωρουχάκι θα είναι κανονικά της γιαγιάς από πάνω για το ξεκάρφωμα (αν βολέψει, αλλιώς σκέτη πάνα-βρακάκι)! χαχαχα

Λοιπόν, έχω πάθει ζημιά και με το youtube τελευταία... βρήκα κάτι Αμερικανίδες, Αυστραλέζες κ.ο.κ. που ανεβάζουν βίντεο από τις γέννες τους. Εκεί να δεις κλάμα που ρίχνω! Υποτίθεται τα έβλεπα για να κατατοπιστώ πώς και τι, αλλά με πιάνει κι εμένα στο συναίσθημα... τσκ τσκ :D:D:D

Ζάντενα Εγώ έχω ψωνίσει ρουχαλάκια και πυτζαμάκια μόνο. Σήμερα τις πήρα και 2 ρουχαλάκια για τις εξόδους μας τον χειμώνα από τα ΝΕΧΤ (αγγλικό site που μας επιτρέπονται οι αγορές). Αύριο λέμε να παραγγείλουμε το κρεβατάκι και ίσως το καρότσι (εγώ θα το είχα παραγγείλει από το ίντερνετ αλλά θέλω να κάνει test drive και ο άντρας μου για να είμαστε σίγουροι).

Άντε ...αύριο θα δω και την μπέμπα και θα ζαλίσω τον γιατρό με ερωτήσεις γιατί ένα μήνα τώρα έχω παρατηρήσει αλλαγές στις κινήσεις της (για να μην αγχώνομαι τουλάχιστον). :roll:

Ποιο καρότσι διάλεξες κορίτσι??

Εγω κρεββατακια ουτε καν ειδα...

Βλεπεις χαλαροτητα...

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια τιποτα και εγω τωρα σκεψου θα βαψουμε το δωματιο, ευτυχως εχουμε κουμπάρους ξαδερφια με μικρα παιδια και θα δεχτούμε την ευγενικη τους χορηγία - δανεισμό σε καροτσάκια, κούνιες, κλπ.

Ρουχαλάκια και προίκα μωρου θα παω με την μητερα μου τελη οκτωβρη.

Μπα εγω απο χορηγίες ψόφια πραγματα...

Το μονο που παίζει ειναι ενα ριλαξ.

Ποιο καρότσι διάλεξες κορίτσι??

Εγω κρεββατακια ουτε καν ειδα...

Βλεπεις χαλαροτητα...

Ένα της Ingesina θα πάρουμε. Είμαστε μεταξύ Trilogy και QUAD (για τους κατσικόδρομους και κατσικοπεζοδρόμια).

Και εγώ από χορηγίες σχεδόν τίποτα. Η μια κουνιάδα μου θα μου δώσει ένα λίκνο για τον πρώτο καιρό και η άλλη θα μου δώσει μια φόρμα εξόδου. Και ρουχαλάκια προσφέρθηκαν να μου δώσουν, αλλά δεν τα πάω καλά με τα δανεικά πραγματάκια, οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Το ρηλάξ είναι απαραίτητο; Δεν είχα καθόλου στο πρόγραμμα να αγοράσω!

StW9p2.png etcKp3.png

Ένα της Ingesina θα πάρουμε. Είμαστε μεταξύ Trilogy και QUAD (για τους κατσικόδρομους και κατσικοπεζοδρόμια).

Και εγώ από χορηγίες σχεδόν τίποτα. Η μια κουνιάδα μου θα μου δώσει ένα λίκνο για τον πρώτο καιρό και η άλλη θα μου δώσει μια φόρμα εξόδου. Και ρουχαλάκια προσφέρθηκαν να μου δώσουν, αλλά δεν τα πάω καλά με τα δανεικά πραγματάκια, οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Το trilogy μ αρεσει κ εμενα αλλα ακου τι σκαλωμα εφαγα αλλιως θα το ειχα παρει, ολα τα μοντελα του 16 (εκτος του τζην που δε μ αρεσει) βγαινουν με ασπρα μαξιλαρακια στη ζωνη του μωρου. Καταλαβαινεις οτι τα ασπρα θα γινονται μαυρα σε χρονο dt... Ρωτησα σε 2-3 μαγαζια αν υπαρχει μοντελο του 15 (που ειναι χωρις ασπρα) αλλα τζιφος.

Το quad δε το εχω δει αποκοντα αλλα στις φωτο δε μου αρεσει!! Ειμαι πολυ στραβοξυλο τελικα...

Για το ριλαξ δε ξερω αν ειναι απαραιτητο, εμενα θα μου το δωσουν.

Και στο καθισμα αυτοκινητου εχω κανει μεταπτυχιακο, αλλα δε πηραμε ακομα! Μονο κοιταμε...

Η αλήθεια ειναι πως ειναι διαφορετικα να παιρνεις οτι σου αρεσει για το μωρακι σου να το διαλέγεις εσυ ο ιδιος αλλα δυστυχως με την οικονομικη κατασταση καμια φορα δεν υπαρχουν επιλογες, τουλαχιστον τα βαρια οπως καθισματάκι αυτοκινήτου χ 2, κουνια, πάρκοκρεβατο, κάθισμα φαγητού, ριλαξ και αποςειρωτη θα μας τα δωσουν για οσο τα χρειαστούμε μετα ολο και καποια απο την οικογενεια θα γεννησει θα της τα δωσουμε, ειμαστε και μεγαλο σόι.

Τα ρουχαλάκια και την προίκα παντως θα τα αγοράσουμε οπως φυσικα και τα αξεσουάρ μπιμπερό βραστηρες κλπ κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Tι κανουν οι κοιλιτσες??!!!!!:D:D:D:D

Μουντος ο καιρος σημερα.....τρελη ζεστη......μηπως ομως δεν κανει τοσο και μιλουν οι ορμονες μου??ιδρωνων συνεχεια..:rolleyes:πφφφφφ

Για το καροτσι που λεγατε..πηραμε και εμεις της inglesina trilogy και για το μαξιλαρακι μπορουμε να βαλουμε τα αντιδρωτικα καλυμματα τα οποια ειναι πολυ μαλακα!;)ετσι τα πλενομαι πιο ευκολα.γνωμη μου.

Παντος εμεις ημασταν αναμεσα στο inglesina + peg perego.Καταληξαμε στο inglesina γιατι εκλεινε σαν ομπρελα και χωραγε καλυτερα στο αμαξι.

Απο δανεικα ρουχαλακια κτλ μια απο τα ιδια και εμεις....παμε απο τηναρχη σιγα σιγα....

Διαφημίσεις

Tι κανουν οι κοιλιτσες??!!!!!:D:D:D:D

Μουντος ο καιρος σημερα.....τρελη ζεστη......μηπως ομως δεν κανει τοσο και μιλουν οι ορμονες μου??ιδρωνων συνεχεια..:rolleyes:πφφφφφ

Για το καροτσι που λεγατε..πηραμε και εμεις της inglesina trilogy και για το μαξιλαρακι μπορουμε να βαλουμε τα αντιδρωτικα καλυμματα τα οποια ειναι πολυ μαλακα!;)ετσι τα πλενομαι πιο ευκολα.γνωμη μου.

Παντος εμεις ημασταν αναμεσα στο inglesina + peg perego.Καταληξαμε στο inglesina γιατι εκλεινε σαν ομπρελα και χωραγε καλυτερα στο αμαξι.

Απο δανεικα ρουχαλακια κτλ μια απο τα ιδια και εμεις....παμε απο τηναρχη σιγα σιγα....

Μαλλον δε το εξηγησα καλα, δεν εννοω το κάλυμμα, αλλα αυτα τα μαξιλαρακια που ειναι στη ζωνη, νομιζω επωμιδες τα λενε.

Τα perprego βεβαια οσοι τα εχουν παρει λενε ειναι αθανατα, αλλα το inglesina με κερδισε!

Μαλλον δε το εξηγησα καλα, δεν εννοω το κάλυμμα, αλλα αυτα τα μαξιλαρακια που ειναι στη ζωνη, νομιζω επωμιδες τα λενε.

Τα perprego βεβαια οσοι τα εχουν παρει λενε ειναι αθανατα, αλλα το inglesina με κερδισε!

Aαααα τωρα καταλαβα!λογικα βγαινουν αυτα για να τα πλυνουμε..;)

και τα δυο ειναι εξισου καλα!!απλα θα ελεγα πως το peg perego το ενιωθα λιγο πιο σταθερο στα κρατηματα του!για αυτο και το ηθελα...αλλα δεν μας βολευε το κλεισιμο ΄΄βιβλιο''που εχει.στο inglesina με κερδισε και το υφασμα του!!η καλαθουνα που ειναι πιο μεγαλη (εκει θα κοιμηθει το μωρο τους πρωτους μηνες)και οπως προανεφερα το κλεισιμο του!!βασικα αλλο design.

καλησπερα μανουλες..χαθηκα ειμαι επαρχια. εκανα σημερα καμπυλη κι καποιες γενικες εξετασεις. ολα καλα.. η καμπυλη αριστη! δε το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης γιατι τελευταια και καλα δεν κοιμαμαι και καποια στεναχωρια περασα...τελος καλο ολα καλα λενε.

οσο για το καροτσι inglesina Με τα ματια κλειστα δεν υπαρχει το καροτσι..ειτε το trilogy ειτε το ottuto deluxe ειναι τελεια!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Aαααα τωρα καταλαβα!λογικα βγαινουν αυτα για να τα πλυνουμε..;)

και τα δυο ειναι εξισου καλα!!απλα θα ελεγα πως το peg perego το ενιωθα λιγο πιο σταθερο στα κρατηματα του!για αυτο και το ηθελα...αλλα δεν μας βολευε το κλεισιμο ΄΄βιβλιο''που εχει.στο inglesina με κερδισε και το υφασμα του!!η καλαθουνα που ειναι πιο μεγαλη (εκει θα κοιμηθει το μωρο τους πρωτους μηνες)και οπως προανεφερα το κλεισιμο του!!βασικα αλλο design.

Εγω λεω να παω στο απλο οχι στο3 σε 1. Αντε να δουμε!

Λοιπόν.... πήγαμε στον γιατρό μας.Η μπέμπα έφτασε αισίως τα 1.400γρ. ☺εγώ πήρα 2 κιλά το μήνα που πέρασε.Ευτυχώς είναι τα πρώτα γιατί είχα μαζέψει πριν την εγκυμοσύνη μερικά.

Κάναμε και test drive στο peg perego και στα inglesina και καταλήγουμε στο inglesina quad. Κλείνει σαν βιβλίο όπως το book plus 51 , αλλά ο σκελετός του είναι καλύτερος και πιάνει ελάχιστα λιγότερο χώρο. 3 σε 1 θα πάρουμε γιατί λίγο πολύ θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...