Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Το inglesina trilogy πηραμε 3 σε 1:-)

Melitoula εχει καιρο να γυρίσει το νινακι!μην αγχωνεσαι γι'αυτο.

Και εγω οταν ειχα κανει τη γλυκοζη με το ζορι κρατήθηκα....σε καταλαβαινω ..

Και εσυ χαμηλο σιδηρο..ποιο σκευασμα περνεις?αιμοσφαιρίνη ποσο εχεις?

ναι αλλα για να πω την αληθεια λογω στομαχιου και καουρων οπως εχω προαναφερει δεν τον παιρνω οπως πρεπει..δλδ υπαρχουν μερες που δεν κατεβαινει οποτε η δοση χανεται.. αρα θεωρω πως ειναι χαμηλος λογω δικης μου ασυνεπειας.. παιρνω το φεροσανολ. αιμοσφαιρινη εχω 10,5

Γεια σας κοριτσια!! Τι διαβάζω ουτροτζεσταν ως τωρα; sweetberry αυτη την πιεςη την ένιωθα στο 7 μηνα της πρώτης εγκυμοςυνης μου και μου ειπε ο γιατρος να πιαςω μοα καρεκλα και να μην κανω τπτ.!! Καμπύλες σακχάρου, αχ μια πονεμένη ιστορια, εκανα της μιας ώρας κ βγηκε παθολογική κ θε κανω την τρίωρη απο βδομαδα να δουμε! Κ το σκεφτομαι για νε δω πως θα το αντέξω ελπιζω νε μην το κανω εμετο γιατι τα ειδα ολα στην ωριαία καμπύλη.μελιτουλα μπραβο πιυ βγηκε καλη η καμπύλη.

Λέτε για ψωνακια και θυμαμαι πως εκανα στην πρωτη εγκυμοσυνη! Απολαύστε το....

1 κιλο μπεμπακος, ολα καλα μονο η καμπύλη σακχάρου με προβλημάτισε.

Ξεκινησα δουλεια σημερα και σε ενα μηνα βγαίνω σε αδεια.

ωραια τα ψωνακια εε?? :P ειναι η καλυτερη ωρα μετα τους υπερηχουε που τα βλεπουμε λιγο.. καλη αρχή με τη δουλιτσα!

Zamia θυμάσαι πόσο έκανε το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ της inglesina; Κι εγώ για το ίδιο καρότσι σκέφτομαι, απλά σίγουρα χρειάζεται στρωματάκι, μου φάνηκε πολύ λεπτό αυτό που ήδη έχει.

Πω πω , κι εγώ από τις 5 σηκώθηκα σήμερα, χωρίς καμιά αιτία. Ούτε ζεσταινόμουν, ούτε κρύωνα, ούτε διψούσα, ούτε για τουαλέτα... απλώς ξύπνησα και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Εμείς θα πάμε τελικά στο γιατρό την άλλη Πέμπτη (χθες μας το ακύρωσε λόγω άλλων τοκετών). :)

Το σάκχαρο, που κι εμένα με προβληματίζει, το ελέγχω με διατροφή (δεν έχω πάρει κιλά ως τώρα), πολύ νερό (πάνω από 2 λίτρα) και περπάτημα περίπου 20-30 λεπτά την ημέρα. Μάλιστα, για το νηστείας που είναι στην περίπτωσή μου το βασικό μας θέμα, η ενδοκρινολόγος μου μου είπε να περπατάω και το πρωί για κανένα 10λεπτο πριν τη μέτρηση κι ας είναι και μέσα στο σπίτι.

Αυτά! Σας φιλώ πολύ πολύ

εγω παραδοξως τωρα κοιμαμαι πολυ καλυτερα απο ποτε.. και μπρουμυτα και ανασκελα.. και ενω πριν λιγο καιρο ηθελα μαξιλαρι στα ποδια τωρα με στεναχωρει.. θα το ευχαριστηθω οσο ειναι.. γιατι εχω ενα προαισθημα οτι ειναι πολυ προσωρινο..:tongue::tongue:

Αλεξια σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

Θα το πιστεψεις πως χθες φοβομουν να κοιμηθω για να μη με πιάσει πονος??:-( δοξα τω θεώ κοιμηθηκα καλα..ηπθα ενα χαμομηλι πριν κοιμηθω και καπως χαλαρωσα..αν με ξαναπιασει θα παρω τον γιατρο..και εγω το simeco ξερω και το zantac..αλλα τωρα δε πηρα τιποτα...εκανα υπομονη..

Πηγαμε στο motherbaby και ριξαμε μια ματια!όντως γυρω στα 15 εχει το στρωματακι απο το πορτ μπεμπε:wink:

Κατα τα αλλα πως ειμασε?πιστευω καλα!!!λιγα πονακια αριστερα εχω...τον μπεμπουλη χθες δε τον ακουσα πολυ και ημουν καπως....:-( σημερα εφαγα λιγα μπισκοτακια μεσοκολατα και εκανε κανα δυο βουτιες:wink:

Παντος ειναι φορες που ξεσαλωνει...και αλλες γορες που ειναι υποτονικος:-(

Το ραντεβου μας αργεί πολυ καιδε μου αρεσει καθολου:-( τελη Σεπτεμβρίου εχουμε..

Εσεις καθε ποτε εχετε?

εγω ζαντακ επαιρνα σχεδον απο την αρχη..μολις εκανα ν το σταματησω χαλιομουν.. και μετα τις αναγουλες δηλαδη.. οταν το ειπα στη γιατρο μ ειπε οτι μαλλον ειχα θεμα απο πριν με το στομαχι και δεν το ηξερα, οποτε μολις γεννησω να το ψαξω.. αλλα μ ειχε πει τοτε που η ιδια μ προτεινε τα ζαντακ οτι μπορω αφοβα ν τα παρω.,. οι γνωμες των γιατρων τελικα διιστανται.. πω πω..

και εγω αλλες τον νιωθω να ζουρλενεται εκει μεσα και αλλες λες και βαριεται...

Γεια σας, μανούλες και μωράκια!

Κι εγώ ανυπομονώ για το ραντεβού με τον γιατρό. Έχουμε να δούμε τη μικρή μας από 11/8! 😯

Σήμερα αποφασίσαμε να βάψουμε μόνοι μας το παιδικό... δεν το συνιστώ, ειδικά αν δεν έχετε ξαναβάψει όπως εμείς. Πολλή κούραση και αποτέλεσμα όχι επαγγελματικό... ☺ μόνο η ικανοποίηση μας έμεινε ότι το κάναμε μόνοι μας (και λίγα χρήματα στην τσέπη).

ZiliHer και εμεις μονοι μας το βαψαμε.. αν ειναι αδειο δεν εχει ιδιαιτερη κουραση νομιζω.. αλλα εξαρταται παλι και απο πολλα.. εμεις το ειχαμε βαψει πριν καιρο, και τωρα ανοιξαμε κατι τρυπαρες για να βαλουμε πριζες λογω του οτι ειχε μονο μια:confused: και η άλλη ηταν μεσα στην ντουλαπα.... ναι..δεν ξερω σε τι χρησιμευε εκει μεσα.. τεσπα.. οποτε ξανα απο την αρχη.. εγινε εργοταξιο το παιδικο.. στοκοι, τσιμεντα, καλωδια.. ειχε πλακα βεβαια.. αλλα το επομενο σπιτι θα φροντισω να εχει πολλες πριζες!!:(:( :rolleyes:

όσο για τα ονοματα... οντως σοκαριστικο αυτό με την πεθερα.. θρασσος ε? και ναι..αυτες οι ησυχες ειναι και πιο υπουλες.. :tongue::tongue: εννοειται το ονομα με τον αντρα μας.. και οποιος εχει προβλημα... τι να πω.. να το φωναζει ει ψιτ..:rolleyes::rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα για να πω την αληθεια λογω στομαχιου και καουρων οπως εχω προαναφερει δεν τον παιρνω οπως πρεπει..δλδ υπαρχουν μερες που δεν κατεβαινει οποτε η δοση χανεται.. αρα θεωρω πως ειναι χαμηλος λογω δικης μου ασυνεπειας.. παιρνω το φεροσανολ. αιμοσφαιρινη εχω 10,5

ωραια τα ψωνακια εε?? :P ειναι η καλυτερη ωρα μετα τους υπερηχουε που τα βλεπουμε λιγο.. καλη αρχή με τη δουλιτσα!

εγω παραδοξως τωρα κοιμαμαι πολυ καλυτερα απο ποτε.. και μπρουμυτα και ανασκελα.. και ενω πριν λιγο καιρο ηθελα μαξιλαρι στα ποδια τωρα με στεναχωρει.. θα το ευχαριστηθω οσο ειναι.. γιατι εχω ενα προαισθημα οτι ειναι πολυ προσωρινο..:tongue::tongue:

εγω ζαντακ επαιρνα σχεδον απο την αρχη..μολις εκανα ν το σταματησω χαλιομουν.. και μετα τις αναγουλες δηλαδη.. οταν το ειπα στη γιατρο μ ειπε οτι μαλλον ειχα θεμα απο πριν με το στομαχι και δεν το ηξερα, οποτε μολις γεννησω να το ψαξω.. αλλα μ ειχε πει τοτε που η ιδια μ προτεινε τα ζαντακ οτι μπορω αφοβα ν τα παρω.,. οι γνωμες των γιατρων τελικα διιστανται.. πω πω..

και εγω αλλες τον νιωθω να ζουρλενεται εκει μεσα και αλλες λες και βαριεται...

ZiliHer και εμεις μονοι μας το βαψαμε.. αν ειναι αδειο δεν εχει ιδιαιτερη κουραση νομιζω.. αλλα εξαρταται παλι και απο πολλα.. εμεις το ειχαμε βαψει πριν καιρο, και τωρα ανοιξαμε κατι τρυπαρες για να βαλουμε πριζες λογω του οτι ειχε μονο μια:confused: και η άλλη ηταν μεσα στην ντουλαπα.... ναι..δεν ξερω σε τι χρησιμευε εκει μεσα.. τεσπα.. οποτε ξανα απο την αρχη.. εγινε εργοταξιο το παιδικο.. στοκοι, τσιμεντα, καλωδια.. ειχε πλακα βεβαια.. αλλα το επομενο σπιτι θα φροντισω να εχει πολλες πριζες!!:(:( :rolleyes:

όσο για τα ονοματα... οντως σοκαριστικο αυτό με την πεθερα.. θρασσος ε? και ναι..αυτες οι ησυχες ειναι και πιο υπουλες.. :tongue::tongue: εννοειται το ονομα με τον αντρα μας.. και οποιος εχει προβλημα... τι να πω.. να το φωναζει ει ψιτ..:rolleyes::rolleyes::lol:

Τον ιδιο σιδηρο περνούμε!

Εγω ζαντακ επερνα πριν χρονια γιατι ειχα ενα θεμα..

Ευχομαι να μη ξανά χρειαστεί να παρω...

Παλι καλα ηταν μονο για δυο μερες αυτος ο πονος..

Γενικα πως ειστε??εγω απο χθες εχω κατι τραβηγματα χαμηλά..

Τα βραδιά πλεον αρχιζω και δε βολευομαι...ξυπνάω συχνα..αργω να κοιμηθω..και παει λέγοντας...

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!:):)

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

Διαφημίσεις

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!:):)

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

StW9p2.png etcKp3.png

Καλά είμαστε κι εμείς! Μετράμε μέρες μέχρι το ραντεβού της Πέμπτης.:D

Κατά τ΄ άλλα, έχω αρχίσει να πεινάω πιο πολύ από πριν και θέλω και κανένα σοκολατογλυκό πιο συχνά (και δεν πρέπει λόγω σακχάρου). Λίγο καταπιέζομαι, αλλά υποκύπτω κιόλας, οπότε στάνταρ θα πήρα κανένα 2κιλο αυτό τον μήνα. Για να δούμε...

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!

Χαθηκα λιγο με τρεξιματα κτλ... Αυριο ειναι ο γαμος μας κ για εναν αγνωστο λογο ολο κλαιω..!! Τωρα εφυγε κ ο Κωστας θα κοιμηθει στο πατρικο του σημερα κ εγω θα ειμαι σπιτι με φιλες. Ε μολις τον ειδα να φευγει με πηραν τα ζουμια λες κ παει στον πολεμο ο ανθρωπος!! Για γελια ειμαι!!!

Κατα τα αλλα συμπασχω μαζι σας για πονακια, υπνο που ανα 2 ωρες σηκωνομαι για τουαλετα ή δεν βολευομαι καθολου! Μεθαυριο εχουμε ραντεβου κ με τον γιατρο!

Εχουν αρχισει κ οι ξινιλες κ θελω να τον ρωτησω αν μπορω να παρω κατι.

Σας φιλω, θα πιστρεψω χωρις τα κλαματα!

:*

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλησπερα μανουλες!

Χαθηκα λιγο με τρεξιματα κτλ... Αυριο ειναι ο γαμος μας κ για εναν αγνωστο λογο ολο κλαιω..!! Τωρα εφυγε κ ο Κωστας θα κοιμηθει στο πατρικο του σημερα κ εγω θα ειμαι σπιτι με φιλες. Ε μολις τον ειδα να φευγει με πηραν τα ζουμια λες κ παει στον πολεμο ο ανθρωπος!! Για γελια ειμαι!!!

Κατα τα αλλα συμπασχω μαζι σας για πονακια, υπνο που ανα 2 ωρες σηκωνομαι για τουαλετα ή δεν βολευομαι καθολου! Μεθαυριο εχουμε ραντεβου κ με τον γιατρο!

Με το καλό!

Είναι πολύ γλυκά συναισθήματα αυτά που σου προκαλούν τα δάκρυα. Είναι ο άντρας σου έτσι κι αλλιώς και το αυριανό είναι ένα ακόμα βήμα που θα κάνετε για την οικογένειά σας, περιμένοντας φυσικά το μικρό θαυματάκι σας για να ολοκληρώσει όλη την ευτυχία σας!:D

Κι εμείς μεθαύριο θα πάμε στο γιατρό. Εγώ δεν έχω ξινίλες αλλά σίγουρα νιώθω την μπεμπούλα τόσο ψηλά που με πιέζει στο στομάχι και το διάφραγμα. Υπομονή να κάνουμε! Σιγά σιγά στο 3ο τρίμηνο θα αρχίσουν να κατηφορίζουν τα μπεμπάκια για να ετοιμαστούν για τη μεγάλη έξοδο και θα μας φύγει η δυσφορία αυτή. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα σε όλες!!! Σήμερα είναι μια ωραία μέρα! Πρώτα απ΄όλα γιατί απέφυγα τον διαβήτη κύησης!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΥΥΥΠΗ!!! Στον γιο μου βαρούσα ινσουλίνη! Τώρα είμαι ελεύθερη από διαβήτη! Πόσο χάρηκα!!!

Είμαι και εγώ πιο ευσυγκίνητη αυτές τις μέρες! Ίσως γτ νιώθουμε όλο και πιο πολύ τα μικρά ζουζουνάκια μας, λίγο οι ορμόνες...νά τα δάκρυα βροχή! χεχεχε

Τί είναι πάλι τούτο με τα ονόματα? Και η μάνα μου, που είναι Αιμιλία, μόλις έμαθε ότι είναι κορίτισι μου πέταξε δυο - τρεις φορές ατάκα "Τί κάνει η Αίμιλή?". Την πρώτη και δεύτερη έκανα πως δεν άκουσα. Ε η τρίτη ήταν και η φαρμακερή. Της έκανα μια μικρή επίθεση και από τότε μούγκα! Ντάξει είναι και μάνα μου και μου είναι πιο εύκολο να της θυμώσω! Τώρα άμα είναι πεθερά... χρειάζετε περισσότερο ΤΑΚΤ και δυπλοματία!! χεχε

Εγώ παράγγειλα 2 σετ άνετες πιζάμες που θα πάρω στο νοσοκομείο μαζί και θα πρέπει να αγοράσω μερικά καινούργια βρακιά. Θα τα πλείνω όλα μαζί με το ειδικό απορριπαντικό που έχω για το βρεφάκι μας, όπως και την πετσέτα μπάνιου που θα έχω μαζί μου.

Φιλιά πολλά πολλάαααα!!!!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Συγγνώμη για την παρέμβαση στο πινακάκι... μετά είδα ότι είσαι κι εσύ μέσα. :D

Σιγα καλη μου!!!!οποια μπορει ας το φτιαχνει!!για ολες ειναι;)

ειδα οτι σε 2 μερες εχετε ραντεβου με τη μικρη σου!!!!τι τελεια!!!!!!!

Ξινιλες εχω και εγω οταν τρωω αργα....προσπαθω να το αποφευγω οσο μπορω...παντος εχω αρχισει και πειναω πιο πολυ...

Καλησπερα μανουλες!

Να ζησετε κοπελα μου!!!!!!να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!!

Μιλησαν οι ορμονες χθες.......εεεεε λογικο το βρικω!!

Αχ..αυτα τα πονακια....δε παιζονται....εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα!

Α!πηγα στο σεμιναριο που λεγαμε.....τι επαθα η γυναικα και με πηραν τα ζουμια ενω η μαια μιλαγε για το τοκετο??:tongue::tongue::tongue:πολυ συγκινηση βρε παιδι μου...

Καλημέρα σε όλες!!! Σήμερα είναι μια ωραία μέρα! Πρώτα απ΄όλα γιατί απέφυγα τον διαβήτη κύησης!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΥΥΥΠΗ!!! Στον γιο μου βαρούσα ινσουλίνη! Τώρα είμαι ελεύθερη από διαβήτη! Πόσο χάρηκα!!!

Είμαι και εγώ πιο ευσυγκίνητη αυτές τις μέρες! Ίσως γτ νιώθουμε όλο και πιο πολύ τα μικρά ζουζουνάκια μας, λίγο οι ορμόνες...νά τα δάκρυα βροχή! χεχεχε

Τί είναι πάλι τούτο με τα ονόματα? Και η μάνα μου, που είναι Αιμιλία, μόλις έμαθε ότι είναι κορίτισι μου πέταξε δυο - τρεις φορές ατάκα "Τί κάνει η Αίμιλή?". Την πρώτη και δεύτερη έκανα πως δεν άκουσα. Ε η τρίτη ήταν και η φαρμακερή. Της έκανα μια μικρή επίθεση και από τότε μούγκα! Ντάξει είναι και μάνα μου και μου είναι πιο εύκολο να της θυμώσω! Τώρα άμα είναι πεθερά... χρειάζετε περισσότερο ΤΑΚΤ και δυπλοματία!! χεχε

Εγώ παράγγειλα 2 σετ άνετες πιζάμες που θα πάρω στο νοσοκομείο μαζί και θα πρέπει να αγοράσω μερικά καινούργια βρακιά. Θα τα πλείνω όλα μαζί με το ειδικό απορριπαντικό που έχω για το βρεφάκι μας, όπως και την πετσέτα μπάνιου που θα έχω μαζί μου.

Φιλιά πολλά πολλάαααα!!!!!!!

Συγχαρητηρια Γιωτα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Κλαμα βλεπω και σε σενα....πφ...τα ιδια και εγω.....πλεον και εγω τον νιωθω πιο πολυ τον μπουμπουκο μου και ισως για αυτο ειμαι πιο ευαισθητη...

πιτζαμουλες με κουμπακια μπροστα πηρες?λεω και εγω αρχες Οκτωβρη θα δω για μενα...απο βρακια τι θα κανουμε???ποσο μεγαλα πρεπει να ειναι για να χωρανε οι σερβιετες???:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...