Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

ZILIHER......................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MELITOULA ...........................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK ....... .08/12 ΑΓΟΡΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..................................12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................22/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

με ξεχασατε βρε 24/12 αγορι

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημασια δεν εχει αν το βαφεις μονος σου η με επαγγελματια...η χαρα και ικανοποιηση του αποτελεσματος μετραει και σιγουρα το δωματιο του μωρου να μη βγαλει μεσα στο χειμωνα υγρασιες και μουχλες....:) εγω δεν θα ξεχασω στην αθηνα οτι με τις αποστειρωσεις κλπ μαζευα τη μουχλα απο κουζινα και δωματιο με το κιλο (μπλιαξ) :P τωρα ελπιζω να μην αντιμετωπισουμε θεμα χεχε.. για κοριτσακι παντως μαρεσει το μπεζ με ενα αλλο χρωμα και λευκα επιπλα ...

PdTZp3.png

gOBTp3.png

με ξεχασατε βρε 24/12 αγορι

Αλεξία αν μπαινεις απο υ/η βαλε το ονομα σου.

Δε μπορεσα να σε βαλω γιατι μπαινω απο το κινητο.

Την λιστα οποία μπορει ας την συμπληρωνει!!:wink:

Σίγουρα η ικανοποίηση είναι μεγάλη κι ας μην είναι τέλειο. Δυο μεροκάματα χρειαστήκαμε για ένα δωμάτιο... χαχαχα είμαστε ασύμφοροι. Διαλέξα(με) ένα χρώμα της benjamin moore, οικολογικό. Arizona tan λέγεται και είναι μπεζ κάπως σκούρο. Τα έπιπλα θα είναι άσπρα τελικά οπότε θα κάνει ωραία αντίθεση. Γενικά βγήκε ένα ζεστό χρώμα - από το άσπρο που ήταν πριν.

Ωραιο ακουγεται!!!!

Εμεις λεγαμε να παρουμε ασπρα τα επιπλα..αλλα τελικά καταλήξαμε σε ενα γλυκο μπεζ με νερα.

Το δωματιο σκεφτομαστε λαχανι-εκρου.:-)

Σίγουρα η ικανοποίηση είναι μεγάλη κι ας μην είναι τέλειο. Δυο μεροκάματα χρειαστήκαμε για ένα δωμάτιο... χαχαχα είμαστε ασύμφοροι. Διαλέξα(με) ένα χρώμα της benjamin moore, οικολογικό. Arizona tan λέγεται και είναι μπεζ κάπως σκούρο. Τα έπιπλα θα είναι άσπρα τελικά οπότε θα κάνει ωραία αντίθεση. Γενικά βγήκε ένα ζεστό χρώμα - από το άσπρο που ήταν πριν.

Παρά πολυ ωραιο χρωμα διαλέξατε, πολυ σικάτο και γενικα θα προσφερει ηρεμια στο χωρο. Μου αρεσει

Εμας απο την ιδια εταιρεια για την μπεμπουλα μας ειναι το enchanted σε δυο βδομαδες θα το βαψουμε και μετα θα ερθει ο ζωγράφος. Τα επιπλα επισης ολα άσπρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Παρά πολυ ωραιο χρωμα διαλέξατε, πολυ σικάτο και γενικα θα προσφερει ηρεμια στο χωρο. Μου αρεσει

Εμας απο την ιδια εταιρεια για την μπεμπουλα μας ειναι το enchanted σε δυο βδομαδες θα το βαψουμε και μετα θα ερθει ο ζωγράφος. Τα επιπλα επισης ολα άσπρα.

Πολύ ωραίο και το δικό σας. Εννοείς το λιλά-μωβ, ε; όχι το πρασινάκι enchanted forest...

Είχα πάρει μια ιδέα από φωτογραφίες παιδικών δωματίων στο pinterest.

StW9p2.png etcKp3.png

Ήρθε πριν λίγο η πεθερά μου για φαγητο και μου λεει εκανα τάμα την μικρη να την βγαλουμε Ευαγγελία! Χαχαχα κόκκαλο εγω! Της λεω δεν εχουμε σκεφτει ονομα ας βγει με το καλο η μικρη και βλεπουμε γερο να ναι (πραγματικα δεν εχουμε σκεφτει)

:eek::shock:

Ήρθε πριν λίγο η πεθερά μου για φαγητο και μου λεει εκανα τάμα την μικρη να την βγαλουμε Ευαγγελία! Χαχαχα κόκκαλο εγω! Της λεω δεν εχουμε σκεφτει ονομα ας βγει με το καλο η μικρη και βλεπουμε γερο να ναι (πραγματικα δεν εχουμε σκεφτει)

χαχαχα Ό,τι να ναι! Κι εμείς δεν έχουμε σκεφτεί. Βέβαια, τα πεθερικά μου έχουν το ίδιο όνομα (Γιάννης -Ιωάννα) και το έχουν ήδη ακούσει. Έχουν και το έθιμο εδώ ότι τα κορίτσια είναι της μαμάς και τα αγόρια του μπαμπά... Θα δείξει... ειλικρινά, δεν με νοιάζει! Μήπως να πεις στην πεθερά σου να διαλέξει και το δικό μας όνομα;

:D:D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα sweetberry με έκανες και γελασα!!τι πεθερα ειναι αυτη?!!!χαχαχα:tongue:ο αντρας σου τι της ειπε???

Καλα μιλαμε δεν παιζονται!!

Δεν ειπε τιποτα ο αντρας μου....φυσικα. Γενικα η πεθερα μου δεν ασχολειται ποτε ειναι ησυχη αλλα φαινεται ύπουλη!!! Ακου χωρις να μας ρωτησει πηγε το έταξε και αποφάσισε ονομα, μια χαρα ειναι το Ευαγγελια της Παναγίτσας δεν λεω αλλα δεν μου κανει καμια αισθηση ουτε σε εμενα ουτε στον αντρα μου, θα το αποφασίσουμε οταν γεννηθει με το καλο.

Δεν ειπε τιποτα ο αντρας μου....φυσικα. Γενικα η πεθερα μου δεν ασχολειται ποτε ειναι ησυχη αλλα φαινεται ύπουλη!!! Ακου χωρις να μας ρωτησει πηγε το έταξε και αποφάσισε ονομα, μια χαρα ειναι το Ευαγγελια της Παναγίτσας δεν λεω αλλα δεν μου κανει καμια αισθηση ουτε σε εμενα ουτε στον αντρα μου, θα το αποφασίσουμε οταν γεννηθει με το καλο.

Καλα τα λες γλυκο μου!!εσεις θα αποφασισετε!!:wink:

Αχ..θρασος καποιες πεθερες....και εγω θα ειχα μεινει αν μου ελεγε κατι τετοιο..και οχι μονο η πεθερά αλλα και η μανα μου!

καλησπερα μανουλες. τι κανετε?βλεπω καποια μικροεπεισοδια :P τα ονοματα των παιδιων ειναι αποκλειστικη αποφααση των δυο γονεων. οποτε chill out. 2016 εχουμε.

Δίκιο έχεις και όλοι -ες το ξέρουμε. Το θέμα είναι να το καταλάβουν και μερικοί ενδιαφερόμενοι παππουδογιαγιάδες που δημιουργούν προβλήματα στα ζευγάρια, τσακώνονται, δεν πάνε στις βαπτίσεις κτλ κτλ.

Το άλλο το "καλό" το ξέρετε; Υπάρχουν ζευγάρια που δεν συμφωνούν στο όνομα του παιδιού και ζητάνε από τα δικαστήρια να αποφασίσουν.

Καλημέρα και μακριά από εμάς! :)

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...