Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ουτροτζεσταν περνεις συνεχεια?

Λιγες μερες υπομονη καλη μου...αφου ολα ειναι καλα μην αγχωνεσαι!:-)

Παιρνω δυο φορες την ημερα των 100, ειχα κανει κολπικα καλλιέργεια και εχω μυκητες αλλα ο γιατρος δεν ανησύχησε καθολου απλα μου εδωσε μια αλοιφή εξωτερικά, δεν εχω συσπασεις έντονες απλα αυτη η πιεση και συχνοουρία με τρομαζει ισως ειμαι υπερβολικη οπως κ να εχει λογω παραχειλιου πλακούντα πρεπει να ξεκουραζομαι πολυ. Ξαπλα εντελως και βλεπουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zamia ξερεις τι διαφορα εχουν το trilogy με αυτο που πηρα εγω (ottuto deluxe) εγω ιδια τα βλεπω παντως... στειλε μ πμ ποσο το πηρες σ παρακαλω.

στο πρωτο δεν τα κρατησα οχι τωρα λεω να τα κρατησω.

Sweetberry28 ξεκουρασου οσο πιο πολυ μπορεις γλυκια μου και ολα θα πανε καλα.. τι αλλα νεα μανουλες?

Δε ξερω ποια ειναι η διάφορα....ισως στο σκελετό...και εμενα ιδια μου φαινονται στη φωτο..

Παντος αυτο που ειχες παρει περιλαμνει τη βαση για το πορτ μπεμπε.ενω αυτο που πηρα εγω ειναι εξτρα.δε νομιζω να ειναι κακο να γραψω εδω την τιμη.αν πατησεις στο Google ειναι σχεδον ιδια με ολους.680 με την έκπτωση.+εχτρα την βαση και το στρωματακι για το πορτ μπεμπε.

Παιρνω δυο φορες την ημερα των 100, ειχα κανει κολπικα καλλιέργεια και εχω μυκητες αλλα ο γιατρος δεν ανησύχησε καθολου απλα μου εδωσε μια αλοιφή εξωτερικά, δεν εχω συσπασεις έντονες απλα αυτη η πιεση και συχνοουρία με τρομαζει ισως ειμαι υπερβολικη οπως κ να εχει λογω παραχειλιου πλακούντα πρεπει να ξεκουραζομαι πολυ. Ξαπλα εντελως και βλεπουμε.

Κολπικα τα περνεις??περνω απο την αρχη και εγω..μαλιστα κολπικα και δε την παλευω καθολου...εχω πολλα υγρα:-( μονιμος αλλαζω σερβιετακι...

Κατσε κοριτσι μου και ξεκουρασου...ολα καλα θα μας πανε!!:-)

Σκεψου πως σε λιγο θα μπούμε στον 7 μηνα!!!:wink:

Γεια σας κοριτσια!! Τι διαβάζω ουτροτζεσταν ως τωρα; sweetberry αυτη την πιεςη την ένιωθα στο 7 μηνα της πρώτης εγκυμοςυνης μου και μου ειπε ο γιατρος να πιαςω μοα καρεκλα και να μην κανω τπτ.!! Καμπύλες σακχάρου, αχ μια πονεμένη ιστορια, εκανα της μιας ώρας κ βγηκε παθολογική κ θε κανω την τρίωρη απο βδομαδα να δουμε! Κ το σκεφτομαι για νε δω πως θα το αντέξω ελπιζω νε μην το κανω εμετο γιατι τα ειδα ολα στην ωριαία καμπύλη.μελιτουλα μπραβο πιυ βγηκε καλη η καμπύλη.

Λέτε για ψωνακια και θυμαμαι πως εκανα στην πρωτη εγκυμοσυνη! Απολαύστε το....

1 κιλο μπεμπακος, ολα καλα μονο η καμπύλη σακχάρου με προβλημάτισε.

Ξεκινησα δουλεια σημερα και σε ενα μηνα βγαίνω σε αδεια.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Γεια σας κοριτσια!! Τι διαβάζω ουτροτζεσταν ως τωρα; sweetberry αυτη την πιεςη την ένιωθα στο 7 μηνα της πρώτης εγκυμοςυνης μου και μου ειπε ο γιατρος να πιαςω μοα καρεκλα και να μην κανω τπτ.!! Καμπύλες σακχάρου, αχ μια πονεμένη ιστορια, εκανα της μιας ώρας κ βγηκε παθολογική κ θε κανω την τρίωρη απο βδομαδα να δουμε! Κ το σκεφτομαι για νε δω πως θα το αντέξω ελπιζω νε μην το κανω εμετο γιατι τα ειδα ολα στην ωριαία καμπύλη.μελιτουλα μπραβο πιυ βγηκε καλη η καμπύλη.

Λέτε για ψωνακια και θυμαμαι πως εκανα στην πρωτη εγκυμοσυνη! Απολαύστε το....

1 κιλο μπεμπακος, ολα καλα μονο η καμπύλη σακχάρου με προβλημάτισε.

Ξεκινησα δουλεια σημερα και σε ενα μηνα βγαίνω σε αδεια.

Κι εσυ ξύπνια ε? χχ εγω ξυπνησα πριν λιγο!

Ναι απο σημερα κατάκλιση για τα βασικα θα σηκώνομαι και μονο! Τουλαχιστον να πατήσω τις 30 εβδομαδες και μετα θα ψιλο σηκωθω.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ψες πήγαμε TGI για φαγητό. Σήμερα το πρωί ένδειξη ζακχάρου νηστική 110!!!! Scaryyyyy!!!! Ούτε στον γιό μου που ήμουν με ινσουλίνη ,ποτέ δεν είχα τέτοια μέτρηση. Άλλες μέρες, με δίαιτα είμαι σε πολύ καλά επίπεδα. Την δευτέρα έχω και εγώ την δεύτερη τρίωρη καμπύλη. Είμαι σίγουρη θα υπάρχει ένδειξη διαβήτη κύησης, αλλά αυτή την φορά είμαι αποφασισμένη να το κρατήσω με δίαιτα και μόνο (αν και καμιά φορά παρεκτρέπομαι, βλ ψές χαχαχα). Αφού είμαι λιχούδα.. τί να κάνω??

sHgrp3.png

grpvp3.png

Zamia θυμάσαι πόσο έκανε το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ της inglesina; Κι εγώ για το ίδιο καρότσι σκέφτομαι, απλά σίγουρα χρειάζεται στρωματάκι, μου φάνηκε πολύ λεπτό αυτό που ήδη έχει.

Πω πω , κι εγώ από τις 5 σηκώθηκα σήμερα, χωρίς καμιά αιτία. Ούτε ζεσταινόμουν, ούτε κρύωνα, ούτε διψούσα, ούτε για τουαλέτα... απλώς ξύπνησα και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Εμείς θα πάμε τελικά στο γιατρό την άλλη Πέμπτη (χθες μας το ακύρωσε λόγω άλλων τοκετών). :)

Το σάκχαρο, που κι εμένα με προβληματίζει, το ελέγχω με διατροφή (δεν έχω πάρει κιλά ως τώρα), πολύ νερό (πάνω από 2 λίτρα) και περπάτημα περίπου 20-30 λεπτά την ημέρα. Μάλιστα, για το νηστείας που είναι στην περίπτωσή μου το βασικό μας θέμα, η ενδοκρινολόγος μου μου είπε να περπατάω και το πρωί για κανένα 10λεπτο πριν τη μέτρηση κι ας είναι και μέσα στο σπίτι.

Αυτά! Σας φιλώ πολύ πολύ

StW9p2.png etcKp3.png

Διψήφιος αριθμός ζαμια ολεεεεε 99 μερες ακομα

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Καλα αποτελεσματα με τη καμπυλη!

Καλημέρα σε όλες! Ψες πήγαμε TGI για φαγητό. Σήμερα το πρωί ένδειξη ζακχάρου νηστική 110!!!! Scaryyyyy!!!! Ούτε στον γιό μου που ήμουν με ινσουλίνη ,ποτέ δεν είχα τέτοια μέτρηση. Άλλες μέρες, με δίαιτα είμαι σε πολύ καλά επίπεδα. Την δευτέρα έχω και εγώ την δεύτερη τρίωρη καμπύλη. Είμαι σίγουρη θα υπάρχει ένδειξη διαβήτη κύησης, αλλά αυτή την φορά είμαι αποφασισμένη να το κρατήσω με δίαιτα και μόνο (αν και καμιά φορά παρεκτρέπομαι, βλ ψές χαχαχα). Αφού είμαι λιχούδα.. τί να κάνω??

Ομορφη τι κανεις??

Χαρα στο κουραγιο σου που θα κανεις παλιντην καμπύλη..

Αυτές οι λιχουδιες τι κανουν:tongue:

Zamia θυμάσαι πόσο έκανε το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ της inglesina; Κι εγώ για το ίδιο καρότσι σκέφτομαι, απλά σίγουρα χρειάζεται στρωματάκι, μου φάνηκε πολύ λεπτό αυτό που ήδη έχει.

Πω πω , κι εγώ από τις 5 σηκώθηκα σήμερα, χωρίς καμιά αιτία. Ούτε ζεσταινόμουν, ούτε κρύωνα, ούτε διψούσα, ούτε για τουαλέτα... απλώς ξύπνησα και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.

Εμείς θα πάμε τελικά στο γιατρό την άλλη Πέμπτη (χθες μας το ακύρωσε λόγω άλλων τοκετών). :)

Το σάκχαρο, που κι εμένα με προβληματίζει, το ελέγχω με διατροφή (δεν έχω πάρει κιλά ως τώρα), πολύ νερό (πάνω από 2 λίτρα) και περπάτημα περίπου 20-30 λεπτά την ημέρα. Μάλιστα, για το νηστείας που είναι στην περίπτωσή μου το βασικό μας θέμα, η ενδοκρινολόγος μου μου είπε να περπατάω και το πρωί για κανένα 10λεπτο πριν τη μέτρηση κι ας είναι και μέσα στο σπίτι.

Αυτά! Σας φιλώ πολύ πολύ

Ziliher στα 34ευρω ειναι το στρωματακι για το πορτ μπεμπε.εμεις πηραμε ομως μιας άλλης εταιρείας εξισου καλο στα 20 νομιζω.

Κοριτσια προχθες το βραδυ και χθες ειχα θεμα με το στομαχι μου..με ποναγε αρκετα το βραδυ που ξαπλωσα...εχει καμια τετοιο θεμα?μαλιστα το νιωθω σα πρησμένο...

Να φανταστείτε κοιμηθηκα καθιστη για να μην ποναω τοοσο πολυ:-(

zamia εγω ειχα θεμα με το στομαχι στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα ενα simecο μαζι με ενα ποτηρι γαλα και κοιμομουν τελεια. αλλα στην αθηνα που ημουν ο γιατρος μου το επετρεπε εδω θεσσαλονικη ο γιατρος μου ειπε οχι.μονο gaviscon και αυτο 1-2 σε ολη την κυηση.οποτε κανε μια ερωτηση τον γιατρο σου.

μια που ειπατε για το στρωμα Port bebe εγω ειχα παρει ενα με 15 ευρω απο το Motherbaby στο πρωτο παιδι αλλα με την μετακομιση πρεπει να εξαφανιστηκε θα παρω αλλο εκ νεου απο τα prenatal Που ψωνιζω δε ξερω ποσο εχει ελπιζω οχι πολυ ακριβο.

κατα τ αλλα πως ειστε??? τι νεα?

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

zamia εγω ειχα θεμα με το στομαχι στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα ενα simecο μαζι με ενα ποτηρι γαλα και κοιμομουν τελεια. αλλα στην αθηνα που ημουν ο γιατρος μου το επετρεπε εδω θεσσαλονικη ο γιατρος μου ειπε οχι.μονο gaviscon και αυτο 1-2 σε ολη την κυηση.οποτε κανε μια ερωτηση τον γιατρο σου.

μια που ειπατε για το στρωμα Port bebe εγω ειχα παρει ενα με 15 ευρω απο το Motherbaby στο πρωτο παιδι αλλα με την μετακομιση πρεπει να εξαφανιστηκε θα παρω αλλο εκ νεου απο τα prenatal Που ψωνιζω δε ξερω ποσο εχει ελπιζω οχι πολυ ακριβο.

κατα τ αλλα πως ειστε??? τι νεα?

Αλεξια σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

Θα το πιστεψεις πως χθες φοβομουν να κοιμηθω για να μη με πιάσει πονος??:-( δοξα τω θεώ κοιμηθηκα καλα..ηπθα ενα χαμομηλι πριν κοιμηθω και καπως χαλαρωσα..αν με ξαναπιασει θα παρω τον γιατρο..και εγω το simeco ξερω και το zantac..αλλα τωρα δε πηρα τιποτα...εκανα υπομονη..

Πηγαμε στο motherbaby και ριξαμε μια ματια!όντως γυρω στα 15 εχει το στρωματακι απο το πορτ μπεμπε:wink:

Κατα τα αλλα πως ειμασε?πιστευω καλα!!!λιγα πονακια αριστερα εχω...τον μπεμπουλη χθες δε τον ακουσα πολυ και ημουν καπως....:-( σημερα εφαγα λιγα μπισκοτακια μεσοκολατα και εκανε κανα δυο βουτιες:wink:

Παντος ειναι φορες που ξεσαλωνει...και αλλες γορες που ειναι υποτονικος:-(

Το ραντεβου μας αργεί πολυ καιδε μου αρεσει καθολου:-( τελη Σεπτεμβρίου εχουμε..

Εσεις καθε ποτε εχετε?

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

ZILIHER......................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MELITOULA ...........................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK ....... .08/12 ΑΓΟΡΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..................................12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................22/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

Γεια σας, μανούλες και μωράκια!

Κι εγώ ανυπομονώ για το ραντεβού με τον γιατρό. Έχουμε να δούμε τη μικρή μας από 11/8! 😯

Σήμερα αποφασίσαμε να βάψουμε μόνοι μας το παιδικό... δεν το συνιστώ, ειδικά αν δεν έχετε ξαναβάψει όπως εμείς. Πολλή κούραση και αποτέλεσμα όχι επαγγελματικό... ☺ μόνο η ικανοποίηση μας έμεινε ότι το κάναμε μόνοι μας (και λίγα χρήματα στην τσέπη).

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια σας, μανούλες και μωράκια!

Κι εγώ ανυπομονώ για το ραντεβού με τον γιατρό. Έχουμε να δούμε τη μικρή μας από 11/8! 😯

Σήμερα αποφασίσαμε να βάψουμε μόνοι μας το παιδικό... δεν το συνιστώ, ειδικά αν δεν έχετε ξαναβάψει όπως εμείς. Πολλή κούραση και αποτέλεσμα όχι επαγγελματικό... ☺ μόνο η ικανοποίηση μας έμεινε ότι το κάναμε μόνοι μας (και λίγα χρήματα στην τσέπη).

Καλως τη μανουλα!!:-) :-)

Τι χρωμα το βαψατε?δε νιωθεις ομορφα που φτιαξατε κατι για τη μικρη???

Και εμεις μονοι μας θα το βαψουμε..βέβαια θα μας βοηθησει ο μπαμπας μου που εχει πιο πολυ γνωση στο θεμα:wink:

Καλως τη μανουλα!!:-) :-)

Τι χρωμα το βαψατε?δε νιωθεις ομορφα που φτιαξατε κατι για τη μικρη???

Και εμεις μονοι μας θα το βαψουμε..βέβαια θα μας βοηθησει ο μπαμπας μου που εχει πιο πολυ γνωση στο θεμα:wink:

Σίγουρα η ικανοποίηση είναι μεγάλη κι ας μην είναι τέλειο. Δυο μεροκάματα χρειαστήκαμε για ένα δωμάτιο... χαχαχα είμαστε ασύμφοροι. Διαλέξα(με) ένα χρώμα της benjamin moore, οικολογικό. Arizona tan λέγεται και είναι μπεζ κάπως σκούρο. Τα έπιπλα θα είναι άσπρα τελικά οπότε θα κάνει ωραία αντίθεση. Γενικά βγήκε ένα ζεστό χρώμα - από το άσπρο που ήταν πριν.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...