Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Κοριτσια πονακια χαμηλα εχετε??

Ξεκουράστηκα... ήθελα κι άλλο χεχε

Πονάκια? πόνους να θέλεις! Όταν είμαι καθιστή πολύ ώρα (πχ όταν πάμε για φαγητό). Εσύ?

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Alexia Χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό και το καινούριο μωράκι!

Anastella Με το καλό να μπεις κι εσύ στο κλαμπ των παντρεμένων. :D:D:D

Zamia Πονάκια/ενοχλήσεις έχω μόνο όταν με κλωτσάει η μικρή σε εκείνο το σημείο. Επίσης, με κουράζει να κάθομαι σε καρέκλες για πολλή ώρα.

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια σας κοριτσια γυρίσαμε απο β επιπεδου ολα φυσιολογικά ο τραχηλος καλος 3,6 cm

Ειμαστε 24+1 στα 620 γραμ.

Το χόρτασα το μπεμπακι μου σημερα, το μονο κακο ειναι οτι δεν μου έδειξε 3D εικονες δεν πειραζει την επομενη φορα,

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Μανουλες!!!τρεχω με τη δουλεια. ..μερα με το σπιτι (οσο μπορω)και που χρονος να σας γραφω πιο συχνα...

Γιωτα περνεις τιποτα για τους πονους???

Εμενα με ποναγε οταν ημουν ειδικα ορθια..

Εν το μεταξυ με ποναγε και πιο πανω απο τους προσαγωγους...ο γιατρος μου ειπε φυσιολογικο γιατι ανοιγουμε...αλλα ωρες ωρες δε μπορω να περπατήσω:-(

Αν μπορεις κανε μια ανανεωση το πινακακι μας γιατι μπαινω απο το κινητο και μου ειναι δυσκολο:-(

Ziliher εμενα οταν με κλωτσαει δε με ενοχλει..

Γενικα με ποναει η πλατη και η μεση αλλα ειναι επειδη πιανομαι απο τη καρεκλα στη δουλεια...βασικα η μεση με ποναει και οταν καθομαι ορθια..:-(

Μιλησα με τον γιατρο και μου εδωσε πιο πολυ μαγνησιο..6 την ημερα....ήδη νιωθω καλυτερα:wink:

Μεχρι τον 7 θα τα περνω στανταρ ολα φαρμακα..απο εκει και υστερα θα δουμε..

Παντος δε με χωραει το κρεβατι..3 μαξιλαρια παρακαλώ και παλι δε βολευομαι:-(

Και εκει που κοιμαμαι τσουπ ξυπνάω για τουαλέτα..μετα??αντε παλι τα ιδια...πφ...

Καροτσάκι και κουνια κλεισαμε!!!!:wink:

Πηραμε και το πρωτο μας ρουχαλακι!!!:-) :-) :-)

Τι τελεια αυτα τα ψωνια??!!!!!τα θελω ολα....!!!

Αναστελλα πως πηγε το σεμιναριο???

Sweetberry μπραβο για τη Β επιπεδου!!!

Αλεξία Χρονια πολλα για τη γιορτη σου!!!!

Εκανες την καμπυλη?

Ο μικρος ειναι καλυτερα?

Φιλια σε ολες!!!!!

καλησπερα κοριτσια μου απευθυνομαι σε ολες γιατι ο γιος μου νυχτερινος τυπος δεν με αφηνει για ιδιαιτερες περιπτυξεις με το πληκτρολογιο...(κλαψτε) χιχι! πηγαμε σημερα στο γιατρο 23κ4 μας ειπε 700 γρ ο μπεμπης. τραχηλος κλειστος και μακρυς. πιεση καλη. καμπυλη ζαχαρου την αλλη παρασκευη(οχι μεθαυριο) με οδηγιες οχι περπατημα πριν απο την εξεταση οχι νηστεια και διαιτες πριν απο την εξεταση. προσοχη μου ειπε στα κιλα μου πηρα ηδη με την ζυγαρια του 8. αρα καθαρα γυρω στα 6-7. δε θελει να ξεπερασουμε τα 12. και μου εδωσε εκτος απο 3 gynotradyferon /ημερα και 1 ασβεστιο μετα φαγητου.το οποιο δε γραφεται. 16 ευρω για 3 μηνες... θελω να μου πειτε γνωμες για φυλαξη βλαστοκυταρων. λεω να τα κρατησω να στερηθω απο κατι αλλο και να τα κρατησω. εσεις?

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου απευθυνομαι σε ολες γιατι ο γιος μου νυχτερινος τυπος δεν με αφηνει για ιδιαιτερες περιπτυξεις με το πληκτρολογιο...(κλαψτε) χιχι! πηγαμε σημερα στο γιατρο 23κ4 μας ειπε 700 γρ ο μπεμπης. τραχηλος κλειστος και μακρυς. πιεση καλη. καμπυλη ζαχαρου την αλλη παρασκευη(οχι μεθαυριο) με οδηγιες οχι περπατημα πριν απο την εξεταση οχι νηστεια και διαιτες πριν απο την εξεταση. προσοχη μου ειπε στα κιλα μου πηρα ηδη με την ζυγαρια του 8. αρα καθαρα γυρω στα 6-7. δε θελει να ξεπερασουμε τα 12. και μου εδωσε εκτος απο 3 gynotradyferon /ημερα και 1 ασβεστιο μετα φαγητου.το οποιο δε γραφεται. 16 ευρω για 3 μηνες... θελω να μου πειτε γνωμες για φυλαξη βλαστοκυταρων. λεω να τα κρατησω να στερηθω απο κατι αλλο και να τα κρατησω. εσεις?

Αλεξια πολυ καλος ο μπεμπουλακος σας!!!:-) :-)

Πως και δε σου εδωσε ασβέστιο που γραφεται?

Εμεις ακομη ειμαστε σε σκεψη για τα βλαστοκύτταρα...

Στο πρωτο σου παιδακι ειχες κρατησει?

Πιστεύω πως αν φτάσουμε μεχρι τα 12κιλα θα ειμαστε πολυ καλα!!!☺

Μανουλες!!!τρεχω με τη δουλεια. ..μερα με το σπιτι (οσο μπορω)και που χρονος να σας γραφω πιο συχνα...

Γιωτα περνεις τιποτα για τους πονους???

Εμενα με ποναγε οταν ημουν ειδικα ορθια..

Εν το μεταξυ με ποναγε και πιο πανω απο τους προσαγωγους...ο γιατρος μου ειπε φυσιολογικο γιατι ανοιγουμε...αλλα ωρες ωρες δε μπορω να περπατήσω:-(

Αν μπορεις κανε μια ανανεωση το πινακακι μας γιατι μπαινω απο το κινητο και μου ειναι δυσκολο:-(

Ziliher εμενα οταν με κλωτσαει δε με ενοχλει..

Γενικα με ποναει η πλατη και η μεση αλλα ειναι επειδη πιανομαι απο τη καρεκλα στη δουλεια...βασικα η μεση με ποναει και οταν καθομαι ορθια..:-(

Μιλησα με τον γιατρο και μου εδωσε πιο πολυ μαγνησιο..6 την ημερα....ήδη νιωθω καλυτερα:wink:

Μεχρι τον 7 θα τα περνω στανταρ ολα φαρμακα..απο εκει και υστερα θα δουμε..

Παντος δε με χωραει το κρεβατι..3 μαξιλαρια παρακαλώ και παλι δε βολευομαι:-(

Και εκει που κοιμαμαι τσουπ ξυπνάω για τουαλέτα..μετα??αντε παλι τα ιδια...πφ...

Καροτσάκι και κουνια κλεισαμε!!!!:wink:

Πηραμε και το πρωτο μας ρουχαλακι!!!:-) :-) :-)

Τι τελεια αυτα τα ψωνια??!!!!!τα θελω ολα....!!!

Αναστελλα πως πηγε το σεμιναριο???

Sweetberry μπραβο για τη Β επιπεδου!!!

Αλεξία Χρονια πολλα για τη γιορτη σου!!!!

Εκανες την καμπυλη?

Ο μικρος ειναι καλυτερα?

Φιλια σε ολες!!!!!

Κοριτσι ποιο καροτσακι πηρατε??

εμεις ακομα το σκεφτμαστε.

Απο βδομαδα θα κανω ερευνα και στα ειδη προικος.

Γεια χαρα σε ολα τα κοριτσια!!τι κανετε?χάθηκα κ εγω παρολο που γυρισαμε απο διακοπουλες ολο απο δω κ απο κει ειμαστς και δεν βρισκω χρονο για ίντερνετ!εμεις καναμε κ την καμπύλη..με εβαλε αν μια ωρα για τρεις ωρες..στην τριτη αιμοληψία ομως την εκανα εμετο τη γλυκοζη..οποτε δεν ολόκληρωθηκε η εξέταση..παρολα αυτά η γιατρός μ ειπε οτι είναι πολύ καλα τα αποτελέσματα.δοξα τω Θεω και δε χρειάζεται ν την επαναλαβω λογω τ ου εμετ ου..ο σίδηρος απο 31 του προηγούμενου μηνα πηγε 32.κ ο πιτσιρίκος μας έπιασε το κιλο.. μονο που δεν εχει γυρίσει ακομα κ αγχωθηκα..ειμαι στην 27η εβδομάδα..θα φανεί..τι να πω..

Γεια χαρα σε ολα τα κοριτσια!!τι κανετε?χάθηκα κ εγω παρολο που γυρισαμε απο διακοπουλες ολο απο δω κ απο κει ειμαστς και δεν βρισκω χρονο για ίντερνετ!εμεις καναμε κ την καμπύλη..με εβαλε αν μια ωρα για τρεις ωρες..στην τριτη αιμοληψία ομως την εκανα εμετο τη γλυκοζη..οποτε δεν ολόκληρωθηκε η εξέταση..παρολα αυτά η γιατρός μ ειπε οτι είναι πολύ καλα τα αποτελέσματα.δοξα τω Θεω και δε χρειάζεται ν την επαναλαβω λογω τ ου εμετ ου..ο σίδηρος απο 31 του προηγούμενου μηνα πηγε 32.κ ο πιτσιρίκος μας έπιασε το κιλο.. μονο που δεν εχει γυρίσει ακομα κ αγχωθηκα..ειμαι στην 27η εβδομάδα..θα φανεί..τι να πω..

Μεχρι την 33 βδομαδα συνηθως γυρίζουν μην αγχωνεσαι!

Κοριτσι ποιο καροτσακι πηρατε??

εμεις ακομα το σκεφτμαστε.

Απο βδομαδα θα κανω ερευνα και στα ειδη προικος.

Το inglesina trilogy πηραμε 3 σε 1:-)

Melitoula εχει καιρο να γυρίσει το νινακι!μην αγχωνεσαι γι'αυτο.

Και εγω οταν ειχα κανει τη γλυκοζη με το ζορι κρατήθηκα....σε καταλαβαινω ..

Και εσυ χαμηλο σιδηρο..ποιο σκευασμα περνεις?αιμοσφαιρίνη ποσο εχεις?

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν ξερω αν εχει τυχει σε καμια σας, νιωθω έντονη πιεση και δεν ειμαι πρωτη φορα απο κατω οτι θα σηκωθω και θα πεσει το μωρο η θα σπάσουν τα νερα, δεν ξερω πως να το εξηγήσω δεν ποναω απλα πιεση νιωθω. Η μέτρηση τραχήλου προχθες στην β επιπεδου ηταν 3,5 εκ με μέτρησε κολπικά, υπαρχει περιπτωση λάθους? πηγα σε υπερηχογραφιστη β επιπεδου....

Κοριτσια δεν ξερω αν εχει τυχει σε καμια σας, νιωθω έντονη πιεση και δεν ειμαι πρωτη φορα απο κατω οτι θα σηκωθω και θα πεσει το μωρο η θα σπάσουν τα νερα, δεν ξερω πως να το εξηγήσω δεν ποναω απλα πιεση νιωθω. Η μέτρηση τραχήλου προχθες στην β επιπεδου ηταν 3,5 εκ με μέτρησε κολπικά, υπαρχει περιπτωση λάθους? πηγα σε υπερηχογραφιστη β επιπεδου....

Αφου σου μέτρησαν το τραχηλο γιατι αγχωνεσαι?δε κανουν λαθος σε αυτο.

Εχει γυρισει το μωρο?πιστευω οτι ειναι απο την πιεση που σου κανει με το κεφαλακι η τα ποδαρακια.για να ηρεμησεις παρε τον γιατρο σου να τον ρωτησεις..

Και εγω νιωθω οταν παω να σηκωθω.

Το μωρό δεν εχει παρει θεση ακομα δεν εχει γυρισει. Πηρα δυο ουτροτζεσταν και ξαπλα.

Ισως φταιει οτι ηπια καφε σημερα δεν ξερω. Εχω ραντεβου παλι την τριτη.

Το μωρό δεν εχει παρει θεση ακομα δεν εχει γυρισει. Πηρα δυο ουτροτζεσταν και ξαπλα.

Ισως φταιει οτι ηπια καφε σημερα δεν ξερω. Εχω ραντεβου παλι την τριτη.

Ουτροτζεσταν περνεις συνεχεια?

Λιγες μερες υπομονη καλη μου...αφου ολα ειναι καλα μην αγχωνεσαι!:-)

zamia ξερεις τι διαφορα εχουν το trilogy με αυτο που πηρα εγω (ottuto deluxe) εγω ιδια τα βλεπω παντως... στειλε μ πμ ποσο το πηρες σ παρακαλω.

στο πρωτο δεν τα κρατησα οχι τωρα λεω να τα κρατησω.

Sweetberry28 ξεκουρασου οσο πιο πολυ μπορεις γλυκια μου και ολα θα πανε καλα.. τι αλλα νεα μανουλες?

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...