Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

εγω πηγα παιδικο 2 και κατι...οτανεψαχνεπροσφατα ενας φιλος ρε σεις...πανακριβοι ειναι...απαπα!!!!λες και μαθαινουν αγγλικα γαλλικα και πιανο!μα τοσ αλεφτα???

Οχι απλώς πανακριβοι...Φωτιά και λάβρα!!!

Εμένα ρώτα που τα σκάω καθε μήνα!!!!

Και να φανταστειτε αυτό το μήνα πήγε 6 μέρες μόνο. Από τη πέμπτη την έχω σπίτι και μάλλον δεν θα πάει όλη τη βδομάδα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, ειδικά Αθήνα είναι ακόμα πιο ακριβοί! Κι εδώ βέβαια δεν πάνε πίσω! Εγώ ευτυχώς μπήκα σε επιδότηση φέτος. Για του χρόνου βλέπουμε. :rolleyes:

Μαράκι από βήχα πως πάτε; Εμείς έχουμε τεράστιο πρόβλημα...

4Suap3.png

Οχι απλώς πανακριβοι...Φωτιά και λάβρα!!!

Εμένα ρώτα που τα σκάω καθε μήνα!!!!

Και να φανταστειτε αυτό το μήνα πήγε 6 μέρες μόνο. Από τη πέμπτη την έχω σπίτι και μάλλον δεν θα πάει όλη τη βδομάδα!!!

Ναι, αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ ζόρι την πρώτη χρονιά! Άστα, εγώ ήμουν κ***φαρδη! :tongue:

Μαράκι από βήχα πως πάτε; Εμείς έχουμε τεράστιο πρόβλημα...

Μια χαρά, τον εξασκούμε! :tongue:

(πότε έχει, πότε φεύγει, αλλά ξανάρχεται σύντομα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ ζόρι την πρώτη χρονιά! Άστα, εγώ ήμουν κ***φαρδη! :tongue:

Ασε! από τη μια τα κλαίω και από την άλλη λέω ας γίνει καλά το μωρό μου και τα λεφτά κομμάτια να γίνοιυν!

Μια χαρά, τον εξασκούμε! :tongue:

(πότε έχει, πότε φεύγει, αλλά ξανάρχεται σύντομα)

Εγω θα την πάω σε πνευμονολόγο. Το παιδί εχει τρελλαθεί στο βήχα (τόσο που πνίγεται) και δεν βρίσκουν τίποτα!

Τι σκ@τά γινεται, μπορεί να μου πει κάποιος;

Κοντεύουμε να σαλταρουμε μ' αυτή την ιστορία...

4Suap3.png

Εγω θα την πάω σε πνευμονολόγο. Το παιδί εχει τρελλαθεί στο βήχα (τόσο που πνίγεται) και δεν βρίσκουν τίποτα!

Τι σκ@τά γινεται, μπορεί να μου πει κάποιος;

Κοντεύουμε να σαλταρουμε μ' αυτή την ιστορία...

To 'χω ακούσει από πολλές με το βήχα! Μήπως είναι αλλεργικό; Είναι κι έτσι ανώμαλος ο καιρός.

Όταν έχει έντονο του κάνω ζεστό γάλα το βράδυ και βάζω λίγο μέλι μέσα, βοηθάει αρκετά. Επίσης πάνω από βραστό νερό εισπνοές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

To 'χω ακούσει από πολλές με το βήχα! Μήπως είναι αλλεργικό; Είναι κι έτσι ανώμαλος ο καιρός.

Όταν έχει έντονο του κάνω ζεστό γάλα το βράδυ και βάζω λίγο μέλι μέσα, βοηθάει αρκετά. Επίσης πάνω από βραστό νερό εισπνοές!

Υπάρχει περίπτωση να είναι και αλλέργικό αλλά δεν θα παρουσίαζε κατι νωρίτερα; Τι να πω...

Τα 'χω παίξει κι εγώ...

Εσεις τουλάχιστον είστε καλά!!!

Με τη δουλειά τι γίνεται; Σας πληρώσανε ή πάλι κάνουν το κορόϊδο;

4Suap3.png

Υπάρχει περίπτωση να είναι και αλλέργικό αλλά δεν θα παρουσίαζε κατι νωρίτερα; Τι να πω...

Τα 'χω παίξει κι εγώ...

Εσεις τουλάχιστον είστε καλά!!!

Με τη δουλειά τι γίνεται; Σας πληρώσανε ή πάλι κάνουν το κορόϊδο;

Δυο μήνες απλήρωτοι και τρέχει ο τρίτος. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Την έχουν βέβαια, αλλά εγώ προσωπικά το αποφεύγω! :tongue:

Ε, μην τρελαθούμε κιόλας!!!

Και να μην πληρώνεσαι και να δουλέυεις!!!:twisted:

Αυτό είναι που λένε και κερατάς και δαρμένος!!!!:rolleyes:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σαςςςςςς! Δε ξερω τι θα κανω αν δω το παιδι μου να κλαιει επειδη το δαγκωσε καποιο αλλο... βεβαια και το αλλο δεν ειναι φανταζομαι οτι το κανει για να δαγκωσει ή να πονεσει πχ το δικο μου αλλα τι να το κανω που εγω θα δω το παιδι μου στεναχωρημενο... τα ακουγα αυτα και ελεγα ενταξει μωρε στεναχωρημενο θα ειναι οκ... αλλο να στο λενε και αλλο να το ζεις... σπαραζει η καρδια σου... ουφ... νομιζω πως το φιμωτρο ειναι μια λυση! Κισαααααααααα μπραβο καλο για την ιδεα!

Δεν έκλαιγε το μικρό, τουλάχιστον όχι όταν τον πήραμε απ' τον σταθμό.

Σήμερα το πρωί όταν πήγαμε, το ξαναθυμήθηκε μάλλον και μου δείχνει το σημάδι και είπε πονάει.

Αν τον πιάσει ψυχολογικό και δε θέλει να πάει πλέον, τι θα τον κάνω εγώ;;; Εεεε; Σταδιάλα το ξαναθυμήθηκα και φούντωσα!

Και φυσικά δε φταίει το άλλο που δάγκωσε, είναι της ηλικίας. Αλλά αυτές που τον άφησαν να το κάνει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σαςςςςςς! Δε ξερω τι θα κανω αν δω το παιδι μου να κλαιει επειδη το δαγκωσε καποιο αλλο... βεβαια και το αλλο δεν ειναι φανταζομαι οτι το κανει για να δαγκωσει ή να πονεσει πχ το δικο μου αλλα τι να το κανω που εγω θα δω το παιδι μου στεναχωρημενο... τα ακουγα αυτα και ελεγα ενταξει μωρε στεναχωρημενο θα ειναι οκ... αλλο να στο λενε και αλλο να το ζεις... σπαραζει η καρδια σου... ουφ... νομιζω πως το φιμωτρο ειναι μια λυση! Κισαααααααααα μπραβο καλο για την ιδεα!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου όπως και προείπα!!!

Καλησπέρα και από εμένα!!

Αισίως 34!!! Χαίρομαι που βρήκα συνομήλικες!!!!

Καλως την συνομίλικη!!!

4Suap3.png

μαεστρια μου μγη σου πω τα δικα μου και ειμαι σε οικογ.ε[χειρηση να δει ςοτι ειμαι απληρωτη 5 μηνες....ειμαι στο ελεος...και οι δικοι μου επισης...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...