Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Toυ την έχω κόψει κατά τη διάρκεια της μέρας, εδώ και καιρό. Ξέρει ότι είναι μόνο όταν κοιμάται.

Αφού, όταν έχει κέφια, με το που ξυπνάει και πάω να τον πάρω απ' το κρεβάτι του, μου τη δίνει - σοβαρός, σοβαρός - μόνος του!

Αλλά πως θα κοιμάται χωρίς, δεν ξέρω. Θα δείξει, μάλλον κι αυτό μετά τα δύο, τώρα θεωρώ ότι είναι μικρός, άστον να χαϊδευτεί λίγο ακόμα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε κρίνεις οτι ειναι έτοιμος να το κάνεις, και φυσικά δεν υπάρχει κανενας λόγος να πιέσεις το παιδί, αν βλέπεις οτι δεν ειναι έτοιμο, με το έτσι θέλω. κι αν δεις οτι δεν ειναι να του την ξαναδώσεις. μην το αφήνεις να χτυπιεται στα κλαμματα. Δεν ειναι καλό αυτό. Το θεμα δεν ειναι να υποκύψει στην εξουσία σου. Αλλωστε αφου την έχει μονο στον ύπνο δεν ειναι και τοσο τραγικο.

Απλα εγω ξερω οτι στο σταθμο τη μερα κοιμαται χωρις πιπιλα, αρα ξερω οτι μπορεί να κοιμηθεί χωρις. Κι ετσι το δοκιμασα, λεω αντε τωρα που ειναι νωρις. Και πηγε καλα. Μπορει και να μην πήγαινε ομως.

Οσο για το μπιμπερο, κι εμενα ακομα στο μπιμπερο πινει το γαλα, απλα της αλλαξα της θηλες και δεν ειναι πιπιλα πια. Ειναι αυτο της νουκ που εχουν για να πινουν και το νερο τους. και μενα μονη της το πινει, και στην αγκαλια μου κιολας το βραδυ και στο κρεβατι μας το πρωι, απλα δεν εχει πιπιλα πια για να κάνει θηλαστικες κινήσεις.

4Rnfp3.png

Οσο για το μπιμπερο, κι εμενα ακομα στο μπιμπερο πινει το γαλα, απλα της αλλαξα της θηλες και δεν ειναι πιπιλα πια. Ειναι αυτο της νουκ που εχουν για να πινουν και το νερο τους. και μενα μονη της το πινει, και στην αγκαλια μου κιολας το βραδυ και στο κρεβατι μας το πρωι, απλα δεν εχει πιπιλα πια για να κάνει θηλαστικες κινήσεις.

Α, κατάλαβα ποιες θηλές εννοείς. Λες να δοκιμάσω κι εγώ να βάλω τέτοια στο μπιμπερό; Χμμ, μπορεί!

Πηγαίνει παιδικό ε; Πως τα πας με ιώσεις; Εμάς μας διέλυσαν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω την ξεκινησα απο περσυ που ηταν 9 μηνων, γιατι γυρισα στη δουλεια. ήταν Μαίος. καθε 15 μερες ήταν αρρωστη και συνεχως μεχρι να σταματησουν για καλοκαιρι με μύξες.

Φετος, πηρε τα αντισωματα που χρειαζονται μαλλον και παμε πολύ καλύτερα. Δεν μου εχει αρρωστήσει καθολου, και με τις μύξες τα παει παρα πολύ καλύτερα.

Ψεμματα, περασε τις προαλλες μια γαστρεντερίτιδα, αλλα την περασε τοσο ομαλα, που αναρωτιωμουν αν οι διαροιες ειναι απο τα δοντια που εβγαζε εκεινες τις μερες, εβγαζε 3 τραπεζίτες ταυτοχρονα. αλλα μας στείλανε χαρτι απο το σταθμο οτι υπηρχε γαστρεντερίτιδα εκείνες τις μερες, αρα απλα την περασε παρα πολύ ομαλα. ουτε πυρετους ούτε εμετους ουτε τιποτα. 2-3 διαροιες τη μερα

4Rnfp3.png

Αχ λες μετά τα Χριστούγεννα (αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κρυώσει λίγο ο καιρός) να είναι κι ο δικός μου καλύτερα;

Καλά κι αυτός τις πρώτις 1, 2 ιώσεις τις πέρασε πολύ χάλια, μετά πιο λάιτ, αλλά πάλι δεν μπορώ να τον στέλνω και γινόμαστε μύλος, να τα βολέψουμε!

Εγώ όταν γύρισα στη δουλειά είχα για κάνα 10μηνο γυναίκα, μια συγγενή μου, οπότε τον καθυστέρησα λίγο. Φέτος δεν υπήρχε άλλη προοπτική, άσε που θέλει κι αρκετά λεφτά η γυναίκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εγω ηδη χρησιμοποιουσα μπιμπερο της νουκ, οποτε απλα αλλαξα της θηλες. αλλα επειδη δεν τις εβρισκα πουθενα, μου δωσανε απο τη νουκ τον κωδικο και τις παρηγγειλα σε ενα φαρμακειο που φερνει νουκ προϊόντα. αν θελεις πες μου να στον δωσω

4Rnfp3.png

Αχ λες μετά τα Χριστούγεννα (αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κρυώσει λίγο ο καιρός) να είναι κι ο δικός μου καλύτερα;

Καλά κι αυτός τις πρώτις 1, 2 ιώσεις τις πέρασε πολύ χάλια, μετά πιο λάιτ, αλλά πάλι δεν μπορώ να τον στέλνω και γινόμαστε μύλος, να τα βολέψουμε!

Εγώ όταν γύρισα στη δουλειά είχα για κάνα 10μηνο γυναίκα, μια συγγενή μου, οπότε τον καθυστέρησα λίγο. Φέτος δεν υπήρχε άλλη προοπτική, άσε που θέλει κι αρκετά λεφτά η γυναίκα.

η δασκαλα της μου ειπε οτι οι χειροτερες εποχες ειναι το φθινοπωρο και η ανοιξη για τις αρρωστιες.

εμενα ευτυχως η πεθερα μου δεν δουλευει, και ετσι οταν αρρωστησει εχω αυτη την εναλλακτική.

Πραγματι η γυναικα θελει πολλα λεφτα, αλλα ο δικος μας παιδικος επίσης θέλει πολλα (ειναι ο δεύτερος ακριβοτερος που εχω βρει)

4Rnfp3.png

η δασκαλα της μου ειπε οτι οι χειροτερες εποχες ειναι το φθινοπωρο και η ανοιξη για τις αρρωστιες.

εμενα ευτυχως η πεθερα μου δεν δουλευει, και ετσι οταν αρρωστησει εχω αυτη την εναλλακτική.

Πραγματι η γυναικα θελει πολλα λεφτα, αλλα ο δικος μας παιδικος επίσης θέλει πολλα (ειναι ο δεύτερος ακριβοτερος που εχω βρει)

Και γιατί δεν την πήγες σε κάνα φθηνότερο καλό μου;! :confused: Κάτω Αθήνα είναι κι ακόμα πιο ακριβοί. Αλλά κι εδώ δεν πάνε πίσω.

Κι εμένα δε δουλεύουν τα πεθερίδια, αλλά δεν αντέχουν κιόλας, καθότι καταπονημένοι. Τα δυο τους όμως, όσο μπορούν βοηθάνε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Την πηγα σε αυτόν γιατί ήταν ίσως ο μονος που μου αρεσε τοσο πολύ, ειχα ακουσει και πολύ καλά λόγια και με βολεύει παρα πολύ γιατί ειναι δίπλα στη δουλειά μου και το πρωι την πηγαινω και το απογευμα την παιρνω. Αλλα επειδή μένω και κοντά στη δουλειά μου, είναι και κοντά στο σπίτι (10 λεπτά με το αυτοκίνητο)

Και επισης ο αντρας μου παιρνει επίδομα παιδικού σταθμού, οποτε τα μισά χρήματα τα παίρνουμε πίσω, αλλά και να μην τα παίρναμε πάλι θα την έστελνα εκεί, γιατί αφου εκεί αισθάνθηκα σιγουριά να αφήσω το παιδί, εκεί θα πήγαινε, εφόσον είχαμε τη δυνατότητα φυσικά και χωρίς το επίδομα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Το πρόγραμμα "Εναρμόνιση οικογενειακής κι επαγγελματικής ζωής". Για φέτος δεν μπορείς να κάνεις, πέρασε ο καιρός, όσες μπήκαμε μπήκαμε. Επιδοτείται ο σταθμός 100%, απ' το ΕΣΠΑ είναι.

Δεν το ξέρεις καλέ;;!

Μπες στο www.eetaa.gr να δεις τα περσινά και να 'χεις το νου σου για του χρόνου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ουτε που το ειχα ακουσει!!!!! θα το εχω στο νου μου για του χρόνου. αλλα απο την αλλη σκεφτομαι, αν μας δινει η δουλεια του αντρα μου τα μισα, καλυτερα να το εκμεταλλευτεί καποια οικογένεια που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Πολύ μεγαλόκαρδη είμαι, βρίσκεις;

4Rnfp3.png

ουτε που το ειχα ακουσει!!!!! θα το εχω στο νου μου για του χρόνου. αλλα απο την αλλη σκεφτομαι, αν μας δινει η δουλεια του αντρα μου τα μισα, καλυτερα να το εκμεταλλευτεί καποια οικογένεια που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Πολύ μεγαλόκαρδη είμαι, βρίσκεις;

Υπερβολικά πολύ! Αν έχεις τις προϋποθέσεις και μπεις, γιατί απ' το να πληρώνεις 200 (π.χ. τα μισά) να μην πληρώνεις καθόλου; Περισσεύουν σε κανέναν;

Ιδιωτική υπάλληλος δεν είσαι; Πρέπει να 'σαι είτε ιδιωτική υπάλληλος, είτε ελεύθερη επαγγελματίας, είτε άνεργη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...