Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κοιταξε εγω τη θηλασα δυο μηνες, αλλα απο την πρωτη εβδομαδα, εβγαζα ολο το γαλα με θήλαστρο, οποτε αναγκαστικα επρεπε να σηκωνομαι για να ζεσταινω το γαλα κλπ., οποτε... Κι εγω ειμαι σχετικά μινιον, αλλα ειχα πολυ γαλα. Παιζει πολυ ρολο η σωστή τοποθέτηση του μωρου στο στήθος, αν δεν το τοποθετείς καλα και δεν ρουφαει σωστά, ειναι λογικο να σου μειωθεί η παραγωγή. Εμενα με το θήλαστρο, ουουουου, εβγαζα κανα λίτρο γαλα τη μερα.

ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, έβγαζα 10 ml κι απ' τα δυο στήθη. Γι' αυτό σου είπα ότι ΔΕΝ είχα γάλα καθόλου. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μία αδεφή μου μού είπε να μην είμαι υπερβολική και οτι αυτή σταμάτησε στον 1ο μήνα της μπέμπας.Και μου λέει "είδες να πάθει τίποτα το παιδί μου; Μην ανχώνεις τονεαυτό σου έτσι!" και όντως η μικρή δεν έχει πάθει τίποτα και αυτή η αδερφή μου είναι πολύ μουρλή με την καθαριότητα...σάν την Μόνικα στα "Φιλαράκια" μιλάμε.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ε, ναι, ειδικά αν πιάνει το μωρό, που πιάνει πολύ γρήγορα, μπορεί να βάλει μικρόβια στο στόμα, οπότε τι ν' αποστειρώσεις;

Πω, πω, τα 'χω ξεχάσει αυτά, τι μπελάς και με τον αποστειρωτή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα δεν χρειαζεται να σας πω το παρτυ που εκανα τη μερα που μαζεψα τον αποστειρωτη.

Παω στη παιδιατρο ενα απογευμα και μου λεει,ε, σιγα σιγα κοψτην. Την επομενη μερα το πρωι, τον καθαρισα, τον γυαλισα και τον εβαλα στο κουτι του. Δεν περιμενα ουτε μια μερα.

Αλλα εμεις τραβηξαμε και ζορι, γιατι λογω θηλαστρου που εκανα 6-8 αντλησεις τη μερα για δυο μηνες, συν τα κανονικα αποστειρωματα των μπιμπερο που επισης ειχα πολλα λογω των αντλησεων, εφτανε και μερα που εκανα 10 αποστειρωσεις τη μερα. ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. Αφου δεν τον πεταξα κιολας παλι καλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου τώρα είναι στη φάση του "Πόσο σ' αγαπάει η μαμά;" κι αυτός κάνει "τόοοοοοο" κι απλώνει τα χέρια!

Από την άνοιξη θα κόψουμε και πάνα. Για την πιπίλα θα ζοριστούμε όμως, της έχει αδυναμία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να καουν... οι αποστειρωτες!!! Φωτια στους αποστειρωτες, τους δυναστες της χαρας της νεας μανας!

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 1. DONE

Το επόμενο πάρτυ το κάνεις όταν αρχίζει να τρώει κοινό φαγητό και δε μαγειρεύεις σε 10 μεριές και δεν χρησιμοποιείς μούλτι!!!

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 2. DONE

Γενικα γινονται πολλα παρτυ... "Τερμα η πιπιλα"

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 3. DONE

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 4. (ΚΟΨΙΜΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ) DONE

Ο δικός μου τώρα είναι στη φάση του "Πόσο σ' αγαπάει η μαμά;" κι αυτός κάνει "τόοοοοοο" κι απλώνει τα χέρια!

Αχ κι εμενα το εχει μαθει αυτο αυτες τις μερες και πεθαινωωωωωω:D

μας μενει το παρτυ της πάνας, αλλα εκει θα με βοηθησουν πολύ νομιζω απο τον παιδικο σταθμο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 1. DONE

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 2. DONE

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 3. DONE

ΠΑΡΤΥ ΝΟ 4. (ΚΟΨΙΜΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ) DONE

Αχ κι εμενα το εχει μαθει αυτο αυτες τις μερες και πεθαινωωωωωω:D

μας μενει το παρτυ της πάνας, αλλα εκει θα με βοηθησουν πολύ νομιζω απο τον παιδικο σταθμο

:-P:-P:-P:-P:-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Της έκοψες μπιμπερό από τώρα;

Το γάλα πρωί βράδυ (αν πίνει) που το πίνει; Σε ποτήρι;

Εγώ του το δίνω ακόμα στο μπουκάλι, στο κρεβάτι του. Ε, για την πάνω μην αγχώνεσαι, νωρίς ειναι ακόμα. Συνήθως όταν είναι έτοιμα, τα λενε. Ο δικός μου άρχισε σιγά σιγά και λέει όταν κάνει, οπότε μόλις κοντέψει η άνοιξη θα ξεκινήσουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πινει, αλλα απο την προηγουμενη εβδομαδα το πινει σε εκπαιδευτικο ποτηράκι. Εχουμε κάνει πολλες προοδους. Αποφασισα να της σταματησω την πιπιλα, ευτυχως πηγε ανέλπιστα καλα, και περασαμε και στο κοψιμο του μπιμπερο απευθειας

4Rnfp3.png

Ο δικός μου ποτηρί έχει για το νερό. Το μπιμπερό (ξέρεις πλαστικό) το 'χουμε μόνο για γάλα. Το πίνει ξάπλα στο κρεβάτι και νανουρίζεται, οπότε δε θέλω να το κόψουμε ακόμα.

Αλλά την πιπίλα, αααααααααχχχχχχ, θα τον ζορίσει αρκετά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα ευτυχως δεν εκανε κιχ, ουτε κλαμματα ουτε τιποτα.

μια πολύ καλή λύση που εχω ακούσει απο μαμαδες που εχουν κοψει την πιπιλα σε μεγαλυτερα παιδια, ειναι να τους ψαλιδιζουν την πιπιλα, οποτε μετα δεν βρισκουν κανεναν ενδιαφερον και δεν την θελουν απο μονα τους.

εμενα ουτως ή άλλως τη μερα δεν χρησιμοποιούσε καθολου, μονο το βραδυ, οποτε δεν δυσκολευτηκαμε πολύ. και καθε βραδυ της το ελεγα οτι σημερα δεν θα χρησιμοποιήσουμε πιπιλα και καθε πρωι την επιβραβευα που τα πηγε τοσο καλα χωρις.

και μη σου πω οτι κοιμαται και πολυ καλυτερα χωρις την πιπιλα γιατι δεν ξυπναει να την ψάξει οταν της φευγει και μετα αρχιζει και τη δαγκωνει και ξυπναει και αρχιζει μεσα στη νυχτα να μιλαει μονη της, να τραγουδαει κλπ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...