Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σιγά βρε κοπελιά, μην αυτομαστιγωθείς κιόλας!

Άνθρωποι είμαστε κι έχουμε ανάγκη ξεκούρασης. Σε ξύπνησε ο μικρός, δε σε ξύπνησε; :mrgreen:

Εγώ τον πήγα στο δωμάτιό του περίπου 4 μηνών, είχα διαβάσει ότι μέχρι 6 μηνών είναι καλά, γιατί δεν καταλαβαίνει πολλά απ' τις αλλαγές και είναι πιο ευέλικτος.

Κοιμήθηκε ΜΙΑ χαρά!!! Ενδοεπικοινωνία δεν είχα ποτέ, γιατί είμαστε σε διαμέρισμα και με ανοιχτές πόρτες ακούγονται όλα.

όχι ρε τι λές τώρα!!! Κι αν μου έκανε καμμιά αναρρόφηση;οτιδήποτε ρε παιδί μου...δεν ξέρω είμαι υπερβολική, επειδή είμαι πρωτάκι, αλλά κι αυτό ήταν μ!λ!κία ρε φιλαράκι!!!Κι εγώ σε οροφοδιαμέρισμα είμαι με ανοιχτές τις πόρτες, αλλά έχω την ενδοεπικοινωνία δίπλα του και δίπλα μου....λέτε να το τραβάω πολύ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω ειχα παρει ενα πολυ απλο παρκο,αυτο με το δυχτι που εχει τις μεγαλες τρυπουλες,πολυ πρακτικο,γιατι μπορουσε και τη βοηθουσε και να πιανεται και να σκαρφαλωνει και να σηκωνεται.

Κι εγώ ακριβώς αυτό είχα. Αλλά το κληρονόμησα απ' τις αδελφές μου! :tongue:

όχι ρε τι λές τώρα!!! Κι αν μου έκανε καμμιά αναρρόφηση;οτιδήποτε ρε παιδί μου...δεν ξέρω είμαι υπερβολική, επειδή είμαι πρωτάκι, αλλά κι αυτό ήταν μ!λ!κία ρε φιλαράκι!!!Κι εγώ σε οροφοδιαμέρισμα είμαι με ανοιχτές τις πόρτες, αλλά έχω την ενδοεπικοινωνία δίπλα του και δίπλα μου....λέτε να το τραβάω πολύ;

Είσαι λίιιιιιιιιιγο υπερβολική! Εντάξει, σε πήρε ο ύπνος, ΕΛΕΟΣ, δεν είσαι ρομπότ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε συ παστακια, ο καθενας κανει οπως αισθάνεται. Αν ετσι αισθανεσαι ανετα, ετσι να κανεις. Δεν βρισκω το λόγο να καταπιεζεσαι για να δείξεις πιο ανετη. Δεν λεω να καταληγουμε σε υπερβολες, αλλα αυτο που κανεις δεν εχει καμια υπερβολή. Και μιλαω για την ενδοεπικοινωνια

και οσο για το αλλο θεμα, που κοιμηθηκες, παντα μιλαμε υπο κανονικές συνθήκες. και κανονικές συνθήκες δεν ειναι ο πρωτος καιρος με ενα μωρο και μια λεχωνα που ακομα προσπαθει να ʽαναρώσειʽ απο την εγκυμοσύνη, από τη γέννα, που η αυπνια παει συνεφο, μιλαμε για μια στρωμενη κατασταση που η μαμα κοιμαται νορμαλ ωρες

4Rnfp3.png

και μενα η μανα μου με εκραζε που πηγα 2 εβδομαδων το μωρο στο δωματιό του μόνο του, αλλα αφου εγω αισθανόμουν καλύτερα έτσι, έτσι έπραξα. οσο την ειχα στο δωματιό μου, την ειχα εννοια, γιατί ηταν καλοκαιρι και θελαμε a/c, φοβομουν μήν μυριζει τα χνωτα μας και την ενοχλουν, λιγο θελαμε να δουμε τηλεοραση και φοβομουν μην ξυπνησει, κιχ εκανε, κι εγω ημουν απο πανω της να την κοιταω, και αυτη να κοιμαται του καλου καιρού. Ε πιο καλα αισθανομουν οταν την πηγα μεσα μονη της και στην ηρεμία της

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω πως η Σερανο πρεπει να τιμωρηθει για παραδειγματισμο... δε μπορεις κιουρια μου να κοιμασαι εσυ και να αφηνει νηστικο το αγγελουδι σου!!! Απαπαπα!!! Κααααλλλλλεεεεεεε το ηθελες? Οχι! Το εκανες επιτηδες? Οχι!!!! Ε τοτε δεν πιανεται!!!! Εισαι μια χαρα μανα και φαινεται απο τις τυψεις! Αν ησουν μπαζο δεν θα ειχες τυψεις! Παντως στο 2ο ολοι ειναι πιο ανετοι... και μενα μου το ελεγαν και δεν το πολυκαταλαβαινα αλλα ετσι ειναι!!! Θα δεις!!!!

Μανουτιτααααααα μουουουου καληηηη! Οταν μας εξορισαν καλο μου, μου στοιχισε και χαθηκα... χεχεχε ειναι γυρω στο χρονο ε?... ουφ... Καλα ειναι τα ζουζουνια και τα δυο! Η μανα τους λιγο ταχει δει ολα αλλα τι να κανεις ετσι ειναι!

Το κακο οταν το πας τοσο μικρο στο δικο του δωματιο ειναι μαλλον για μας... καθως τοσο μικρα ακομη δεν εχουν προγραμμα και αντε να ξεσηκωνεσαι μες τη νυχτα να κανεις δρομολογια απτο ενα δωματιο στο αλλο και αντε οκ να πειναει... αλλα αν θελει μονο ενα πιπιλακι?... και αντε να ειναι καλοκαιρι... αν ειναι χειμωνας και κανει κρυο?... ο καθενας κανει οοοτι βολευει εκεινον!!! ...και καλα κανει!

ρε παιδιά θα κάνω το 2ο να δώ τι θα αλλάξει, που μου το λένε όλοι...κάτσε να περπατήσει ο γουργούρης και θα κάνουμε πάλι την προσπάθειά μας....τι στο καλό, να δω θα ηρεμήσει το μυαλό μου με κάποια πράγματα; για πχ την αποστείρωση πότε την σταματήσατε στα μπεμπούδια σας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εγω πιστευω πως η Σερανο πρεπει να τιμωρηθει για παραδειγματισμο... δε μπορεις κιουρια μου να κοιμασαι εσυ και να αφηνει νηστικο το αγγελουδι σου!!! Απαπαπα!!! Κααααλλλλλεεεεεεε το ηθελες? Οχι! Το εκανες επιτηδες? Οχι!!!! Ε τοτε δεν πιανεται!!!! Εισαι μια χαρα μανα και φαινεται απο τις τυψεις! Αν ησουν μπαζο δεν θα ειχες τυψεις! Παντως στο 2ο ολοι ειναι πιο ανετοι... και μενα μου το ελεγαν και δεν το πολυκαταλαβαινα αλλα ετσι ειναι!!! Θα δεις!!!!

Μανουτιτααααααα μουουουου καληηηη! Οταν μας εξορισαν καλο μου, μου στοιχισε και χαθηκα... χεχεχε ειναι γυρω στο χρονο ε?... ουφ... Καλα ειναι τα ζουζουνια και τα δυο! Η μανα τους λιγο ταχει δει ολα αλλα τι να κανεις ετσι ειναι!

χιχιχιχ...μαπολιφάκι πολύ σε αγαπώ..έχεις γέλιο....ΚΑΙ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.....:tongue::tongue::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Το κακο οταν το πας τοσο μικρο στο δικο του δωματιο ειναι μαλλον για μας... καθως τοσο μικρα ακομη δεν εχουν προγραμμα και αντε να ξεσηκωνεσαι μες τη νυχτα να κανεις δρομολογια απτο ενα δωματιο στο αλλο και αντε οκ να πειναει... αλλα αν θελει μονο ενα πιπιλακι?... και αντε να ειναι καλοκαιρι... αν ειναι χειμωνας και κανει κρυο?... ο καθενας κανει οοοτι βολευει εκεινον!!! ...και καλα κανει!

Ο δικός μου κοιμότανε σερί από 2 μηνών, οπότε γιατί να μην κοιμάται στο δωμάτιό του;

για πχ την αποστείρωση πότε την σταματήσατε στα μπεμπούδια σας;

Μ' εντολή παιδιάτρου όταν έγινε 5 μηνών, γιατί ήδη μπορούσε να πάρει πράγματι και να τα βάλει στο στόμα, οπότε δεν υπήρχε λόγος ν' αποστειρώνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο δικός μου κοιμότανε σερί από 2 μηνών, οπότε γιατί να μην κοιμάται στο δωμάτιό του;

Μ' εντολή παιδιάτρου όταν έγινε 5 μηνών, γιατί ήδη μπορούσε να πάρει πράγματι και να τα βάλει στο στόμα, οπότε δεν υπήρχε λόγος ν' αποστειρώνω.

εχει σχεση και με το αν θηλαζεις, αν θηλαζεις ειναι πραγματι βολικο να το εχεις το μωρο διπλα σου, αν οχι χρειαζεται ουτως ή άλλως να σηκωθεις για να το ταισεις, οποτε ακομα ενας λογος.

Εμενα ο παιδιατρος μας, ειναι της αποψης οταν μπει κουταλι σταματαει η αποστειρωση, αλλα εγω συμφωνω με το οταν ξεκιναει να βαζει πραγματα στο στομα. βεβαια ακολουθησα τη συμβουλη του γιατρου μου

4Rnfp3.png

Δε θήλασα κορίτσι, δεν είχα γάλα καθόλου.

Και είμαι και νταρντανογυναίκα! Βλέπω φίλες μου μινιόν που θηλάζουν για 8 μήνες κι αναρωτιέμαι ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ το γάλα; Εγώ παραγωγή γιοκ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιταξε εγω τη θηλασα δυο μηνες, αλλα απο την πρωτη εβδομαδα, εβγαζα ολο το γαλα με θήλαστρο, οποτε αναγκαστικα επρεπε να σηκωνομαι για να ζεσταινω το γαλα κλπ., οποτε... Κι εγω ειμαι σχετικά μινιον, αλλα ειχα πολυ γαλα. Παιζει πολυ ρολο η σωστή τοποθέτηση του μωρου στο στήθος, αν δεν το τοποθετείς καλα και δεν ρουφαει σωστά, ειναι λογικο να σου μειωθεί η παραγωγή. Εμενα με το θήλαστρο, ουουουου, εβγαζα κανα λίτρο γαλα τη μερα.

4Rnfp3.png

Γιατι να μην κοιμαται?... δεν καταλαβαινω... Αααααααμα ξυπναει συνεχεια και αααααμα δεν εχει βρει προγραμμα ειναι απλα πιο βολικο να κοιμαται στο ιδιο δωματιο! Εσενα κοιμαται! Αλλα και παλι ειπαμε ο καθενας κανει οοοοοτι τον βολευει!

Αποστειρωση μου ειχε πει η γιατρος που ειχα 6 μηνες... την αλλαξα γιατι δεν μου αρεσε και ο αλλος μου ειπε 3 μηνες αλλα ειχαμε φτασει στους 6 οταν πηγαμε την κορη μου σαυτον. Τωρα μου ειπε πως απο ερευνες η αποστειρωση ειναι μυθος και αυτο που χρειαζεται ειναι καλο πλυσιμο. Εκανα κανα 2μηνο αποστειρωση και τη σταματησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...