Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κι εγω την εχω την μπεμπα στο δωματιο μας... κι εμας ετσι μας ειχε πει ο παιδιατρος..μεχρι 6 μηνων στο ιδιο δωματιο,...αλλα αυτο που εχω κανει ειναι οτι την βαζω να κοιμαται ετσι που να μην μας βλεπει... οχι ότι έχει καποιο νοημα ...γιατι μας αισθανεται...και πολλες φορες ξυπναει απο μας...

και την μερα την εχω στο καρότσι της μαζι μου στο σαλονι η στην κουζινα ,οπου καθομαι... και μαγειρευω ή βλεπω τηλεοραση η ακουω μουσικη μαζι της... εκεινη οταν θελει να κοιμηθει κοιμαται..βεβαια τωρα που μεγαλωσε δεν μου πολυαρέσει που ειναι στο καρότσι (νομιζω οτι ζορίζεται...) αλλα οταν κανω αποπειρα να την παρω στο κρεββατι της ξυπναει και παραπονιεται....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

και εγω εχω τον μικρο στο δωματιο μου!!!εχουμε βαλει το κρεβατι του στο δωματιο και το εχουμε εκει!!μου φαινεται πολυ δυσκολο να τον παω στο δικο του αν και ειναι ακριβως διπλα μας!!!και εμας ο παιδιατρος ειπε οταν γινει 6 μηνων!!κοριτσια εσεις χρησιμοποιειτε ενδοεπικοινωνια???εμας επειδη εχει οροφους το σπιτι καμια φορα την βαζω και κατεβαινω στο σαλονι!!μηπως δεν κανω καλα?

λίγο επίφοβο το βλέπω ρε Λετάκι...δεν θέλω να σε φοβήσω αλήθεια, αλλά άμα συμβεί κάτι και δεν προλάβεις; εγώ φοβάμαι πολύ...κι εγώ έχω ενδοεπικοινωνία μία της AVENT(PHILLIPS)αλλα την βάζουμε το βράδυ γιατί καθόμαστε στο σαλόνι και ο γουργούρης κοιμάται στην κούνια του και υπάρχει πολλή ησυχία και μπορούμε να τον ακούσουμε, αλλά τον τσεκάρουμε κιόλας!!! και να σκεφτείς έχει εμβέλεια 600 μέτρα και ενδύκνυται για 2όροφα(το δικό μου σπίτι είναι οροφοδιαμέρισμα), αλλά το εμπιστεύεσαι το μωράκι μόνο του μωρέ σε άλλο όροφο, δεν ξέρω....

κι εγω την εχω την μπεμπα στο δωματιο μας... κι εμας ετσι μας ειχε πει ο παιδιατρος..μεχρι 6 μηνων στο ιδιο δωματιο,...αλλα αυτο που εχω κανει ειναι οτι την βαζω να κοιμαται ετσι που να μην μας βλεπει... οχι ότι έχει καποιο νοημα ...γιατι μας αισθανεται...και πολλες φορες ξυπναει απο μας...

και την μερα την εχω στο καρότσι της μαζι μου στο σαλονι η στην κουζινα ,οπου καθομαι... και μαγειρευω ή βλεπω τηλεοραση η ακουω μουσικη μαζι της... εκεινη οταν θελει να κοιμηθει κοιμαται..βεβαια τωρα που μεγαλωσε δεν μου πολυαρέσει που ειναι στο καρότσι (νομιζω οτι ζορίζεται...) αλλα οταν κανω αποπειρα να την παρω στο κρεββατι της ξυπναει και παραπονιεται....

Και εγώ φιλαράκι τον βάζω στο ρηλάξ που έχει παιχνιδάκια κρεμαστά από πάνω του, αλλά μετά από λίγη ωρα "τα παίρνει" και βάζει τακλάματα και τον σηκώνω, τι να κάνω; Θα βγάλουμε το παρκο σε λίγο....νομίζω

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Χαλλοου σε οοοολες τις μπαλαρινες! Ηρθα και γω! Μπορει να αρνουμαι να παω πανω απο 23, αλλα εχω παει προοοο πολλοουουουυ!...

Εγω την κορη μου την πηγα στους 9 μηνες στο δωματιο της και λιγο ελειψε να γυρισει να μου πει "Αμαν βρε μανα τοσο καιρο!" δεν ενοχληθηκε καθολου, ισα ισα. Τωρα βεβαια κοιμαται στο κρεβατι μας γιατι εχουν αρχισει οι εφιαλτες και λεει φοβαται... θα δω τι θα κανω γιατι εχω και το ζουζουνακι 4και μηνων στην κουνια διπλα μας! 4 νοματαιοι σενα δωματιο... παει πολυ...

Οσο για την ενδοεπικοινωνια, τη χρησιμοποιω οταν κοιμαται ο μικρος και πιστευω πως οτι και να γινει ακομη και μεζονετα να ειναι το σπιτι προλαβαινεις ευκολα! Συνηθως στο δευτερο παιδακι εισαι πιο χαλαρη. Αληθεια πιανεται συχνοτητες αλλων? Εχει τυχει να τρεχετε γιατι κλαιει το μωρο και τελικα να μην ειναι το δικο σας απλα να εχουν μπλεχτει οι ενδοεπικοινωνιες μεταξυ τους? Δεν εχει τυχει σε μενα αλλα μου το εχουν πει!χεχεχε

καλημεραααααααα

και εγω τον εχω στην ενδοεπικοινωνια οταν παω σε αλλο οροφο απλα εχω ακουσει διαφορα για τις ενδοεπικοινωνιες και δεν ξερω αν κανω καλα!!

εγω την ημερα τον εχω στο κρεβατι του η στο ριλαξ!!!δεν μπορει να κοιμηθει στο ριλαξ και κοιμαται μονο στο κρεβατι του!!!!αλλες φορες τον βαζω διπλα μου στον καναπε!!!

γενικα τι κανετε κοριτσακια????πως περασατε το σκ??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα,

εγω την πηγα οπως ξαναειπα 15 ημερων στο δωματιο της, και ειχα μια ενδοεπικοινωνια που μου ειχαν κανει δωρο, αλλα εκανε τοσα παρασιτα, που ήταν αχρηστη, δεν ασχοληθηκα να παω να παρω άλλη, και τελικά ήμασταν χωρίς. Αν και βρε κοριτσια, παρολο που κοιμομουν σε αλλο δωματιο, ακομα και το κιχ της ακουγα, και ακομα το ακουω.

Χτες επειδή ειμαι αρρωστη και το σαββατο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω, την κυριακή το πρωι λεω του αντρα μου, να της φτιαξει αυτος το γαλα για να κοιμηθω. Σηκωθηκε λοιπον, της εφτιαξε το γαλα και την ξαναεβαλε στην κουνια για να συνεχισει να κοιμαται. Αυτή δεν κοιμοταν τελος παντων, και συνεχεια τον ξυπναγα μεσα απο τον υπνο μου, και του ελεγα, γκρινιάζει, πηγαινε να δεις τι θέλει, μήπως εκανε κακα, κλπ. Αυτος ροχαλιζε, ενώ εγω την ακουγα, παρολο που κοιμομουν μετα απο ξενύχτι αρρωστιας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδααααααα.Μαπολιφ χρονια και ζαμανια της κανεις βρε κουκλα,τα ζουζουνια σου καλα;

Κοριτσια ειχα κι εγω την ενδοεπικοινωνια,κυριως το βραδυ γιατι ειμαι σε μεζονετα.Κατα τη διαρκεια της μερας την ειχα μαζι μου στον 1ο οροφο,στο ρηλαξ ή στο παρκο.Εμενα καθησε πολυ μεσα στο παρκο,επαιζε,κοιμοταν το βολευτηκα παρααααα πολυ.

Το Σ/Κ δεν ηταν και το καλυτερο,γιατι ειχα τη μικρη μου αρρωστουλα,ευτυχως επεσε ο πυρετος κανει ενα 38 μονο κατα τη διαρκεια της ημερας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ smouts καταρχην περαστικα.Σε καταλαβαινω απολυτα,μαλλον επειδη ειμαστε φτιαγμενες γι'αυτο το ρολο.Το ιδιο ακριβως εκανα κι εγω,μεχρι και σημερα,που εχει μεγαλωσει και γελαμε γιατι με το που κατεβαζει και μονο το ενα ποδι απο το κρεβατι της,το καταλαβαινω και της μιλαω 'η βλεπω τη σκια στην πορτα και εκεινη μου λεει:καλα βρε μαμα πως με καταλαβαινεις;Κι εγω της λεω οτι εχω μαντικες ικανοτητες και γελαμε.

Ασε αν ηταν να βαστιστουμε στους αντρες,αλιμονο μας,εμενα εχει το νου του ιδιαιτερα,οταν ξερει οτι ειναι αρρωστουλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

εχω ακουσει (δεν ξερω αν ισχύει), οτι οταν μενει εγκυος η γυναικα, ʽαναπτύσσεταιʽ ένα φίλτρο στον οργανισμό της που δεν της επιτρέπει να ξανακοιμηθει πολύ βαριά και βαθιά για να μπορεί να ακουει το μωρο της.

δεν ξερω ποσο αρβυλα μπορεί ναι ειναι αυτο βεβαια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας βρε! Καλή εβδομάδα!!!

καλημερα,

εγω την πηγα οπως ξαναειπα 15 ημερων στο δωματιο της, και ειχα μια ενδοεπικοινωνια που μου ειχαν κανει δωρο, αλλα εκανε τοσα παρασιτα, που ήταν αχρηστη, δεν ασχοληθηκα να παω να παρω άλλη, και τελικά ήμασταν χωρίς. Αν και βρε κοριτσια, παρολο που κοιμομουν σε αλλο δωματιο, ακομα και το κιχ της ακουγα, και ακομα το ακουω.

Καλά με αυτό το "κιχ" μου το έχει πει κι άλλη μανούλα.....

εμενα ο φοβος μου ειναι αυτος μηπως και δεν τον ακουσω!!μηπως κοιμηθω βαρια...

αληθεια το παρκο βολευει???και αν ναι τι παρκο πηρατε???

Εμένα πάρκο μου έχουν πάρει αυτό της chicco που έχει σαν παραθυράκι δίπλα...το είχε και μία από τις αδερφές μου και μου έχει πει οτι βολεύει πολύ...δεν ξέρω ακόμα να σου πω...

εχω ακουσει (δεν ξερω αν ισχύει), οτι οταν μενει εγκυος η γυναικα, ʽαναπτύσσεταιʽ ένα φίλτρο στον οργανισμό της που δεν της επιτρέπει να ξανακοιμηθει πολύ βαριά και βαθιά για να μπορεί να ακουει το μωρο της.

δεν ξερω ποσο αρβυλα μπορεί ναι ειναι αυτο βεβαια

άστο ρε Σμουτς...ραδιο αρβύλα είναι όπως το λές...μία μέρα΄ήμουν πολύ κουρασμένη (δεν με έχουν πολυ-βοηθήσει, το έχω ξαναπει αυτό, με τον μπέμπη μαμάδες, αδερφές κτλ μόνο ο άνδρας μου όταν δεν δούλευε),μα πάάάάρα πολύ κουρασμένη. Τον αφήνω τον γουργούρη στο κρεβάτι μου επάνω με μαξιλάρια γύρω γύρω κι αυτός κοιμόταν και ήρθα από εδώ στο σαλόνι να του φτιάξω το γάλα του..."ε", λέω, "μέχρι να παγώσει λίγο το νεράκι του, ας κάτσω λίγο στον καναπέ". την ενδοεπικοινωνία την είχα κλειστή.Πρέπει να ήταν γύρω στις 10.30 το πρωί....εμ ξύπνησα γύρω στις 12, είχε περάσει η ώρα που έπρεπε να φάει το παιδι και πώς ξύπνησα; είχε ξυπνήσει ο κακομοίρης και έκλαιγε και σε μιαστιγμή έβαλε μια τσιρίδα οτι " ρε μ@λ2κςξρηε μάνα ξύπνα!!!!" ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ..θεωρώ οτι ήταν τραγικό αυτό που έκανα και ανεύθυνο και μάλιστα...τι να πω...αισθάνθηκα τόσο άχρηστη!:-(:-(:-( Κι αν πάθαινε κάτι το παιδί; τον υπνάκο μου εγώ! φτού μου!:mad::-x:-x

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ..θεωρώ οτι ήταν τραγικό αυτό που έκανα και ανεύθυνο και μάλιστα...τι να πω...αισθάνθηκα τόσο άχρηστη!:-(:-(:-( Κι αν πάθαινε κάτι το παιδί; τον υπνάκο μου εγώ! φτού μου!:mad::-x:-x

Σιγά βρε κοπελιά, μην αυτομαστιγωθείς κιόλας!

Άνθρωποι είμαστε κι έχουμε ανάγκη ξεκούρασης. Σε ξύπνησε ο μικρός, δε σε ξύπνησε; :mrgreen:

Εγώ τον πήγα στο δωμάτιό του περίπου 4 μηνών, είχα διαβάσει ότι μέχρι 6 μηνών είναι καλά, γιατί δεν καταλαβαίνει πολλά απ' τις αλλαγές και είναι πιο ευέλικτος.

Κοιμήθηκε ΜΙΑ χαρά!!! Ενδοεπικοινωνία δεν είχα ποτέ, γιατί είμαστε σε διαμέρισμα και με ανοιχτές πόρτες ακούγονται όλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσια εγω ειχα παρει ενα πολυ απλο παρκο,αυτο με το δυχτι που εχει τις μεγαλες τρυπουλες,πολυ πρακτικο,γιατι μπορουσε και τη βοηθουσε και να πιανεται και να σκαρφαλωνει και να σηκωνεται.Εγω παντως το ειχα βολευτει παρα πολυ,ειναι και στο παιδι παντως απ'οτι λενε(η ανιψια μου δεν εκατσε καθολου)εμενα της αρεζε πολυ,ειχε μεσα τα παιχινια της κι οταν ηθελε να κοιμηθει,τα πηγαινει ολα σε μια ακρουλα για να κανει χωρο.Αχ βρε κοριτσια τι μου θυμισατε τωραααααααααα,τι ομορφες αναμνησεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...