Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Χέι γκέρλς...

Σμουτσάκι καλως όρισες... Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Βρε Κισάκι, το ότι απαιτείς να κοιμάσαι όλο το βράδυ λεχώνα πράμα ούτε να το σχολιάσω δεν μπορώ! Ο θηλασμός πως πάει? Παιδίατρος ήρθε? Έχει πάρει βάρος η μικρή?

Λέτα περαστικά στο αγοράκι σου! Αχ μωρέ είναι τόσο μικράκι... Κι ο δικός μου έκανε πρώτη φορά ήπια βρογχίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα, το ξεπεράσαμε με σιρόπι αερολίν.

Αυτός ο καιρός είναι απίστευτος. Δεν ξέρεις πως να ντυθείς, εκεί που ζεσταίνεσαι και ιδρώνεις φυσάει και παγώνεις... Πότε θα κάνει κρύο ρε γμτ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, ευχαριστω για την υποδοχή.

Κισα να σου ζήσει το μωρακι, ειναι το πρωτο σας παιδάκι?

Ειχα παει για φαγητο με κατι φιλες (που τις εχω γνωρίσει εδω μεσα) στο Κολωνακι για φαγητο το μεσημερι, και επειδή ήταν αρκετά πικάντικα ολα, μ' εχει πιάσει λίγο το στομάχι μου. Ελπιζω δηλαδη να ειναι απο αυτο, και να μην με γυροφέρνει καμια γαστρεντερίτιδα που την περασε πολύ πρόσφατα και η μικρή μου.

4Rnfp3.png

σμουτς ευχαριστώ το πρώτο ειναι. Ελένη παλι δεν κατάλαβες. Το μωρό από την πρώτη μέρα κοιμάται μόνο του στο δωματιο του. 2μέρες σου είχε πονακια μετά από ένα 4ωρο στο στήθος όλο το βράδυ 2-6 κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Όσο κι αν μου αρέσει δε θέλω να μαθω έτσι. Χτες είχε πονακια αλλά το βράδυ κοιμηθμε καλά ξύπνησε 3 και 6 το πρωί όπως συνήθως.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ο παιδίατρος τη βρήκε σούπερ. Πήρε 3πλάσιο βάρος έβαλε 400 γρ μια χαρά ειναι;ξανά σε 20 μέρες τώρα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λετα μου μόνη της κοιμάται από το πρώτο βράδυ!και ξυπνάει ανά 4ωρο το Βράδυ μετά από 1ώρα θηλασμού.τη μέρα πεινάει στο 2ωρο.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Την κόρη μου την έβαλα στο δωμάτιο της όταν ήταν 27 ημερών, τον μικρό νωρίτερα. Η παιδίατρος και τις δύο φορές ήταν αρνητική, επέμενε ότι τουλάχιστον τους πρώτους τρεις μήνες πρέπει να είναι στο δωμάτιο των γονιών το παιδί.

Πλέον, με όλα αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει, θεωρώ κι εγώ πως είναι μάλλον επικίνδυνο και ενέχει πολύ ρίσκο το να βγάλεις το μωρό από την κρεβατοκάμαρα γρήγορα.

Βρε Σμουτς, σιγά την φοβερή καθυστέρηση κι εσύ γρήγορα γρήγορα έβγαλες την μικρή από το δωμάτιο...

Σμουτς καλωσορισες και να σου ζησει η μικρη σου.

Κισακι μου υπομονη κοριτσακι,εισαι μωρομανα,παντως μια χαρα ειναι η μπουμπου σου.

Ελενιτσα μου ολη μερα ελεγα να σου τηλεφωνησω,αλλααα η μικρη σηκωθηκε το πρωι με πονολαιμο,που εξελιχθηκε σε αρχη αμυγδαλιτιδας,χτυπησε κι ενα 39αρι και μου ηρθε αποτομο.Πλακωθηκαμε στις κομπρεσες,ηρθε παιδιατρος.Δυστυχως χασαμε τη σημερινη γιορτη στο Γκαιτε,και το περιμενε πως και πως το κοριτσακι μου.Δεν πειραζει ομως τι να κανουμε,του χρονου να'μαστε γεροι.Της υποσχεθηκα πως θα της φτιαξουμε σπιτι γκλουβαιν και θα το γιορτασουμε,μολις συνελθει.

Φανταζομαι οτι με περιμενει μεγααααααλη νυχτα.Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα της παρεας.

Καλο βραδυ και καλη Κυριακη κουκλες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Έλα βρε Μανού!!! Περαστικά στην όμορφη, κοίτα να δεις, βρήκε μέρα να την πιάσει!!!

Πωπω, την σκέφτομαι την μικρούλα, όντως μωρέ το περίμενε πως και πως!

Κι εγώ σε σκεφτόμουν σήμερα αλλά δεν έχω κάτσει καθόλου... Θα μιλήσουμε όμως!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλες...

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου σε πετυχα;Αστα μωρε,ευτυχως προς το παρον δεν εχει χασει ιδιαιτερα το κεφι της,βεβαια εφαγε με το στανιο την κοτοσουπα που της εκανα,αλλα τελικα υπεκυψε η κακομοιρα.Ηρθαν κι η νονα της το απογευμα για παρεουλα και τωρα βλεπουμε ακομααααααααα barbie....

εσεις τι κανετε,τα παιδια ειναι καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημέρα σε όλες τις 30άρες+ .....κοιμάστε και εσείς ε;εμ, βέβαια μόνο εμείς και όσοι βγάζουν τα προβατα ξυπνούν τόσο νωρίς Κυριακάτικα...άάάντε και καμμια λεχώνα....

όσον αφορά το παιδί εγώ λέω να τον βγάλω από το δωμάτιο μας μετά τα Χριστούγεννα...λέτε να είναι αργα; Φοβάμαι ρε γμτ κι ας έχω κι ενδοεπικοινωνία....τι να κάνω;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστάκια, δεν είναι αργά καλέ, μην τρελλαθούμε κιόλας! Έχω διαβάσει ότι στο εξάμηνο είναι καλά να βγάλεις το παιδί από το δωμάτιο των γονιών, εγώ όπως διάβασες παραπάνω δεν το ακολούθησα και δόξα τω Θεώ δεν είχα πρόβλημα. Δεν ήμουν όμως καλά ενημερωμένη τότε, στάθηκα τυχερή και μισώ να αφήνω πράγματα στην τύχη... Ειδικά τέτοιου είδους!

καλημερα κοριτσια!!

και εγω εχω τον μικρο στο δωματιο μου!!!εχουμε βαλει το κρεβατι του στο δωματιο και το εχουμε εκει!!μου φαινεται πολυ δυσκολο να τον παω στο δικο του αν και ειναι ακριβως διπλα μας!!!και εμας ο παιδιατρος ειπε οταν γινει 6 μηνων!!κοριτσια εσεις χρησιμοποιειτε ενδοεπικοινωνια???εμας επειδη εχει οροφους το σπιτι καμια φορα την βαζω και κατεβαινω στο σαλονι!!μηπως δεν κανω καλα?

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εμενα το δικομυο δωματιο ειν αιολυ μικρο και παγωμενο!το δικο ςτης ειανι πολυ πιο ζεστο...ενδοεπικοινωνια εχω και τη χρησιμοποιω το βραδυ γιατι το δικομου δωματιο ειναισοφιτα ενω αυτης κατω...τη μερα την ακουω ουτως η αλλως,και το βραδυ τηνε χω το νου μου αλλα για σιγουρια τη βαζω γιατι μπορειν ακαν ει γουλιτσες η εεμετο (1 φορα εκανε εμετο \0 και 2 γουλιτσες αλλα φοβαμαι το βραδυ και με την ενδοεπικοινωνια ακουω και τηνανασα της....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...