Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

kalhsperaκουκλες!!!!βέπω μαμαδε ςκαι παιδακαι ταλαιπωρειστε!εγω μι αχαρα!!!αν δε σα ςπετυχω καλο σαβ-κο!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhsperaκουκλες!!!!βέπω μαμαδε ςκαι παιδακαι ταλαιπωρειστε!εγω μι αχαρα!!!αν δε σα ςπετυχω καλο σαβ-κο!!!

Μικρούλι είναι μωρέ το δικό σου ακόμα, τρυφερούδι! Θέλει να το 'χεις πολύ προσεκτικά όμως, μην το πιάνουν ο ένας κι ο άλλος, γιατί έχει ιώσεις!

Φιλιά στις πατούσες της! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

της δινω...χτες βραδυ τηνεβγαλα βολτα ειχε τοσο γλυκια βραδιαααααααααααα.απο ενα ζαχαροπλαστειο πηγαινα και δε με εβαζαν μεσα λογω διαβητη και μου εταξαν τουρτα και πηγαμε χτες την ποηραμε,σοκολατα φραουλα και μεσα φλωρεντινες...κολαση μου την κερασαννννννννννν

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

της δινω...χτες βραδυ τηνεβγαλα βολτα ειχε τοσο γλυκια βραδιαααααααααααα.απο ενα ζαχαροπλαστειο πηγαινα και δε με εβαζαν μεσα λογω διαβητη και μου εταξαν τουρτα και πηγαμε χτες την ποηραμε,σοκολατα φραουλα και μεσα φλωρεντινες...κολαση μου την κερασαννννννννννν

Αααααααααααααχ, μη μου λες τέτοια και ζουλεύωωωωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Εμείς όπως φαντάζεστε, είμαστε και πάλι αρρωστούλες...

Εleni_k και maestria ζηλέψαμε κι εμείς και είπαμε να κολλήσουμε μια γαστρεντερίτιδα...Ε, τι, έτσι θα μας προσπερνούσε εμάς;:tongue:

Τι θα γίνει ρε κορίτσια μ΄αυτό το πράγμα; Όλο ξενύχτι και κακό, που θα πάει αυτή η βαλίτσα; Έχω αρχίσει να τα παίζω!!!

Τώρα μόλις η παιδίατρος μου είπε να την παω για να κάνουμε μάσκα...:confused:

Περαστικούλια κοριτσάκι, κι εγώ έχω ήδη κουραστεί φέτος... Κι ο χειμώνας ακόμα δεν έχει έρθει!!! Ρε παιδιά, έχουμε ακόμα σκνίπες και κουνούπια... Μην αναφέρω τις μύγες!!! Μα είναι δυνατόν? Και μετά λέμε γιατί αρρωσταίνουμε...

Βλέπω πως οι περισσότερες πέρνετε το έπιδομα από τον οαεδ. Λέω εγώ τώρα...μήπως να συζητούσατε με τους εργοδότες σας να ενσωματωθεί το επίδομα μέσα στο μισθό(όσες πληρώνεστε βέβαια:wink:), γιατι είναι και πιο πολλά τα ευρουλάκια;

Εγώ το παίρνω από την δουλειά μου...

Έκανε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια πρωί πρωί, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τα δηλητηριώδη αέρια. Τον έστειλα σχολειο, τι να τον κάνω; Αλλά δε βλέπω να βγάζει τη μέρα!

Είπες τίποτα; :tongue:

Τελικά την βγάλατε την μέρα? Νομίζω όμως ότι δεν είναι καλή τακτική να στέλνεις το παιδί άρρωστο στον σταθμό, πέρα του ότι θα κολλήσουν κι άλλα παιδάκια, θα κάνει κύκλο και πάλι θα γυρίσει στο δικό σου παιδί! Αλλά θα μου πεις, πόση άδεια να πάρεις αν δεν έχεις που να αφήσεις το παιδί σου?

Περαστικούλια στο μαεστράκι!!!

Τι να πω η έρμη μάνα;:rolleyes:

Αχχχ!!!! Ομοιοπαθούσα κι εσύ, οπότε με καταλαβαίνεις...

3 κουβέρτες φύγανε για πλύσιμο από τις ρουκέτες που εκσφενδόνιζε... Στις δυόμισι η ώρα το βράδυ να βάζεις πλυντηριο και να σφουγγαρίζεις πατωματα, να σαπουνίζεις χαλιά, μια ομορφιά, δεν σου λέω τίποτις!!!:tongue:

Την προηγούμενη εβδομάδα, βαρέθηκα να πλένω μεταμεσονύχτια! Πωπωπω, περαστικά κι αγύριστα να είναι!

Ναι, ναι, μη μείνω ντεφορμέ, κατάλαβες;;;!!!

Κάποιος με μούτζωσε, θα γίνω προληπτικιά, δεν το συζητώ!

Όχι, όχι να μην γίνεις! Μη το βάζεις στο μυαλό σου και μην το πιστεύεις... Λοιπόν, ο μικρούλης θα γίνει καλά μέσα στο Σ/Κ και θα πάει σερί τουλάχιστον έναν μήνα στον σταθμό... Πίστεψέ το και θα δεις που θα συμβεί! (όχι δεν είμαι τρελλή, τα έχω δοκιμάσει όλα!!!)

Ξέρω κι εγώ; Προσπαθώ να το εκλογικεύσω, όπως πάντα, γιατί κατά βάθος είμαι τέρας λογικής, δεν τα μπορώ τα προληπτικά. :tongue:

Μα είναι λογικό από μόνο του κοριτσάκι μου! Ο μικρός σου, μωρό ακόμα πάει παιδικό σταθμό πρώτη χρονιά!!! Ε, τι περίμενες? Το πιθανότερο ήταν να συμβεί αυτό που σας συμβαίνει!!! Υπομονή, αν πάλι δεν μπορείς να κάνεις, μήπως πρέπει να βρεις άλλη λύση και να δοκιμάσεις του χρόνου τον σταθμό? Αν έβρισκες μια γυναίκα? Πόσο παραπάνω θα σου κόστιζε?

Ο γαμπρός επίσης σαν διαβητικός που είναι έχει πάντα την πιθανότητα της υπογλυκαιμίας... Ε, αυτό έγινε! Τίποτα το φοβερό!

Κορίτσια, πιστέψτε με, αυτές είναι δυσκολίες, δεν είναι πραγματικά προβλήματα! Μακάρι πάντα τέτοια προβλήματα να έχουμε να αντιμετωπίσουμε!

Α, οκ, σε 5-6 χρόνια θα ηρεμήσουμε. :tongue:

... από την στιγμή που θα γίνει το τελευταίο σου παιδάκι 1!!!

Εγώ πάλι έχω μπει στην αντίθετη μέτρηση, έλα να μεγαλώνουμε να μην ξερνοβολάμε δεξιά κι αριστερά!!!

Καλησπέρες κούκλες, ελπίζω η επόμενη εβδομάδα να είναι καλύτερη για όλες μας!

Διαφημίσεις

αχ κούκλες μάλλον πονακια έχουμε κάθε μισή ώρα θέλει αγκαλιά η στήθος. Μακάρι να κοιμηθούμε το βράδυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπερα κοριτσια

31 κι εγω, στα 32 καίγομαι (κοντευω, κανονικά θα επρεπε να λεω οτι ειμαι 32, αλλα το κραταω ακομα μεχρι να αλλάξει η χρονια)

Με θέλετε στην παρέα σας;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, νόμιζα ότι όντως μιλούσες σοβαρά!!! ΟΚ τότε, γράψε λάθος...

Πως πάει ο Τζώνης???

Στο σχολείο - βγάλαμε τη μέρα - κύριος, στο σπίτι δυο φορές διάρροια και ελάχιστο φαί!

Δεν έχω πλέον άδεια εγώ, όταν αντέχουν τα πεθερίδια ή μπορεί να πάρει ο χάζμπαντ τον κρατάω. Αλλά πόσο ρε συ; Δυο μέρες κάθε δυο βδομάδες πάει.

αχ κούκλες μάλλον πονακια έχουμε κάθε μισή ώρα θέλει αγκαλιά η στήθος. Μακάρι να κοιμηθούμε το βράδυ

Σου εύχομαι να κοιμηθείς! Είναι δύσκολα στην αρχή, να τελειώνει με τα πονάκια η καημένη.

Καλησπερα κοριτσια

31 κι εγω, στα 32 καίγομαι (κοντευω, κανονικά θα επρεπε να λεω οτι ειμαι 32, αλλα το κραταω ακομα μεχρι να αλλάξει η χρονια)

Γουέλκαμ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σμουτς καλωσόρισες. Εμι μου δεν γκρινιάζει κλαίει σα να πεινάει δείχνει ότι πεινάει θηλαζει αρκετά κάποιες φορές και κάποιες την παίρνει ο ύπνος και δεν ξυπνάει με τίποτα. Με το σου κοιμάται και τη βάζω κρεβάτι στο 20λεπτό ξυπνάει. Και πριν 10μέρες μου το έκανε αλλά μόνο βράδυ τώρα έχει από το μεσημέρι. Μακάρι να ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΑΛΛΙΏΣ ΑΓΚΑΛΙΆ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπερα κοριτσια

Σμουτσάκι καλωσήρθες κι εδώ!!!ΕΕΕ, κοπελιές να μου το προσέχετε το κορίτσι, είναι από τα δικά μας τα καλά.

Αρρώστιες διαβάζω κι αγχώνομαι....Υπομονή κοπελιές....

Κισάκι κάνε υπομονή με το κισομωράκι..πονάκια θα είναι, θα περάσουν....όλο βολτούλες μου είσαστε...ζουλεύω..εδώ Πάτρα ο καιρός δεν ενδείκνυται για πολλά πολλά..μία ζέστη κάνει μια κρύο....

Ο γουργουράκος έχει κολικούς και έχουμε απευδύσει οι ΓΟΝΕΙΣ!!!!!

αυτά φιλάκια πολλά

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

οκ κούκλες μέχρι 11.30 μας πήγε έτσι κοιμήθηκε μόνη στο δωματιο της και ξύπνησε μόνο 3 και 6 το πρωί. Καλημερα γλυκές μου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα kisha!!

μια χαρα κοιμηθηκε χθες!!!υπομονη κανα μηνα ακομα και μετα θα κοιμαται μονο του το μικρο!!!

καλωσορισες smouts

και εμεις απο χθες κανουμε μασκα στο μικρο!!εχει ηπια βρογχιολιτιδα!!ελπιζω να το ξεπερασει συντομα!!χθες εκλαιγε και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου κατα τις 12.30!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...