Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ίσως είναι επειδή φέτος ταλαιπωρούμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα μωρά κι όλα τ' άλλα μας φαίνονται υπερβολικά βαριά, έρχονται να μας φορτώσουν ακόμα περισσότερο, κατάλαβες;

Ξέρω κι εγώ; Προσπαθώ να το εκλογικεύσω, όπως πάντα, γιατί κατά βάθος είμαι τέρας λογικής, δεν τα μπορώ τα προληπτικά. :tongue:

Αν βρεις καμιά εξήγηση πέστο και σε μένα!!!!:wink:

Προς το παρόν εύχομαι περαστικά σε όλα τα νινάκια μας που ταλιπωρούνται!

Πάω την μικρή στην παιδιατρο να δώσουμε ένα ματς!!!

Καλό σ/κ να έχετε!! Φιλιά!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν βρεις καμιά εξήγηση πέστο και σε μένα!!!!:wink:

Προς το παρόν εύχομαι περαστικά σε όλα τα νινάκια μας που ταλιπωρούνται!

Πάω την μικρή στην παιδιατρο να δώσουμε ένα ματς!!!

Καλό σ/κ να έχετε!! Φιλιά!!!

Φιλιάκια Λενιώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πολυ ωραια περνατε βρε κοριτσια!!!καντε υπομονη αχ!ετσι μεγαλωνουν...οταν ημουν εγκυος στην κορη μου 4 μηνων με κολλησε γαστρεντ.ο μεγαλος και δεν το ξεχναω με τπτ και 7 μηνων ανεμοβλογια ουτε αυτο το ξεχναω.μετα τα 7 ομως δεν αρρωσταινουν πολυ,να κατι ενθαρυντικο

921477wc2fyvv2y2.gif

πολυ ωραια περνατε βρε κοριτσια!!!καντε υπομονη αχ!ετσι μεγαλωνουν...οταν ημουν εγκυος στην κορη μου 4 μηνων με κολλησε γαστρεντ.ο μεγαλος και δεν το ξεχναω με τπτ και 7 μηνων ανεμοβλογια ουτε αυτο το ξεχναω.μετα τα 7 ομως δεν αρρωσταινουν πολυ,να κατι ενθαρυντικο

Α, οκ, σε 5-6 χρόνια θα ηρεμήσουμε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, οκ, σε 5-6 χρόνια θα ηρεμήσουμε. :tongue:

σφιξε τα δοντια σου κανε πετρα την καρδια σου και παρτο αποφαση.το καλο βεβαια ειναι οτι καποτε δεν θα αρρωσταινουν ετσι δεν ειναι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σφιξε τα δοντια σου κανε πετρα την καρδια σου και παρτο αποφαση.το καλο βεβαια ειναι οτι καποτε δεν θα αρρωσταινουν ετσι δεν ειναι?

Γερά να 'ναι!!!

Άσε, εμάς που 'μαστε πρώτη χρονιά σταθμό, μας έχει μαμήσει φέτος λέμε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αμαν βρε κοριτσια περαστικα στα παιδακια σας.Καλα βρε παιδι μου τι πραγμα ειναι αυτο....Παντως κυκλοφορει πολυ γαστρεντεριτιδα,ειχε κι η ανιψια μου 2 ετων και την ψιλοπερασαν κι οι δικοι της.

Καλα ειμεις επειδη εχουμε ιδια ομαδα αιματος,μας ειχε πει ο παιδιατρος πως οταν αρρωσταινει το παιδι,θα κολλαμε πολυ ευκολα.......κι οντως ειχε δικιο ο ανθρωπος.Παντως το κουφετακι εχει δικιο,εμενα τωρα μονο απο λαιμα την παταει.Κουργιο κι υπομονη κοριτσια,μονο να περνανε και μη χειροτερα,να λεμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Παντως το κουφετακι εχει δικιο,εμενα τωρα μονο απο λαιμα την παταει.Κουργιο κι υπομονη κοριτσια,μονο να περνανε και μη χειροτερα,να λεμε.

Όντως, έτσι πως καταντήσαμε, και μη χειρότερα είμαστε να λέμε μόνο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ετσι οπως τα λες μαεστρια πρεπει να κανετε μωρε λιγο υπομονη,τωρα αρχισατε με τους παιδικους,του χρονου θα ειστε ΟΚ θελω να πιστευω.

Κι εγώ αυτό ΘΕΛΩ να πιστεύω! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι βρε λογικο ειναι,ειναι η πρωτη χρονια ειναι και μικρουλης,που θα παει θα στρωσει το πραγμα,ειμαι σιγουρη!!!!Κατα τ'αλλα πως πανε τα κεφια;

Χάλια αυτό το διάστημα, άστα!

Αρρωσταίνει ο μικρός, κολλάω εγώ, η μάνα μου όλο σε γιατρούς, τώρα μάλλον βρήκαμε τι την ενοχλεί, ο γαμπρός μου - εγραψα και πριν - είναι στο νοσοκομείο.

Θκατούλες η χρονιά η τελευταία. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικα βρε κοπελα μου,αλλο κακο να μη σας βρει και ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα.Δεν ξερω μωρε αλλα ειναι καποιες φορες που ολα πανε στραβα,θαρρεις και καποις μας εχει φτυσει.

Ασε εχω περασει κι εγω διαστημα,που ειχα προβλημα υγειας και αλλα σοβαροτερα οικογενειακα,και μετα που τελειωσαν ολα καλα,δοξα το Θεο,αναθεωρησα πολλα πραγματα για τη ζωη μου.Το μονο που με νοιαζει ειναι να εχουμε την υγεια μας,απο εκει και περα για ολα τα αλλα,οτι γινει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Περαστικα βρε κοπελα μου,αλλο κακο να μη σας βρει και ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα.Δεν ξερω μωρε αλλα ειναι καποιες φορες που ολα πανε στραβα,θαρρεις και καποις μας εχει φτυσει.

Ασε εχω περασει κι εγω διαστημα,που ειχα προβλημα υγειας και αλλα σοβαροτερα οικογενειακα,και μετα που τελειωσαν ολα καλα,δοξα το Θεο,αναθεωρησα πολλα πραγματα για τη ζωη μου.Το μονο που με νοιαζει ειναι να εχουμε την υγεια μας,απο εκει και περα για ολα τα αλλα,οτι γινει.

Ναι, όλα τα κακά μαζί έρχονται, δεν το ξέρεις;

Γεια σου κοριτσάκι, καλό σαβ/ριακο! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...