Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αυτός είναι ευαίσθητος, ΕΓΩ γιατί κολλάω;;;! :tongue:

γιατί εσύ είσαι η μμμουμμά του!!! και όλο μάτσα- μούτσα!!!....θα είσαι και εσύ ευαισθητούλα!!!ωχ μωλεεεε!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδα οτι μιλατε για τα επιδοματα κορες καταρχην καλομεσσημερι.εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα γτ ειχα 50ενσημα μες στο 2009 και δικαιομουν τους δυο μηνες πριν μπω στν συμβαση για το 2010βλεπει ο τυπος το χαρτι απο την δουλεια μου και μου λεει μα ειναι μονο για δυο μηνες θαρρεις και τι εκανες κυρα μου τον κοπο να ρθεις,ε και του λεω δυο μηνες δικοι μου δεν ειναι?δωστους,.........αμα πια!!μλκα θαρρεις και θα τα δωσουν απο την τσεπη τους.και για τα 3 παιδια πηρα 116ε και κατι ψιλα.εαν επερνα οολο τον χρονο θα ταν 700και τωρα θα με πεις επιδομα του κ..ου ε και τι απο το τπτ και οντος σιγα μην τους τα αφησω.κισακι να σε περνω κανα τηλ.θα ενοχλω?δεν ξερω πες!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ειδα οτι μιλατε για τα επιδοματα κορες καταρχην καλομεσσημερι.εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα γτ ειχα 50ενσημα μες στο 2009 και δικαιομουν τους δυο μηνες πριν μπω στν συμβαση για το 2010βλεπει ο τυπος το χαρτι απο την δουλεια μου και μου λεει μα ειναι μονο για δυο μηνες θαρρεις και τι εκανες κυρα μου τον κοπο να ρθεις,ε και του λεω δυο μηνες δικοι μου δεν ειναι?δωστους,.........αμα πια!!μλκα θαρρεις και θα τα δωσουν απο την τσεπη τους.και για τα 3 παιδια πηρα 116ε και κατι ψηλα.εαν επερνα οολο τον χρονο θα ταν 700και τωρα θα με πεις επιδομα του κ..ου ε και τι απο το τπτ και οντος σιγα μην τους τα αφησω.κισακι να σε περνω κανα τηλ.θα ενοχλω?δεν ξερω πες!!!

ΈΤΣΙ ακριβώς! Δεν τους χαρίζουμε τπτ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Εμείς όπως φαντάζεστε, είμαστε και πάλι αρρωστούλες...

Εleni_k και maestria ζηλέψαμε κι εμείς και είπαμε να κολλήσουμε μια γαστρεντερίτιδα...Ε, τι, έτσι θα μας προσπερνούσε εμάς;:tongue:

Τι θα γίνει ρε κορίτσια μ΄αυτό το πράγμα; Όλο ξενύχτι και κακό, που θα πάει αυτή η βαλίτσα; Έχω αρχίσει να τα παίζω!!!

Τώρα μόλις η παιδίατρος μου είπε να την παω για να κάνουμε μάσκα...:confused:

Βλέπω πως οι περισσότερες πέρνετε το έπιδομα από τον οαεδ. Λέω εγώ τώρα...μήπως να συζητούσατε με τους εργοδότες σας να ενσωματωθεί το επίδομα μέσα στο μισθό(όσες πληρώνεστε βέβαια:wink:), γιατι είναι και πιο πολλά τα ευρουλάκια;

κισακι, μπράβο ρε!! Μια χαρά τα πάτε με το κισομωρό, και έτσι να συνεχίσετε!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα τσούπρες!!!

Τι κάνετε; Πως είστε;

Εμείς όπως φαντάζεστε, είμαστε και πάλι αρρωστούλες...

Έκανε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια πρωί πρωί, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τα δηλητηριώδη αέρια. Τον έστειλα σχολειο, τι να τον κάνω; Αλλά δε βλέπω να βγάζει τη μέρα!

Είπες τίποτα; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έκανε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια πρωί πρωί, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τα δηλητηριώδη αέρια. Τον έστειλα σχολειο, τι να τον κάνω; Αλλά δε βλέπω να βγάζει τη μέρα!

Είπες τίποτα; :tongue:

Τι να πω η έρμη μάνα;:rolleyes:

Αχχχ!!!! Ομοιοπαθούσα κι εσύ, οπότε με καταλαβαίνεις...

3 κουβέρτες φύγανε για πλύσιμο από τις ρουκέτες που εκσφενδόνιζε... Στις δυόμισι η ώρα το βράδυ να βάζεις πλυντηριο και να σφουγγαρίζεις πατωματα, να σαπουνίζεις χαλιά, μια ομορφιά, δεν σου λέω τίποτις!!!:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω η έρμη μάνα;:rolleyes:

Αχχχ!!!! Ομοιοπαθούσα κι εσύ, οπότε με καταλαβαίνεις...

3 κουβέρτες φύγανε για πλύσιμο από τις ρουκέτες που εκσφενδόνιζε... Στις δυόμισι η ώρα το βράδυ να βάζεις πλυντηριο και να σφουγγαρίζεις πατωματα, να σαπουνίζεις χαλιά, μια ομορφιά, δεν σου λέω τίποτις!!!:tongue:

Aυτό - δεν στο 'πα;- το 'παθα Δευτέρα ξημερώματα (αφού γύρισα απ' τις εκλογές) στο πατρικό μου! Όλες τις κουβέρτες της μάνας μου τις λέρωσε με τους εμετούς κι εγώ κι ο χάζμπαντ να καθαρίζουμε μέχρι τις 5 το πρωί!

ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Τώρα έμαθα ότι κι ο γαμπρός μου, που 'ναι διαβητικός, έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

Καλέ φτάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aυτό - δεν στο 'πα;- το 'παθα Δευτέρα ξημερώματα (αφού γύρισα απ' τις εκλογές) στο πατρικό μου! Όλες τις κουβέρτες της μάνας μου τις λέρωσε με τους εμετούς κι εγώ κι ο χάζμπαντ να καθαρίζουμε μέχρι τις 5 το πρωί!

ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Τώρα έμαθα ότι κι ο γαμπρός μου, που 'ναι διαβητικός, έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

Καλέ φτάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :mad:

Αχχ! με νιώθεις Μαράκι, με νιώθεις απόλυτα!!!

Καλέ μήπως να κάνουμε κανένα ευχέλαιο στο cafe; Τι πράγμα είναι αυτό; Δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι από το ένα και μπαμ σου ΄ρχεται ένα επόμενο, έτσι για να κρατιέσαι σε φόρμα!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

4Suap3.png

Αχχ! με νιώθεις Μαράκι, με νιώθεις απόλυτα!!!

Καλέ μήπως να κάνουμε κανένα ευχέλαιο στο cafe; Τι πράγμα είναι αυτό; Δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι από το ένα και μπαμ σου ΄ρχεται ένα επόμενο, έτσι για να κρατιέσαι σε φόρμα!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, ναι, μη μείνω ντεφορμέ, κατάλαβες;;;!!!

Κάποιος με μούτζωσε, θα γίνω προληπτικιά, δεν το συζητώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, ναι, μη μείνω ντεφορμέ, κατάλαβες;;;!!!

Κάποιος με μούτζωσε, θα γίνω προληπτικιά, δεν το συζητώ!

Άσε ρε συ. Τα ίδια λέω κι εγώ. Και μάλιστα στα τρελλά κέφια μονολογώ κιόλας "Δεν θα βρω αυτό τον π@υστη που με μούτζωσε; Θα τον σκίσω!!!!!!"

4Suap3.png

Άσε ρε συ. Τα ίδια λέω κι εγώ. Και μάλιστα στα τρελλά κέφια μονολογώ κιόλας "Δεν θα βρω αυτό τον π@υστη που με μούτζωσε; Θα τον σκίσω!!!!!!"

Ίσως είναι επειδή φέτος ταλαιπωρούμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα μωρά κι όλα τ' άλλα μας φαίνονται υπερβολικά βαριά, έρχονται να μας φορτώσουν ακόμα περισσότερο, κατάλαβες;

Ξέρω κι εγώ; Προσπαθώ να το εκλογικεύσω, όπως πάντα, γιατί κατά βάθος είμαι τέρας λογικής, δεν τα μπορώ τα προληπτικά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...