Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα παστακι αμου σε ευχαριστω πολυ,θ ατον στειλω απο τον οαεδ να ρωτησει...και ναμου πει ακριβως τι χαρτια χρειαζοντια,πχ συμβασημπροσληψη,αποδειξεις πληρωμων κτλ γιατι εγω τ αχειριζομαι αυτα και πρεπει να τους τσπω βημα βημα στην εταιρια και ακριβως νατα κανουν ειναικαι μακρια 30 χλμ η δουλεια...δε θελω ν ακουβαλαω το μωρο εκει!να σαι καλα κουκλα!ελενη μαλλον μουφα,δε νοομιζω ν ακατσω 6 μηνες,μαλλον θα πηγαινω συγκεκριμενες μερες αθα δω...αχ πρεπι να συνηθοσω και το αμαξι να εχω ελευθερια κιβησεων να πηγαινοερχομαι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα χατια τα κανω μετα τις 63 μερες δηλαδη?

Ναι κορίτσι, ακριβώς την επόμενη μέρα.

Αυτό που σου λέει η πατρινιά είναι το επίδομα της γέννας, εγώ σου λέω για το 6μηνο. Μην μπερδευτείς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι για το εξαμηνο λεω κι εγω!τα αλλα τα πηρα,συμολ ο κοριτισα πηρα 1233 ευρω επιδομα κυοφοριας και 2500 επιδομα λοχειας και βοηθημα τοκετου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι για το εξαμηνο λεω κι εγω!τα αλλα τα πηρα,συμολ ο κοριτισα πηρα 1233 ευρω επιδομα κυοφοριας και 2500 επιδομα λοχειας και βοηθημα τοκετου

Kι εγώ κάπου τόσα πήρα.

Μόλις τελειώσουν οι μέρες άδειας του ΙΚΑ, την επόμενη ακριβώς δικαιούσαι να πας ΟΑΕΔ και να κάνεις αίτηση για 6μηνο. Πες τους ότι την άδεια της χρονιάς θα την πάρεις μετά το 6μηνο, γιατί αν δηλώσεις ότι την παίρνεις τώρα, θέλει δήλωση ενσήμων και δε λέει να τρέχεις δουλειά ΚΑΙ ΙΚΑ.

Αλλά να πας εσύ ή ο χάζμπαντ στον ΟΑΕΔ, για να σου πουνε ακριβώς τι χαρτιά θέλει τώρα, γιατί τ' αλλάζουν συχνά πυκνά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kalimera koritsia

Kisha Kai ego prosfata ekana ta xartia mou!!!akoma perimeno to epidoma mitrotitas!!!!!ta xartia mou Gia to epidoma ta ekana ton septembrio Kai akoma na me paroun til Gia na paro tin epitagi!!!ego pira Kai to 6amino tou oaed mono pou tha katso tous 3 mines Kai tha giriso sti douleia!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κισάκι, σόρυ εγώ για το ΙΚΑ σου έλεγα....

εγώ έκανα τα χαρτιά μου για το βοήθημα από τον ΟΑΕΔ στις25/09 και μου είπαν σε 1-1,5 μήνα..τόσο κάνει ρε κορίτσια;...άντε να πληρωθώ...με το ΙΚΑ ξεμπερδεύεις γρήγορα ρε γμτ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κισάκι, σόρυ εγώ για το ΙΚΑ σου έλεγα....

εγώ έκανα τα χαρτιά μου για το βοήθημα από τον ΟΑΕΔ στις25/09 και μου είπαν σε 1-1,5 μήνα..τόσο κάνει ρε κορίτσια;...άντε να πληρωθώ...με το ΙΚΑ ξεμπερδεύεις γρήγορα ρε γμτ!!!!

Ναι ο ΟΑΕΔ (το επίδομά του) αργεί, αλλά ΟΚ, έχεις να λαμβάνεις. Τώρα θα καθυστερήσει περισσότερο, γιατί γενικώς πήγαν πίσω οι πληρωμές.

Εγώ έχω να πάω να καταθέσω δικαιολογητικά (αμάν 100 φορές τα ίδια) για το οικογενειακό και πως βαριέμαι. Πρέπει όμως, γιατί πέρασε ο καιρός.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι ρε συ αμεσακαι τα λεφτα στο χερι δεν το περιμενα!!!!

Είδες τι ωραία;

Εγώ στο νοσοκομείο ήμουν και είχε πάει ο χάζμπαντ. Μου 'ρχεται μετά μέσα στη χαρά και λίγα λίγα μου τα 'λεγε!!! Είχαμε κάνει και σε δημόσιο τη γέννα, μας μείνανε όλα τα λεφτά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι ο ΟΑΕΔ (το επίδομά του) αργεί, αλλά ΟΚ, έχεις να λαμβάνεις. Τώρα θα καθυστερήσει περισσότερο, γιατί γενικώς πήγαν πίσω οι πληρωμές.

Εγώ έχω να πάω να καταθέσω δικαιολογητικά (αμάν 100 φορές τα ίδια) για το οικογενειακό και πως βαριέμαι. Πρέπει όμως, γιατί πέρασε ο καιρός.

Το οικογενειακό πόσο είναι κοπελιά, γιου νόου;

Είδες τι ωραία;

Εγώ στο νοσοκομείο ήμουν και είχε πάει ο χάζμπαντ. Μου 'ρχεται μετά μέσα στη χαρά και λίγα λίγα μου τα 'λεγε!!! Είχαμε κάνει και σε δημόσιο τη γέννα, μας μείνανε όλα τα λεφτά. :mrgreen:

εμείς ακριβώς το αντίθετο!!!:|:neutral::|

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Το οικογενειακό πόσο είναι κοπελιά, γιου νόου;

Ααααααα, τρελά λεφτά! Ούτε 9 ευρώ το μήνα. Πέρσι (που γέννησα 17/1) ΔΕΝ μου βάλανε τον Ιανουάριο και πήρα 98?! Φέτος θα πάρω 100 και κάτι ψιλά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρία μου, μην με παρεξηγείς, έχω πιεστεί πολύ οικονομικά όπως όλοι μας, αλλά να τρέξω τόσο για 100 ευρώ; άστο καλύτερα....καλά να'μαστε, δεν σώζομαι....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μαεστρία μου, μην με παρεξηγείς, έχω πιεστεί πολύ οικονομικά όπως όλοι μας, αλλά να τρέξω τόσο για 100 ευρώ; άστο καλύτερα....καλά να'μαστε, δεν σώζομαι....

Δηλαδή τι; Θα τους τα χαρίσεις, ενώ τα δικαιούσαι;! Λάθος είσαι! Μερικές φωτοτυπίες κι ένα πρωινό, τσουπ, στον ΟΑΕΔ. Μετά σου τα καταθέτουν σε λογαριασμό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...