Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς αυτό πίναμε...Πω πω τι απαίσια μυρωδια!!!

Όσο το θυμάμαι...Μια αηδία!!!

Πως το επινε το καημένο το μπουμπάκι μου;

Ο γουργουράκος το πίνει;

ναι αλλά από το φριζολακ "μυρίζει" καλύτερα...αν το πίνει....ακατέβατο το πάει...τον σταματάω για να ρευτεί και μόνο χαστούκι δεν μου δίνει...ο παλιογουργούρης!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ναι αλλά από το φριζολακ "μυρίζει" καλύτερα...αν το πίνει....ακατέβατο το πάει...τον σταματάω για να ρευτεί και μόνο χαστούκι δεν μου δίνει...ο παλιογουργούρης!!!!

χαχαχα!!! Καλά, πρέπει να είναι πολύ λιγούρης!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κι ο δικός μου έτσι ήταν! Το χειρότερό του ήταν να του πάρεις το μπουκάλι απ' το στόμα. :tongue:

Τα ζουζουνάκια μωρέ πεινάνε πολύ γιατι αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς όταν ειναι λεχούδια!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Το σκέφτεσαι για δεύτερο Ελένη;

Θα το ήθελα πολύ γιατί σκεφτομαι πως όταν το μωρό μου μεγαλώσει δεν θα έχει κανεναν δικό του άνθρωπο αλλά δεν το τολμάω λόγω των συνθηκών....:cry: Εσύ;

Παρεπιπτόντως έχω πρόβλημα και με πετάει και έξω από cafe αλλά και από το parents. Το έχετε κι εσείς ή είναι σε μένα;

4Suap3.png

καλησπερ ακουκλες!ειμαστε μαι χαρα φτου φτου!!!!ολο γελακαι!ρε σεις με ο επιδομα μητροτητας απο οαεδ τι κανουμε????μιλαω για το εξαμηνο!μπηκα στο σαι τ αλλ αμαλλον ειμαι ηλιθια...δενκαταλαβα πολλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Θα το ήθελα πολύ γιατί σκεφτομαι πως όταν το μωρό μου μεγαλώσει δεν θα έχει κανεναν δικό του άνθρωπο αλλά δεν το τολμάω λόγω των συνθηκών....:cry: Εσύ;

Παρεπιπτόντως έχω πρόβλημα και με πετάει και έξω από cafe αλλά και από το parents. Το έχετε κι εσείς ή είναι σε μένα;

Το έφτιαχνε νωρίτερα σ' εμένα.

Μην το πολυσκέφτεσαι. Τι στο καλό; Θα μας κάνουν κουμάντο και πότε θα κάνουμε παιδιά;

Θα κάνω σίγουρα, αν κάτσει, όποτε κάτσει. Απ' τη νέα χρονιά λέω τώρα πια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερ ακουκλες!ειμαστε μαι χαρα φτου φτου!!!!ολο γελακαι!ρε σεις με ο επιδομα μητροτητας απο οαεδ τι κανουμε????μιλαω για το εξαμηνο!μπηκα στο σαι τ αλλ αμαλλον ειμαι ηλιθια...δενκαταλαβα πολλα!

Όταν τελειώσουν οι μέρες απ' το ΙΚΑ (οι 7 εβδομάδες μετά τη γέννα) τότε κάνεις χαρτιά για το 6μηνο.

Να πας καλύτερα σ' έναν ΟΑΕΔ να ρωτήσεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Το έφτιαχνε νωρίτερα σ' εμένα.

Μην το πολυσκέφτεσαι. Τι στο καλό; Θα μας κάνουν κουμάντο και πότε θα κάνουμε παιδιά;

Θα κάνω σίγουρα, αν κάτσει, όποτε κάτσει. Απ' τη νέα χρονιά λέω τώρα πια.

Πάντως από κει που το απέκλεια εχω αρχίσει να το σκέφτομαι, οπότε μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου!!

4Suap3.png

γεια σας κοριτσια!

πολλα νεα εχετε!

ελπιζω να ηρεμησαν τα ανησυχα μωρακια και να εξακολουθουν να ειναι ηρεμα τα ησυχα!

οσο για τις πεθερες... ωραιες οι φωτο!!! αλλα υπαρχει και η " ειμαι καλη πεθερα και δεν θα μου πει κανεις το αντιθετο!!!" χαχαχα

εμεις βγαζουμε δοντακια... πολυ νωρις γαμωτο... και ειναι πολυ ανησυχη η μπουμπου μου.. δεν βολευεται πουθενα... απο τους κολικους στα δοντια...θελει να κανει και πιπιλα συνεχεια... ( το κακο ειναι οτι η πιπιλα ειναι το στηθος μου... λογω θηλασμου...)

εχει και αυτον τον σκατοκαιρο εδω στην αθηνα... ολο αερα και κακο... εχουμε κλειστει μεσα... ουτε μαι βολτα για να ξεχαστει δεν μπορω να την παω...

ουφ... παω να παρω αγκαλιτσα να παρηγορησω το ψυχακι που δεν μπορει να κοιμηθει...

κοριτσια κρατηστε δυνατα!

Για τους μήνες θα σε γελάσω αλλά για φραγκακια 260!!

Καλά δεν είναι;

Μόνο καλά? Ελενάκι, είχες πάρει το εξάμηνο του ΟΑΕΔ?

Ρε γμτ, από την εταιρεία μου είπαν ότι δεν αξίζει τον κόπο, τσάμπα η ταλαιπωρία. Εγώ είχα πάρει εξάμηνο... Μπορώ ακόμα να κάνω τα χαρτιά μου?

Πόσο μου την δίνει όμως! Αφού βρε σκασμένοι του ΙΚΑ ξέρετε ποιοι δικαιούνται επιστροφή, γιατί πρέπει να έρθουμε εμείς να τα ζητήσουμε? Όταν χρωστάμε πως μας βρίσκετε αμέσως??? Αει σιχτήρ βραδιάτικο...

τα χατια τα κανω μετα τις 63 μερες δηλαδη?

Ναι, νομίζω ότι έχεις και περιθώριο 60 ή 90 μέρες μετά τις 63 μέρες... Τελικά θα πάρεις το εξάμηνο ή θα το πάρεις μούφα?

Μαεστρία, "γουλίτσα" σημαίνει εμετός, λίγος όμως...

Ο μικρός αντιθέτως, αφού τον μπανιάρισα, του στέγνωσα την μαλλούρα και ήμουν στην φάση που τον φιλούσα για να τον βάλω για ύπνο, έβγαλε όλο το γάλα πάνω μου! Και φυσικά παραλίγο να κάνω κι εγώ εμετό, δεν το αντέχω ρε γμτ...

Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω... Κυκλοφορούσα γυμνή, ο άντρας μου τον έκανε ξανά μπάνιο, εγώ να ξεπλένω ρούχα και να βάζω πλυντήριο, η μικρή άλλο που δεν ήθελε να χαζολογήσει για να καθυστερήσει τον ύπνο, σφουγγάρισα (γυμνή έτσι??? μόνο μάσκα φορούσα γιατί ήμουν έτοιμη να κάνω κι εγώ), έκανα μπάνιο και πριν λίγο τελείωσα...

Έναν καφέ είπα να πιω σήμερα με φίλες, από την ώρα που μπήκα μέχρι τώρα μου έχει βγει θεόξινο...

Καλό ξημέρωμα κόρες...

καλημέρα 30ούλες!!!!

Τι λέτε;τι λέτε; α!!!Οαεδια, ΙΚΑ κτλ ε;

Κισάκι το επίδομα από την ώρα που γεννήσεις, μπορείς να εξουσιοδοτήσεις και τον άνδρα σου να πάει να το πάρει...εμείς τα είχαμε ανάγκη τα λεφτά και με το που γέννησα, γύρισα΄σπίτι μετά από 1 εβδομάδα και τα πήραμε τα μάνεϊ...αν τα χρεάζεσαι κι εσύ, μπορείς να τα πάρεις από τώρα...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε καλέ; Αφού λέτε για το "απολαβείν" της υπόθεσης εγώ περιμένω το επίδομα (συμπλήρωμα) από τον ΟΑΕΔ..Άντε να μπεί να πληρωθώώώώώώ!!!:?:-?:?

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...