Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εγινε αγαπακι πες μου ποτε θα μπορεις,φιλακια κουκλες τριανταρες και κρατατε γερα,μπαιιιιιιιιιιιιιι.
κουφετάκι είσαι κομμάτι συλλεκτικό...αγαπώ κουφετάκι τρελά...

Λοιπόν ξύπνησε ο απόλυτος σας φιλώ για λίγο....γειαααα!!!!

ερχονται τα χριστουγεννα ε?αντε φευγω κι εγω παω να ταισω τον ταλιμπανακο μου καλο μεσσημερι σε οοολεςς τις 30ρες που ειναι και κουκλαρες αμε!!!

Αμάν καλέ, όλες μαζί;

Στο καλό να πάτε, θα κάτσω εγώ λίγο ακόμα, να φυλάω το μαγαζί. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!!

απο ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα με τις πεθερες ειναι γενικο!! χαχα... όπου και να καθησεις ακους να λενε για τις πεθερες τους!!

και εγω εχω θεματα, και το αστείο ειναι οτι εμφανιστηκαν με το που γεννησα την μπουμπου μου!! πιο πριν ηταν απλα απουσα..τωρα εχει αποκτησει παρουσια, λογο και αντιλογο!!! αλλα δεν δινω σημασια....

γεια σας κοριτσια!!!

απο ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα με τις πεθερες ειναι γενικο!! χαχα... όπου και να καθησεις ακους να λενε για τις πεθερες τους!!

και εγω εχω θεματα, και το αστείο ειναι οτι εμφανιστηκαν με το που γεννησα την μπουμπου μου!! πιο πριν ηταν απλα απουσα..τωρα εχει αποκτησει παρουσια, λογο και αντιλογο!!! αλλα δεν δινω σημασια....

Συγνώμη πώς την λένε την πεθερά σου;....ακριβώς όπως το είπες κι η δικιά μου...για καφέ δεν έχουν έρθει 5,5 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι!!!Τηλέφωνο τον άνδρα μου στο κινητό του...τώρα που τους χάνεις που τους βρίσκεις στο σταθερό και να μας καλούν...δεν λέω εριμένανε πως και πως το εγγόνι, αλλά από εντελώς απόντες(μην μιλήσω για τον γάμο μας, τα έξοδα κτλ κτλ) ειδικά η πεθερά μου, τώρα είναι φάντης μπαστούνι με φωνή!!!!σι χτιρ!!!εεεεε, δεν μπορώ....jo jo ομοιοπαθούσα βλέπεις...και είναι και νές γυναίκα...αυτό μου την σπάει περισσότερο από όλα....γκρρρρρρρρρρρρ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ti moy kanete?προχτες bghkame me thmikrh bolta karotsada 2 vrew thn eixa!μετα ηρθε ο παπα ςκαι μας διαβασε ευχουλα!σημερα και χτες μεσα λογω υγρασιας αλλα εχει πολλη ζεστη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες κούκλες!!!

Σας διάβασα στα πολυ πεταχτά κι έχω να πω:

Περαστικά στα αρρωστούλια της συνονόματης2008 και της Μαεστρίας... Αγύριστα να είναι!!!!

Φιλάκια στην μπουμπού της κίσας... Κι εμένα ο γιος μου μόνο έκανε κολικούς, για 35 μέρες κάθε βράδυ 1-4 τα ξημερώματα κλάμα μέχρι αηδίας, τον τάιζα στις 4και κάτι και κοιμόταν στις 6... Στις 7 ξυπνούσε η κόρη μου! Αχ, μην τα θυμάμαι, κοιμόμουν για 15 και 30 λεπτά την ημέρα τότε!!! Τα νεύρα κρόσια, και άσχημη επιλόχεια κατάθλιψη! Αφού επιβιώσαμε όλοι τότε, μην μιλάμε καθόλου...

Πεθερικά!!! Μην μου ανοίγετε το στόμα, δεν έχω χρόνο τώρα, κάποια άλλη στιγμή θα επανέλθω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... Ευτυχώς, από την ώρα που έδωσα άσχετο όνομα την μικρή μου κόψαμε και τις διπλωματικές σχέσεις, όσο και να ήθελαν να τα ξαναβρούμε στην βάφτιση του μικρού έφαγαν πόρτα.... Αν ήξερα τι καλά που είναι όταν δεν μιλάμε θα τους έκοβα την καλημέρα 14 χρόνια πριν!

Αυτά, ο άντρας μου είναι μόνος του με ένα τεράστιο προφιτερόλ, όσο αργώ κατά μου είναι...

Φιλιά και καλό ξημέρωμα κούκλες!!!

Καλημερούδια κοριτσάκια μου!!!!

Εleni_k ευχαριστω για τις ευχές και σε περιμένουμε με καυστικές λεπτομέρειες για τα πεθερικά!!

Κουφετάκι μου ξέχασες να προσθέσεις και το στυλ της δικιάς μου που είναι με έναν σταυρό στο χέρι!!! (δεν έχω τίποτα με την θρησκεία μας, απλώς απεχθάνομαι αυτές που κάνουν πολλούς τεμενάδες!)

maestria μου πως πάει ο μικρός; Είναι καλύτερα σήμερα;

παστάκια, υπομονή του ιώβ χρειάζεται να έχουμε με τις πεθερές που βρήκαμε!!!

Κισάκι, μπράβο ρε να την βγάζεις τη μπουμπού, θα της κάνει καλό! Μόνο πρόσεχε, μακρυα από άρρωστα παιδάκια!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Περαστικά στα αρρωστούλια της συνονόματης2008 και της Μαεστρίας... Αγύριστα να είναι!!!!

Χίλια ευχαριστώ!

maestria μου πως πάει ο μικρός; Είναι καλύτερα σήμερα;

Καλύτερα είναι, από χθες ήδη,α λλά έχει μπούκωμα και βήχα. Θέλω αύριο να τον στείλω παιδικό, αλλά θα δείξει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρααααααααααα....

Τι κάνετε; εμείς εκεί που κοιμόμαστε καλά το βραδάκι, αλλάξαμε το γάλα για τις γουλίτσες και τώρα αυτό του δημιουργεί πονάκια και ξυπνάει το βράδυ με τσιρίδες!!!γουργούρηηηηη; Πονάς; έλα η μανούλααααα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημέρααααααααααα....

Τι κάνετε; εμείς εκεί που κοιμόμαστε καλά το βραδάκι, αλλάξαμε το γάλα για τις γουλίτσες και τώρα αυτό του δημιουργεί πονάκια και ξυπνάει το βράδυ με τσιρίδες!!!γουργούρηηηηη; Πονάς; έλα η μανούλααααα

Γουλίτσες; :confused:

Καλημέρα σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλύτερα είναι, από χθες ήδη,α λλά έχει μπούκωμα και βήχα. Θέλω αύριο να τον στείλω παιδικό, αλλά θα δείξει.

Μπράβο το πουλάκι μου! Αντε με το καλό να ξεκινήσετε πάλι αύριο!

4Suap3.png

καλημέρααααααααααα....

Ωχ!! Αρχίσατε τα υποαλλεργικά; Τι γάλα του δίνεις;

4Suap3.png

Μπράβο το πουλάκι μου! Αντε με το καλό να ξεκινήσετε πάλι αύριο!

Χλωμό τον βλέπω γι' αύριο! Φοβάμαι μη δε βγάλει αύριο τη μέρα και δεν έχω τι να τον κάνω Παρασκευή, γιατί δεν μπορούν τα πεθερικά. :rolleyes:

Η δικιά σου καλά;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι μωρέ μαεστρία αναγωγές πως το λένε!!!

Απταμίλ αρ1...ωχ ξύπνησε..ώρα να φάει ο απόλυτος..τα λέμε σε λίγο γκέρλς....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...