Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

Ε το παθαίνουμε όλες όταν παίρνουμε απόφαση μέσα μας να κάνουμε κάτι άλλο από αυτά που μας λέει ο πρώτος μας εξωσωματικός. Είναι ψυχοφθόρο πολύ αυτό που περνάμε. Αποφασίσαμε να πάμε με έναν γιατρό μετά από πολύ ψάξιμο και εσωτερική τρικυμία να πω. Οταν πρέπει πάλι να σηκωθείς να πεις κάτι δεν πάει καλά, ε όσο ναναι ξεκινάς και έχεις νεύρα με τον εαυτό σου γιατί δυστυχώς σε όλους τους τομείς πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, ποτέ μόνο παθητικοί. 

• Δύναμη! 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Οχι βρε κοριτσια μη μου στειλετε κανεναν,γιατι θα μου χαλασουν και τους δικους μου.

Να σας πω στην αληθεια,ειναι φορες που βαριεμαι τρελα να παω,εντωμεταξυ παμε και στους δικους μου και στα πεθερικα,η Κυριακη ειναι αφιερωμενη σε εκεινους.Αλλα απο την αλλη λεω,μια μερα μωρε τη βδομαδα ειναι,μη γινομαι κι εγω παραξενη......οποτε ενταξει περναει η μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορει με τροπο ο αντρας σου να τους βαλει λιγο στη θεση τους;

ναι ρε..αλλά κι αυτός ο άνθρωπος δουλεύει όλη μέρα, είναι κομμάτια δεν έχει την όρεξή τους συνέχεια. τους την λέει ωραία και καλά μία-δύο-τρείς, ε μετά βάζει μία φωνή και τους βλέπεις σούζα!!!μετά από καμμιά βδομάδα όμως πάλι τα ίδια...το έλεγα και σε κάτι άλλες κοπέλες, τον ασυμμάζευτο παιδάκι μου...απόρω πως ζούσε ο άνδρας μου μαζί τους και δόξα τω Θεώ κουσούρι στα 9,5 χρόνια που είμαστε μαζι, δεν μου έβγαλε.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Οχι βρε κοριτσια μη μου στειλετε κανεναν,γιατι θα μου χαλασουν και τους δικους μου.

Να σας πω στην αληθεια,ειναι φορες που βαριεμαι τρελα να παω,εντωμεταξυ παμε και στους δικους μου και στα πεθερικα,η Κυριακη ειναι αφιερωμενη σε εκεινους.Αλλα απο την αλλη λεω,μια μερα μωρε τη βδομαδα ειναι,μη γινομαι κι εγω παραξενη......οποτε ενταξει περναει η μερα.

Κι εγώ τους βαριέμαι τρελάαααααααααααααααααα!

Βασικά, τις περισσότερες φορές και τους γονείς μου βαριέμαι! Έλεος, επειδή κάναμε παιδί πρέπει να 'μαστε με τα μπαρμπάδια συνέχεια! Εγώ θέλω να 'μαι με τους φίλους μου! (να, να, νααααααα :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κορίτσια δεν ξέρω εμένα δεν είναι έτσι η μάνα μου...σκοτωνόμαστε ναι, δεν ταιριάζουμε, αλλά ο άνδρας μου αισθάνεται άρχοντας (όπως κι οι υπόλοιποι γαμπροί), δεν τον ενοχλεί κανείς...και ό,τι κάνει λάθος στο παιδί(γιατί τον κακομαθαίνει στην αγκαλίτσα) του την λένε οι αδερφές μου που είμαστε ίδιας ηλικίας και είμαστε παρέα συνέχεια και δεν παρεξηγιούνται...εγώ γιατί να το τραβάω αυτο;μάλλον θα γίνω σκύλα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

εξαρτατε απο τι πεθερα εχεις φεσωθει αν ειναι ετσι1285302nyjstnvjys.jpg την γουσταρω δεν εχεις προβλημα το κανε και δυο φορες τελεια.αν ειναι ετσι298427xoib5ruvqj.gif την πατησες παντα θα ειναι ποιο ομορφη ποιο τσαουσα και δεν θα σε ποτε καλη για τον γιο της.αν ειναι ετσι447482724_22dd05638c.jpg

την πατησες ειναι σαν την πεθερα μου και δεν σε γλυτωνει τπτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Αχ βρε κουφετακι μου,με μυριστηκες,εδω τα κοριτσια εχουν θεμα,κι εισαι η πιο ειδικη για να τις διαφωτισεις με τις αξεχαστες στιγμες που εχεις ζησει με την πεθερουλα σου:mad:

Τι κανεις κοριτσακι μου;Αντε βρε ελα αν μπορεις αυριο στην ΕΣΤΙΑ για καφεδακι οταν θα εχει μαθημα η μικρη μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

σε ακουσα που με φωναζες αααννααααμπεεελλ μυγδαλαααααα!!!χαχααχαχαα τι να πω βρε στα κοριτσια?απο που να αρχισω και που να καταληξω ειναι πολυ μεγαλο θεμα και ειμαι κουρασμενηασε που σε λιγο πρεπει να ταισω το μικρο.για αυριο χλωμο το βλεπω αστο ειμαι ψοφια αυτες τις μερες.ρωτηστε παντος κορες πειτε τους προβληματισμους σας.αχ!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Που είσαι βρε κουφέτο; Άνοιξες το θέμα και μας εγκατέλειψες βρε παιδάκι μου!

οχι δεν εγκαταλειπω ποτε απλα ειχα κατι θεματακια και δεν ειχα ορεξη γι αυτο απουσιαζα.εδω ειμαι δεν φευγω δεν φευγω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

οχι δεν εγκαταλειπω ποτε απλα ειχα κατι θεματακια και δεν ειχα ορεξη γι αυτο απουσιαζα.εδω ειμαι δεν φευγω δεν φευγω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εγινε αγαπακι πες μου ποτε θα μπορεις,φιλακια κουκλες τριανταρες και κρατατε γερα,μπαιιιιιιιιιιιιιι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

κουφετάκι είσαι κομμάτι συλλεκτικό...αγαπώ κουφετάκι τρελά...

Λοιπόν ξύπνησε ο απόλυτος σας φιλώ για λίγο....γειαααα!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ski_vacation_rentals_finland_3554i.jpg

ερχονται τα χριστουγεννα ε?αντε φευγω κι εγω παω να ταισω τον ταλιμπανακο μου καλο μεσσημερι σε οοολεςς τις 30ρες που ειναι και κουκλαρες αμε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...