Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσια, υπάρχει καμιά που να είναι ευχαριστημένη με τα πεθερικά της;

Όχι παιδάκι μου και άγιοι να 'ναι!!!

Ειδικά πεθερά και καλή γίνεται; Αφού είμαστε κάργα ανταγωνιστικές οι γυναίκες, πως να ταιριάξουν πεθερά και νύφη; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι ο δικός μου το πρώτο τους είναι και τον υπεραγαπάνε, δεν έχω παράπονο. Αλλά υπερβολές ΔΕΝ ανέχομαι. Νομίζουν ότι κάνουν καλό στο παιδί με το να το μπουκώνουν;;; Τον μεγάλο της γιο (κουνιάδο) η πεθερά τον είχε κάνει μπούλη - ακόμα είναι - και μαμόθρεφτο, οπότε δεν είναι ακριβώς το πρότυπό μου.

Σκύλα, ξεσκύλα, εγώ είμαι η μαμά, οπότε εγώ κάνω κουμάντο! :tongue:

Γεια σου πατρινιά!

γεια χαραντάν στα κορίτσια τα ζουμπουρλούδικα!!!

Αχ ρε κοριτσια, υπάρχει καμιά που να είναι ευχαριστημένη με τα πεθερικά της;

Τελικά εμείς είμαστε οι στραβές ή αυτές;

Εδώ εμένα μου 'χει καταστρέψει τις πιο όμορφες στιγμές μου και φυσικά φταίχτρε ήμουν εγώ ετσι; Δεν δτο συζητάμε!!

Αει σιχτίρι πια!!! Φουντωσα πάλι!!!:mad:

Σε εμάς ύπήρχε ψιλο-πρόβλημα και τον γουργούρη τον κάναμε με εξωσ, δεν ξέρω άν σας το έχω ξαναπεί....δεν λένε Δόξα τω Θεω, παρά μου σκοτίζουν τα α......Τάιζα το παιδί και μου λέει η λεγάμενη "τι; είναι η ώρα του σίγουρα;" όχι μωρή το ταίζω από χόμπυ, δεν είχα τι να κάνω και λέω ας μπουκώσω τον γουργούρη...στα κομμάτια...ε, μα!!!!παιδάκι μου αυτή δεν μου μίλαγε, τώρα μου το παίζει δυναμική και καλή μάνα...που θα την χορέψω εγώ στο ταψί...καλή καλή, αλλά αν μου τα σκοτίσεις δεν θέλω και πολύ...ευτυχώς που ο άνδρας μου τους τα χώνει, δεν χαμπαριάζει,απλά δεν τους τα λέει άγρια, αλλά με το γάντι.... γι'αυτό το παίζω εγώ καλή...ευτυχώώώώώς!!!εσάς οι άνδρες σας πως αντιδρούν!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εσάς οι άνδρες σας πως αντιδρούν!!!

Και τον άντρα σούζα τον έχω! ΧεΧε! Όχι, εντάξει, για τον χάζμπαντ εγώ κι ο μικρός είμαστε η πρώτη του προτεραιότητα, οπότε τα βρίσκουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλα κοριτσια εχετε πιασει βλεπω θεμα κι εχετε φορτισει.......

Που εισαι κουφετακι μου να δωσεις τα φωτα σου.....

Εγω παντως κοριτσια δεν εχω προβλημα,ειναι μια χαρα τα πεθερικα μου.Βεβαια ενταξει οταν ηταν η δικια μου μικρουλα(πρωτο εγγονι,κι απο τις 2 μεριες)ξερετε προσπαθουσαν να δωσουν τα φωτα τους...αλλα ευτυχως γρηγορα καταλαβαν πως εμεις ειμαστε οι γονεις και παιρνουμε τις αποφασεις.

Εμεις παντως που συνηθως βρισκομαστε καθε Κυριακη για φαγητο,ειναι ολα ΟΚ.

Μαλλον ειμαι απο τις εξαιρεσεις,οχι οτι δεν ερχονται καποιες στιγμες,αραια και που,που κατι μπορει να ειπωθει,αλλα το αφηνω να περασει στο ντουκου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

εσάς οι άνδρες σας πως αντιδρούν!!!

Αααα!!! Εμένα είναι μαμάκιας και μοναχοπαίδι (δολοφονικός συνδιασμός) αλλά όταν χρειάζεται της τα χώνει πολύ ασχημα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα!! Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα την είχα κάνει με ελαφρυα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μαλλον ειμαι απο τις εξαιρεσεις,οχι οτι δεν ερχονται καποιες στιγμες,αραια και που,που κατι μπορει να ειπωθει,αλλα το αφηνω να περασει στο ντουκου.

Θεμα που καίει και τσουρουφλάει μανου μου!!!

Είσαι όντως από τις εξαιρέσεις και πολύ καλά κάνεις και αντιδράς έτσι αφού είναι ελάχιστα τα σκηνικά σας!

4Suap3.png

Που εισαι κουφετακι μου να δωσεις τα φωτα σου.....

Εγω παντως κοριτσια δεν εχω προβλημα,ειναι μια χαρα τα πεθερικα μου.Βεβαια ενταξει οταν ηταν η δικια μου μικρουλα(πρωτο εγγονι,κι απο τις 2 μεριες)ξερετε προσπαθουσαν να δωσουν τα φωτα τους...αλλα ευτυχως γρηγορα καταλαβαν πως εμεις ειμαστε οι γονεις και παιρνουμε τις αποφασεις.

Εμεις παντως που συνηθως βρισκομαστε καθε Κυριακη για φαγητο,ειναι ολα ΟΚ.

όντως κοπελιά από τις εξαιρέσεις είσαι...μας ξενέρωσες:P:p:p..πού τους βρήκες αυτούς τους καλούς; Ρε παιδί μου δεν λέω και εμένα καλοί είναι απλά επειδή επιτέλους μετά από τόσα χρόνια απόκτησαν εγγόνι και μου βγάζουν όλα τα απωθημένα τους...και η πεθερά μου ήταν γενικά υπερπροστατευτική αλλά ευτυχώς ο άνδρας μου δεν βγήκε βούτυρο..ακριβώς το αντίθετο:P:p:p...αλλά ρε παιδί μου αισθάνομαι οτι με πνίγουν...αυτοί δεν σε συμβουλεύουν, ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝ...άσε τις μλκιες που έχω ακούσει!!!επειδή δεν θήλασε με είχε πρήξει να μηνθηλάζω οτι θα χαλάσει το στήθος μου, το στομάχι του παιδιού κτλ..ε, πες πες με μάτιασε και ο γουργούρης στους 2 μήνες σταμάτησε!!!σιχτίρ!!!άσε που τον αλλάζω; λές και ακούω απυθείας μετάδοση τι κάνω...όπως τους αγώνες ποδοσφαίρου και τους εκφωνητές: "τώρα του βάζεις την πάνα; τώρα του βάζεις κρέμα"..."Τώρα μας τα'πρηξες!", θέλω να της πω!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Α κοριτσια δεν μπορω να πω,γενικα οι ανθρωποι δεν ανακατευονται πουθενα.Οποτε ενταξει αν γινει και κατι επιπολαιο,δε δινω σημασια...

Ευτυχως η μικρη μου εχει μεγαλωσει και αρκετα,οποτε δεν εχουμε παρεμβασεις,στο φαγητο και τα σχετικα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α κοριτσια δεν μπορω να πω,γενικα οι ανθρωποι δεν ανακατευονται πουθενα.Οποτε ενταξει αν γινει και κατι επιπολαιο,δε δινω σημασια...

Ευτυχως η μικρη μου εχει μεγαλωσει και αρκετα,οποτε δεν εχουμε παρεμβασεις,στο φαγητο και τα σχετικα.

να σου στείλω τους δικούς μου να τους εκπαιδευσουν; Μιλάμε δεν έχω την υπομονή να τσακώνομαι συνέχεια μαζί τους..αμάν!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Αχ βρε παστακια μου τι τραβας κι εσυ,καλα βρε παιδι μου περνατε τοσες ωρες μαζι;Εμεις γενικα αν εξαιρεσουμε την καθιερωμενη πλεον Κυριακη,που μαζευομαστε ολη η οικογενεια,εχουμε μονο τις γιορτες και τα πανηγυρια,οποτε εκ των πραγματων δεν ειναι απο διπλα για να ξερει τι κανουμε ανα πασα στιγμη.

Εσυ ομως με την ηχω διπλα στο αυτι σου,χαρα στο κουραγιο σου:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

να σου στείλω τους δικούς μου να τους εκπαιδευσουν; Μιλάμε δεν έχω την υπομονή να τσακώνομαι συνέχεια μαζί τους..αμάν!

Δεν μπορει με τροπο ο αντρας σου να τους βαλει λιγο στη θεση τους;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ βρε παστακια μου τι τραβας κι εσυ,καλα βρε παιδι μου περνατε τοσες ωρες μαζι;Εμεις γενικα αν εξαιρεσουμε την καθιερωμενη πλεον Κυριακη,που μαζευομαστε ολη η οικογενεια,εχουμε μονο τις γιορτες και τα πανηγυρια,οποτε εκ των πραγματων δεν ειναι απο διπλα για να ξερει τι κανουμε ανα πασα στιγμη.

Δεν ξέρεις πως είναι; Όταν είναι μωρό και είναι πιο κολλημένοι και τους χρειάζεσαι (εγώ π.χ.) περισσότερο, ειδικά όταν αρρωσταίνει το μωρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Που να της στείλω τους δικούς μου να δεις!!!

4Suap3.png

όχι βλεπόμαστε το πολύ 1 φορά την εβδομάδα, αλλά η βίζιτά τους είναι αρμένικη, όπως λέμε εμείς εδώ, κρατάει αιώνες!!!και κάθε φορά που λέω οτι να δουν και λίγο τον γουργούρη ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΜΙΛΑΜΕ..αφού μόλις φεύγουμε τον κοιτάω στραβά τον άνδρα μου και αυτός βάζει κάτι γέλια και μου λέει "να σε πιάσω από την μύτη;" καλό σκατό κιαυτός...επειδή ξέρει οτι τα χώνω και κάνω υπομονή....στο καλό!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...