Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα 30ούλες!!!

Μην το λες κι ο δικός μου είχε, για περίπου 1,5 μήνα. Εφιαλτικοί ήταν!!!

Ήμουν συμμετέχουσα στην εφορευτική και ΨΟΦΗΣΑ κορίτσια, 22 ώρες στο πόδι. ΑΚΟΜΑ δεν έχω συνέλθει κι έχουμε και την επόμενη Κυριακή!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Μήπως να αρρώσταινες;

Και απλήρωτη και ψόφια και 2 κυριακές. Πολύ δεν πάει;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι, εννοώ να αρρωστήσεις στις εκλογές ρε συ!!!

Αααααααααααα, μετά το κατάλαβα!

Ε, κάτσι να 'ρθει η ώρα και θα δω πως θα 'μαι.

Τι κάνει η μικρή σου; Ο δικός μου έχει ίωση (εμετό όλο το βράδυ της Κυριακής) και κάθεται με τους παππούδες πάλι!

ΣΙΓΑ μη πηγαίναμε και δεύτερη εβδομάδα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι κάνει η μικρή σου; Ο δικός μου έχει ίωση (εμετό όλο το βράδυ της Κυριακής) και κάθεται με τους παππούδες πάλι!

ΣΙΓΑ μη πηγαίναμε και δεύτερη εβδομάδα. :rolleyes:

Αχ μωρε το ματιάξαμε το καημενούλι...

Παντως η γαστρεντερίτιδα πολύ παίζει αυτή τη βδομάδα.

Περαστικούλια του το μαναράκι μου!!!

Εμείς ακόμη είμαστε με αντιβίωση αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι γλιτώσαμε τα χειρότερα...

Σήμε ρα πάμε 2η μέρα παιδικό και μετράω πόσες θα φτάσουμε..Θα τις κάνουμε 5 ή ....

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλά, ασ τις 10σουμε πρώτα...Ούτε αυτό δεν έχουμε καταφέρει!!!

Εσάς σταμάτησε τουλάχιστον ο εμετός;

Ναι, μόνο την Κυριακή το βράδυ έκανε, αλλά τα έβγαλε ΟΛΑ!!! Χαμός έγινε.

Βεβαια από τότε δεν έχει φάει και ιδιαίτερα, οποτε τι να βγάλει; Του κάνω διατροφή όπως είπε ο γιατρός και μπρίζωσα και τα πεθερίδια, ΜΗ ΤΥΧΟΝ τον πιέσουνε να φάει (γιατί έχουν μια τάση), τους έσκισα! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hallo όμορφες...

πώώώώς πάνε τα αστέρια σας;

Πώώώώ ρε Ελένη2008 αυτά τα πεθερίδια που λές!!! Εμένα ήρθαν την Κυριακή και του λέω του ανδρός μου, κάθε φορά που λέω ναι ρε παιδί μου να βρεθούμε και λίγο να δούν και το παιδί, 1000000 φορές το μετανιώνω μετά....μιλάμε μου τα σκοτίσανε ε;ΔΕΝ ΤΟΥς ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μπρίζωσα και τα πεθερίδια, ΜΗ ΤΥΧΟΝ τον πιέσουνε να φάει (γιατί έχουν μια τάση), τους έσκισα! :mad:

χαχα!! Καλά μίλάμε σούζα τους έχεις!!!:tongue:

Βέβαια πέρα από την πλάκα καλά έκανες γιατι αυτή την τάση την έχουν όλοι οι παππούδες, κι έτσι όπως είναι το μωρό δεν κάνει να βαρύνει το στομαχάκι του.Θέλει λίγι προσοχή αυτές τις μέρες!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

hallo όμορφες...

πώώώώς πάνε τα αστέρια σας;

Πώώώώ ρε Ελένη2008 αυτά τα πεθερίδια που λές!!! Εμένα ήρθαν την Κυριακή και του λέω του ανδρός μου, κάθε φορά που λέω ναι ρε παιδί μου να βρεθούμε και λίγο να δούν και το παιδί, 1000000 φορές το μετανιώνω μετά....μιλάμε μου τα σκοτίσανε ε;ΔΕΝ ΤΟΥς ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!

Γεια σου παστακια!!!

Περιττό να σου πω ότι δεν είσαι η μόνη, έτσι; Αν ήταν δυνατον να το βλέπουν με τηλεπάθεια πολύ θα με βόλευε!!!

4Suap3.png

χαχα!! Καλά μίλάμε σούζα τους έχεις!!!:tongue:

Βέβαια πέρα από την πλάκα καλά έκανες γιατι αυτή την τάση την έχουν όλοι οι παππούδες, κι έτσι όπως είναι το μωρό δεν κάνει να βαρύνει το στομαχάκι του.Θέλει λίγι προσοχή αυτές τις μέρες!

Ναι καλά, γίνομαι εγώ η σκύλα, όταν λέω τ' αυτονόητα Ελένη! Γιατί την Κυριακή, ενώ ήταν ήδη λίγο μπουκωμένος, πήγανε όλοι μαζί (πεθερίδια, χάζμπαντ και υιός) σε ΔΥΟ εκλογικά κέντρα να ψηφίσουνε, έξω για φαγητό και μετά πόσο δρόμο να 'ρθουνε στο χωριό, να δούνε εμένα.

Ξεκούραση ΜΗΔΕΝ το μωρό κι έτρωγε κι ότι να 'ναι και πολύ ποσότητα όλη μέρα!

Τον εμετό εμείς τον καθαρίζαμε μετά όμως!!!

Ας γίνομαι σκύλα, σκοτίστηκα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ θα αρχίσω να γίνομαι σκύλα, γιατί πολύ καλή το παίζω και με περνάνε από τον κ@λο τους απ'ο,τι βλέπω.....η πεθερά μου εκεί που δεν μίλαγε καθόλου μου τα έχει ζαλίσει. Είναι το 1ο εγγόνι από το σόι του άνδρα μου...κι άμα;αυτό σημαίνει οτι μέσες-άκρες πρέπει με τον τρόπο τους να σε μειώνουν; σιχτιρ πια...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγώ θα αρχίσω να γίνομαι σκύλα, γιατί πολύ καλή το παίζω και με περνάνε από τον κ@λο τους απ'ο,τι βλέπω.....η πεθερά μου εκεί που δεν μίλαγε καθόλου μου τα έχει ζαλίσει. Είναι το 1ο εγγόνι από το σόι του άνδρα μου...κι άμα;αυτό σημαίνει οτι μέσες-άκρες πρέπει με τον τρόπο τους να σε μειώνουν; σιχτιρ πια...

Kι ο δικός μου το πρώτο τους είναι και τον υπεραγαπάνε, δεν έχω παράπονο. Αλλά υπερβολές ΔΕΝ ανέχομαι. Νομίζουν ότι κάνουν καλό στο παιδί με το να το μπουκώνουν;;; Τον μεγάλο της γιο (κουνιάδο) η πεθερά τον είχε κάνει μπούλη - ακόμα είναι - και μαμόθρεφτο, οπότε δεν είναι ακριβώς το πρότυπό μου.

Σκύλα, ξεσκύλα, εγώ είμαι η μαμά, οπότε εγώ κάνω κουμάντο! :tongue:

Γεια σου πατρινιά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ ρε κοριτσια, υπάρχει καμιά που να είναι ευχαριστημένη με τα πεθερικά της;

Τελικά εμείς είμαστε οι στραβές ή αυτές;

Εδώ εμένα μου 'χει καταστρέψει τις πιο όμορφες στιγμές μου και φυσικά φταίχτρε ήμουν εγώ ετσι; Δεν δτο συζητάμε!!

Αει σιχτίρι πια!!! Φουντωσα πάλι!!!:mad:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...