Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σου Ελένη2008..όλα καλά με την μέση..υποχωρεί το θέμα.Το μόνο που μου έχει μείνει είναι οτι δεν μπορώ να σκύψω πολλή ώρα καιόταν σηκώνομαι το πρωί πονάει η μέση μου και αισθάνομαι σαν κουρασμένη...ο 2ος ορθοπεδικός έκανε την ίδια διάγνωση, απλά λίγο πιο ήπια....

Εσύ εντάξει όλα καλά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

γειά σου Ελένη2008..όλα καλά με την μέση..υποχωρεί το θέμα.Το μόνο που μου έχει μείνει είναι οτι δεν μπορώ να σκύψω πολλή ώρα καιόταν σηκώνομαι το πρωί πονάει η μέση μου και αισθάνομαι σαν κουρασμένη...ο 2ος ορθοπεδικός έκανε την ίδια διάγνωση, απλά λίγο πιο ήπια....

Εσύ εντάξει όλα καλά;

Μπορώ να πω επιτέλους καλά!!!\

Μετά από μια εβδομάδα που έμεινε στο σπίτι η μικρή είναι πολύ καλύτερα! Σήμερα πήγε και στον παιδικό...

Την αντιβίωση βέβαια την συνεχίζουμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

άντε μωρέ με την μπουμπίτσα, ταλαιπωρήθηκε...εμείς πάλι έχουμε κολικουληδες....άστα...εκεί που σκάει χαμογελάκια και τρελαίνομαι, θέλω να το τσιμπήσω, βάζει μία τσιρίδα...πονάει ο κακομοιρούλης ο γουργουράκος μωλέεεε...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

άντε μωρέ με την μπουμπίτσα, ταλαιπωρήθηκε...εμείς πάλι έχουμε κολικουληδες....άστα...εκεί που σκάει χαμογελάκια και τρελαίνομαι, θέλω να το τσιμπήσω, βάζει μία τσιρίδα...πονάει ο κακομοιρούλης ο γουργουράκος μωλέεεε...

Αχ μωρε τα μπεμπάκια μας!!!

Ασε από κολικούς ξέρω πολύ καλά...4μήνες μας πήγε!!

Αλλά ρε συ μου κάνει εντύπωση.. τα αγόρια σπάνια έχουνε κολικούς!

4Suap3.png

α κοριτσια ο παιδιατρος ειπε τα αγορια εχουν χειροτερους κολικους!!!εμας αυτες οι 2 μερες μακαρι ν αηταν ,μην την ξαναπιασουν!μας πηρε τ αμυαλα δε λετε τιποτα!!!!να τα χαιρεστε!!!!καλα ειμαιαπλ αητανκαι οκαλο ςμου εδω ειχε αδεια και δενμπορουσ αν αμπαινω πολυ!εσει ςκαλα???

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

α κοριτσια ο παιδιατρος ειπε τα αγορια εχουν χειροτερους κολικους!!!εμας αυτες οι 2 μερες μακαρι ν αηταν ,μην την ξαναπιασουν!μας πηρε τ αμυαλα δε λετε τιποτα!!!!να τα χαιρεστε!!!!καλα ειμαιαπλ αητανκαι οκαλο ςμου εδω ειχε αδεια και δενμπορουσ αν αμπαινω πολυ!εσει ςκαλα???

Καλώς την μανούλα!!!

Να σου πω την αλήθεια...δυστηχως θα την ξαναπιάσουν!

Αλλά μη μασάς! Εχεις συμπαράσταση από μας.. Τα ίδια περναμε όλες αγάπη μου!;)

Αλλες σε μικρότερο και άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

εγώ έχω ακούσει οτι τα αγοράκια περνάνε πιο πολύ κολικούς,απ'ο,τι τα κορίτσια....τι να πώ...γουργούρη μουουουουου...έλα!η μανούλα!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αχ μωρε τα μπεμπάκια μας!!!

Ασε από κολικούς ξέρω πολύ καλά...4μήνες μας πήγε!!

Αλλά ρε συ μου κάνει εντύπωση.. τα αγόρια σπάνια έχουνε κολικούς!

Μην το λες κι ο δικός μου είχε, για περίπου 1,5 μήνα. Εφιαλτικοί ήταν!!!

Ήμουν συμμετέχουσα στην εφορευτική και ΨΟΦΗΣΑ κορίτσια, 22 ώρες στο πόδι. ΑΚΟΜΑ δεν έχω συνέλθει κι έχουμε και την επόμενη Κυριακή!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ κορίτσια έχω ένα αγόρι και 2 κορίτσια και μόνο στον γιο μου υπέφερα στην κυριολεξία από τους κολικούς!!!!Τα κορίτσια δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε ή μεγάλγ ούτε τώρα η μικρή....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...