Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

όχι, αλήθεια τώρα, την όρεξή τους έχουμε συνέχεια; μα δεν το καταλαβαίνουν οτι έχουν χάσει όλη την αίγλη τους...και με τους νόμους που βγάζουν, καθε καρυδιάς καρύδι θα ψηφίζει...θυμηθείτε με, σε 30-40 χρόνια, να'μαστε καλα, θα έχουμε Αλβανό πρωθυπουργό....γιατί είμαστε άχρηστοι και έχουμε ξεφύγει εντελώς....Δεν είμαι ρατσίστρια, απλά προσπαθώ να ερμηνέψω τις μ@λ#$κισμένες κινήσεις των πολιτικών που, θυμηθείτε με ξανά, θα μας καταστρέψουν εντελώς!!!

Μια τάση αυτοκαταστροφης την έχουμε πάντα οι Ελληνες!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελά ρε! Νόμιζα ότι κάτι είχες αναφέρει για Σταυρούπολη ή καπου προς τα εκεί.

Μέσα στη Βέροια ή σε κανένα χωριό;

Πήγαινα με τη δουλεια Ημαθία.

Όχι απλώς χωριό, κ***χώρι! Εκεί μεγάλωσα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι απλώς χωριό, κ***χώρι! Εκεί μεγάλωσα. :mrgreen:

καλά όλοι μας από χωριό είμαστε, μην ακούς μερικές/ους που το παίζουν πρωτευουσιάνες/οι!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλά όλοι μας από χωριό είμαστε, μην ακούς μερικές/ους που το παίζουν πρωτευουσιάνες/οι!!!

Αν εννοείς την καταγωγή μας αυτό είναι σίγουρο και όποιος το αρνείται δεν είναι καθόλου προς τιμήν του!

Ίσα ίσα που θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις ρίζες μας!!! Νομίζω;

Αλλά εγώ για παράδειγμα είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Θεσσαλονικη. Τι θα πρέπει να πώ;

4Suap3.png

Αν εννοείς την καταγωγή μας αυτό είναι σίγουρο και όποιος το αρνείται δεν είναι καθόλου προς τιμήν του!

Ίσα ίσα που θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις ρίζες μας!!! Νομίζω;

Αλλά εγώ για παράδειγμα είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Θεσσαλονικη. Τι θα πρέπει να πώ;

Εσύ Σαλονικιά είσαι, όπως κι ο άντρας μου, αλλά έχει καταγωγή από χωριό. Οι γονείς του ήρθανε παιδιά από τα χωριά τους. Οπότε έχει περάσει καιρός.

Εγώ ζούσα στο χωριό μέχρι τα 17 μου και οι γονείς είναι ακόμα εκεί.

Οπότε από χωριό, χωριό εγώ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Λοιπόν ακούστε

Ο μπάμπάς μου από τα Καλαβρυτοχώρια που λέμε εμείς εδώ. Η μαμά μου κατάγεται από ένα χωριό του ν.Ηλείας, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε(ώς τα 20 της )στην Αθήνα. Τις δύο μου αδερφές τις γέννησε την μία στην Αθήνα την άλλη στον Πειραιά. Τις άλλες 2 μας γέννησε στην Πάτρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν τα γυφτάκια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εσύ Σαλονικιά είσαι, όπως κι ο άντρας μου, αλλά έχει καταγωγή από χωριό. Οι γονείς του ήρθανε παιδιά από τα χωριά τους. Οπότε έχει περάσει καιρός.

Εγώ ζούσα στο χωριό μέχρι τα 17 μου και οι γονείς είναι ακόμα εκεί.

Οπότε από χωριό, χωριό εγώ! :mrgreen:

Εγώ πάντως γουστάρω χωριό. Άλλοι άνθρωποι ρε παιδί μου! Πιο κοντά σου...Πιο ειλικρινείς,πιο ζεστοί, πιο άνθρωποι... Δεν νοιάζονται μόνο για τον κ@λο τους!!

4Suap3.png

Λοιπόν ακούστε

Ο μπάμπάς μου από τα Καλαβρυτοχώρια που λέμε εμείς εδώ. Η μαμά μου κατάγεται από ένα χωριό του ν.Ηλείας, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε(ώς τα 20 της )στην Αθήνα. Τις δύο μου αδερφές τις γέννησε την μία στην Αθήνα την άλλη στον Πειραιά. Τις άλλες 2 μας γέννησε στην Πάτρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν τα γυφτάκια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα!!! Εσυ παίρνεις ότι σε βολεύει!!!

4Suap3.png

Εγώ πάντως γουστάρω χωριό. Άλλοι άνθρωποι ρε παιδί μου! Πιο κοντά σου...Πιο ειλικρινείς,πιο ζεστοί, πιο άνθρωποι... Δεν νοιάζονται μόνο για τον κ@λο τους!!

Πιο κουτσομπόληδες, πιο κατίνες, πιο μίζεροι επίσης! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελενη μου τι στο χωριό μένεις τι στην πόλη, το στραβόξυλο θα το βρεις μπροστά σου.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

ελενη και εγω σκεφτομαια ετσι πολλες φορες!!λεω καλυτερα σε χωριο!!μετα ομως σκεφτομαι οτι στα παιδια μου δεν θα αρεσε καθολου κατι τετοιο!!

Το χωριό είναι καλό μέχρι να γίνουν τα παιδιά 4-5 ΤΟ ΠΟΛΥ! Μετά χάλι μαύρο. Εγώ μεγάλωσα σε χωριό, δεν μ' άρεσε ΠΟΤΕ η νοοτροπία των ανθρώπων εκεί και βαριόμουν μονίμως.

Το μόνο που μ' αρέσει και μου λείπει είναι ο ΧΩΡΟΣ, αλλά και η αμεσότητα και η απλότητα των τρόπων του κόσμου. Αυτό το καθώς πρέπει συνέχεια είναι εξουθενωτικό. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το χωριό είναι καλό μέχρι να γίνουν τα παιδιά 4-5 ΤΟ ΠΟΛΥ! Μετά χάλι μαύρο. Εγώ μεγάλωσα σε χωριό, δεν μ' άρεσε ΠΟΤΕ η νοοτροπία των ανθρώπων εκεί και βαριόμουν μονίμως.

Το μόνο που μ' αρέσει και μου λείπει είναι ο ΧΩΡΟΣ, αλλά και η αμεσότητα και η απλότητα των τρόπων του κόσμου. Αυτό το καθώς πρέπει συνέχεια είναι εξουθενωτικό. :roll:

Τελικά όπου και να μένεις έχει και τα καλά του έχει και τα στραβά του, οπότε συμβιβάζεσαι μ'αυτα που έχεις γιατί στο φινάλε δεν είμαστε και με τίποτα ευχαριστημένοι!

Λοιπόν κοριτσάκια σας χαιρετώ! Καλό μεσημέρι!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...