Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

maestria απορω πως κρατηθηκες???εγω οταν πηγαινω αγορα ολο και κατι θελω να παιρνω!!!απο μια καλτσα μεχρι και ενα κοκκαλακι!!για να πω οτι κατι πηρα!!

Δεν είμαι και τόσο καταναλωτικό πλάσμα! Αλλά, κυρίως, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ κορίτσι μου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είμαι και τόσο καταναλωτικό πλάσμα! Αλλά, κυρίως, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ κορίτσι μου! :mrgreen:

το'πα! Δεν το'πα;;;και διάθεση να έχεις άν δεν ρέει το χρήμααααααα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

δεν πειράζει Λέτα μου....κάτσε με το μικρούλη..η καλύτερη παρέα είναι...είναι ο μοναδικός άνδρας που ξέρεις οτι θα σε αγαπάει και θα τον αγαπάς μία ζωή!!!!

θα συμφωνήσω απόλυτα!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

θα συμφωνήσω απόλυτα!!

Ε, γιατί ρε κορίτσια; Κι ο μπαμπάς μας αγαπάει! :mrgreen:

Αχχ!!! Με το σταγονομετρο φέτος τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια....

Έλα βρε, καλά να 'μαστε και τα ψώνια είναι το θέμα; Μια χαρά θα περάσουμε πάλι, με τις οικογένειές μας.

(ΠΡΟΣΠΑΘΩ πολύ να τη βλέπω θετικά :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

pastakia εχεις δικιο!!αλλα ενταξει θελω να πιστευω οτι και ο αντρουλης θα με αγαπαει το ιδιο!!!

και εμεις πρεπει να κανουμε με μετρο τα χριστουγεννιατικα ψωνια αλλα φετος που εχουμε και τον μικρουλη πως θα κρατηθω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ε, γιατί ρε κορίτσια; Κι ο μπαμπάς μας αγαπάει! :mrgreen:

Έλα βρε, καλά να 'μαστε και τα ψώνια είναι το θέμα; Μια χαρά θα περάσουμε πάλι, με τις οικογένειές μας.

(ΠΡΟΣΠΑΘΩ πολύ να τη βλέπω θετικά :mrgreen:)

Εννοείται ότι κι ο μπαμπάς μας αγαπάει, αλλά συγκρίνεται με του γιόκα σου;

Και φυσικά θα περάσουμε καλα, πλάκα κάνουμε!

Άλλωστε ποτε δεν ήμουν τόσο καταναλωτικό άτομο.

Τελευταία όμως δεν μπορώ να αντισταθώ σε πράγματα που αφορούν την κοτρη μου!!!:tongue:

4Suap3.png

Εννοείται ότι κι ο μπαμπάς μας αγαπάει, αλλά συγκρίνεται με του γιόκα σου;

Α, δεν ξέρω, εγώ έχω κι αδυναμία στον πατέρα μου! :tongue:

Τελευταία όμως δεν μπορώ να αντισταθώ σε πράγματα που αφορούν την κοτρη μου!!!:tongue:

Άστα, κι εγώ τρελαίνομαι να ψωνίζω παιδικά! Αλλά τον έχω κομπλέ για χειμωνιάτικα, οπότε δεν μου 'λειπε τπτ να κοιτάξω χθες. Α, είδα ένα ωραίο σκουφάκι, που δεν του κάνουν τα περσινά, αλλά φοβήθηκα μήπως δεν του κάνει, οπότε τ' άφησα γι' άλλη φορά. Ήταν και πάμφθηνο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, είδα ένα ωραίο σκουφάκι, που δεν του κάνουν τα περσινά, αλλά φοβήθηκα μήπως δεν του κάνει, οπότε τ' άφησα γι' άλλη φορά. Ήταν και πάμφθηνο!

Κι εγώ θέλω ένα σετακι αλλά δεν βρηκα κάτι που να είναι και όμορφο και φθηνό. Που το είδες;

4Suap3.png

Κι εγώ θέλω ένα σετακι αλλά δεν βρηκα κάτι που να είναι και όμορφο και φθηνό. Που το είδες;

Στο ΦΩΚΑ. Πήγαινε εκεί να δεις, έχει ποικιλία! Συγκεκριμένα το είδα όπως ανεβαίνεις τις κυλιομενες στον όροφο με τα παιδικά, δεξιά. Δεν ήταν μάρκα, είχε χύμα διάφορα σκουφάκια.

Ήταν κι ωραίο, με μια φούντα (ΤΟΣΟ χαριτωμένα) και πιο μακρύ στις άκρες, να καλύπτει και τ' αυτιά!

Θα του το δοκιμάσω! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Στο ΦΩΚΑ. Πήγαινε εκεί να δεις, έχει ποικιλία! Συγκεκριμένα το είδα όπως ανεβαίνεις τις κυλιομενες στον όροφο με τα παιδικά, δεξιά. Δεν ήταν μάρκα, είχε χύμα διάφορα σκουφάκια.

Ήταν κι ωραίο, με μια φούντα (ΤΟΣΟ χαριτωμένα) και πιο μακρύ στις άκρες, να καλύπτει και τ' αυτιά!

Θα του το δοκιμάσω! :D

Στον Φωκά και φθηνο; Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!

Θα πάω να δω thks!!!

4Suap3.png

Αχχ!!! Με το σταγονομετρο φέτος τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια....

τα ποια;αααα!!!θα λες αυτό που κάναμε κάποτε τέλος Δεκέμβρη....αααα!!!μάλιστα....

Καλέ και εμάς μας αγαπάει ο μπαμπάς!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Στον Φωκά και φθηνο; Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!

Θα πάω να δω thks!!!

6,5? είχε, μαζί με γάντια, αν και τα γάντια σιγά μην τα φορέσει! :mrgreen:

Ζορίζεται κι ο ΦΩΚΑΣ μη νομίζεις, χθες Πέμπτη απόγευμα ΑΔΕΙΟΣ ήταν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα ποια;αααα!!!θα λες αυτό που κάναμε κάποτε τέλος Δεκέμβρη....αααα!!!μάλιστα....

Καλέ και εμάς μας αγαπάει ο μπαμπάς!!!!

Ναι βρε, αυτό λέω!!! Θυμάσαι κάποτε; χαχαχα!!!

6,5? είχε, μαζί με γάντια, αν και τα γάντια σιγά μην τα φορέσει! :mrgreen:

Ζορίζεται κι ο ΦΩΚΑΣ μη νομίζεις, χθες Πέμπτη απόγευμα ΑΔΕΙΟΣ ήταν!

Να σου πω, για τον Φωκά χαίρομαι αλλά το θέμα είναι τι θα΄γινουν τόσοι εργαζόμενοι έτσι και κλείσει...Αλίμονο!

4Suap3.png

Να σου πω, για τον Φωκά χαίρομαι αλλά το θέμα είναι τι θα΄γινουν τόσοι εργαζόμενοι έτσι και κλείσει...Αλίμονο!

Aκούγεται ότι δεν πάει καλά.

Ήταν εκεί χθες ο γέρος Φωκάς, είδα που του μιλούσανε οι προϊστάμενοι, τον τρέμανε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...