Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κισάκι υπάρχει φάρμακο αν υποφέρει πολύ για τους κολικούς.....ινφοκόλικ λέγεται.Εγώ της το έδωσα μόνο 3 βράδυα που σπάραζε και ηρέμησε αμέσως.Μετά δεν χρειάστηκε να στης το ξαναδώσω...Αν θέλεις ρώτα την παιδιάτρό σου.Α και εφόσον θηλάζεις, πρόσεχε τη διατροφή σου πολύ!Πχ η σοκολάτα ή το κρεμμύδι μπορεί να προκαλέσει πονάκια...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη 2008 δοκίμασε τις αυτόματες κούνιες ( που κουνιούνται μόνες τους).Ίσως πιάσει αν τους αρέσει το κούνημα.....

Α Παστάκια κάποθ διάβασα ότι θέλεις να πάρεις μία κουνιστή πολυθρόνα.....Συμφωνώ και επαυξάνω....Αν είχα χώρο θα έπαιρνα και εγώ....Εμείς έχουμε μία κούνια στο μπαλκόνι και στη μπέμπα αρέσει πολύ να κυνιόμαστε εκεί....ηρεμεί πολύ!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ελένη 2008 δοκίμασε τις αυτόματες κούνιες ( που κουνιούνται μόνες τους).Ίσως πιάσει αν τους αρέσει το κούνημα.....

Α Παστάκια κάποθ διάβασα ότι θέλεις να πάρεις μία κουνιστή πολυθρόνα.....Συμφωνώ και επαυξάνω....Αν είχα χώρο θα έπαιρνα και εγώ....Εμείς έχουμε μία κούνια στο μπαλκόνι και στη μπέμπα αρέσει πολύ να κυνιόμαστε εκεί....ηρεμεί πολύ!

Καλημέρααααααααααα......

Ναι ρε Έρη, ρωτούσα τις άλλες κιουρίες από'κει. Μήπως γνωρίζει κανείς κανα σαιτ στο ιντερνετ για κουνιστη καρέκλα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια!!

σημερα κλεινω τα 30 οποτε μπαινω και εγω στο κλαμπ!!!!!

pastakia και εγω θελω κουνιστη πολυθρονα!!ειδα μια στο λητω αλλα ηταν πανακριβη 400 ευρω!!!

Βρε, χρόνια πολλά να σε χαίρεται η οικογένεια και εσύ την οικογένεια!!!

Ναι, το ξέρω οτι πάνε τόσο, γι'αυτό ψάχνω και σαιτ στι ιντερνετ, μπας και χτυπήσουμε καμμιά πιο χαμηλή τιμή.

Τι έχουμε κανονίσει για σήμερα; μπουζούκια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

εννοειται μπουζουκια...:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα θα ειμαι ολη μερα μονη μου!!ο αντρας μου θα ερθει μετα τις 10 το βραδυ οποτε θα περασω την μερα μου με το γιο μου!!!!

εγω λεω να κοιταξω στο ebay για πολυθρονες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

b.gifu.gife.gifn.gifo.gifs.gifempty.gifd.gifi.gifa.gifs.gif

καλημερα κοριτσια!!

happy-birthday.jpg

Koριτσάκια μην ξοδεύεστε για πολυθρόνες, δεν αξίζουν τα λεφτά, γιατί θα το χρησιμοποιήσετε το πολύ για 4-5 μήνες ακόμα!

Χθες πήγα βόλτα στο κέντρο με αδελφούλες, ωραία ήταν αν και δεν ψώνισα τπτ.

Να 'παιρνα και κάνα μισθό ακόμα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέεεεερα!!!!!

Ελένη 2008 δοκίμασε τις αυτόματες

Εxcuse me? Νομίζω ότι μ'αυτά τελειώσαμε προ 2ετίας!!

eleni2008 sorry, αλλά θα διαφωνήσω. άν μπλέξει έτσι με τις βόλτες δεν θα ηρεμεί με τίποτα το παιδί...έτσι έκανε και μια αδερφή μου και χειμώνα καλοκαίρι η μπεμπα τους έβγαζε την ψυχή, γιατί την είχαν μαθει στο βόλτα έξω το βράδυ...και το καλοκαίρι καλά είναι, το χειμώνα με τον ψόφο τι κάνεις;

Τότε μάλλον έχω πολύ καλό παιδάκι!!

Το καημένο βολεύεται με ότι κάνω εγώ!!!

καλημερα κοριτσια!!

χρονια πολλά!!!!

Καλως ήλθες και επίσημα στις 30ούλες

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

b.gifu.gife.gifn.gifo.gifs.gifempty.gifd.gifi.gifa.gifs.gif

happy-birthday.jpg

Koριτσάκια μην ξοδεύεστε για πολυθρόνες, δεν αξίζουν τα λεφτά, γιατί θα το χρησιμοποιήσετε το πολύ για 4-5 μήνες ακόμα!

Χθες πήγα βόλτα στο κέντρο με αδελφούλες, ωραία ήταν αν και δεν ψώνισα τπτ.

Να 'παιρνα και κάνα μισθό ακόμα! :rolleyes:

Αυτό είναι, άμα είσαι γλωσσομαθής φαίνεται ρε παιδί μου!!:lol:

Πάντως μπράβο σου...Να κατέβεις αγορά και να μην ψωνήσεις τίποτα! Ξέρεις να κρατάς χαρακτήρα!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ξέρω να κοιτάζω το πορτοφόλι μου, που είναι άδειο καλέ! :mrgreen:

Αααα!!! Μάλιστα!!

Πως μας κατάντησαν έτσι, να δουλεύουμε και να μην έχουμε φράγκο στην τσέπη μας και χωρίς να κάνουμε και τρελλά έξοδα, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω...

Που μας πάτε ορεεεεέ!!!!!!

4Suap3.png

Αααα!!! Μάλιστα!!

Πως μας κατάντησαν έτσι, να δουλεύουμε και να μην έχουμε φράγκο στην τσέπη μας και χωρίς να κάνουμε και τρελλά έξοδα, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω...

Που μας πάτε ορεεεεέ!!!!!!

Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ πληρώνομαι ανά τρίμηνο κι αν, και δεν τα παίρνω κι όλα!

Έχω να λαμβάνω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

νομίζω οτι η μαεστρια δεν κρατάει χαρακτήρα, αλλά κάνει ο,τι και όλοι οι υπόλοιποι από εμάς.....δεν έχει λεφτά....:P:p:pσωστόόόός;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ευχαριστω κοριτσια!!

maestria απορω πως κρατηθηκες???εγω οταν πηγαινω αγορα ολο και κατι θελω να παιρνω!!!απο μια καλτσα μεχρι και ενα κοκκαλακι!!για να πω οτι κατι πηρα!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εννοειται μπουζουκια...:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα θα ειμαι ολη μερα μονη μου!!ο αντρας μου θα ερθει μετα τις 10 το βραδυ οποτε θα περασω την μερα μου με το γιο μου!!!!

εγω λεω να κοιταξω στο ebay για πολυθρονες!!!

δεν πειράζει Λέτα μου....κάτσε με το μικρούλη..η καλύτερη παρέα είναι...είναι ο μοναδικός άνδρας που ξέρεις οτι θα σε αγαπάει και θα τον αγαπάς μία ζωή!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...