Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

άστηνε .....να βγεί έξω από εδώ όμως γιατί απαγορεύεται!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως για εμένα είναι τζάμπα λεφτά και τζάμπα διαταραχή της υγείας το τσιγάρο...δηλαδη το θεωρώ χαζό...

Εγώ κάπνιζα 16 χρόνια, όταν έμεινα έγγυος το 'κοψα με το ζόρι, έκανα απο κανένα μέχρι να γεννήσω (ανωμαλίες) και μετά το 'κοψα ΜΑΧΑΙΡΙ! :mrgreen:

Αααααααααχ, ησύχασα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κάνετε;εμείς ένα βράδυ χάρμα.... Άρχισαν τα πονακια και ενώ τρώει όταν κοιμάται και τη βάζω στο κρεβάτι τσιρίζει....από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωί στο πόδι μετά κοιμηθήκαμε αγκαλιά

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μπράβο βρε!!! ε, εσύ είχες μυαλό..όχι σαν την μεγάλη μου την αδερφή που κάπνιζε και στις 3 εγκυμοσύνες της και τα παιδάκια έχουν φύσημα στην καρδιά τώρα.....μ@λ@κι@....εντω μεταξυ ευτυχώς δεν καπνίζει ούτε ο άνδρας μου! ούτε παραγγελία να τον είχα κάνει αυτόν τον άνθρωπο!!!:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τι κάνετε;εμείς ένα βράδυ χάρμα.... Άρχισαν τα πονακια και ενώ τρώει όταν κοιμάται και τη βάζω στο κρεβάτι τσιρίζει....από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωί στο πόδι μετά κοιμηθήκαμε αγκαλιά

που είσαι μωρη μάνααααααααααααααα;;;;;ωχ πονάκια..υπομονή kishaki....οι αγρυπνίες είναι κακός σύμβουλος. γιατί δεν το πάτε εναλλάξ με τον χαζομπαμπά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μπράβο βρε!!! ε, εσύ είχες μυαλό..όχι σαν την μεγάλη μου την αδερφή που κάπνιζε και στις 3 εγκυμοσύνες της και τα παιδάκια έχουν φύσημα στην καρδιά τώρα.....μ@λ@κι@....εντω μεταξυ ευτυχώς δεν καπνίζει ούτε ο άνδρας μου! ούτε παραγγελία να τον είχα κάνει αυτόν τον άνθρωπο!!!:P:p:p

Αμάν ρε, τόσο πολύ;;;

Κι εμένα ευτυχώς δεν καπνίζει και βοήθησε στο να το κόψω. Απορώ πως με άντεχε όταν κάπνιζα! Μάλλον μ' αγαπάει. :tongue:

Ωχ, αρχίσανε οι κολλικοί; ΥΠΟΜΟΝΗ κι ο δικός μου ένα - δυο μήνες είχε. Ερχόταν το απόγευμα κι έτρεμα ότι θ' αρχίσει να τσιρίζει. (και άρχιζε :rolleyes:)

Περαστικά της, να της κάνεις μασαζάκι στην κοιλιά και τσαγάκι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αμάν ρε, τόσο πολύ;;;

Κι εμένα ευτυχώς δεν καπνίζει και βοήθησε στο να το κόψω. Απορώ πως με άντεχε όταν κάπνιζα! Μάλλον μ' αγαπάει. :tongue:

Ωχ, αρχίσανε οι κολλικοί; ΥΠΟΜΟΝΗ κι ο δικός μου ένα - δυο μήνες είχε. Ερχόταν το απόγευμα κι έτρεμα ότι θ' αρχίσει να τσιρίζει. (και άρχιζε :rolleyes:)

Περαστικά της, να της κάνεις μασαζάκι στην κοιλιά και τσαγάκι!

Όχι μάλλον, σε αγαπάει!!!

A! kishaki και πολλές αγκαλίτσες για να ζεσταίνεται η κοιλίτσα της....έλα που δεν θες!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τι το θες καλό μου αυτό; Κόφτο το ρημάδι! :tongue:

Μάντης είσαι; Είμαι στη διαδικασία διακοπής αλλά μαχαίρι δεν μπορώ!

Που θα πάει το ρημάδι θα το κόψω. Είναι η πρώτη φορά που το πηρα απόφαση. Λες και το βγαλε ο Καρράς για μένα το τραγούδι!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μάντης είσαι; Είμαι στη διαδικασία διακοπής αλλά μαχαίρι δεν μπορώ!

Που θα πάει το ρημάδι θα το κόψω. Είναι η πρώτη φορά που το πηρα απόφαση. Λες και το βγαλε ο Καρράς για μένα το τραγούδι!!!

Ξέρεις τι; Εμένα μου ήταν πολύ πιο εύκολο απ' όσο νόμιζα. Τον πρώτο μήνα έτρωγα τα χέρια μου βέβαια, αλλά μετά ήταν πολύ πιο απλό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μανουλα που είσαι; Τα έχεις ψιλοπαίξει;

Κι εμείς είχαμε πολλά πονάκια και μας εί χε πει η παιδίατρος ο μόνος τρόπος για να ηρεμούνε αν δεν πιάνει το μασαζ, είναι βόλτα με το αυτοκίνητο. 3 λέπτά βόλτα και τέζα. Μετά κοιμούνται κανονικότατα!!!!

4Suap3.png

Ξέρεις τι; Εμένα μου ήταν πολύ πιο εύκολο απ' όσο νόμιζα. Τον πρώτο μήνα έτρωγα τα χέρια μου βέβαια, αλλά μετά ήταν πολύ πιο απλό.

Χθες ήπια τον μισό καφέ χωρίς τσιγάρο για δοκιμή και το κατάφερα που για μένα είναι αθλος.

Ελπίζω, μια και έχω πάρει ανάποδες, να τα καταφέρω.

Θα έχω κι εσάς να με επαναφέρετε στην τάξη μόλις πάω να παρεκλίνω!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Χθες ήπια τον μισό καφέ χωρίς τσιγάρο για δοκιμή και το κατάφερα που για μένα είναι αθλος.

Ελπίζω, μια και έχω πάρει ανάποδες, να τα καταφέρω.

Θα έχω κι εσάς να με επαναφέρετε στην τάξη μόλις πάω να παρεκλίνω!!!;)

Πρέπει - κάπου μέσα σου, δεν μπορώ να το εξηγήσω - να το πάρεις απόφαση, να το θέλεις πολύ.

Εγώ είμαι άτομο που δε λέω πολλά "θα κάνω αυτό, εκείνο, κλπ", γιατί όταν πω κάτι, θα το κάνω και θέλω πάντα να είμαι έτοιμη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πρέπει - κάπου μέσα σου, δεν μπορώ να το εξηγήσω - να το πάρεις απόφαση, να το θέλεις πολύ.

Εγώ είμαι άτομο που δε λέω πολλά "θα κάνω αυτό, εκείνο, κλπ", γιατί όταν πω κάτι, θα το κάνω και θέλω πάντα να είμαι έτοιμη.

Κι εγώ έτσι είμαι.Θέλω αν πω κάτι να γίνει.

Να φανταστείς ότι ο άντρας μου δεν ξέρει ότι προσπαθώ.

4Suap3.png

Να το πάρεις απόφαση και να το κάνεις ρε συ! Ξέρεις τι ωραία είναι; Δε βρωμοκοπάς, δεν βρωμοκοπάει το στόμα σου, αγκαλιάζεις ελεύθερα το μωρό.

ΣΟΥΠΕΡ είναι.

Αφού μετά θα λες, καλέ ΓΙΑΤΙ κάπνιζα η χαζή τόσα χρόνια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να το πάρεις απόφαση και να το κάνεις ρε συ! Ξέρεις τι ωραία είναι; Δε βρωμοκοπάς, δεν βρωμοκοπάει το στόμα σου, αγκαλιάζεις ελεύθερα το μωρό.

ΣΟΥΠΕΡ είναι.

Αφού μετά θα λες, καλέ ΓΙΑΤΙ κάπνιζα η χαζή τόσα χρόνια;

Απ'το σόμα σου και στου Θεού το αυτί!!

Αχ μακάρι να έρθει αυτή η στιγμή ρε συ...

4Suap3.png

Μανουλα που είσαι; Τα έχεις ψιλοπαίξει;

Κι εμείς είχαμε πολλά πονάκια και μας εί χε πει η παιδίατρος ο μόνος τρόπος για να ηρεμούνε αν δεν πιάνει το μασαζ, είναι βόλτα με το αυτοκίνητο. 3 λέπτά βόλτα και τέζα. Μετά κοιμούνται κανονικότατα!!!!

eleni2008 sorry, αλλά θα διαφωνήσω. άν μπλέξει έτσι με τις βόλτες δεν θα ηρεμεί με τίποτα το παιδί...έτσι έκανε και μια αδερφή μου και χειμώνα καλοκαίρι η μπεμπα τους έβγαζε την ψυχή, γιατί την είχαν μαθει στο βόλτα έξω το βράδυ...και το καλοκαίρι καλά είναι, το χειμώνα με τον ψόφο τι κάνεις;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...