Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Είμασταν πολύ πίσω και αυτό με κανει να σκέφτομαι πως ή ο σταθμός δεν είναι καλός και όλοι παίρνουν τα παιδιά τους αρον άρον ή πως υπάρχουν πολυ ανεγκέφαλες γυναικες που απλώς κάνουν τα χαρτιά τους έτσι για την πλάκα και δεν στέλνουν τα παιδιά τους, στερόντας από κάποιους άλλους την θέση που την έχουν ανάγκη!

Παίζει κι αυτό! Καλέ, λες να 'μαστε στο ίδιο;;; Στην Καραμελίτσα είσαι; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το παιδικόραμα είναι στο πανόραμα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη επί του παρόντος. Εσύ;

Απ' την Καραμελίτσα ναι, πάρα πολύ καλή είναι. Δυστυχώς δεν είχανε μέσα στις παροχές τη μετακίνηση και δεν είχανε θέσεις για να το πληρώσουμε. Γιατί μένω λίγο πιο χαμηλά εγώ.

Παιδεύτηκα πολύ στην αρχή, αλλά τώρα έχω αγγαρέψει τον πεθερό και μας ανεβάζει με το αυτοκίνητο κάθε μέρα. :mrgreen: Συνταξιούχος είναι, να 'χει κάτι ν' ασχολείται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

έλα, τελείωσα το σιδέρωμα! τι λέτε; ά τα θεσσαλονικά σας; ρε κορίτσια πόσο πληρώνετε στους παιδικούς σταθμούς στην Θεσ/κη; εδώ Πάτρα οι πιο πολλοί καλής κλάσης κοστίζουν 300-350 ευρώ το μήνα και οι ακριβοί 400-450...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Απ' την Καραμελίτσα ναι, πάρα πολύ καλή είναι. Δυστυχώς δεν είχανε μέσα στις παροχές τη μετακίνηση και δεν είχανε θέσεις για να το πληρώσουμε. Γιατί μένω λίγο πιο χαμηλά εγώ.

Παιδεύτηκα πολύ στην αρχή, αλλά τώρα έχω αγγαρέψει τον πεθερό και μας ανεβάζει με το αυτοκίνητο κάθε μέρα. :mrgreen: Συνταξιούχος είναι, να 'χει κάτι ν' ασχολείται.

ναι, άλλο που δεν θέλει ο παππούς!!! του τραβάς τα μανίκια!!!:D:D:D

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ε βέβαια!!

Πρέπει να έχει και μια ασχολία να περνάει η ώρα του βρε παιδί μου!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

έλα, τελείωσα το σιδέρωμα! τι λέτε; ά τα θεσσαλονικά σας; ρε κορίτσια πόσο πληρώνετε στους παιδικούς σταθμούς στην Θεσ/κη; εδώ Πάτρα οι πιο πολλοί καλής κλάσης κοστίζουν 300-350 ευρώ το μήνα και οι ακριβοί 400-450...

Ίδιες τιμές περίπου είναι κι εδώ. Πολύ φθηνοί είναι οι δημοτικοί και μερικοί είναι και καλοί, αλλά άντε να μπεις! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε βέβαια!!

Πρέπει να έχει και μια ασχολία να περνάει η ώρα του βρε παιδί μου!

Δεν τον χαλάει, τραβάτε με κι ας κλαίω είναι. Κάθε πρωί που βλέπει τον μικρό κατουριέται απ' τη χαρά του, είναι το πρώτο και μοναδικό, μέχρι στιγμής, εγγόνι κι έχει και τ' όνομά του! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πολύ ακριβούς σας κόβω!!

Εμάς που θεωρείται απο τους πρωτοκλασάτους δίνουμε 350 και σε σας 450;

4Suap3.png

Δεν τον χαλάει, τραβάτε με κι ας κλαίω είναι. Κάθε πρωί που βλέπει τον μικρό κατουριέται απ' τη χαρά του, είναι το πρώτο και μοναδικό, μέχρι στιγμής, εγγόνι κι έχει και τ' όνομά του! :mrgreen:

Ε τοτε ρε συ το κάνει εθελοντικά.

Εναν τον έχουνε, να μην τρέξουνε και λίγο;

Πετάγομαι φαρμακείο, κάνω τσιγάρο κι επανέρχομαι...

4Suap3.png

Πολύ ακριβούς σας κόβω!!

Εμάς που θεωρείται απο τους πρωτοκλασάτους δίνουμε 350 και σε σας 450;

ναι, εμείς οι Πατρινοί έχουμε αυτή τη λόξα!!! Το παίζουμε λάρτζ!!!Μη χέσω!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τι το θες καλό μου αυτό; Κόφτο το ρημάδι! :tongue:

άστηνε .....να βγεί έξω από εδώ όμως γιατί απαγορεύεται!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως για εμένα είναι τζάμπα λεφτά και τζάμπα διαταραχή της υγείας το τσιγάρο...δηλαδη το θεωρώ χαζό...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...