Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!

eleni_k ώρες ώρες αισθάνομαι πολύ τυχερή που ζω Θεσσαλονίκη. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο όταν βλέπω τι περνάτε εκεί κατω, γιατί άμα συγκρίνω με άλλες μικρότερες πόλεις λέω γ@μώ την ατυχία μου!!! Ηταν ανάγκη να μενω Σαλόνικα;

Περαστικούλια στα παιδάκια σου!

Παστάκια τι κάνεις;

γκουντμορνινγκ...ε, έτσι και έτσι. η αλήθεια είναι οτι βλέπω μικρή βελτίωση με τα χάπια, όχι κάτι το συγκλονιστικό....τέλος πάντων...εσύ π΄ς πάς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως τα πάει με τον βήχα;;;

Γ@μ@ τα!!!

Μόλις μίλησα με την παιδίατρο και συνεχίζουμε την αντιβίωση για 10 μερες, τo singulair και αύριο θα την πάω να την ακούσει και να μου δείξει πως κάνουν το aerolin.

Εχει καταντήσει κινητό φαρμακειο ρε συ....

Αμαν πια!!:evil:

Ελπίζω να βγάλετε και δεύτερη βδομάδα σερι!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γ@μ@ τα!!!

Μόλις μίλησα με την παιδίατρο και συνεχίζουμε την αντιβίωση για 10 μερες, τo singulair και αύριο θα την πάω να την ακούσει και να μου δείξει πως κάνουν το aerolin.

Εχει καταντήσει κινητό φαρμακειο ρε συ....

Αμαν πια!!:evil:

Άστα, αγανάκτηση είναι, σε καταλαβαίνω! Περαστικά και γρήγορα!

Ελπίζω να βγάλετε και δεύτερη βδομάδα σερι!!!

Ευχαριστώωωωωωωωωωω!!! :D

maestriaaaaaaaaaaaaaaaaa.....καλημέρααααααα.....

Καλημέρααααααααααααααααα πατρινιάααααααααααα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι καιρό έχετε; εμείς εδώ λιακάδα και ψυχρούλα......και τον γουργούρη αγκαλίτσα...άντε να σιδερώσω!!!

Maestria είσαι στην δουλειά; Πώς τα βλέπεις σήμερα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

τι καιρό έχετε; εμείς εδώ λιακάδα και ψυχρούλα......και τον γουργούρη αγκαλίτσα...άντε να σιδερώσω!!!

Maestria είσαι στην δουλειά; Πώς τα βλέπεις σήμερα;

Λιακάδα έχει, μια χαρά είναι.

Στη δουλειά ναι, αλλά δεν κάνω τπτ, τα 'χω πάρει στο κρανίο! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και το καλύτερο δεν σας το είπα!

Χθες με πήραν απο το ελληνικό κολλέγιο για να πάω την μικρή γιατί είμαι στις επιλαχούσες με τον ΕΕΤΑΑ...

Και γ@μώ την γκαντεμιά μου!!!!!:evil::evil::evil:

4Suap3.png

Χθες με πήραν απο το ελληνικό κολλέγιο για να πάω την μικρή γιατί είμαι στις επιλαχούσες με τον ΕΕΤΑΑ...

Ναι το είδα. Δεν το δοκιμάζεις ρε κοπελιά; Πόσο πληρώνεις τώρα σ' αυτό που την πας;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμένα με είχαν πάρει απ' τον Άγιο Στυλιανό (δημοτικός και πάμφθηνος και με ΤΕΛΕΙΑ αυλή) το Σεπτέμβριο να τον πάω!!!

Τώρα παιδιά, τώρα αργήσατε! ;)

Λες και θα κάτσουμε σπίτι εμείς μέχρι να θυμηθούν αυτοί να πάρουν τηλ. Έχουμε και δουλειές ρε κορίτσιααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ρε Ελένη2008 γιατί τοσο πολύ ρε παιδί μου...πώπω το κακομοιράκι....

Αστα να πάνε!!!

Δεν προλαβαίνουμε να γινουμε καλά και φτου κι απ'την αρχή!!

Ο καιρός τέλειος αλλά σκοπος είναι να μπορεις να το εκμεταλλευτείς κιόλας, πίνοντας και κανένα καφεδάκι παραλιακά!

4Suap3.png

καφεδάκι μου θες παραλιακά εεεεε; πάνε αυτά τώραααααααα....

Τι είναι το ελληνικό κολέγιο; Ιδιωτικό;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ναι το είδα. Δεν το δοκιμάζεις ρε κοπελιά; Πόσο πληρώνεις τώρα σ' αυτό που την πας;;;

350 το μήνα, αλλά το ρισκάρεις τώρα;

Έχει μπει σε ένα ρυθμό το παιδί και έκανε και παρεούλες.

Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι η σειρά που είχαμε.

Είμασταν πολύ πίσω και αυτό με κανει να σκέφτομαι πως ή ο σταθμός δεν είναι καλός και όλοι παίρνουν τα παιδιά τους αρον άρον ή πως υπάρχουν πολυ ανεγκέφαλες γυναικες που απλώς κάνουν τα χαρτιά τους έτσι για την πλάκα και δεν στέλνουν τα παιδιά τους, στερόντας από κάποιους άλλους την θέση που την έχουν ανάγκη!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...