Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

τι; από την δουλειά εννοείς..κάτσε σε έχασα....πωπω που είναι το μυαλό μου σήμερα...εχω "καεί" εντελώς!!!

Nαι, απ' τη δουλειά που μου χρωστούσαν 3, μου δώσαν χθες τον 1 και είχανε πει ότι σήμερα θα πάρω άλλον 1 και πήρα @@!

Οπότε, περιμένω να περάσει ο χάζμπαντ να με παραλάβει. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι, απ' τη δουλειά που μου χρωστούσαν 3, μου δώσαν χθες τον 1 και είχανε πει ότι σήμερα θα πάρω άλλον 1 και πήρα @@!

Οπότε, περιμένω να περάσει ο χάζμπαντ να με παραλάβει. :tongue:

έλα ρε τους ξεφτίλες...ΡΕΕΕΕΕΕ έχεις παιδί, το θυμούνται οι παλιομ@ν@ρες , όπως λέμε και εδώ στην Πάτρα " αυτούς ή τους Γ@Μ@ς ή τους γ@μ@ς" ....συγνώμη για τα στολίσματα, αλλά δεν μπορώ κάτι τέτοιους που δεν υπολογίζουν οτι έχει οικογένεια ο άλλος!!!

Σιχτιρ πια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

έλα ρε τους ξεφτίλες...ΡΕΕΕΕΕΕ έχεις παιδί, το θυμούνται οι παλιομ@ν@ρες , όπως λέμε και εδώ στην Πάτρα " αυτούς ή τους Γ@Μ@ς ή τους γ@μ@ς" ....συγνώμη για τα στολίσματα, αλλά δεν μπορώ κάτι τέτοιους που δεν υπολογίζουν οτι έχει οικογένεια ο άλλος!!!

Σιχτιρ πια!!!

Όπως τα λες, αλλά οπως λέγαμε και νωρίτερα "δεν έχει δουλειές", οπότε θέλει πολύ υπομονή και χειρισμό του θέματος. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αγαπώ Μαεστρία, χιχιχιχι είσαι φοβερή! (ξέρω, δεν είναι κομψό να γελάω με τον πόνο σου αλλά μου αρέσει ο τρόπος που διακωμωδείς τα πάντα!)

Έκανε και ο μικρός εμετό! Μόνο αυτό να μην με βρει, η Μυρτώ ξεσκίστηκε με τους εμετούς, έκανε 8 σε 6 ώρες την Δευτέρα, ακόμα να συνέλθει από την αδυναμία και την ταλαιπωρία... Ο μικρός έκανε έναν εμετό στις 7 (έχει και την βρογχίτιδα, έβγαλε και φλέγματα και καταχάρηκα η μάνα, μπας και ξεμπερδεύουμε κάποτε) και ξαναέκανε στις 8! Τον έβαλα για ύπνο νηστικό, άντε να καταλάβει αυτός πως πρέπει για 3-4 ώρες να μην φάει ή πιει τίποτα! Ελπίζω τουλάχιστον να κοιμηθεί ήρεμα, να περάσουν οι ώρες που πρέπει να ξεκουραστεί το στομάχι του!

Αχ Θεούλη μου, πότε θα έρθει η ώρα που θα τα πάμε νύφη και γαμπρό στην εκκλησία???

Διαφημίσεις

Συν τοις άλλοις, έχω και τον άντρα μου που δεν αισθάνεται καλά (έκανε τον ιλιγγιώδη πυρετό των 37,4 την Παρασκευή και δεν μπορεί να συνέλθει έκτοτε) και μου έχει σπάσει τα νεύρα! Το βράδυ δεν με άφησε να κοιμηθώ επειδή λέει δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ???

Ελεος, έλεος, έλεος, κάποιος να με λυπηθεί!

Αχ Θεούλη μου, πότε θα έρθει η ώρα που θα τα πάμε νύφη και γαμπρό στην εκκλησία???

Είσαι τρελή;;; Μετά θα μας φορτώνουν τα εγγόνια!!!!

Περαστικά σας ρε! Πωωωωωω, πίκρα ο εμετός, εγώ είμαι και σιχασιάρα! Μέχρι 9 μηνών ΚΑΘΕ φορά που έτρωγε ο γάιδαρος εμετό μου 'κανε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αααα, όχι κοπελιά, μόλις με το καλό παντρευτούν (νωρίς νωρίς ελπίζω), αλλάζω σπίτι και τηλέφωνο! Εγώ εγγόνια δεν μεγαλώνω (εδώ προσπαθώ να αποφύγω τα παιδιά χαχαχαχα - βλέπω να με πετάνε έξω από το φόρουμ των γονιών)...

Πέρα την σιχαμάρα του εμετού, έχει ολόκληρη διαδικασία όταν κάνει συνεχόμενους εμετούς! Πρέπει να μην φάει/πιει τίποτα για ένα δίωρο και για άλλες 3 ώρες παίζεις με κουταλιά κουταλιά νερό με ηλεκτρολύτες! Η κόρη μου που γενικότερα είναι συνεργάσιμη και ζοριστήκαμε, άντε να καταλάβει ο μαλλιάς ότι δεν πρέπει να φάει και να πιει! Εδώ μετά τον εμετό λύσσαξε "μαμ μαμ"...

Δύσκολο βράδυ και το αποψινό!

Αααα, όχι κοπελιά, μόλις με το καλό παντρευτούν (νωρίς νωρίς ελπίζω), αλλάζω σπίτι και τηλέφωνο! Εγώ εγγόνια δεν μεγαλώνω (εδώ προσπαθώ να αποφύγω τα παιδιά χαχαχαχα - βλέπω να με πετάνε έξω από το φόρουμ των γονιών)...

Πέρα την σιχαμάρα του εμετού, έχει ολόκληρη διαδικασία όταν κάνει συνεχόμενους εμετούς! Πρέπει να μην φάει/πιει τίποτα για ένα δίωρο και για άλλες 3 ώρες παίζεις με κουταλιά κουταλιά νερό με ηλεκτρολύτες! Η κόρη μου που γενικότερα είναι συνεργάσιμη και ζοριστήκαμε, άντε να καταλάβει ο μαλλιάς ότι δεν πρέπει να φάει και να πιει! Εδώ μετά τον εμετό λύσσαξε "μαμ μαμ"...

Δύσκολο βράδυ και το αποψινό!

Κι έχεις να πας και δουλειά αύριο;;;; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε μα φυσικά!

Έβλεπα αυτά που γράφατε για τις ώρες! Πάντα δούλευα 9-5, παλιότερα 9+ με ότι ώρα πήγαινε... Μετά την Μυρτώ αυτά κόπηκαν, σπάνια θα κάτσω παραπάνω. Αλλά....

Κάνω τον γύρο της Αττικής για να πάω και να έρθω στην δουλειά μου, πρέπει να περάσω από την μαμά μου να αφήσω παιδιά που μένει 18χλμ μακριά (και φυσικά αντίθετα από την δουλειά μου) και από εκεί άλλα 30χλμ για την δουλειά μου... Με λίγα λόγια κάνω 100χλμ κάθε μέρα μόνο για να πάω και να έρθω στην δουλειά. Άσε την κίνηση, έχω κάνει και 3 ώρες μόνο να πάω. Τώρα βέβαια είναι καλύτερα τα πράγματα που σημαίνει δύο πράγματα, α)αποφεύγουν να πάρουν αυτοκίνητο λόγω βενζίνης και β) έχει απολυθεί πολύς κόσμος κι έτσι έχουμε αραιώσει!

Εν κατακλείδι, φτάνω στην καλύτερη των περιπτώσεων να έρθω σπίτι μου στις 6μιση το απόγευμα, ανίκανη να κάνω το οτιδήποτε... Είναι ζωή αυτό? Κάτι δεν κάνω λάθος???

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα.....

όχι ΕλένηΚ μου δεν κάνεις κάτι λάθος!! απλά είσαι μία εργαζόμενη μαμά στην τσιμεντούπολη!!! κάνε υπομονή και έχε κουράγιο.πω πω δυσκολεύεσαι πολύ σε συμπονώ, αλήθεια!!! και όσο για τον άνδρα σου, μια από τα ίδια...ρε παιδάκι μου, σαν τα μικρά παιδιά κάνουν με λίγα δέκατα!!! τι να πούμε κι εμείς που τα κάνουμε ΟΛΑ είμαστε δεν είμαστε άρρωστες; Στο καλό!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερούδια!!!!

eleni_k ώρες ώρες αισθάνομαι πολύ τυχερή που ζω Θεσσαλονίκη. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο όταν βλέπω τι περνάτε εκεί κατω, γιατί άμα συγκρίνω με άλλες μικρότερες πόλεις λέω γ@μώ την ατυχία μου!!! Ηταν ανάγκη να μενω Σαλόνικα;

Περαστικούλια στα παιδάκια σου!

Παστάκια τι κάνεις;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...