Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι κορίτσι, αλλά τι να κάνω; :rolleyes:

Τιποτα μωρε δεν μπορούμε να κανουμε.. Μακάρι να μπορούσαμε να δουλέυουμε ότι ώρες θέλαμε αλλά...

Κι εμένα το πρωϊνό μου είναι βαρβαρα αλλα επιστρεφβ τουλάχιστον νωρίς.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τιποτα μωρε δεν μπορούμε να κανουμε.. Μακάρι να μπορούσαμε να δουλέυουμε ότι ώρες θέλαμε αλλά...

Κι εμένα το πρωϊνό μου είναι βαρβαρα αλλα επιστρεφβ τουλάχιστον νωρίς.

O άντρας μου είναι έτσι 7.30-3. Εγώ να σου πω δεν την παλεύω το πρωί! Ξυπνάω 7+, ετοιμάζω τον μικρό, τον πάω παιδικό και πάω στη δουλειά. Ζορίζομαι τρελάαααααααααα, ακόμα και στις 7+. Που να ξυπνούσα απ' τις 6+;;;;

Ενώ αυτός ξυπνάει πολύ εύκολα το πρωί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

O άντρας μου είναι έτσι 7.30-3. Εγώ να σου πω δεν την παλεύω το πρωί! Ξυπνάω 7+, ετοιμάζω τον μικρό, τον πάω παιδικό και πάω στη δουλειά. Ζορίζομαι τρελάαααααααααα, ακόμα και στις 7+. Που να ξυπνούσα απ' τις 6+;;;;

Ενώ αυτός ξυπνάει πολύ εύκολα το πρωί!

Εμείς κάνουμε το ακριβώς αντίθετο.

Σηκωνομαι εγώ στις 05:30 οπότε όπως καταλαβαίνεις το πρωϊνό λούκι με την προετοιμασία του παιδιού το τρώει αυτός γιατί εγώ λείπω!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Κοπέλια σόρυ, αλλά πείνασε ο απόλυτος!!! Τιιι λέτε;

Ναι κι εδώ κάνει πολλούς σεισμούς, το 4 ρίχτερ το 'χουμε γι' αστείο.

Δε σε μπερδεύω γλυκιά μου, μόνη σου μπερδεύεσαι! Εγώ απλώς είπα ότι έχει λιακάδα και μετά είπα ότι πήρα λεφτά. :tongue:

Αχ, πεινάω! Κι έφαγα πρωινό (γάλα και λίγα δημητριακά) ΚΑΙ δεκατιανό κουλουράκι.

Αλλά πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Μπα, δεν θ' αντέξω να πάω σπίτι (κατά τις 5), θα παραγγείλω τπτ!

Και εγώ πεινάω, αλλά κοιτάω να τρώω λίγο για να χάζω κανα 2-3 κιλάκια ακόμα...

Kαλημέρα!!!!

Κι εγώ εδώ παρούσα!

maestria μου τι λες θα μας την κρατήσει την λιακάδα ή θα μας ρίξει καμιά βρόχα;

παστάκια πως πάει η μέση σήμερα;

Ελένη μου περιμένω την απάντηση από τον 2ο ορθοπεδικό και άν μου πει τα ίδια θα πάω να πάρω αυτό που μου είπες, γιατί με αυτά τα χάπια ξέρεις τι γίνεται; Όταν είναι η ώρα του επόμενου χαπιού αισθάνομαι ενόχληση....

αλλά το ντουέτο σκύψιμο και πόνος ισχύει ακόμα...δέν ξέρω...

Τώρα 9-4. Έχω ακόμα μειωμένο.

εγώ κοπελιά συννενοήθηκα να λείπω μία μέρα την εβδομάδα και συγκεκριμένα Παρασκευή. Νομίζω οτι πιο ωραία είναι έτσι γιατί το έκανα 3ήμερο...σκέψου θα δουλεύω 4 μέρες και 3 θα κάθομαι...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγώ κοπελιά συννενοήθηκα να λείπω μία μέρα την εβδομάδα και συγκεκριμένα Παρασκευή. Νομίζω οτι πιο ωραία είναι έτσι γιατί το έκανα 3ήμερο...σκέψου θα δουλεύω 4 μέρες και 3 θα κάθομαι...

Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη δουλεια!

Όταν έχεις νέα από τον ορθοπεδικό πες μου.

4Suap3.png

Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη δουλεια!

Όταν έχεις νέα από τον ορθοπεδικό πες μου.

ναι, βρε, εννοείται...Σε ευχαριστώ Ελένη2008 μου να'σαι καλά...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εμείς κάνουμε το ακριβώς αντίθετο.

Σηκωνομαι εγώ στις 05:30 οπότε όπως καταλαβαίνεις το πρωϊνό λούκι με την προετοιμασία του παιδιού το τρώει αυτός γιατί εγώ λείπω!

Aχ, μεγάλο λούκι και δεν είμαι και πρωινός τύπος!

Κοριτσάκια καλό μεσημέρι!

Πάω να δω τι κάνει η ζουζουνίτσα μου!!

Γεια σου γλυκιά μου! Κι εγώ την κάνω σε λίγο, μισθό δεν πήραμε πάλι και δεν κάθομαι, σταδιάλα πια! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τσάόοοοοοοοο.....

τελικά ναι, μπαίνω λάθος ώρες...αλλά ο γουργούρης έχει το πρόγραμμά του, δεν μου το επιτρέπει να σερφάρω σωστά....παλιο-γουργούρηηηηηηηη......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τσάόοοοοοοοο.....

τελικά ναι, μπαίνω λάθος ώρες...αλλά ο γουργούρης έχει το πρόγραμμά του, δεν μου το επιτρέπει να σερφάρω σωστά....παλιο-γουργούρηηηηηηηη......

Είδες ο γάιδαρος; Αντί να κάθεται εκεί ήσυχος ήσυχος, να σερφάρει η μαμά!

Που να μεγαλώσει κιόλας! Εγώ απ' το σπίτι μπαίνω ΑΦΟΥ κοιμηθεί, αλλιώς αν δει τον υπολογιστή ανοιχτό (έχει φωτάκι στο κουμπί που ανοίγει) πάει και το πατάει και τον κλείνει!!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ την κάνω σε λίγο, μισθό δεν πήραμε πάλι και δεν κάθομαι, σταδιάλα πια! :evil:

τι; από την δουλειά εννοείς..κάτσε σε έχασα....πωπω που είναι το μυαλό μου σήμερα...εχω "καεί" εντελώς!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...