Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ναι, μην την βλέπεις ηρεμη κοπελιάάά....και μένα ο γουργούρησ τα ίδια μου έκανε και τώρα κάποιες φορές δεν βάζει τον ποπό του κάτω..!!!

Ιντα κάνεις ωρέ;γιαααα πρόσεχε τη νύφη μου, έμαθα οτι είναι κουκλίτσα!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα τρελο-σαλονικιά! Πώώώώ πας; Βλέπω την συντοπίτισσα σου την Φαίη στο Μέγκα...γιατί δεν λέει οτι είναι έγκυος; Ντρέπεται; εκτός κι άν δεν έχει κλέισει τον 3ο και το φυλάει που δικαιολογημένα τότε. αλλά η κοιλίτσα την δείχνει λίγο παραπάνω....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημέρα τρελο-σαλονικιά! Πώώώώ πας; Βλέπω την συντοπίτισσα σου την Φαίη στο Μέγκα...γιατί δεν λέει οτι είναι έγκυος; Ντρέπεται; εκτός κι άν δεν έχει κλέισει τον 3ο και το φυλάει που δικαιολογημένα τότε. αλλά η κοιλίτσα την δείχνει λίγο παραπάνω....

Ποια;;;;;

Εγώ λίγο καλά πάω, καθότι πήρα έναν απ' τους τρεις μισθούς που μου χρωστούσανε κι ενδέχεται σήμερα να πάρω κι άλλον έναν.

Κατά τ' άλλα λιακάδαααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ποια;;;;;

Εγώ λίγο καλά πάω, καθότι πήρα έναν απ' τους τρεις μισθούς που μου χρωστούσανε κι ενδέχεται σήμερα να πάρω κι άλλον έναν.

Κατά τ' άλλα λιακάδαααααααααααα!

Την Φαίη την Σκορδά ρε! Χα! Τι; Δεν την συμπαθάς;

όταν πέφτει το χρήμα, έχει όντως λιακάδα έξω, δεν το συζητώ...εγώ ακόμα περιμένω τον ΟΑΕΔ να μου δώσει αυτό το επίδομα μητρότητας που δίνει....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Την Φαίη την Σκορδά ρε! Χα! Τι; Δεν την συμπαθάς;

όταν πέφτει το χρήμα, έχει όντως λιακάδα έξω, δεν το συζητώ...εγώ ακόμα περιμένω τον ΟΑΕΔ να μου δώσει αυτό το επίδομα μητρότητας που δίνει....

Δεν κατάλαβα ποια εννοούσες καλέ! Γιατί την ξέρω; :tongue: Ποια είναι; Αυτή που παντρεύτηκε τον Λιάγκα; Καλά κατάλαβα;

Όχι, έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙ λιακάδα έξω :tongue:! Και καλό καιρό γενικώς, ωραία είναι, γιατί ένα μήνα μας ΣΑΠΙΣΕ!

Εγώ του ΟΑΕΔ το 'χα πάρει πολύ γρήγορα! Αλλά τώρα τα ταμεία είναι μείον θα μου πεις. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν κατάλαβα ποια εννοούσες καλέ! Γιατί την ξέρω; :tongue: Ποια είναι; Αυτή που παντρεύτηκε τον Λιάγκα; Καλά κατάλαβα;

Όχι, έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙ λιακάδα έξω :tongue:! Και καλό καιρό γενικώς, ωραία είναι, γιατί ένα μήνα μας ΣΑΠΙΣΕ!

Εγώ του ΟΑΕΔ το 'χα πάρει πολύ γρήγορα! Αλλά τώρα τα ταμεία είναι μείον θα μου πεις. :rolleyes:

Ναι αυτήνε καλέ!!! ΑΑΑ! Δεν παίζω, με μπερδεύεις!!!

Εδώ μουνταμάρα....εάν σαπίσατε εσείς, εμεις Πάτρα τι να πούμε που στον καιρό λένε πρώτα για Δυτική Ελλάδα οτι θα βρέξει....:|:-|:|τι ναπώ;

Πιο πολύ πλάκα έχουν οι Αθηναίοι που όταν κάνει σεισμό γύρω στα 4-4,5 R το κάνουν τόσο θέμα οτι έκανε σεισμό στην περιοχή τους,που για την Πάτρα το 4-4,5 είναι κουνηματάκι!!!:D:D:D είναι λές και σε σπρώχνει απαλά κάποιος αυτό για εμάς!!!!:-P:razz::-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εδώ μουνταμάρα....εάν σαπίσατε εσείς, εμεις Πάτρα τι να πούμε που στον καιρό λένε πρώτα για Δυτική Ελλάδα οτι θα βρέξει....:|:-|:|τι ναπώ;Πιο πολύ πλάκα έχουν οι Αθηναίοι που όταν κάνει σεισμό γύρω στα 4-4,5 R το κάνουν τόσο θέμα οτι έκανε σεισμό στην περιοχή τους,που για την Πάτρα το 4-4,5 είναι κουνηματάκι!!!:D:D:D είναι λές και σε σπρώχνει απαλά κάποιος αυτό για εμάς!!!!:-P:razz::-P

Ναι κι εδώ κάνει πολλούς σεισμούς, το 4 ρίχτερ το 'χουμε γι' αστείο.

Δε σε μπερδεύω γλυκιά μου, μόνη σου μπερδεύεσαι! Εγώ απλώς είπα ότι έχει λιακάδα και μετά είπα ότι πήρα λεφτά. :tongue:

Αχ, πεινάω! Κι έφαγα πρωινό (γάλα και λίγα δημητριακά) ΚΑΙ δεκατιανό κουλουράκι.

Αλλά πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Μπα, δεν θ' αντέξω να πάω σπίτι (κατά τις 5), θα παραγγείλω τπτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι κι εδώ κάνει πολλούς σεισμούς, το 4 ρίχτερ το 'χουμε γι' αστείο.

Δε σε μπερδεύω γλυκιά μου, μόνη σου μπερδεύεσαι! Εγώ απλώς είπα ότι έχει λιακάδα και μετά είπα ότι πήρα λεφτά. :tongue:

Αχ, πεινάω! Κι έφαγα πρωινό (γάλα και λίγα δημητριακά) ΚΑΙ δεκατιανό κουλουράκι.

Αλλά πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Μπα, δεν θ' αντέξω να πάω σπίτι (κατά τις 5), θα παραγγείλω τπτ!

Κι εγώ πεινούσα και χτύπησα 1/2 με τυρί και 1/2 με κρέμα και στανιάρισα!!!:rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Κι εγώ εδώ παρούσα!

maestria μου τι λες θα μας την κρατήσει την λιακάδα ή θα μας ρίξει καμιά βρόχα;

παστάκια πως πάει η μέση σήμερα;

Θέλω να πιστεύω πως θα κρατήσει, γιατί ο πατέρας μου μαζεύει παραγωγές!

Μπουγάτσα βρε κακούργα;;;;; Δεν έτρωγες κανένα τσουρέκι Τερκενλή καλύτερα; Φωτιά και λαύρα είναι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θέλω να πιστεύω πως θα κρατήσει, γιατί ο πατέρας μου μαζεύει παραγωγές!

Μπουγάτσα βρε κακούργα;;;;; Δεν έτρωγες κανένα τσουρέκι Τερκενλή καλύτερα; Φωτιά και λαύρα είναι!

Εδώ που είμαι που να βρω μαρη Τερκενλή;

Είδες όμως τι βολική που είμαι; Και με μια μπουγατσούλα βολεύομαι!!!!

4Suap3.png

Εδώ που είμαι που να βρω μαρη Τερκενλή;

Είδες όμως τι βολική που είμαι; Και με μια μπουγατσούλα βολεύομαι!!!!

Φωτιά και λαύρα είναι η μπουγάτσα! ΠΟΛΛΕΣ θερμίδες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...