Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε και θα πιούμε και καφε στην Αριστοτέλους και θα φάμε και τσουρέκι Τερκενλή!!!:mrgreen:

Με λευκή σοκολάτα και γέμιση κάστανο!

Άρχισα πάλι διατροφή, το 'πα, δεν το 'πα. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μιλάμε για το συγκεκριμένο τσουρέκι θα μου έχουν πει καμμιά 50άρια άτομα...ααα!δεν παίζω ....το έχω βάλει σκοπό και θα ερθω....γουστάρω Σαλόνικα με 1000!!!!άσε που άκουσα οτι έχετε πολύ ωραία κουζίνα και θα ερθω να μασαμπουκιάσωωωω(η δίαιτα που λέγαμε!!!)

Κορίτσια ξενοδοχεία συστήνετε στην πλατεία Αριστοτέλους ή υπάρχει καποιο που δεν είναι εκεί και είναι πιο καλό; Δεν μεπειράζει , απλά δεν θέλω και πολύ ακριβό...ΔΝΤ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Μιλάμε για το συγκεκριμένο τσουρέκι θα μου έχουν πει καμμιά 50άρια άτομα...ααα!δεν παίζω ....το έχω βάλει σκοπό και θα ερθω....γουστάρω Σαλόνικα με 1000!!!!άσε που άκουσα οτι έχετε πολύ ωραία κουζίνα και θα ερθω να μασαμπουκιάσωωωω(η δίαιτα που λέγαμε!!!)

Κορίτσια ξενοδοχεία συστήνετε στην πλατεία Αριστοτέλους ή υπάρχει καποιο που δεν είναι εκεί και είναι πιο καλό; Δεν μεπειράζει , απλά δεν θέλω και πολύ ακριβό...ΔΝΤ

Στην πλατεία Αριστοτέλους είναι ακριβά!

Ένα πολύ καλό και σχετικά φθηνό είναι το Park. Είναι ψηλά, στη Βενιζέλου, κεντρικά δηλαδή, απλά όχι κάτω παραλία.

Γενικώς δεν ξέρω πολλά, ξέρω το συγκεκριμένο γιατί είχαμε φιλοξενήσει κόσμο εκεί σ' ένα διεθνές πρόγραμμα.

Τα καλύτερα είναι προς αεροδρόμιο, αλλά πανάκριβα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στην πλατεία Αριστοτέλους είναι ακριβά!

Ένα πολύ καλό και σχετικά φθηνό είναι το Park. Είναι ψηλά, στη Βενιζέλου, κεντρικά δηλαδή, απλά όχι κάτω παραλία.

Γενικώς δεν ξέρω πολλά, ξέρω το συγκεκριμένο γιατί είχαμε φιλοξενήσει κόσμο εκεί σ' ένα διεθνές πρόγραμμα.

Τα καλύτερα είναι προς αεροδρόμιο, αλλά πανάκριβα. :mrgreen:

όχι κοπελιά...λέμε ΔΝΤ...αλλά εντάξει θα την παλέψουμε και θα έρθουμε...άάάά, ρε Τερκενλήήήήήή....μιαμ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Πωπω μιλάτε πάλι για τσουρέκια? Είναι περίεργη η ώρα βρε κορίτσια, λυπηθείτε με...

Εχω την μικρή με γαστρεντερίτιδα (μάλλον) κι έφτιαξα μια κοτόσουπα εντελώς νοσοκομειακή! Να δω εμείς τι θα φάμε!

Ο μικρός μου έχει βρογχίτιδα...

Καλά δεν μπήκε ο μήνας?

μανου ευχαριστούμε για τις ευχες!!!

νομίζω ότι το park είναι η καλύτερη λύση γιατί την αριστοτέλους μάλλον την ξεχνάς. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ κι ένα αλλο δίπλα στην αριστοτέλους για να βλέπεις θάλασσα!

maestria νομίζω ότι την διατροφή πρεπει να την παραμερίσεις για λιιιίγο για να το απολάυσουμε όλοι!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Πωπω μιλάτε πάλι για τσουρέκια? Είναι περίεργη η ώρα βρε κορίτσια, λυπηθείτε με...

Εχω την μικρή με γαστρεντερίτιδα (μάλλον) κι έφτιαξα μια κοτόσουπα εντελώς νοσοκομειακή! Να δω εμείς τι θα φάμε!

Καλά δεν μπήκε ο μήνας?

ελα να κάνουμε παρέα συνονόματη!

4Suap3.png

Καλά δεν μπήκε ο μήνας?

Yπέροχα! Και παραπονιόμαστε εμείς με το ένα άρρωστο. :mrgreen:

Περαστικά σας!!!!

maestria νομίζω ότι την διατροφή πρεπει να την παραμερίσεις για λιιιίγο για να το απολάυσουμε όλοι!!

Ε, βέβαια καλό μου, αν έρθει το κορίτσι και πάμε Τερκενλή, λες ν' αντισταθώ; Οχιιιιιιιιιιιιιιιιι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τελικά υπάρχει κάποιο που να μην είναι αρρωστο;

Λοιπόν αυτό το τσουρέκι το 'χω αχτι τόσο καιρό που το λέμε και η πλάκα είναι ότι δεν έχω πει στον χαζμπαντ να φέρει ένα μια και δουλέυει απέναντι!

4Suap3.png

Λοιπόν αυτό το τσουρέκι το 'χω αχτι τόσο καιρό που το λέμε και η πλάκα είναι ότι δεν έχω πει στον χαζμπαντ να φέρει ένα μια και δουλέυει απέναντι!

Εμένα μου φέρανε με κανονική σοκολάτα επικάλυψη και σοκολάτα μέσα. Και φορτώθηκα τα λιπαρά και τις θερμίδες και δεν έφαγα το αγαπημένο μου! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο γουργούρης! Δεν είναι άρρωστος! Φτου φτου μην μας ματιάσω...

Καλά κοπελιά; Δουλέυει ο χάζμπαντ σου απέναντι και μας το λές έτσι; Λοιπόν! Δίνω δ/νση, τηλνα μου στείλετε...όχι,όχι, άστο θα 'ρθω να ΦΑΩ εκεί!!!!πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εμένα μου φέρανε με κανονική σοκολάτα επικάλυψη και σοκολάτα μέσα. Και φορτώθηκα τα λιπαρά και τις θερμίδες και δεν έφαγα το αγαπημένο μου! :rolleyes:

Εντάξει κιουρία μου, ας μην το έτρωγες! Αλλά είδες τι είμαστε οι μανάδες!!!Αχάριστες παιδί μου!!! Τσ!Τσ!Τσ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εππππ!κορτσουδια τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????εμεις μεγαλωνουμε,γιναμε 1 εβδομαδας!γελαμε και χαχανιζουμε στον υπνομας!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εππππ!κορτσουδια τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????εμεις μεγαλωνουμε,γιναμε 1 εβδομαδας!γελαμε και χαχανιζουμε στον υπνομας!!!

Γεια σου χαζομαμά!

Σιγά που γελάει μαρή! Την τύφλα της δεν καταλαβαίνει ακόμα! Τη χαζεύεις,ε;

Να ξεκουράζεσαι κι εσύ κοριτσάκι! Από 'δω και πέρα έχει τρέξιμοοοοο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...