Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Είμαι στον ιδιωτικό γι' αυτό...άμα πάρω την εξάμηνη, απλά θα χάσω την δουλειά μου....

Με θυμώνει ΤΟΣΟ πολύ αυτό, που τρελαίνομαι!

Ισονομία σου λένε μετά. Εγώ το πήρα το 6μηνο. Βέβαια θα χάσω τη δουλειά μου, αλλά σε λίγο καιρό και γι' άλλους λόγους (πάνε για φούντο :mrgreen:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με θυμώνει ΤΟΣΟ πολύ αυτό, που τρελαίνομαι!

Ισονομία σου λένε μετά. Εγώ το πήρα το 6μηνο. Βέβαια θα χάσω τη δουλειά μου, αλλά σε λίγο καιρό και γι' άλλους λόγους (πάνε για φούντο :mrgreen:).

α! υπέροχα....κάνε υπομονή τι να πω...και εμείς τώρα άλλοι μας εξαγοράζουν, οι μέτοχοι δεν θέλουν, εργασιακά λένε οτι δεν θα μας πειράξουν, πήραν κοπέλα στην θέση μου εκεί που έλεγαν οτι δεν θα πάρουν....άστα...βράστα...αλλά θα γυρίσω γιατί έχω φτύσει αίμα εκεί μέσα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είναι φίλοι μεταξύ τους συγγενείς κτλ κτλ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εννοείται οτι εδώ μέσα θα επικρατεί τάξη και ισορροπία, δεν μου αρέσει το άνω κάτω....

Καλά, τα χριστούγεννα θα πάω όχι τώρα-τώρα.....

Είμαι στον ιδιωτικό γι' αυτό...άμα πάρω την εξάμηνη, απλά θα χάσω την δουλειά μου....

κι εγώ στον ιδιωτικό είμαι αλλά ευτυχώς τον θεσμό μάνας-παιδιού τον σέβονται.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ναι και οι δικοί μου δεν είπαν τπτ, αν και σπόντες πετάξανε, αλλά τους έγραψα κανονικά.

Και, όπως προέκυψε τελικά η κατάσταση, πολύ καλά έκανα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παρακαλώ; στην Ελλάδα δουλεύεις; Σίγουρα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Μπά όχι άτυχη...απλά μένω Πάτρα, την πόλη με τους χειρότερους εργοδότες στην Ελλάδα...άσε ξέρω που σου λέω....εδώ το εξάμηνο το παίρνεις εάν δουλεύεις σε μικρή επιχ/ση για παραπάνω λεφτά...ξέρω κοπε΄λες που το πήραν, συνέχισαν να δουλέυουν και τον μισθό τους τον έπαιρναν μάυρο......τι να πείς..λές να έρθω Σαλόνικα; Α! λέμε να έρθουμε 3ήμερο με τον άνδρα μου...πότε είναι πιο ωραία;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μπά όχι άτυχη...απλά μένω Πάτρα, την πόλη με τους χειρότερους εργοδότες στην Ελλάδα...άσε ξέρω που σου λέω....εδώ το εξάμηνο το παίρνεις εάν δουλεύεις σε μικρή επιχ/ση για παραπάνω λεφτά...ξέρω κοπε΄λες που το πήραν, συνέχισαν να δουλέυουν και τον μισθό τους τον έπαιρναν μάυρο......τι να πείς..λές να έρθω Σαλόνικα; Α! λέμε να έρθουμε 3ήμερο με τον άνδρα μου...πότε είναι πιο ωραία;

Nαι, έλα να γίνουμε πολλοί οι άνεργοι! :tongue:

Καλέ δεν έχει δουλειές εδώ. Τσαμπουκά κι αναισθησία θέλει.

Τι να σου πω; Για εκδρομή μάλλον καλύτερα από την άνοιξη πια, γιατί μπορεί αν πετύχεις τρελή μουντίλα και να σου πάει στράφι το σ/κ.

Εκτός αν σ' αρέσει η συννεφιασμένη - αλά Αγγελόπουλο - ατμόσφαιρα της φτωχομάνας μας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι, έλα να γίνουμε πολλοί οι άνεργοι! :tongue:

Καλέ δεν έχει δουλειές εδώ. Τσαμπουκά κι αναισθησία θέλει.

Τι να σου πω; Για εκδρομή μάλλον καλύτερα από την άνοιξη πια, γιατί μπορεί αν πετύχεις τρελή μουντίλα και να σου πάει στράφι το σ/κ.

Εκτός αν σ' αρέσει η συννεφιασμένη - αλά Αγγελόπουλο - ατμόσφαιρα της φτωχομάνας μας. :mrgreen:

ναι κι εδώ παίζει πολύ ανεργία...γι'αυτό δεν παίρνω 6μηνη, κατάλαβες;...τέέέέλος πάντων...

α! έπεσες στο άτομο....μου αρέσει πολύ ο φθινοπωρινός καιρος,,,απλά να μην βρέχει πολύ για το μπέμπη...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Καλά ε; Το σκηνικό με τον Αγγελόπουλο έγραψε!!!

Να σε πάρουνε για την καμπάνια του '11 του εοτ Μπας και έρθει και κανάς τουρίστας προς τα δω!!

Παστάκια εμένα η Σαλόνικα με αρεσει τα Χριστούγεννα. Ετσι όπως είναι στολισμένη εγώ προσωπικά τη γουστάρω πολυ!

4Suap3.png

Ε, τότε η Σαλόνικα είναι η κατάλληλη πόλη για σένα! :mrgreen:

Τέλεια...δεν ξέρω ρε παιδάκι μου...σας πάω τους βόρειους...είσαστε πολύ ντόμπροι...εδώ οι Πατρινοί είναι πολύ κεφάτοι, αλλά δημιουργούν κλίκες, πράγμα που συχαίνομαι, αν και Πατρινιά και μπορεί νασ εκάνουν παρέα και με το που στρίβεις σε θάβουν...και δεν γίνεται σε μία περίπτωση, αλλά όλοι αυτό κάνουν...γι' αυτό άν θα κάνεις παρέα με κάποιους θα είναι λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα...με έπιασε τώρα....γκρρρρρρρρ

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλά ε; Το σκηνικό με τον Αγγελόπουλο έγραψε!!!

Να σε πάρουνε για την καμπάνια του '11 του εοτ Μπας και έρθει και κανάς τουρίστας προς τα δω!!

Παστάκια εμένα η Σαλόνικα με αρεσει τα Χριστούγεννα. Ετσι όπως είναι στολισμένη εγώ προσωπικά τη γουστάρω πολυ!

Άσε, έχω κλίση! Δούλευα και σε διαφημιστική παλιότερα, αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικός κλάδος, άσε που δεν έχει πολλές στη Σαλόνικα κι Αθήνα ΔΕΝ ξαναπάω! :mrgreen:

Έχεις δίκιο, ΚΑΙ στις γιορτές είναι ωραία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε, έχω κλίση! Δούλευα και σε διαφημιστική παλιότερα, αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικός κλάδος, άσε που δεν έχει πολλές στη Σαλόνικα κι Αθήνα ΔΕΝ ξαναπάω! :mrgreen:

Έχεις δίκιο, ΚΑΙ στις γιορτές είναι ωραία!

ναι κι μείς τώρα αυτό το διάστημα λέγαμε....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Κοριτσια περαστικα στα αρρωσουλικα παιδακια,να αναρρωσουν γρηγορα και βουρ στον παιδικο,και να την κλεισουν επιτελους τη μια βδομαδα σερι,για να ησυχασουν κι οι μανουλες λιγο:tongue:

Αχ να εθετε κοριτσια και να κανονισουμε συναντηση,η πολυ μας ειναι τελειααα στις γιορτες!!!!!!!!!Αντε θα σας περιμενουμε:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...