Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Και ο πρώτος γιατρός αυτό μου είπε οτι άμα συνεχιστεί θα πάμε για φυσιοθεραπεία...... Χ@σ@ με!!!!

Koρίτσι από εγχειρήσεις και τέτοια, χίλιες φορές φυσιοθεραπεία!!! Θα κάνεις και μασαζάκι! :mrgreen:

Στη Σαλόνικα έχει κρύο, αλλά -επιτέλους- ΗΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Κι ο μικρός μου πάει δεύτερη μέρα σερί στον παιδικό. Θα τη βγάλουμε άραγε τη βδομάδα;;; :confused: Ένα βήχα τον έχει και δε λέει να φύγει ο ρημάδις!

Μια βδομάδα σερί, πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα 30ούλες!!! Δεν σας πρόλαβα..

Εμείς είμαστε και πάλι αρρωστούλες και χθες τρέχαμε για ακτινογραφίες γιατί πνίγεται στο βήχα το πουλάκι μου...

Ευτυχώς προλάβαμε στο τσακ(ελπίζω και παρακαλάω) την πνευμονία..

Κισακι καλό σαραντισμό να έχετε και κυρίως χωρίς κολικούς!!!!!!

Καλά μαρή, ακομα δεν βγήκες από την κλινική και άρχισες τις γυροβολιές; :lol:

Παστάκια θέλει πολύ υπομονή και ξεκούραση -πράγμα αδύνατον με το νινί- οπότε δυστηχώς πρέπει να μάθεις να ζεις μ'αυτό.

manou καλό κουράγιο σου έυχομαι! Όπου να'ναι αρχίζουν και τα προεφηβηκά και μαζί τα γλέντια!!

Ε ρε τι μας περιμένει με τις τσούπρες μας... (εμείς έχουμε μέλλον βεβαια αλλά να παίρνουμε και κανα μάθημα!)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερούδια!!!!

Σου το εύχομαι, και μια και δυό βδομάδες γιατί και οι άδειές μας καποτε τελειώνουν!!!

Ευχαριστώ κορίτσι! Περαστικά σας ρε συ! Αχ, κι ο δικός μου δεν έχει ξεφορτωθεί το βήχα.

Την Παρασκευή θα τον πάμε για εμβόλιο, θα πω τον γιατρό να τον ακροαστεί, μην είναι τπτ πιο ύποπτο και δεν το πάρουμε χαμπάρι.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ!

710098v8hjzr6z6r.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα 30ούλες!!! Δεν σας πρόλαβα..

Εμείς είμαστε και πάλι αρρωστούλες και χθες τρέχαμε για ακτινογραφίες γιατί πνίγεται στο βήχα το πουλάκι μου...

Ευτυχώς προλάβαμε στο τσακ(ελπίζω και παρακαλάω) την πνευμονία..

Κισακι καλό σαραντισμό να έχετε και κυρίως χωρίς κολικούς!!!!!!

Καλά μαρή, ακομα δεν βγήκες από την κλινική και άρχισες τις γυροβολιές; :lol:

Παστάκια θέλει πολύ υπομονή και ξεκούραση -πράγμα αδύνατον με το νινί- οπότε δυστηχώς πρέπει να μάθεις να ζεις μ'αυτό.

manou καλό κουράγιο σου έυχομαι! Όπου να'ναι αρχίζουν και τα προεφηβηκά και μαζί τα γλέντια!!

Ε ρε τι μας περιμένει με τις τσούπρες μας... (εμείς έχουμε μέλλον βεβαια αλλά να παίρνουμε και κανα μάθημα!)

έλα ρε περαστικούλια σας.......

Άσε με περιμένω να βγει ο άνδρας μου στην 9μηνη άδεια (κ@λ@φ@ρδο) για να με βοηθήσει λίγο, γιατί ούτε γυνάικα μπορώ να πάρω ούτε κι έχω κάποιον άλλο να με βοηθήσει...άστον!άστον να κάτσει με τον μπέμπη να δει πως είναι γιατί τον λατρεύω, αλλά όλο μου την λέει που είμαι κουρασμένη και δεν έχω κάνει κάποιες δουλειές στην ώρα τους!!! (δεν μου την λέει πολύ, αλλά άμα είναι κι αυτός λιώμα και δεν μπορεί μου τις ρίχνει τις ατάκες του)......

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Koρίτσι από εγχειρήσεις και τέτοια, χίλιες φορές φυσιοθεραπεία!!! Θα κάνεις και μασαζάκι! :mrgreen:

Στη Σαλόνικα έχει κρύο, αλλά -επιτέλους- ΗΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Κι ο μικρός μου πάει δεύτερη μέρα σερί στον παιδικό. Θα τη βγάλουμε άραγε τη βδομάδα;;; :confused: Ένα βήχα τον έχει και δε λέει να φύγει ο ρημάδις!

Μια βδομάδα σερί, πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ!

Περαστικούλια και σε εσάς .....εδώ Πάτρα έχει ψιλο-ψυχρούλα, κοιμόματε όόόλοι με κουβέρτες πια ή παπλωματάκια και έχει ήλιο.....

Όσο για τις φυσιοθεραπείες βρε παιδιά βαρέθηκα! όλο κάτι έχω που πριν μείνω έγκυος είχα να δω γιατρό από την παιδική μου ηλικία....άμα πια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστακια σαν να έχεις δίκιο!!

Κι εγώ από την εγκυμοσύνη και μετά έχω σαραβαλιάσει!:tongue:

Όλο και κάτι καινούριο μου βγαίνει!

Αχαχα!!!! Μας γεράσαν πριν την ώρα μας οι αντρούληδες μας μου φαίνειται!

Έτσι, να πάρει την άδεια να κάτσει με το νινί να δούνε τι εστί βερύκοκο!

4Suap3.png

ναι, παιδί μου τι είπες τώρα!!!

Είναι πολύ βοηθητικός με το παιδί και όλα, αλλά όταν είναι κομμάτια από την δουλειά μην του μιλάτε του πατέρα!!!!

Και του το έχω πεί, εγώ θα ξαπλώσω να κοιμάμαι και θα τον έχει 24 ώρες την μέρα!!!! γιατί πολύ μας χώνονται και πρέπει να δούν και αυτοί το χωσιματάκι τους!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παστακια σαν να έχεις δίκιο!!

Κι εγώ από την εγκυμοσύνη και μετά έχω σαραβαλιάσει!:tongue:

Όλο και κάτι καινούριο μου βγαίνει!

Αχαχα!!!! Μας γεράσαν πριν την ώρα μας οι αντρούληδες μας μου φαίνειται!

Έτσι, να πάρει την άδεια να κάτσει με το νινί να δούνε τι εστί βερύκοκο!

Αφού από τότε και μετά καταλαβαίνεις τι θα πει ΚΟΥΡΑΣΗ! Πριν, εμείς κι ο κ*λος μας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι, παιδί μου τι είπες τώρα!!!

Είναι πολύ βοηθητικός με το παιδί και όλα, αλλά όταν είναι κομμάτια από την δουλειά μην του μιλάτε του πατέρα!!!!

Και του το έχω πεί, εγώ θα ξαπλώσω να κοιμάμαι και θα τον έχει 24 ώρες την μέρα!!!! γιατί πολύ μας χώνονται και πρέπει να δούν και αυτοί το χωσιματάκι τους!!!!

Απο το ίδιο καλούπι είναι όλοι τους;

Και φυσικά η κούρασή τους είναι πάντα μεγαλύτερη αν ασχοληθούν λίγο μα τα μωρα, ασχετα αν εσύ το έιχες όλη μέρα-έκανες δουλειές-φαγητό και τα σχετικά!!!:twisted:

4Suap3.png

ναι, ρε παιδί μου κι άμα δουλεύεις κιόλας το περνάνε στο ντούκου εντελώς...οτι κι εγω δουλέυω πως κάνεις έτσι;

Ευτυχώς όμως είναι νοικοκύρης και δεν ανακατώνει το σπίτι, αλλιώς θα τον είχα φάει ζωντανό.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι, ρε παιδί μου κι άμα δουλεύεις κιόλας το περνάνε στο ντούκου εντελώς...οτι κι εγω δουλέυω πως κάνεις έτσι;

Ευτυχώς όμως είναι νοικοκύρης και δεν ανακατώνει το σπίτι, αλλιώς θα τον είχα φάει ζωντανό.....

Φαντάζομαι πως αυτό δεν θα ισχύει αύριο μεθάυριο για τον γιόκα σου, ετσι;;)

Πως θα το αφήσεις ρε συ το νινάκι τόσο λεχούδι;

Δεν μπορείς να παρεις εσύ την άδεια;

4Suap3.png

Φαντάζομαι πως αυτό δεν θα ισχύει αύριο μεθάυριο για τον γιόκα σου, ετσι;;)

Πως θα το αφήσεις ρε συ το νινάκι τόσο λεχούδι;

Δεν μπορείς να παρεις εσύ την άδεια;

εννοείται οτι εδώ μέσα θα επικρατεί τάξη και ισορροπία, δεν μου αρέσει το άνω κάτω....

Καλά, τα χριστούγεννα θα πάω όχι τώρα-τώρα.....

Είμαι στον ιδιωτικό γι' αυτό...άμα πάρω την εξάμηνη, απλά θα χάσω την δουλειά μου....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...