Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ pasatakia!!!!!Υπομονή;Δεν είσαι λίγο καλύτερα;Τελικά ζήτησες βοήθεια από τη μαμά σου;

Τι να της ζητήσω βρε! Αφού με ρωτάει, γιατί ανησυχεί, πώς πάω και εάν της πώ οτι πονάω θα μου πει " και εμένα βρε παιδάκι μου με πονάνε τα πόδια μου, δεν μπορώ να είμαι εκεί συνέχεια...." (δούλευε από 14 χρονών γαζώτρια μέσα στα εργοστάσια και όντως έχει πρόβλημα)

Και έτσι απογοητεύομαι και της λέω οτι εντάξει είμαι την παλεύω και το θέμα λήγει εκεί.....

Καλημερα στις ομορφες,τι κανετε;Εγω χθες ημουν εκτος λειτουργιας λογω ημικρανιας,αλλα ευτυχως σημερα ειμαι καλα.

Παστακια τι γινεται βρε κοριτσι,ακομα πονας,δεν αρχισε να κανει δραση η θεραπεια;

Ερη μου μακαραι να υπηρχε κατι μαγικο και να γινοταν ολες οι δουλεις μονες τους,να εισαι σιγουρη πως ολες θα θελαμε να ξερουμε αυτο το ξορκι:tongue::tongue:

Καλημέρα μανουτίτα μου..περαστικουλάκια σου...

Ναι με πιάνουν τα χάπια και τα παίρνω 5 μέρες τώρα, αλλά όταν τελειώνει η επίδρασή τους (δηλ την ώρα που είναι να πάρω το επόμενο) πονάω....

Και εννοείται οτι δεν μπορώ να σκύβω ακόμα....να δω που θα πάει το θέμα....η μαμά μου θα πάει τις ακτινογραφίες και τις εξετάσεις μου σε έναν 2ο ορθοπεδικό που είναι από τους πολύ καλούς εδώ στην Πάτρα για να πάρουμε άλλη μία γνώμη....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου ερη μου ναι πηγαμε ευχαριστω,καλα ειχα ξεχασει πως ειναι τα παιδικα παρτυ σε αυτες τις ηλικιες.Η μικρη εγινε 2 ετων,με μουσικη,κλασικα ζουζουνια,η δικια μου ηταν η μεγλαυτερη,φυσικα και γελεουσε.Της φαινοταν αστειο με ολα τα πιτσιρικακια,ειχε και τη μαμα μου να της λεει να χορεψει και της απανταει η δικια μου:καλα βρε γιαγια εγω αυτα τα μωρουδιστικα θα χορεψω;;;;:tongue: Αχ μεγαλωσε του πουλακι μου....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σου ερη μου ναι πηγαμε ευχαριστω,καλα ειχα ξεχασει πως ειναι τα παιδικα παρτυ σε αυτες τις ηλικιες.Η μικρη εγινε 2 ετων,με μουσικη,κλασικα ζουζουνια,η δικια μου ηταν η μεγλαυτερη,φυσικα και γελεουσε.Της φαινοταν αστειο με ολα τα πιτσιρικακια,ειχε και τη μαμα μου να της λεει να χορεψει και της απανταει η δικια μου:καλα βρε γιαγια εγω αυτα τα μωρουδιστικα θα χορεψω;;;;:tongue: Αχ μεγαλωσε του πουλακι μου....

Πώπω τώρα θα σου λέει κάτι τέτοια και θα κοιτάγεστε!!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αχ αστα να πανε παστακια μου χθες που ειχε λιγο ελευθερο χρονο,καθησε στο πισι και κατεβασε στιχους απο κατι ξενα τραγουδια,γιατι λεει στο σχολειο τραγουδανε και βγαζουνε χορογραφιες:rolleyes:Αχ οσο σκεφτομαι τι με περιμενει:roll:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αχ αστα να πανε παστακια μου χθες που ειχε λιγο ελευθερο χρονο,καθησε στο πισι και κατεβασε στιχους απο κατι ξενα τραγουδια,γιατι λεει στο σχολειο τραγουδανε και βγαζουνε χορογραφιες:rolleyes:Αχ οσο σκεφτομαι τι με περιμενει:roll:

Άστα...και που'σαι ακόμα....και κορίτσι που είναι!!!!!εγώ μερικές φορές σκέφτομαι τους γονείς μου που είχαν 4 κορίτσια!!!! Μιλάμε ήττα ε; Τώρα τα σκέφτομαι.....

Μανού ετοιμάσου, σε λίγο θα στη ζητάνε για ραντεβού!!!!!

Παστάκια οποσδήποτε να πας και σε άλλο γιατρό, μην το αφήσει έτσι...Μήπως πρέπει να κάνεις φυσιοθεραπεία;

Και ο πρώτος γιατρός αυτό μου είπε οτι άμα συνεχιστεί θα πάμε για φυσιοθεραπεία...... Χ@σ@ με!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ασε ερη μου ειμαστε σε μια ηλικια που αρχιζουν τα οργανα........τι να κανουμε ομως,ολα καλα.Μου αρεσει να τη βλεπω να μεγαλωνει εχει και μια αθωοτητα που με τρελαινει.Κοριτσια θα σας αφησω,να κανω καμια δουλεια,γιατι χθες την εβγαλα στο κρεβατι.Καλη μερα να εχετε,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ασε ερη μου ειμαστε σε μια ηλικια που αρχιζουν τα οργανα........τι να κανουμε ομως,ολα καλα.Μου αρεσει να τη βλεπω να μεγαλωνει εχει και μια αθωοτητα που με τρελαινει.Κοριτσια θα σας αφησω,να κανω καμια δουλεια,γιατι χθες την εβγαλα στο κρεβατι.Καλη μερα να εχετε,φιλακια.

Οκ!Καλές δουλειές και έχε το νου σοτ μήπως ακούσεις τίποτα για κανένα φίλτρο που λέγαμε.....:tongue:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Οκ!Καλές δουλειές και έχε το νου σοτ μήπως ακούσεις τίποτα για κανένα φίλτρο που λέγαμε.....:tongue:

Θα εχω τα αυτια μου και τα ματια μου ανοιχτα,μεινε ησυχη,φιλακιααααααα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εντάξυ δεν είναι τίποτα δύσκολο η φυσιοθεραπεία....Ίσα -ίσα θα σε βοηθήσει πολύ.Μην το βλέπεις αρνητικά!

κοίτα εγώ με τους γιατρούς και όόόλα αυτά δεν τα πάω καλά.....άσε που τα βαριέμαι...εξετάσεις και παρα-εξετάσεις....βέβαια δικαιολογούμαι, γιατί έκανα 2 χρόνια προσπάθεια για παιδάκι και έπαιρνα συνέχεια ορμόνες και χάπια....γι'αυτό...έχω βαρεθεί να έχω στο νου οτι "Α!πρέπει να πάρω το χάπι μου, μην περάσει η ώρα και ξεχαστώ" ....που εγώ χάπια έπαιρνα και άν κατά την περίοδο μου που με πέθαινε η μέση μου....και γρίπη να είχα, συχαινόμουνα που έπαιρνα ντεπόν κτλ κτλ

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλέ άσε τα φίλτρα και πάρε καμμιά γυναίκα να σε βοηθάει εκεί....εγώ θέλω να κάνω εγώ τις δουλειές, αλλά να έχω κάποιο άτομο να μου προσέχει τον γουργούρη....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Pastakia .....έχω μια γυναίκα αλλά μάλλον πρέπει να την αλλάξουμε.....άσε μεγάλη πληγή ξύνεις.....ξέρει η Μανού!!!!!

Γιατί ρε; Τι σου έκανε;...καλά κι εγώ να σου πώ την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι, άν εννοείς αυτό....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...