Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kαλημεριζω τις κουκλες τριανταρες!!!!!!!!!

Παστακια μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα,αντε βρε κοπελα μου να ισιωσεις....Εγω μια χαρα ειμαι,δοξα το Θεο,Σαββατο σημερα κι ευτυχως εφτιαξε κι ο καιρος,να ανεβει κι η διαθεση μας:P

Κισακι μου καλως μας ηρθες,καλο σαραντισμο να εχεις φιλεναδα!!!

Καλο Σ/Κ να εχετε κοριτσια,να περασετε ομορφα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε 3Χμαμα κι εσύ εδώ;

manoutita μου, σ'ευχαριστώ πολύ. Όντως έχω ηρεμήσει....

Καλό ΣΚ και σε εσένα.....:cool::cool::cool:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας κοριτσια!!!

εγω μπαινω επισημα στο club των 30 στις 5/11!!!ειπα και εγω λοιπον να μπω στην παρεα σας!!!!εγω απεκτησα το αγορακι μου πριν 4 μηνες περιπου!!και ειμαι τρελη χαζομαμα!!!

θα τα λεμε απο εδω και περα......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα,καλη Κυριακη να εχουμε,εγω το απογευμα εχω να παω στο παρτυ γενεθλιων της ανιψιας μου που γινεται 2.

Καλωσηρθες στο παρεακι leta800 και να σου ζησει ο μπεμπης σου,γερος και καλοτυχος να ειναι κι εσυ να τον χαιρεσαι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερ ακουκλες βρηκα λιγο χρονο!!!ο μπαμπας δ εμας αφηνει ησυχες,ολο μας φιλαει ....αχαχα!τωρα πηγε βολτα,εγω περιμενω τη μικρη να ξυπνησει για γαλα,και μετα θα βγω με τον μπαμπα της μια βολτα,ενω η μαμαμ μου θα ερθει να την κρατησει-αλλο που δ εθελει,αφορμες ψαχνει...φαγωθηκε ν αβγω βολτα!!!αχαχα!χτες ειχαμε πολυ ησυχο βραδυ,καναμεμπανιο αργα,κατα τις 120μη με κραξετε-αλλα κοιμηθηκαμε πολυ καλα και οι 2 ,και το βραδυ που σηκωνοταν μεχρικα ισυο πλυσιμο γελουσε και στον υπνο της χαχανιζε,νομιζω βρισκουμε ρυθμους,με βοηθησ επολυ και η μαια ,ηαυτη που με ξεγεννησε του γιατρου μου η μαια ηρθε στο σπιτι και μου εδειξε για την περιποιηση,νιωθω πιο ανετα...αυατ κουκλιτσες μου!!!!εσει ςτι κανετε?α κι ευχαριστω παρ απολυ για τις ευχες!!!!!με συγκινειτε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Να χαίρεσαι που σε παρακαλάνε να βγεις για να κρατήσουνε το μωρό!

Εμείς παρακαλάμε να τον κρατήσουνε για να πάμε καμιά βόλτα! ;)

Θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγά σιγά. Θέλει χρόνο να συνηθίσετε το μικρό και να σας συνηθίσει κι αυτή! Όλα θα γίνουν, ο πρώτος καιρός και στο πρώτο παιδί, είναι δύσκολος.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό ξαναπές το...εμάς ήταν τόσο ηρεμούλης, που σταυροκοπιόμαστε...μέχρι που μας πιάσανε κολικοί και ο μπαμπάς μας έπαιρνε συνέχεια(συνέχεια όμως) αγκαλιά και γίναμε σκατομαθημενούληδες, βγάζουμε την ψυχή της μαμας, δεν την αφήνουμε να μαγειρέψει, παρά μόνο όταν μας παίρνει λίγο ο ύπνος.....κατα τ'αλλα, είμαστε καλά παιδάκια, όταν δεν μας γυρο-φέρνει πολύ ο μπαμπάς....Α! Και έχουμε κόψει το βραδυνο μαμ!!! Αυτό είναι πολύ ξεκούραστο για την μαμά που κοιμάται τουλάχιστον από τις 01.00 πμ μέχρι τις 07.00, που είναι οι βαρβάτες ώρες!!!!!

Αυτά....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλέ γέμισε λεχουδάκια το καφέ! Μαναράκια μου μωρέ (δεν ζηλεύω, θέλω ένα για λίγο και να το επιστρέψω στην μανούλα του όταν αρχίσουν τα ζόρια)!!!

Καλημέρα, καλό μήνα κούκλες...

Είμαι σπίτι σήμερα, η Μυρτώ από τις 12 το βράδυ έχει κάνει 8 φορές εμετό... Επιτέλους πέρασε το δίωρο χωρίς εμετό και πάω να παίξω με το almora...

Κισάκι μου μπράβο σε βρίσκω πολύ άνετη!!!!Έτσι .....μη σου πάρει τον αέρα γιατί μετά.....άντε να της τον πάρεις πίσω......!!!!!Και εμείς βρε κορίτσια... της αγκαλιάς είμαστε.....Ξέρετε να μου συστήσετε καμμία καλή μαγική σκούπα ή κανένα καλό μαγικό ξόρκι για να γίνουν οι δουλειές μόνες τους;xixixixixi!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα 30ούλες!!!

Έρη κι εσύ εδώ; Πάμε πακέτο λές;

Κορίτσάκια τι κάνετε; Εγώ πολύ κούραση!!!! Και με πονάει και η μέση μου!!! Και τώρα που το λέω, πάω να πιώ το χάπι μου!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα στις ομορφες,τι κανετε;Εγω χθες ημουν εκτος λειτουργιας λογω ημικρανιας,αλλα ευτυχως σημερα ειμαι καλα.

Παστακια τι γινεται βρε κοριτσι,ακομα πονας,δεν αρχισε να κανει δραση η θεραπεια;

Ερη μου μακαραι να υπηρχε κατι μαγικο και να γινοταν ολες οι δουλεις μονες τους,να εισαι σιγουρη πως ολες θα θελαμε να ξερουμε αυτο το ξορκι:tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...