Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα,να καλωσορισω το νεο μελος στην παρεα,που εχουμε χαθει τελευταια,αλλα εχω τρεξιμο με τη μικρη και τα εξωσχολικα.

Eleni2008 εγω βαζω εδω και χρονια στη μικρη προληπτικα,ειναι του ΚΟΡΡΕ κι ειναι πολυ καλο.Επισης εχω χρησιμοποιησει και της Propoline,που ειναι λοσιον και σαμπουαν.Εμεις να φτυσω τον κορφο δεν την εχουμε πατησει μεχρι τωρα.Ελπιζω να σε κατατοπισα.

Το κισακι μας ειναι μια χαρα μιλησα και σημερα μαζι της,ειναι ευτυχισμενη,κι ελπιζω αυριο να μπορεσω να παω να τη δω.Καλο βραδυ σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κούκλες!

Δυστυχώς άρχισα τα χάπια για να μην πονάω.....

ΚΙΣΑΚΙ να σου ζησει η μπουμπού!!!!Εύχομαι να την δεις όπως επιθυμείς...να φιλήσεις τα πατουσάκια της!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κορίτσια καλημέρα!Ψήνομαι στον πυρετό!!!!!!41,5....Εχασα και την παρέλαση του γιου μου...Είμαι πολύ στεναχωρημένη....ήταν η πρώτη του....!!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Ρε Έρη μου σε καταλαβαίνω (όσο μπορώ βεβαια, γιατί εμένα είναι μικρούλης ακόμη). Μην στεναχωριεσαι, εντάξει, δεν έγινε επίτηδες. Καταλαβαίνω οτι θα ήθελες πολύ να είσαι εκεί, αλλά με 41,5 που να πας ρε παιδάκι μου; Πωπω ! Ψήνεσαι εσύ, ρε παιδί μου!!!!Σου εύχομαι περαστικά...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Κορίτσια καλημέρα!Ψήνομαι στον πυρετό!!!!!!41,5....Εχασα και την παρέλαση του γιου μου...Είμαι πολύ στεναχωρημένη....ήταν η πρώτη του....!!!!!

Περαστικά σου!!!!

Εδώ η παρέλαση της ανηψιάς μου αναβλήθηκε λόγω βροχής! :mrgreen:

Τουλάχιστον μαζευτήκαμε, φάγαμε οικογενειακώς, ωραία ήταν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

Εμείς δεν πήγαμε πουθενά γιατί όπως πάντα πιάστηκα με δουλειές.. Μόνο το απόγευμα ξεπορτίσαμε και πήγαμε σε παιδικό πάρτυ.

Με τέτοιο καιρό δεν σου κάνει και αίσθηση να βγείς. Σκέτη κατάθλιψη είναι..

manoutita σ' ευχαριστώ πολύ! Θα το πάρω και θα της βάλω προληπτικά γιατί για να στελνουν σημείωμα μάλλον κάτι έχουν εντοπίσει σε κάποια παιδάκια.

eri περαστικά!Αμάν πια αυτές οι ιώσεις...

παστάκια τώρα που παίρνεις φάρμακα θα αρχίσεις να ηρεμείς.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα,παστακια μου περαστικα,ελπιζω τωρα με την αγωγη να αρχισεις να νιωθεις καλυτερα.

Ερη μου περαστικα,πως κρυωσες ετσι βρε κοριτσι μου;Οσο για την παρελαση του μικρου μη στεναχωριεσαι που την εχασες,να εισαι σιγουρη οτι θα ακολουθησουν πολλες ακομη,εξαλλου ειναι κι η 25η Μαρτιου;)

Ελενη2008 να εισαι σιγουρη οτι για να στειλουν ενημερωτικο,σιγουρα υπαρχει κρουσμα,οποτε ξεκινα εσυ προληπτικα,για να ξερεις τουλαχιστον πως πηρες τα μετρα σου,οσο μπορουσες.

Εμεις χθες ειχαμε την παρελαση της μπομπιρενιας μου,καιρος χαλια,με πολυ βροχη και κρυο......ευτυχως μεχρι να ερθει η σειρα τους να ξεκινησουν ηταν μεσα στα σχολικα,αλλιως θα ειχαν λιωσει τα πουλακια μου....

Βεβαια παλι βραχηκε το κοριτσακι μου,αλλα οχι πολυ,με το που τελειωσε,βουρ στο σπιτι,πισστολακι τα μαλλια,αλλαξαμε ρουχα και βγηκαμε οικογενειακως,μεγαλη παρεα για καφε και φαγητο,και περασαμε τελεια.Ενιωσα περηφανη για τη μικρη μου,για αλλη μια φορα,σαν καλη "κουκουβαγια" μανα:tongue:

Δυστυχως χθες το απογευμα,αδειασα για να παω στην κισα,αλλα ειχε ηδη βγει απο την κλινικη.Ειναι μια χαρα,κι οι δυο τους,μου εστειλε φωτο.Η κορη μακρυμαλλουσα και μαυρομαλλουσα κοπελια,ειναι μια γλυκα!!!!!Φτου-φτου το πουλακι μου,το κοριτσακι μας συγκινηθηκε με ολες τις ευχες σας και σας ευχαριστει.

Να εχετε μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ενιωσα περηφανη για τη μικρη μου,για αλλη μια φορα,σαν καλη "κουκουβαγια" μανα:tongue:

Η κορη μακρυμαλλουσα και μαυρομαλλουσα κοπελια,ειναι μια γλυκα!!!!!Φτου-φτου το πουλακι μου,το κοριτσακι μας συγκινηθηκε με ολες τις ευχες σας και σας ευχαριστει.

Να εχετε μια ομορφη μερα.

Νομίζω πως κάθε μανούλα έτσι αισθάνεται όταν βλέπει το κουκουβαγάκι της σε τέτοιες στιγμές οπότε.. δικαιολογείσαι!!

manou τι μου θύμισες... Σαν να περιγράφεις την κόρη μου στην κλινική. Να φανταστείς περνούσαν όλα τα μωράκια για να μας τα φέρουν στο δωμάτιο και όλοι σταματούσαν στο δικό μας κι έλεγαν

"πω πω!! Κοιτάξτε μαλλί!" Και φυσικά η κουκουβάγια από δω, φούσκωνα και ξαναφούσκωνα!!!;)

4Suap3.png

Καλυσπερα κοριτσια, μηπως ξερει καποια να μου πει με σγουρια σε ποια βδομαδα μπαινεις στον 8ο μηνα κυησης? Μόλις μπήκα στην 32η και ψαξε ψαξε στο νετ, δε βγαζεις ακρη, διαφορες τρελες! ;)

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααααααα ουουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!τικανετε???

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεε, μάνααααααααααααααα!

Κακούργα, μου κόστισες 20?! Χαλάλι σου! Να σου ζήσει και πάλι. :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα,παστακια μου περαστικα,ελπιζω τωρα με την αγωγη να αρχισεις να νιωθεις καλυτερα.

manoutita μου, σ'ευχαριστώ...άρχισα κάτι χάπια, θεραπεία για 10 μέρες, αλλά με πιάσανε από την 1η στιγμή ευτυχώς!!!!

Εσύ πώς είσαι;

κοριτσιαααααααααα ουουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!τικανετε???

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ*2...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕΕΕΕΕ; ΠΩΣ ΕΙΣΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ; ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΣΤΗ KISHA JR!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...