Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Μας έστειλαν ενημερωτικό από τον παιδικό να ελέγξουμε τα παιδιά για ψείρες και να τα ψεκάσουμε προληπτικά.

Εγώ το έψαξα το παιδί και δεν έχει τίποτα (παρόλα αυτά εγώ με την ιδέα και μόνο απο την ώρα που το διάβασα, νομίζω ότι με περπατανε χιλια δυο ζουζούνια στο κεφάλι:tongue:).

Μήπως ξέρετε τι φάρμακο πρέπει να πάρω;

Γμτ έχει και πολλά και μακρυα μαλλιά και φοβάμαι μη το φάει.

Υπάρχει κάτι ακίνδυνο;

Και να μην έχει, για να σου δώσανε χαρτί, βάλτης για καλό και για κακό. Ρώτα σε φαρμακείο όμως, γιατί δεν έχω ιδέα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τι έχετε και μαζεύετε τέτοια εποχή; (αν επιτρέπεται)

Εγώ προσωπικά δε μαζεύω τπτ! Το μισώ το επάγγελμα, μεγάλωσα με καλοκαίρια στα χωράφια, δε θέλω να τα βλέπω ούτε ζωγραφιστά!

Έχει ζαχαρότευτλα και βαμβάκια και σαπίζουν στα χωράφια και τα δύο. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ προσωπικά δε μαζεύω τπτ! Το μισώ το επάγγελμα, μεγάλωσα με καλοκαίρια στα χωράφια, δε θέλω να τα βλέπω ούτε ζωγραφιστά!

Έχει ζαχαρότευτλα και βαμβάκια και σαπίζουν στα χωράφια και τα δύο. :(

Ωχ, Μαράκι μεγάλη πίκρα!

Και ο παππούς μου βαμβάκι είχε και ξέρω...

Παντως ρε συ πολύ κρίμα δεν είναι να παιδεύονται μια ολόκληρη χρονιά και στο τέλος να μην παίρνουν τιποτα;

Αχ πολύ στενοχωριέμαι ετσι...:-(

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ωχ, Μαράκι μεγάλη πίκρα!

Και ο παππούς μου βαμβάκι είχε και ξέρω...

Παντως ρε συ πολύ κρίμα δεν είναι να παιδεύονται μια ολόκληρη χρονιά και στο τέλος να μην παίρνουν τιποτα;

Αχ πολύ στενοχωριέμαι ετσι...:-(

Άστα, φέτος ήταν χρονιά ΠΟΛΥ κακή, γιατί είχανε κι ένα είδος σκουληκιού και τους την είχε διαλύσει την παραγωγή στο βαμβάκι, ούτε αυτά δε μαζέψανε.

Για να καταλάβεις καλύτερα, ζαχαρότευτλα κανονικά μαζεύουν ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ κι ακόμα δε μάζεψανε. Βαμβάκι ξεκινάνε τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτώβρη και κοντεύει Νοέμβριος κι ακόμη δε μαζέψανε!

Πως να μην ανεβάζει πίεση ο πατέρας μου μετά;

Ουφ, σήμερα είμαι πολύ στενοχωρεμένη μ' αυτό το θέμα, συγνώμη αν σε πρήζω! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουφ, σήμερα είμαι πολύ στενοχωρεμένη μ' αυτό το θέμα, συγνώμη αν σε πρήζω! :rolleyes:

Ούτε να το σκέφτεσαι!

Γι αυτό είμαστε εδώ..Να τα λέμε και να ξελαφρόνουμε:rolleyes:!!!

Αλλά μην στενοχωριέσαι τόσο. Νομίζω ότι ειδικά σ'εσένα δεν κάνει καλό!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

οκ! Σημειώσατε λάθος;)!!!

Λοιπόν χαιρετώ προς το παρόν, πάω να πάρω την μικρή και να πάμε για shopping...

Φιλάκια σε όλες!!!

Ποιες όλες; Μόνο εγώ είμαι εδώ! Που θα πας καλέ μ' αυτή τη βροχήηηηηηηηη;;; :tongue:

Καλή διασκέδαση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...