Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ωωωχ!!!την βλέπω να γεννάει σήμερα-αύριο αυτή...καλέ!πες στο γιατρό να σπρώξειειειειει!!!!

Eleni2008 σε ευχαριστώ, σήμερα πάω ορθοπεδικό...άντε να δούμε...ελπίζω να μην είναι τίποτα..θα δούμε...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε, βρε!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε παστακαι το πες γιατι δεν το απαιξες στοιχημα????γενναω σημερα αυριο!ο καρδιοτοκογραφος δενεδειξε τιποτα!ουτ εμια συσπαση,αλλα οταν ειδαν τραχηλο εχω πληρη εξαλειψη και το μωρο εινια ετοιμο!8 μπαινω κλινικη,...δεν το βγαζω το βραδυ λεει η μαια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αχ Κισάκι, τώρα θα σε ετοιμάζουν!!! Πωπω, πως θα περάσει το βράδυ? Με το καλό κοριτσάκι μου, με έναν πόνο (καλά, ένας δεν θα είναι αλλά λέμε τώρα), ένα γερό μωράκι να γεννηθεί!!!

Τελικά Δημητρούλα είναι!!!

ρε παστακαι το πες γιατι δεν το απαιξες στοιχημα????γενναω σημερα αυριο!ο καρδιοτοκογραφος δενεδειξε τιποτα!ουτ εμια συσπαση,αλλα οταν ειδαν τραχηλο εχω πληρη εξαλειψη και το μωρο εινια ετοιμο!8 μπαινω κλινικη,...δεν το βγαζω το βραδυ λεει η μαια!

Φτου το 'χασα το στοίχημα! Αααααα, είσαι πολύ βιαστική εσύ!!!!

Με το καλό να το δεχθείς το μωρό! :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σας κορίτσια...

Σήμερα πήγα στον ορθοπεδικό για τους πόνους στην πλάτη. Ξέρετε τι μου είπε; ο,τι έχω πρόβλημα (κάτι για λιγότερο υγρό απ'ο,τι πρέπει) στους σπόνδυλους και από στρογγυλοί έχουν γίνει flat και γι'αυτό πονάω πολύ. και μου έγραψε μια θεραπεία, μου συνέστησε να μην σηκώνω βάρη, να μην σηκώνω τον μπέμπη(είναι δυνατον:wink: και να μην σκίβω, να κάνω γυμναστήριο και....χεσ@ με!!!Μου είπε να κάνω την θεραπεία για 10 μέρες και να με ξαναδεί σε 1 μήνα. Τι δηλαδή; Εγώ δεν θα αγκαλιάζω τον γουργούρη μου για 1 μήνα; ΤΙ ΩΡΑ;...πάντως στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί έχω μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν μπορεί κανείς να με βοηθήσει...και η μάνα μου που μπορεί ακούστε τι μου είπε "όσες ώρες και να έρθω, άμα φύγω και πρέπει να αλλάξεις το παιδί, δεν θα το αλλάξεις;" και έτσι δεν έρχεται καθόλου.....γι'αυτό από την μια πλευρά δεν ήθελα να κάνω παιδί, για να μην το πληγώνω έτσι...και ο Θεός μου το έδωσε με την εξωσωμ!!! Προσπαθώ να κτλαβω τι να σημαίνει αυτό;:-(:sad::-(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Kαλημερα! ειμαι απ το καφε Νοεμβριου και η κισα μου χε πει για το καφε σας μια και ειμαι και γω 30+ (35 για την ακριβεια)

Το κισακι γεννησε στις 1 τα ξημερωματα μια μπεμπα 2860! ειναι καλα και ειχε ευκολη γεννα!

Αυτα,να ειστε καλα εσεις και τα παιδακια σας

Pastakia μου περαστικά σου! Πω, πω μπελάς! Το μόνο που 'χω να σου πω είναι ΠΟΛΥ προσοχή για τη μέση. Κι εγώ έχω δυο σπόνδυλους αλλοιωμένους και το 'χω ρίξει εδώ και χρόνια στο περπάτημα. Προσοχή θέλει πολύ!

Κισάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να σου ζήσει!! Αχ, κακούργα, το 'χασα το στοίχημα!

1412849h50at1k4zm.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημεεεεέρα!!!!

Κισακι επιτέλους τα κατάφερες!!!

NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ !!!!!

Λοιπον ποια έχει σειρά τώρα;

Μη μείνει το καφέ μας χωρίς εγγυούλα!!!

Fire ευχαριστούμε και καλώς ήρθες! Συνομίληκες !

Παστάκια, έχει ελαττωθεί το αρθρικό υγρό απο τους μεσοσπονδύλιους δίσκους; Στείλε μου πμ αν θέλεις...

maestria πως είστε; Εμείς κοντεύουμε να βγάλουμε 2 βδομάδες. Για να δούμε....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

maestria πως είστε; Εμείς κοντεύουμε να βγάλουμε 2 βδομάδες. Για να δούμε....

Εγώ αν βγάλει μία εβδομάδα θα κάνω πάρτυ!!!

Την περασμένη εβδομάδα πήγε ΜΙΑ μέρα κι ανέβασε πυρετό. :rolleyes: Μετά κόλλησε εμένα κι έγινα ΚΟΜΜΑΤΙΑ σου λέω!

Σήμερα πήγε, θα πάει και Παρασκευή. Από βδομάδα θα είναι το μεγάλο τεστ! :mrgreen:

Και μήνα σου εύχομαι Ελένη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ αν βγάλει μία εβδομάδα θα κάνω πάρτυ!!!

Την περασμένη εβδομάδα πήγε ΜΙΑ μέρα κι ανέβασε πυρετό. :rolleyes: Μετά κόλλησε εμένα κι έγινα ΚΟΜΜΑΤΙΑ σου λέω!

Σήμερα πήγε, θα πάει και Παρασκευή. Από βδομάδα θα είναι το μεγάλο τεστ! :mrgreen:

Και μήνα σου εύχομαι Ελένη!

Κοίτα που καταντήσαμε!!!

Να κάνουμε πάρτυ όταν δεν είναι άρρωστα για μια βδομάδα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Μας έστειλαν ενημερωτικό από τον παιδικό να ελέγξουμε τα παιδιά για ψείρες και να τα ψεκάσουμε προληπτικά.

Εγώ το έψαξα το παιδί και δεν έχει τίποτα (παρόλα αυτά εγώ με την ιδέα και μόνο απο την ώρα που το διάβασα, νομίζω ότι με περπατανε χιλια δυο ζουζούνια στο κεφάλι:tongue:).

Μήπως ξέρετε τι φάρμακο πρέπει να πάρω;

Γμτ έχει και πολλά και μακρυα μαλλιά και φοβάμαι μη το φάει.

Υπάρχει κάτι ακίνδυνο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...