Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κισάκι γιατί δεν παίρνεις το γιατρό σου να τον ρωτήσεις; Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να ξέχασε να σου πει να το κόψεις.

Εμείς καλά είμαστε προς το παρόν... Να μη λέω και μεγάλα λόγια... φτου φτου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχκαθενα ςμε τον πονο του! ο θειςο μου λεει σαββατο ξημερωματα κυριακης η νονα και η μαμαμ ου λενε του αγ. δημητριου...τι ναπω δενξερω!αν και η μαμαμου ελεγε θα τον παρω το μηνα κανονικα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα σε όλες τις 30άρες μανούλες!!!

Kishaki δεν γέννησες; Πωωωωωωωωωωωω..μόλις έχασα 50 ευρώ....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες...πήρα τις εξετάσεις μου, αλλά δεν έχω πάει στον ορθοπεδικό...Δευτέρα αφτερνούν....η γνωμάτευση λέει επάνω "ήπια σχολίαση οσφυικης και....." άρα υπάρχει και ψιλο-πρόβλημα και δεν το ήξερα...Τες πα!!!

Εσείς τι κάνετε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα δε γβννησα καλημ,υ,αλαλ χτες ειχα συσπασεις ανα 20λεπτομε πονο περιοδου,το βραδυ ,μετα ανα 10λεπτο χωριςπονο και μετα αν 5λετο με πονο στη μεση....σημερα παω για καρδιοτοκογραφο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κισάκι μην τρελαίνεσαι, σε κόβω να πηγαίνεις με πρόκληση για γέννα στις 42 εβδομάδες! Σε κανα μήνα δηλαδή!!!!

Παστάκια περαστικούλια... Δοκίμασε τα Arcoxia, φοβερά χάπια... Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι με την μέση, αν πάρω ένα ηρεμώ...

περαστικα ρε συ,περιμενουμε νεα τη δευτερα αφτερνουν....

Κισάκι, να είσαι καλά!!!Και είπαμε, υπο-μο-νη....έρχεται η μπέμπα!!!! Αλήθεια, τον άνδρα σου, πώς τον έχεις "κόψει"; του αρέσουν τα κοριτσάκια;

Κισάκι μην τρελαίνεσαι, σε κόβω να πηγαίνεις με πρόκληση για γέννα στις 42 εβδομάδες! Σε κανα μήνα δηλαδή!!!!

Παστάκια περαστικούλια... Δοκίμασε τα Arcoxia, φοβερά χάπια... Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι με την μέση, αν πάρω ένα ηρεμώ...

Ελένη_κ μου, σε ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές σου, να είσαι καλά. Λέω να δω τι θα μου πεί ο ντοκτορ την Δευτέρα και άν δεν είναι σοβαρούλια τα πράγματα να δω τι μπορώ να πάρω για να μην πονάω...σ'ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου...θα επιμεληθώ...

Εσύ πώς πάς;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Μόλις ανακάλυψα το καφέ των 30+. Εγώ βρίσκομαι ήδη στη μέση (35). Με θέλετε στην παρέα σας?:confused:

Εννοείται!!!!

Όλες οι καλές 30ούλες χωράνε!!!

Γεια σας κι από εμάς. Πήγαμε Ρίο και βολτάραμε, γιατί είχε ωραίο καιρό. Κάποιοι ήπιαμε το freddoccino μας και κάποιοι άλλοι το frisolac μας, δεν έχει σημασία, κάναμε καλή παρέα...

Εσείς οι υπόλοιπες κοπελιές πώς είσαστε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλησπέρα καινούριο κοριτσάκι. Καλησπέρα σε όλες.χτες το μηχάνημα έδειξε κινητικότητα μήτρας αλλά όχι τοκετού. Με περιμένουν πιο γρήγορα λέει για τι η μήτρα μου κάνεικι έκανε από πριν σύσπασεις και επειδή είμαι λεπτη. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kishaki μου, δεν ξέρω να σε κατατοπίσω σε αυτά, αλλά μην ανησυχείς, η μπεμπούλα μια χαρά θα είναι. Αυτό που ξέρω να σου πώ είναι οτι ο κάθε οργανισμός γεννάει διαφορετικά από τον άλλο. Ναι μεν υπάρχουν πολλά κοινά σημεία, αλλά όχι ολόιδια στην μία εγκυούλα με την άλλη....Don't worry, be happy!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσάκια!!!!

Κισάκι, αντέχεις ρε θηρίο;

3χmama καλως ήρθες!!

παστακια περαστικούλια και μη φοβάσαι δεν είναι κάτι σοβαρό.Λιγη προσοχή θελει και κανένα χαπάκι.Όσο για το arcoxia που λέι η Ελένη είναι πολυ καλό αλλά πολύ δυνατό. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι πιο ήπιο σε αντιφλεγμονώδες.

4Suap3.png

καλως τες!καλη εβδομαδα!χτες ειχ απαλι εντονες συσπασει ςκι σημερα ξυπνησα μ εσυσπασει κια πονου ςπεριοδου,δενεχω κουργαιο για τιποτα ,πονο στην κοιλι αζαμηλα,στημεση,απο κατω,συσπασεις,κι ενανπονοκεφαλο,..με οδυλευει το μωρο!εχω ραντεβου στογιατρο το απογευμα ετσι κι αλλιω;πολλα φιλακαι κουκλιστες μυ!ππαω μχρι τραπεζα κι ερχομαι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...