Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εσυ ποτε θα χασει ςκιλα καλλιοπακι?????ολο εκει το βλεπω το τικερ!χιχιχι!καλημερα ελενιτσα,ακλημερα παστακαι,καλα ειμαι που και που ποναει ηκοιλια ....γιατι ποναςε???

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κι εγω ξαναπιασα τη διαιτα του ζαχαρου γιατι ξεφυγα....αν και η μαναμου λεει ΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΕΤΩΡ ΑΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς!!!!ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΝΕΙ ςΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!ΑΧ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

δενειμαι πολυ λεπτη,ειμαι κανονικη μικροκαμωμενη,εχω πιασιματακαι δενειμαι αδυνατη,1,59 52 κιλα,περιμενονοτας να αδιαθετησω πηγα 53 με την κατακρατηση κι αποτοτε εβαλκασε 5 μηνες 10 κιλα,αλλ αμε τη διατριφη του διαβητη εχασασ ε μια εβδοιμαδα 4 κιλα!αρα +6 ειμαι,βεβιαα 2 εβδομαδες το εχεσα λιγο και πρεπει να εβαλα 1-2 και θελωνατα χασω!στα +6 δεν ειχα τιποτα,ενιωα αναλαφρη!τωρα ζοριζομαι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλά πλάκα με κάνεις;

Ανακυρύσεσαι το next top model του καφε!!!!

μην την ακους την κισα λεμε ειναι καπως ετσι1097585vhanjn8yqf.gif απλα βαλε ενα καρπουζακι μπροστα και εισαι μεσα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...