Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

τον αδερφο μου στοις 10 μερες τον αφηνε στη μανα της και πηγαινε δουλεια,της ειχ εκοπει το γαλα.....και γεννηθηκε ιανουαριο!και η μαναμου κωλο δ εβαζει κατω!χειροτερη απο μενα ειναι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχα τι θες να πεις δε σε εννοαω!αχαχαχχχχχχχχχαχαχα

Ναι καλα,σε πιστεψαμε,αλλα μην ανησυχεις,εμεις θα τη λατρευουμε τη μικρουλα σου,οπως και να εχει,γιατι σ'αγαπαμε πολυυυυυυ!!!!(που'σαι ελενη κ να δεις αγαπες :tongue:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

κουφετο δενπιανει το σεξξξξξξξξξξξξξ!!!!!ειναι δοκιμασμενο!!!!!δεν το εκοψα,αρχισαμε και το ελευθερο τωρα μπας και ...η κοιλι αιδι αμου φαινεται,αλλοι λεν χαμηλα αλλοι λεν ακομη ψηλα,δνξερω ρε σεις....ειμαι αναποδη σε ολαμου!

κουφετο οι ελιες ειναι οντως πολυ υπουλες...εγω αφαιρεσα 2 σπιλους το 2000 ουτε φαινονταν...και η βιοψια στη μια εδειξε κακοηθεια και ηταν μια μικρη ελιτσα ουτε καν κρεατολελια....εχω εναν πονο στηνκοιλι απροσδιοριστο,σαν περιοδου και με χτυαπει και κατωστο νκολπο....

Καλησπέρα κορίτσια! Ο τίτλος με έκανε να διαβάσω το θέμα σας, είμαι 36 και λέω εδώ είμαστε!!! Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα, αλλά διαπίστωσα πολλά κοινά....

Ωστόσο είδα το μήνυμα της Kisha (με το καλό όλα!!!!) και ήθελα να ρωτήσω πώς και πήγες να αφαιρέσεις τους σπίλους? Σε τι γιατρό απευθύνθηκες? Δεν θα έλεγα ότι έχω κρεατοελιές, επίπεδες είναι, αλλά σαν να έχουν μεγαλώσει κανά δυο και θέλω να το παρακολουθήσω. Σκεφτόμουνα όμως ότι εφόσον δεν προεξέχουν δεν πρέπει να κάνω κάτι, λάθος από ότι διαβάζω!! Kisha μου αν βρεις λίγο χρόνο και δεν γεννήσεις :wink: πες μου πιο αναλυτικα! ευχαριστωωωω

τον αδερφο μου στοις 10 μερες τον αφηνε στη μανα της και πηγαινε δουλεια,της ειχ εκοπει το γαλα.....και γεννηθηκε ιανουαριο!και η μαναμου κωλο δ εβαζει κατω!χειροτερη απο μενα ειναι

ετσι, μη μασας μία! Μη το κάνεις το μωρό μαμούχαλο!!!

Να γίνει τσαχπινα σαν την μανούλα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι ελενη μου εχει 2 εβδομαδε ςπου ειναι ελευθερο πλεον!!!!αν και μετα εχει τυψει ςαυτος!!!!

Πάντως μπράβο σου ρε συ!

Που το βρίσκεις το κουράγιο και την όρεξη με την κοιλιά τούρλα!!!

ΑΞΙΑ!!!! Αχαχαχα!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙ, ΤΟ 2000 ειχε μια καμπαναι που ελεγε για δωρεναν εξεταση ελιας,πηγα στο αφροδισιο,εξεταστηκα και μου ειπαν οτι πρεπει ν ααφαιρεσουμε 2 σπιλους,εκελισα ραντεβουμε γιατρο του νοσοκομειου και τις αφαιρεσα με τοπικη αναισθησια,μια ωρα υποθεση ουτε,μετα πας σπιτ κανονικα πλα προσοχη οτνα πλενεσαι,μου ειχαν βαλει μαι ζελατινα....καιμετ απο επαιρνα ανιτβιωση θυμαμαι και μια εβδομαδα μετα πηγα εβγαλα τα ραμματα,μια χαρα ολα ενω παραλληλα πηγαν για βιοψια τα δειγματα,τωρα ειναι ενας καλος στηνκαλαμαρια(ανατολ θεσσαλονικη,οικονομιδης λεγεται....)δερματολογος αν ενδιαφερεσαι κι αν εισαι γκαρντασι....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

αχαχα οχι κουκλιτσες το μωρο ειναι 2800 κια ανμενουμε ακομη...ο γιατρος λεει δε σε βλεπω ακομη,αλλα μπορεινασπασουντανερα αναπασα ωρ ακαι στιγμη ...τι θελει ναπει ο ποιητης?αχαχαχαεσει ςολε ςκαλα????

Με βλέπω να το κερδίζω το στοίχημα!

Κουφετάκι αν θέλεις την άποψή μου μην αφήνεις τίποτα επάνω σου που να μην είσαι σίγουρη στο 100% ότι είναι καλό.

Συμφωνώ κι εγώ.

Εδώ εγώ έχω μια μικρή ελιά πάνω απ' τα χείλια κι επειδή μεγάλωσε ελαφρώς τα τελευταία χρόνια θέλω να πάω να την κοιτάξουνε. Μακάρι να τη βγάλω, τη βαρέθηκα! :tongue:

καλα δεν ξες τον μιλτο?μαθε τον χαχααχαχααhttp://www.miltos.gr/dynamic/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=7

Τι να τον μάθει καλέ; Θα λιποθυμήσει! Όσα λιγότερα ξέρει, τόσο το καλύτερο!

κουφετο δενπιανει το σεξξξξξξξξξξξξξ!!!!!ειναι δοκιμασμενο!!!!!

Δεν πιάνει κι εγώ το λέω!

Με την κοιλιά τούρλα και ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μέσα στο 10ο μήνα έκανα σεξ και πάλι με καισαρική γέννησα. :mrgreen:

Εσύ έχεις ακόμα kishάκι, υπομονή! (μη βιάζεσαι όμως, ναι; Θα κερδίσω 20ρικο :tongue:)

Ο δικός μου πέρασε μια ακόμα ίωση (την 3η!!!), αλλά ευτυχώς ελαφρά αυτή τη φορά. Αύριο θα ξαναπάει σχολείο. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να πάει σερί θέλω, ΜΙΑ μόνο. Ζητάω πολλά;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ααααχαχα ρε συ εχει ιωση με το σχολειο το παιδι δεν τ ο καταλαβες?δε θελοει λεμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ααααχαχα ρε συ εχει ιωση με το σχολειο το παιδι δεν τ ο καταλαβες?δε θελοει λεμε!

Άσε, αυτό έχω αρχίσει να υποψιάζομαι κι εγώ! :cool:

Τι κάνεις γκαστρωμένο;;;; Μη βιάζεσαι έτσι; ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!

(γμτ, έπρεπε να 'χα στοιχηματίσει περισσότερα!!! :tongue::mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κουφετο δενπιανει το σεξξξξξξξξξξξξξ!!!!!ειναι δοκιμασμενο!!!!!δεν το εκοψα,αρχισαμε και το ελευθερο τωρα μπας και ...η κοιλι αιδι αμου φαινεται,αλλοι λεν χαμηλα αλλοι λεν ακομη ψηλα,δνξερω ρε σεις....ειμαι αναποδη σε ολαμου!

κουφετο οι ελιες ειναι οντως πολυ υπουλες...εγω αφαιρεσα 2 σπιλους το 2000 ουτε φαινονταν...και η βιοψια στη μια εδειξε κακοηθεια και ηταν μια μικρη ελιτσα ουτε καν κρεατολελια....εχω εναν πονο στηνκοιλι απροσδιοριστο,σαν περιοδου και με χτυαπει και κατωστο νκολπο....

Τώρα τρόμαξα... Είμαι γεμάτη επίπεδες ελιές, μετά τις γέννες έχω και ψιλές κρεατοελιές αλλά δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ... Τι είναι ο σπίλος? Πωπω, από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Σε δερματολόγο πρέπει να πάω, σωστά?

Κατα τ' αλλα, Κισάκι κι εγώ πιστεύω ότι θα πάρεις όλο τον μήνα, μην σου πω ότι θα κοντεύεις 41η εβδομάδα όταν γεννήσεις...

Φιλιά σε όλες τις 30+ μανούλες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...